süpperrrr ama ben görmek istiyorum o çift çizgileri hemen koy buraya yütfeennnn...
rabbim yardımcınız olsun mutlaka zordur yaşananlar..arkadaşlar çok saolun çok güzel şeyler yazmışsınız,inşallah ALLAH hepimizin gönlüne göre verir,burada birbirimizin mutluluklarına şahit oluruz hepben boşanma konusunu sırf çocuk olmuo die değil,başka sorunlarımız var die( alkol ve öfke patlamaları ) düşündüm çoğu zaman, çocuk olayı da tuz biber oldu kavgalara,hatta dedim belki de çocuk olmamasında hayır var yani bizim sonumuz yok heralde ALLAH o yüsden vermio bebek,ama boşanamadım da bi türlü,şimdi bi iyiyiz bi kötü belli olmuo,neyse kafanızı şişirmiyim,ALLAH sonumuzu hayır etsin inşallah...
en yakınlarımız bile zaman zaman anlamıyorlar yaşadıklarımızı...
hayatımızın heryerinde tüm varlığımızla anne olmaya odaklamışken kendimizi etrafın dedikleri yaptıkları fazla geliyor
zorluyor hatta yıpratıyor...bi de şöyle düşünelim...biz kolay hamile kalan tüp bebekten bi haber olan biri olsaydık
herşey yolunda olsaydı ve etrafımızda bu süreçten geçen biri olsaydı biz nasıl davranırdık..belkide bizde anlamaz karşımızdakini
bunaltan sorular sorabilir anlayışsız olabilirdik...işte bu yüzden bizi bizden başkası anlayamaz en yakınlarımız bile olsa...
bu psikolojinin içinde olmayan bilemez...onlarıda anlamak lazım...sen en iyisimi herşeye boşver demesini öğren...
daha kolay olur...bizim derdimiz anne olamamak diğer konular teferruattır ve önemli olmamalı...
gelelim işin istatistik durumuna..
ekim ayından beri kk da aktifim eski topiğimiz ve şimdiki topiğimizin durumunu özetlersem...
kalitesiz embriyoyla hamile kalanlarımız hiç de az sayıda değil.
erkek faktörlü infertilitede kadının tüp bebekte hamile kalması çok büyük ihtimal sorun erkekteyse şansınız çok yüksek oluyor...
yumurta kalitesi fazla ve uzun süreli iğne kullanımında azalıyormuş e buna fazla sayıda yani 15 üzeri yumurta oluşması eklenirse daha da
kalite düşüyor ama bu demek değilki gebelik şansı düşüyor...
tüp bebekle hamile kalanlar %60 durumda kalamayanlar %40 ama bu bizim topik için geçerli...
kimyasal gebelik durumu çok fazla oluyor özellikle bu aralar çok yaşadık bunu...
bir yumurtayla hamile kalan 30 yumurtası olupta hamile kalamayanlarda oldu...
yani herşeyi yaparsın ama sonuçta nasip işi bu...
eşinle ayrılmak bunun çözümü asla olamaz...bu zor zamanlarda sizin birbirinize bebek için evlenmedik olmasada
biz birbirimizi seviyoruz ve beraber yaşlanmalıyız diyebilmelisiniz...ne zorluklar yaşıyoruz hepimiz ayrı ayrı ama
bebek yüzünden boşanmayı hiçbirimiz dile getirmedik...sende bunu bi çözüm olarak görme...eşini senin yüzünden anne olamıyorum
diye suçlama sorun sende de olabilirdi...olmayacağıda belli değil bundan sonra...roller değişse sana bu tavırla gelinse sen nasıl hissederdin bi düşün...
Selam kızlar...egunal,hoşgeldin canım?özledik seni...
Aşkısımmmm canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrr..
Nikahı bitirdik geldik..
Eğlence işi yattı..
Yemeğe gittiler bizde gitmedik..Offffffff sıcak bir yandan..Biryandan boşlukkk oluştuu..Oyun önerin varmı bana zaman geçirecek:))
Canım benim sağolasın,umarım sorunsuz devam eder.çok şükür bugün hiç kanama yaşmadım.beyaz akıntım geliyor sevindim bu duruma.perşembe keseyi gördük ama durumuna bakacak sanırım yarın.sen nasılsın?doğum günü çocuğu nasıl?
canım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda biter de sen de yeni çalışmalar başlarsın. ben de epeydir girememiştim nete. neler yaşamışsınız yaaa. çok hızlı ilerliyor topik maşallah pek dönemedim geriye. Hulusiye gidiyorsun demi hala. benim de çarşamba kontrolüm var.
evet canım bende 38 yaşındayım ve ablan sayılırım
bu sürede ne kadar pozitif olur olumlu düşünürsen sonucunda o kadar iyi olur yas tutmak tabiki olmaz biz elimizden gleni yappıp gerisini Allaha bırakıyoruz inşallah çok beklemeyiz canım inşallah transferin başarılı olur sen dondurulmuşlarlamı deniyosun çünkü opu dan sonra transfer için 10 gün beklenmiyo ki:44::44::44::44::44::44::44::44:
Kusura bakma acilen çıkmam gerekti, annem yarın ameliyat oluyor, onu hastaneye götürdük.
Haklisin arada bir insan bir düşüş yaşıyor ama önemli olan kalkabilmek.
Evet dondurulmuslarla, ben daha hiç tazeyle yapmadım. Opu dan sonra kanamam oldu, transfer iptal edilmişti. Dondurulmus bebislerimizle deniyoruz iste ;-)
arkadaşlar çok saolun çok güzel şeyler yazmışsınız,inşallah ALLAH hepimizin gönlüne göre verir,burada birbirimizin mutluluklarına şahit oluruz hepben boşanma konusunu sırf çocuk olmuo die değil,başka sorunlarımız var die( alkol ve öfke patlamaları ) düşündüm çoğu zaman, çocuk olayı da tuz biber oldu kavgalara,hatta dedim belki de çocuk olmamasında hayır var yani bizim sonumuz yok heralde ALLAH o yüsden vermio bebek,ama boşanamadım da bi türlü,şimdi bi iyiyiz bi kötü belli olmuo,neyse kafanızı şişirmiyim,ALLAH sonumuzu hayır etsin inşallah...
gözün aydın bak yoluna giriyo herşey okuyunca çok sevindim inanki sen bi mucizeyi yaşıyosun ne güzel Allah yardımcın olsun canım dualarım hep sizinle
egunalcim su an telden girdim sabah soz koyucam sana..... birer gun arayla yapmistim testleri birinde ilaclarimi icmistim birinde hicbirsey icmeden yaptim sonuc ayni 2.cizgiyi gordum dun ve onceki gun bugun yapmadim yarin ins gebelik gorurum kanda
rabbim yardımcınız olsun mutlaka zordur yaşananlar..
rabbimizin sevmediği olay boşanma..inşaallah düzelirsiniz cnaım..
"erkek faktörlü infertilitede kadının tüp bebekte hamile kalması çok büyük ihtimal sorun erkekteyse şansınız çok yüksek oluyor..."
aynen katılıyorum hepsine ama bu cümleye özellikle..
bir sebepsiz mağduru olarak ama her sene sebepsizden sebepliye yol alarakkk:26:
Çook şükür bu gece katılım fena sayılmaz...iyi geceler kızlar....
Canım benim haklısın yazmam lazımdı diğer topiğe ama yarın iyice emin olayım ona göre yazayım dedim.geçen değerimin düşük çıktığında dok.kontrol etti.kesen haftanla uyumlu dedi.bende az artmış değerim dediğimde umutsuz olma dedi.o cümle bana çook iyi geldi.tedirginim tamam ama umudum var en azından.yarın gel bir daha bakayım dedi ama neye bakacak bilmiyorum.hayırlı haberle gelmek İstiyorum.Rabbim nasip etsin insallah...
Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin, güzel hayirli bir güne uyanma dileğiyle;-)
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:118::118::118::118::118::118::118:
Eki Görüntüle 446281 Eki Görüntüle 446282 Eki Görüntüle 446283 Eki Görüntüle 446281 Eki Görüntüle 446282 Eki Görüntüle 446283
keseyi görmüşsünüz yarında kalp atışı için çağırmış belli...
bence yarında herşey yolunda gidecek tabii bunu sen bunu doktordan duyana kadar hep bi acaba olacak içinde...
geçmişte yaşananların travması işte insanın hevesi kursağında kalınca bu duruma sevinmek yerine endişeyle ve korkuyla yaklaşıyorsun...
benim içinde bundan sonrası aynı olacak çift çizgi gördüm değerim 1300 leri buldu amaaa....
kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemicem artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?