teşekkür ederim ben 5 haziranda negatif sonucumu aldım canım şu an dinlenmedeyim Allah izin verirse bi kaç ay sonra tekrar tedaviye başlayacam inşallah bu sefer yüzümüz güler
Çok gecmis olsun, Rabbim bize hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.. Bu asamayida yas tutarak geçiremeyiz, bu artık hayatimizin bir parçası oldu.. Rabbim hemen vermek istememiş, hepimize çeşitli çeşitli sebebler vermiş. Elimizden geleni yaptıktan sonra gerisini Allah'a bırakmalıyız..
Bende simdi ilaçlarıma başladım, yaklaşık 10 günüm kaldı transfer için tr ye gideceğiz inşallah..
Okuduğum kadarıyla sende ablalarimdansinbir sürü ablam oldu burda ya
merhaba arkadaşlar, bende sizin geçtiiniz tüm yollardan geçtim. 9 yıllık evliyim. ilk yıl çocuk istemedik. çalışmalara başladığımızda olmadı. en son rahim filmi çektirdim. iki tüpüm tıkalı çıktı. şok geçirdim ve bayağı ağladım. ilk tüp bebek maceramız böyle başladı. ilki tutmuştu ama kalp atışlarını alamadığımız için sonlandı. 2. ve 3.denememizde tutmadı.çok ağladım,çok üzüldüm, bebek görmeye dayanamadım. kapattım kendimi. sonra 2011 yılında yapmayacağım artık dedim ve bebek olayını kapattım kafamda. ama tüm dualarımda yine de vardı. umut olmayınca olmuyor işte:) 2011 yılının ramazan bayramında hasta olmam lazımdı. ama bir bekledim,iki bekledim olmadı. oğlum bana bayram hediyesi müjdesi verdi. hemde doğal yollarla. hem çok sevindim,hem şaşırdık tabiki. onca denemeler,stresler bir anda bitmişti. çok güzel bir hamilelik geçirdim. oğlum şu anda mayısda bir yaşına girdi ve bizim hikayemiz bitmedi. oğlumun doğum gününde ben farkında olmadan adetim geçmiş. test aldım o gün ve iki çizgiyi gördüm. yine şok oldum tabiki olmaz diye düşünüyordum. malum tüpler tıkalı. ama şu anda 12 haftalık hamileyim tekrardan. allahın mucizesini yaşadım hemde iki kez. ama bol bol dua ettim ve hayırlısını diledim hep. evet kulaklar kapanmıyor herkes bikrşey söylüyor.ama ben hepsine kapadım zamanı gelince. öyle yorulmuştum ki artık kimsenin ne dediği umurumda değildi.ve öyle zamanda geldi ki oğlum benim herşeyime deva oldu. hepsi allahın istediği zamanda oldu kim ne derse desin. sizde hiç umudunuzu kaybetmeyin ve es geçin insanları. ben derdim o zaman bebek ne zaman diye soranlara. siparişi verdik uzun zamandır ama bir türlü gelmek bilmiyor diye alaya almıştım herkesi..
değerin güzel artmış bu kez..
zaten yarın herşey belli olur en azından kesenin görülmesi gerekiyor...
inşallah herşey yolunda gider canım...
sonuna kadar sağlıkla devam eden bir gebelik nasip etsin Rabbim...
iyiyim kuzum takılıyorum yeğenlerimle...
dış gebelik yaşıyorum evet doğal yolla gebe kaldım adet günüme 4 gün varken değerim 1200 lerde çıktı kesin hamileyim dedik doktorda öyle dedi ama bi baktıkki bebek rahime değil tüpe yerleşmiş ve çok tehlikeli bi durum genelde ameliyatla alınıyor bebek çok az şanslı bi gurup kendiliğinden kanamayla düşmesiyle kurtulabiliyor bende o şanslı guruptayım kanamayla beraber bhcg düşmeye başladı...sürekli ultrason ve tahlillerle kontrol altındayım...
Canım benim sağolasın,umarım sorunsuz devam eder.çok şükür bugün hiç kanama yaşmadım.beyaz akıntım geliyor sevindim bu duruma.perşembe keseyi gördük ama durumuna bakacak sanırım yarın.sen nasılsın?doğum günü çocuğu nasıl?
canım benm benmde 4 yıl bıtecek sende sorun varmıydı kı bu kdr tupbebek denemesı bende daha hıc yapmadımm 4 yıl bıtecekacaba gemı kaldım bızde bır sorun bulamıyorlarrr yanı sebebsız ınfertelıte mıs adı kısmet rabbım gonlumuzden gecenı en kısa zamanda kavusmayı nasıp etsın ınsl..
kizlar hayirli aksamlar gecmis kandiliniz mubarek olsun hepinizi opuyorum yarin benim icin buyuk gun geldi test yaptiricam hic istemiyorum bu bekleyisin gebelik yok denmesini off korkuyorum
İnsallh hayrli hbrle gel cnm sakin stress yapma ve korkma
merhaba arkadaşlar, bende sizin geçtiiniz tüm yollardan geçtim. 9 yıllık evliyim. ilk yıl çocuk istemedik. çalışmalara başladığımızda olmadı. en son rahim filmi çektirdim. iki tüpüm tıkalı çıktı. şok geçirdim ve bayağı ağladım. ilk tüp bebek maceramız böyle başladı. ilki tutmuştu ama kalp atışlarını alamadığımız için sonlandı. 2. ve 3.denememizde tutmadı.çok ağladım,çok üzüldüm, bebek görmeye dayanamadım. kapattım kendimi. sonra 2011 yılında yapmayacağım artık dedim ve bebek olayını kapattım kafamda. ama tüm dualarımda yine de vardı. umut olmayınca olmuyor işte:) 2011 yılının ramazan bayramında hasta olmam lazımdı. ama bir bekledim,iki bekledim olmadı. oğlum bana bayram hediyesi müjdesi verdi. hemde doğal yollarla. hem çok sevindim,hem şaşırdık tabiki. onca denemeler,stresler bir anda bitmişti. çok güzel bir hamilelik geçirdim. oğlum şu anda mayısda bir yaşına girdi ve bizim hikayemiz bitmedi. oğlumun doğum gününde ben farkında olmadan adetim geçmiş. test aldım o gün ve iki çizgiyi gördüm. yine şok oldum tabiki olmaz diye düşünüyordum. malum tüpler tıkalı. ama şu anda 12 haftalık hamileyim tekrardan. allahın mucizesini yaşadım hemde iki kez. ama bol bol dua ettim ve hayırlısını diledim hep. evet kulaklar kapanmıyor herkes bikrşey söylüyor.ama ben hepsine kapadım zamanı gelince. öyle yorulmuştum ki artık kimsenin ne dediği umurumda değildi.ve öyle zamanda geldi ki oğlum benim herşeyime deva oldu. hepsi allahın istediği zamanda oldu kim ne derse desin. sizde hiç umudunuzu kaybetmeyin ve es geçin insanları. ben derdim o zaman bebek ne zaman diye soranlara. siparişi verdik uzun zamandır ama bir türlü gelmek bilmiyor diye alaya almıştım herkesi..
2 kez idrar testi yaptim ikisindede 2.cizgiyi silikte olsa gordum Allah'im sen utandirma yarabbimbeni umut dunyasi ister istemez umutlaniyorum umutlanmak istiyorum
annem de dün telefonda siz de bu yaz başlarsanız artık tedaviye dedi,bilmio ki bikere yaptık olumsuz,ve dondurulmuşlarla yarın sonuç beklediğimicanımı sıktı annemin hadi artık zaman geçirmeden başlayın gibi bişey demesi, cnm sen baya istatistik yapıosun ya tüp bebekle ilgili gerçi ben de bakıorum o listelere ama sence tüp bebekle hamilelik şansı ne durumda, neye göre değişio,yaşlarına baktım arkadaşların 30 üstü çok var tabi hamişler,galiba embrio kalitesi başka bişey değil yaa diiiimi?ve sanırım benim yumurtalar kalitesiz,zaten çok sayıda toplanmasından belliydi e ozaman hep olumsuz sonuç alma ihtimalim oluo,zaten şuan 2 dondurulmuş kondu biri iyi biri vasat dedi,gerçi ilk tüpte tek ve süper kaliteydi güya ama noldu tutmadı,offff,hep eşimin yüzünden bütün bunlar,evlendiğimizde 3-4 sene çocuk istemem diodu,zaten spermlerinde de bütün olumsuzluklar çıkınca,3 yılımız gitti,benim buarada yumurtalar bozuldu tabi,o yüsden ona çok kızıorum ve ayrılma düşüncesi sürekli beynimde dolaşıo,bide bekarken çocuk özlemim kalmaz dimi yani
2 kez idrar testi yaptim ikisindede 2.cizgiyi silikte olsa gordum Allah'im sen utandirma yarabbimbeni umut dunyasi ister istemez umutlaniyorum umutlanmak istiyorum
Cnm arkadaslarım ben çıkıyorum guldenim seni görmek ne guzel cnm Benm
Kızlar cok sicak ve ben şişmeye başladı. Ayaklarım sısko oldu cok komikSabh kızımı görmeye gidicez biliyorsunuz 2 gecede sabaha kadar ayaktayim bugece pilim bitti şimdi dusa sonra nama za sonrada hop yatağa öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?