heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM10. gün değerim 427,17 .Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa
cokk sukur ıkızlerınnnn senınle ınsll seker..rabbım tamamana erdırsın bısıde cok aratmasın helede bu mucızelerledolu mubarek mırac kandılınde ınsl..sızde duanızda bızı unutmayınnnn nedeolsa hamıs sınız ınsl..cabuk kabul olur da bısde burda paylasırızzzzzzzzzzzzzzzzz
arkadaşlar... ara ara kasık ağrılarım oluyor sanki adet olacakmışım gibi... sizde de oluyor mu? araştırdım, rahim büyüdüğü için yazıyor. ama kimisi de düşük tehlikesi falan yazmış...çok korktum... lütfen tecrübeleriniz doğrultusunda bir şey söyleyin... sizde de oluyor mu? çok çok şiddetli değil... hafif bir ağrı arada bir artıyor geri diniyor şiddeti... o şekilde. ya ben keseyi görmeden önce stres oldum şimdi git gide bağlanıyorum ona galiba... allahım ne olur sonunu iyi getirsin... göğüs ağrılarım oluyor çok... yürürken bile ağrıyor. onlar olsun da bebeğim orda ve oranın ağrıması korkutuyor...
hayırlı kandiller arkadaşlar
şu mübarek günde dualarımız kabul görsün inş.
çok sıcak ve ben nefes almakta dahi zorlanmaya başladım
elimi kaldırmak dahi istemiyorum okadar rehavet çöküyor
çok az kaldı çünkü miniğimizin gelmesinee
Azıcık daha sabret canım.. En güzel günlerin çok yakında.. Bende bekliyorum sabırsızlıkla.. Bana gününü haber verirsin değil mi
canım hiç takma kafana rabbim ol dedikten sonra olacaktır inşallah.... ben iş güç yapmadım ama yatmadımda.. evin içinde gezindim durdum:)) ikinci gün anneme karşı binaya gittim gün var diye:)) 3.gün markete gittim eşimle ama yormadım kendimi... zaten çok yatıp kasmakta iyi değil..... önemli olan kendini yormaman ve strese sokmaman...
kızlar kaç gündür kasıklarım ağrıyor. en başından beri de idrar yaparken sanki az az geliyor idrar. gerçi bu normalmiş. hamilelikte üriner staz deniyormuş buna. ama sorum şu idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? dr.a desem test yapar mı ya da ilk kontrolüme gideceğim şimdi pazartesi ben demesem de bir takım testler istiyor mu bu ilk kontrolde doktorlar acaba? bence yaptırması lazım yaaaaidrarda yanma falan yok. sadece kasık böbrek ağrısı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?