Slm kizlar nasilsiniz
Gülden canım hoşgeldin Nasılsın Valla yeğenlerini kıskanmaya başlayacağız Ama işin gerçeği bu süreçte yegenlerinin yanında olması çok iyi oldu Bu süreci daha kolay atlatmanı sağlıyorlar Allahım sana en kısa zamanda kendi çocuklarını da sevmeyi nasip etsin
Canım bende farkındayım negatif olduğunun Ama hemşirenin tavrı benim moralimi bozdu Neden sonucun negatif oluğunu söylemeye çekinirer anlamıyorum Ve yine bunda da vardır bir hayır diyorum Allahım hayırlı zamanda hayırlı evladı vercektir inşallah
hoşbulduk canım...
dediğin gibi sıpalarımın yanımda olması çok iyi oldu bu dönemde...
valla hemşirenin tavrına sinir oldum ama yorum yapmadım özellikle uzatıp canın daha fazla sıkılmasın diye...
onamı kalmış senin ne yapacağına...
diyeceği şey erken yapmışsınız 2 gün sonra bi daha bakalım...
ve bunu eleştirir şekilde söylememeliydi densiz...
Allah bundan sonrasında yüzüne baksın evlat hasretimize son versin inşallah..
en hayırlı ve doğru zamanda tabii..
Bizim durumumuzda karşımızdaki kişilerin kullanacağı dil çok önemli Hepimiz çok hassas durumdayız
Biliyorumki birgün bende evladımı sağlıcakla kucağma alacağım ve ben o günü sabırla bekliyorum
canlarım sağolun düşümdüğünüz için...kanamam az az devam ediyor...tahlil istedi bugün..iki gün önce 1094 olan değerim bugün 2387 çıkmış...pazartesi muaneye çağırdı..hayırlısı artık..beklemekten başka çağrem yok benim..umarım mübarek günün hürmetine bebeğim bırakmaz beni...lütfen özel dua istiyorum hepinizden...
nbr kuzum,bizbizeyiz topiktebenim kociş geldi,biraz normale döndüm,ama dün çok ağladım nerdeyse yarın sonucu aldığımda olumsuzsa ağlayacak halim olmıycak :) ne zor süreçler tutmamışsa gene ki büyük ihtimal öyle naparım hiç bilmiorum... tekrar tüple uğraşırmıyım,normal olsun diemi beklerim yoksa eşimden mi boşanırım acayip bi moddayım!
nbr kuzum,bizbizeyiz topiktebenim kociş geldi,biraz normale döndüm,ama dün çok ağladım nerdeyse yarın sonucu aldığımda olumsuzsa ağlayacak halim olmıycak :) ne zor süreçler tutmamışsa gene ki büyük ihtimal öyle naparım hiç bilmiorum... tekrar tüple uğraşırmıyım,normal olsun diemi beklerim yoksa eşimden mi boşanırım acayip bi moddayım!
aaaa nasıl sözler bunlar...
canım şu an bu ruh haliyle hiç bi karar almamalısın...
boşanma falan Allah korusun...
yarın sonucunu bi al ve kendine zaman ver...
kendiliğinden olma şansınız varsa olması için çalışmalara devam edin...
hiç belli olmaz..
bizim kolay anne olamadağımız ortada uğraşmamız gerekiyor maalesef...
yarın pozitif olmasını ve bugünlerini unutturmasını diliyorum Rabbimden...
çok sevinecem inan...
Merhaba cnm nasıl oldun? Dış gebelik yasıyorum demissin, bı sıkıntın varmı? Rabbim yardımcın olsun...
annem de dün telefonda siz de bu yaz başlarsanız artık tedaviye dedi,bilmio ki bikere yaptık olumsuz,ve dondurulmuşlarla yarın sonuç beklediğimicanımı sıktı annemin hadi artık zaman geçirmeden başlayın gibi bişey demesi, cnm sen baya istatistik yapıosun ya tüp bebekle ilgili gerçi ben de bakıorum o listelere ama sence tüp bebekle hamilelik şansı ne durumda, neye göre değişio,yaşlarına baktım arkadaşların 30 üstü çok var tabi hamişler,galiba embrio kalitesi başka bişey değil yaa diiiimi?ve sanırım benim yumurtalar kalitesiz,zaten çok sayıda toplanmasından belliydi e ozaman hep olumsuz sonuç alma ihtimalim oluo,zaten şuan 2 dondurulmuş kondu biri iyi biri vasat dedi,gerçi ilk tüpte tek ve süper kaliteydi güya ama noldu tutmadı,offff,hep eşimin yüzünden bütün bunlar,evlendiğimizde 3-4 sene çocuk istemem diodu,zaten spermlerinde de bütün olumsuzluklar çıkınca,3 yılımız gitti,benim buarada yumurtalar bozuldu tabi,o yüsden ona çok kızıorum ve ayrılma düşüncesi sürekli beynimde dolaşıo,bide bekarken çocuk özlemim kalmaz dimi yani
iyiyim kuzum takılıyorum yeğenlerimle...
dış gebelik yaşıyorum evet doğal yolla gebe kaldım adet günüme 4 gün varken değerim 1200 lerde çıktı kesin hamileyim dedik doktorda öyle dedi ama bi baktıkki bebek rahime değil tüpe yerleşmiş ve çok tehlikeli bi durum genelde ameliyatla alınıyor bebek çok az şanslı bi gurup kendiliğinden kanamayla düşmesiyle kurtulabiliyor bende o şanslı guruptayım kanamayla beraber bhcg düşmeye başladı...sürekli ultrason ve tahlillerle kontrol altındayım...
annem de dün telefonda siz de bu yaz başlarsanız artık tedaviye dedi,bilmio ki bikere yaptık olumsuz,ve dondurulmuşlarla yarın sonuç beklediğimicanımı sıktı annemin hadi artık zaman geçirmeden başlayın gibi bişey demesi, cnm sen baya istatistik yapıosun ya tüp bebekle ilgili gerçi ben de bakıorum o listelere ama sence tüp bebekle hamilelik şansı ne durumda, neye göre değişio,yaşlarına baktım arkadaşların 30 üstü çok var tabi hamişler,galiba embrio kalitesi başka bişey değil yaa diiiimi?ve sanırım benim yumurtalar kalitesiz,zaten çok sayıda toplanmasından belliydi e ozaman hep olumsuz sonuç alma ihtimalim oluo,zaten şuan 2 dondurulmuş kondu biri iyi biri vasat dedi,gerçi ilk tüpte tek ve süper kaliteydi güya ama noldu tutmadı,offff,hep eşimin yüzünden bütün bunlar,evlendiğimizde 3-4 sene çocuk istemem diodu,zaten spermlerinde de bütün olumsuzluklar çıkınca,3 yılımız gitti,benim buarada yumurtalar bozuldu tabi,o yüsden ona çok kızıorum ve ayrılma düşüncesi sürekli beynimde dolaşıo,bide bekarken çocuk özlemim kalmaz dimi yani
Ben 24 yaşındayım ve 10 tane yumurta toplandı "sadece". Bizimkilerin kaliteside süper değil. Ona hiç takılma bence, olmayinca olmuyor oluncada kalitesi düşük embryolarla bile oluyor. Bir sürü kisiden duydum topikte. Bu güne kadar cocuğunuz yoksa bile beklediğiniz için, beklemeseydiniz de olmazdı İnan, Rabbim bu zamana kadar vermek istememiş size de bizede. Su an kafalar karışıyor ama bunlara karsı direnmek lazım, sevgi saygi dahamda büyüyecektir inşallah..
tedaviniz hayırlı olsun sonu pozitifli olsun embriyo kalitesine çok ytakılmayın benimde birinci kaliteydi 3.gün embriyosu sekiz hücreliydi ama olmadı Allah ol diyecek ki olacak gerisi yalan o yüzden moralinizi hep yüksek tutun
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun inşallah.. Bu 10 taneden 3 tane kaldı, ilk denemem negatifti.. Bendede bir tanesi iyi kalitedeydi.
Sanada çok gecmis olsun, Rabbim inşallah en Dogru zamanda nasib eder bizlere.. Su an tedavidemisin peki?
merhaba arkadaşlar, bende sizin geçtiiniz tüm yollardan geçtim. 9 yıllık evliyim. ilk yıl çocuk istemedik. çalışmalara başladığımızda olmadı. en son rahim filmi çektirdim. iki tüpüm tıkalı çıktı. şok geçirdim ve bayağı ağladım. ilk tüp bebek maceramız böyle başladı. ilki tutmuştu ama kalp atışlarını alamadığımız için sonlandı. 2. ve 3.denememizde tutmadı.çok ağladım,çok üzüldüm, bebek görmeye dayanamadım. kapattım kendimi. sonra 2011 yılında yapmayacağım artık dedim ve bebek olayını kapattım kafamda. ama tüm dualarımda yine de vardı. umut olmayınca olmuyor işte:) 2011 yılının ramazan bayramında hasta olmam lazımdı. ama bir bekledim,iki bekledim olmadı. oğlum bana bayram hediyesi müjdesi verdi. hemde doğal yollarla. hem çok sevindim,hem şaşırdık tabiki. onca denemeler,stresler bir anda bitmişti. çok güzel bir hamilelik geçirdim. oğlum şu anda mayısda bir yaşına girdi ve bizim hikayemiz bitmedi. oğlumun doğum gününde ben farkında olmadan adetim geçmiş. test aldım o gün ve iki çizgiyi gördüm. yine şok oldum tabiki olmaz diye düşünüyordum. malum tüpler tıkalı. ama şu anda 12 haftalık hamileyim tekrardan. allahın mucizesini yaşadım hemde iki kez. ama bol bol dua ettim ve hayırlısını diledim hep. evet kulaklar kapanmıyor herkes bikrşey söylüyor.ama ben hepsine kapadım zamanı gelince. öyle yorulmuştum ki artık kimsenin ne dediği umurumda değildi.ve öyle zamanda geldi ki oğlum benim herşeyime deva oldu. hepsi allahın istediği zamanda oldu kim ne derse desin. sizde hiç umudunuzu kaybetmeyin ve es geçin insanları. ben derdim o zaman bebek ne zaman diye soranlara. siparişi verdik uzun zamandır ama bir türlü gelmek bilmiyor diye alaya almıştım herkesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?