Tüp Bebek Günlüğümüz !

göbişlerdekı bebeklerde böle diyordur kesın helede bu sıcaktaaa

heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM 10. gün değerim 427,17.Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa

cokk sukur ıkızlerınnnn senınle ınsll seker..rabbım tamamana erdırsın bısıde cok aratmasın helede bu mucızelerledolu mubarek mırac kandılınde ınsl..sızde duanızda bızı unutmayınnnn nedeolsa hamıs sınız ınsl..cabuk kabul olur da bısde burda paylasırızzzzzzzzzzzzzzzzz

inşallah canım.her namazda dua ediyorum,Rabbim sizler için ettiğim bütün dualarımı kabul etsin inşallah...

oluyo canım kasık ağrıları.bende de devam ediyo.ağrı bir yükseliyo sonra geçiyo.benim o kadar çok ağrım oldu ki adet sancısından hiçbir farkı yoktu.dün bugün daha hafif.korkma,çok normalmiş bu sancıların olması.kanama olursa korkmak lazımmış.hatta kahverengi lekelenmeler bile olabilirmiş.

hayırlı kandiller arkadaşlar
şu mübarek günde dualarımız kabul görsün inş.

çok sıcak ve ben nefes almakta dahi zorlanmaya başladım

elimi kaldırmak dahi istemiyorum okadar rehavet çöküyor

Miraç kandiliniz mübarek olsun arkadaslar...rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...allah ım bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...

çok az kaldı çünkü miniğimizin gelmesinee

Azıcık daha sabret canım.. En güzel günlerin çok yakında.. Bende bekliyorum sabırsızlıkla.. Bana gününü haber verirsin değil mi

kızlar size bişey sormak istiyorum..2.asılamamdan sonra bir yumurtam çatlamamıstı ve doğum kontrol hapı kullandım doktor 15 tane kullan bırak demişti.perşembe günü bitti hapım.sizce birkaç güne adet olur muyum??bir an önce tedaviye baslamak istiyorum.cevap verirseniz sevinirim....

çok az kaldı çünkü miniğimizin gelmesinee

Azıcık daha sabret canım.. En güzel günlerin çok yakında.. Bende bekliyorum sabırsızlıkla.. Bana gününü haber verirsin değil mi

klima olmasa napardım bilmiyorum evet en fazla 4 haftam kaldı
tabi haber veririm canım aşk olsun

Cnm arkadaslarım hepinizin kandili mübarek duları kabul olsun insallh Rabbim seneye bu günlere kucağımız da evlatlarimizla ulaşmayı nasip etsin hepimize cok dua edelim hayrli kandiller

merhaba kızlar

herkese hayırlı kandiller

Allah önce sağlık sıhhat afiyet sonra gönüllerimizdeki muradımızı versin hamile kardeşleirmize sağlıklı bi gebelik ve kolay bi doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

yuvalarımızda eşlerimizle beraber huzur mutluluk bolluk bereket birlik ve beraberlik içinde yaşamak nasip etsin

amin

kızlar kaç gündür kasıklarım ağrıyor. en başından beri de idrar yaparken sanki az az geliyor idrar. gerçi bu normalmiş. hamilelikte üriner staz deniyormuş buna. ama sorum şu idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? dr.a desem test yapar mı ya da ilk kontrolüme gideceğim şimdi pazartesi ben demesem de bir takım testler istiyor mu bu ilk kontrolde doktorlar acaba? bence yaptırması lazım yaaaa idrarda yanma falan yok. sadece kasık böbrek ağrısı var.

kızlar hayırlı kandiller hepinize bebeklerim ikizmiş çok şükür olmayanlarada versin allah şu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz beceremedim bi türlü ..

cnm ben galiba iyice salladım artık,dün daha geçen yıl evlenen 20 yaşında birinin face de anne oluorum die mesajını okuyunca iyice sinir oldum,akşam gittim bi arkadaşa otobüsle tabi,sabah ordan üniversite sınavına gittim gözetmenlik yaptım,ordan eve geldim,amannn dedim yani olmıcak zaten,ne bir belirti var ne bi umut içimde sende test sonucu almadan önce varmıydı değişiklikler ruh hali yada fiziksel?

benim hamileliğimin 4.ayındaydı sanırım,acaip böbreklerim ağrıyodu,idrar yaparken yanma yoktu ama çok sık wc ye gidiyodum,dr.a söyledim,idrar testi yaptı,ve kum döktüğümü söyledi,,10 gün kadar sürdü sonra geçti ama çok ağrılıydı,,sende bir anlat dr.na ,böbreklerinin ağrıdığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…