Tüp Bebek Günlüğümüz !

süpperrrr ama ben görmek istiyorum o çift çizgileri hemen koy buraya yütfeennnn...

egunalcim su an telden girdim sabah soz koyucam sana..... birer gun arayla yapmistim testleri birinde ilaclarimi icmistim birinde hicbirsey icmeden yaptim sonuc ayni 2.cizgiyi gordum dun ve onceki gun bugun yapmadim yarin ins gebelik gorurum kanda

rabbim yardımcınız olsun mutlaka zordur yaşananlar..
rabbimizin sevmediği olay boşanma..inşaallah düzelirsiniz cnaım..

"erkek faktörlü infertilitede kadının tüp bebekte hamile kalması çok büyük ihtimal sorun erkekteyse şansınız çok yüksek oluyor..."
aynen katılıyorum hepsine ama bu cümleye özellikle..
bir sebepsiz mağduru olarak ama her sene sebepsizden sebepliye yol alarakkk:26:

Selam kızlar...egunal,hoşgeldin canım?özledik seni...

canım hoşbuldum arada bi girip yazıyorum geçmişe bakamıyorum...
bende sizi özlüyorum acısını çıkarcaz bugünlerin...
dönüşüm muhteşem olacak

ama ben seni aradıydım içime doğmuş demek sıkıntılı oluşun ama sen beni meşgule aldın hııhhhhh işte...
eğlence işi yattı demek ama sıkma canını bunun için bu arada kıyafetler hakkında konuşcaktım seninle...

oooo süpper bi haber bu demek kanama kesildi Maşallahhh diyelim o zaman...bi de ilk aşama başarıyla geçilmiş ve kese görülmüş bi Maşallah ta bu habere...
ama ben kendimi kötü hissetim şimdi perşembe keseyi görmüşün benim haberim yok niye liste topiğine yazmıyorsun ordan kesin görürdüm...
geçmişi okuyamıyorum bu ara...

saol canım...
dış gebelik sürecini bi atlatayım çalışmalara yoğun bi şekilde başlayacam tekrar
evet hulusiciğime gidiyorum adamcağızı süreli cep tel den taciz ediyorum...
ama kendisi öyle istiyor herşeyden haberim olacak diyor olmadı kendi arıyor...
çok memnunum kendisinden güvende olduğumu hissettiriyor bana güven gerisini düşünme demesi çok önemli..
3 günde bir gidiyordum bhcg düşmeye başladığı için hafta bir bakacak artık...
bende sanırım perşembe ya da cuma orda olurum...

Kusura bakma acilen çıkmam gerekti, annem yarın ameliyat oluyor, onu hastaneye götürdük.
Haklisin arada bir insan bir düşüş yaşıyor ama önemli olan kalkabilmek.

Evet dondurulmuslarla, ben daha hiç tazeyle yapmadım. Opu dan sonra kanamam oldu, transfer iptal edilmişti. Dondurulmus bebislerimizle deniyoruz iste ;-)

annen için geçmiş olsun canım Allah şifa versin

inşallah sende bebeğine kavuşursunda hepinize moral olur

Estagfurllah ne kafa sisirmesi;-) anladım, tabi cocukta tuz biber olmuştur eğer başka sorunlarda varsa.. Alkol ne bicim bir illet ya, onu bıraktırmak da zor tabi. İnşallah onu biraktirabilirsin... Rabbim yardımcın olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..

egunalcim su an telden girdim sabah soz koyucam sana..... birer gun arayla yapmistim testleri birinde ilaclarimi icmistim birinde hicbirsey icmeden yaptim sonuc ayni 2.cizgiyi gordum dun ve onceki gun bugun yapmadim yarin ins gebelik gorurum kanda

valla çok sevindim bende son 2 aydır bi sürü markadan idrar testleri yaptım hepsinde çift çizgiyi gördüm o günler geldi aklıma gerçi şimdide yapsam bhcg 500 lerde yine çift çizgi çıkar fena alıştım çift çizgi görmeye seninkinide görmek istiyorum...tabii sonumuzu benzetmesin Allah...seninki sağlıkla devam etsin...ilaçlarla bi ilgisi yok zaten etkileyen sadece çatlatma iğnesidir onun etkiside bir hafta sürer...gebelik var belli ama değer inşallah istenilen seviyededir ve devamı gelir...yarın güzel birgün olacak Allahın izniyle umutlanabilirsin bence...

her geçen seneyle şansımız düşüyor ve sebepsiz görülen durumumuzu yıllar ve yaşananlar sebepli hale getiriyor...
bu günlerde geçer elbet unutmasakta alışırız nasıl olsa nelere alışmadıki ne olmazları kabullenmedikki...

Canım benim haklısın yazmam lazımdı diğer topiğe ama yarın iyice emin olayım ona göre yazayım dedim.geçen değerimin düşük çıktığında dok.kontrol etti.kesen haftanla uyumlu dedi.bende az artmış değerim dediğimde umutsuz olma dedi.o cümle bana çook iyi geldi.tedirginim tamam ama umudum var en azından.yarın gel bir daha bakayım dedi ama neye bakacak bilmiyorum.hayırlı haberle gelmek İstiyorum.Rabbim nasip etsin insallah...

keseyi görmüşsünüz yarında kalp atışı için çağırmış belli...
bence yarında herşey yolunda gidecek tabii bunu sen bunu doktordan duyana kadar hep bi acaba olacak içinde...
geçmişte yaşananların travması işte insanın hevesi kursağında kalınca bu duruma sevinmek yerine endişeyle ve korkuyla yaklaşıyorsun...
benim içinde bundan sonrası aynı olacak çift çizgi gördüm değerim 1300 leri buldu amaaa....
kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemicem artık...

cnm benim çok saol uzun uzun açıklamışsın gene hiç üşenmeden,ben de sırf çocuk için değil de işte başka şeylerden de çok yıprandık o yüsden ayrılma konusunu hiç atamadım kafamdan,hayırlısını ALLAH bilir tabi ama inşallah çocuklarımız olunca herşeyin düzeleceğine inanıorum ama daha uzun yıllar olmazsa naparım bilmem gerçi demişsin ya çok yumurta kalitesizlik göstergesi doğru valla,benim öyle oldu işte,demekki tek sorun eşimde değilmiş zaten,çünkü ben de erkekteyse problem daha kolay sonuç alınıo dio duymuştum.. senin de herşey gönlüne göre olsun cnm,bigün artık gerçekten güzel haberler alıcaz birbirimizden,iyiki varsın,çok öptmmm.....

Haklısın canım,endişe beni mafediyor.aynı durum bende yaşıyorum.acaba kalp atışını duysam devam eder mı diye...geçmişteki deneyimler hep tedirginliğe sebep oluyor iste..ama beklemekten başka yapacak bir şey yok...yarın kalp atışı için çağırmamıştır bence.daha erken çünkü.keseye bakacak gene herhalde ben de bilmiyorum.RAbbim yüzünü güldürsün canım arkadaşım benim.birden içim yanarak,gözlerim yaşararak dua ettim sana.ins.dua kapıları açıktır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…