insallah güzel haberlerle geleceksin canım.. saat 3 çok geç ama....
bahaaaarrrrrrrrrr... kız heyecanlandım..... şaka gibi ha..... bebişin seninle insallah bak gör....benimkilere arkadaş kızına kardeş geliyor insallah... hemen yaz bak sonucu.. merak ederim yoksa... bende yarın keseleri görmeye gideceğim..insallah bebişim yada bebişlerim sağlıklıdır.. dr. amcaları çok iyi durumdalar der...
canım birde bir şey sorcam.. bu progestan iğneleri kime yaptırıyorsun sen.. dün ben devlet hastanesinin aciline gitttim.. Reçete istedi.. neyse ordaki dr. yazdı verdi elime de öylelikle iğneyi yaptırabildim.. yani şimdi ben sağlık ocağına gitsem yine reçete mi soracak bana... eeee İsrael bey reçete vermedi ki bana....
evet cnm aynne zor kalabalık olunca ama olsun onlarda oyle guzel ...
ben ılk gelın ılste 2 gelını alcazzz
cok sukur cnm yorgun ama ıyıım sukur halımızeeee hayatımm
çok şirin bu yaaaa inşallah ikizlerin olur bi kıız bi oğlan canım
eşinde demi boyun fıtığı var yoksa oooof çok zor bi durum ya
benimki dün temizlik yaptı, ütünün yarısını yaptı,birde çamaşır astı hep ıvır zıvır işler bende diyo... oooo dedim bende.. bak ben nelerle uğraşıyormuşum dışarı işinin yanında gördün mü? anlamaya başladı beni...
boyun duzlesmesı var cnm bazen cok agrıyo dayanılmaz yanııı
nasılsın cnm nasıl gectı hafta sonu bakımmmm
erkeklere gore o ısler ıvır zıvır yanıııııııı
nasılsın defnecim ikizler nasıl
canım bende çok heyecanlıyım
kendimi negatif sonuca hazırladım olursa sürpriz olur
canım transfer sonrası şükran hanım receteyi sana yazıp vermiştir mutlaka
yazmadıysada yarın yazdır recetesiz yapmıyorlar bende karşımızda poliklinik var orada yaptırıyorum
her sefer istiyor receteyi
inşallah yarın sağlıklı bir şekilde keseleri görürsünüz canım
canım iyiler herhalde.. yarın keseleri görmeye gideceğim..insallah sağlıcakla ordadırlar... sen nasılsın canım? nasıl gidiyor? fazla iş yapma canım... kendini yorma.. yavaş yavaş yap lütfen....
ayyyy.. acaba verdi miki? canım.. ne bileyim iğneyi hep annem yapıyordu .. hafta sonu abimlere gittiler bende acile gitmek zorunda kaldım.. şimdi dosyama bakıyım bari.. çünkü annemi göndereceğim kayınvalidem gelecek.. yani reçete lazım..
canım insallah bak göreceksin pozitifi alacaksın Allah ın izniyle.. canım çok merak ettim.. saat 11 de koş al gel sonucu olur mu? hatta vını götür ordan yaz sen bize...
boyun duzlesmesı var cnm bazen cok agrıyo dayanılmaz yanııı
nasılsın cnm nasıl gectı hafta sonu bakımmmm
erkeklere gore o ısler ıvır zıvır yanıııııııı
benimki dün temizlik yaptı, ütünün yarısını yaptı,birde çamaşır astı hep ıvır zıvır işler bende diyo... oooo dedim bende.. bak ben nelerle uğraşıyormuşum dışarı işinin yanında gördün mü? anlamaya başladı beni...
öyle canım bide çalışan kadın olunca hem ev hem iş insan zorlanıyo ama bunada şükür
evet cnm aynne zor kalabalık olunca ama olsun onlarda oyle guzel ...
ben ılk gelın ılste 2 gelını alcazzz
cok sukur cnm yorgun ama ıyıım sukur halımızeeee hayatımm[/QUOTE
hımmm ılk gelın olmak guzell valla...tadını cıkarrr kızz..smdı kı nasıl kı ıyı bı kız mı
inşallah sağlıklıdırlar canım kalbini ferah tut
artık istesemde yoramıyorum kendimi çok ağrıyo çünkü
kızlar hamileyken yunus balıklarının sesini dinlemek bebeğin beyin gelişimi çok etkili oluyomuş bilginize
internette varsa hemen açayım.. ben klasik müziği çok duydum..ama bunu duymamıştım...
geçmiş olsun canım.. bak strese bağlı felan yazmışsın.. aman ha... stres yok.. stres bizim her yönden düşmanımız...
kızlar hamileyken yunus balıklarının sesini dinlemek bebeğin beyin gelişimi çok etkili oluyomuş bilginize
klasik müzikde çok iyi ve hamileyken hangi müziği dinlersen bebek doğduktan sonra o müzikle uyuyomuş biliyomuydun
yunus sesi yaz itü sözlükte çıkıyo dinle cidden sakinleştiriyo insanı
herşeyin başı stres stresten uzak durmak istedikçe olmuyo işte ama hayat bu napacaksın
bu bebeler benim çok uykumu getiriyor.. şükür mide bulantısı ve baş dönmesi yok.. insallahta olmaz...şimdilik iyi gidiyoruz bebelerle.. onlar memnun ben memnun... Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah...
aa ilk defa duydumm canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?