Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bende çok heyecanlıyım
kendimi negatif sonuca hazırladım olursa sürpriz olur

canım transfer sonrası şükran hanım receteyi sana yazıp vermiştir mutlaka
yazmadıysada yarın yazdır recetesiz yapmıyorlar bende karşımızda poliklinik var orada yaptırıyorum
her sefer istiyor receteyi

inşallah yarın sağlıklı bir şekilde keseleri görürsünüz canım

çok şirin bu yaaaa inşallah ikizlerin olur bi kıız bi oğlan canım

eşinde demi boyun fıtığı var yoksa oooof çok zor bi durum ya

boyun duzlesmesı var cnm bazen cok agrıyo dayanılmaz yanııı

nasılsın cnm nasıl gectı hafta sonu bakımmmm
erkeklere gore o ısler ıvır zıvır yanıııııııı

bende boyun düzleşmeside var canım doktoruna neden olur bu dedim stresten dedi

nasılsın defnecim ikizler nasıl

canım iyiler herhalde.. yarın keseleri görmeye gideceğim..insallah sağlıcakla ordadırlar... sen nasılsın canım? nasıl gidiyor? fazla iş yapma canım... kendini yorma.. yavaş yavaş yap lütfen....

ayyyy.. acaba verdi miki? canım.. ne bileyim iğneyi hep annem yapıyordu .. hafta sonu abimlere gittiler bende acile gitmek zorunda kaldım.. şimdi dosyama bakıyım bari.. çünkü annemi göndereceğim kayınvalidem gelecek.. yani reçete lazım..
canım insallah bak göreceksin pozitifi alacaksın Allah ın izniyle.. canım çok merak ettim.. saat 11 de koş al gel sonucu olur mu? hatta vını götür ordan yaz sen bize...

inşallah sağlıklıdırlar canım kalbini ferah tut

artık istesemde yoramıyorum kendimi çok ağrıyo çünkü

hafta sonu iğne yaptırcam diye acilde gezindim durdum.. sonra dışarı yemeğe gittik kocamla.. gezdim..ohhh kafa dağıttım...şimdide evde yalnızım.. annemleri özledim.. geçen hafta kızıyordum onlara ama yalnızlık daha bir kötü ya.. birde eşimde yok... sıkılıyorum... sen ne yapıyosun canım? yine iştesin değil mi?

kızlar hamileyken yunus balıklarının sesini dinlemek bebeğin beyin gelişimi çok etkili oluyomuş bilginize

yaa kolay sanıyolar amaaaa zor işteee..iyi olmuş canım tebrikler...devamını beklerımm...

öyle canım bide çalışan kadın olunca hem ev hem iş insan zorlanıyo ama bunada şükür

yaa evet canım h.sonu hem temızlık hem mısafır ne zorlandım bendee..cmrtesi oğleden snra geldıler sabahtann onlar gelene kdr temzılık yaptım..smdı gıtt gene aynı

baharcım bana vermemiş reçete... bende yarın alıyımda haftaya felan sıkıntı yaşamayayım....

internette varsa hemen açayım.. ben klasik müziği çok duydum..ama bunu duymamıştım...

klasik müzikde çok iyi ve hamileyken hangi müziği dinlersen bebek doğduktan sonra o müzikle uyuyomuş biliyomuydun

yunus sesi yaz itü sözlükte çıkıyo dinle cidden sakinleştiriyo insanı

bu bebeler benim çok uykumu getiriyor.. şükür mide bulantısı ve baş dönmesi yok.. insallahta olmaz...şimdilik iyi gidiyoruz bebelerle.. onlar memnun ben memnun... Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah...

klasik müzikde çok iyi ve hamileyken hangi müziği dinlersen bebek doğduktan sonra o müzikle uyuyomuş biliyomuydun

yunus sesi yaz itü sözlükte çıkıyo dinle cidden sakinleştiriyo insanı

hemen açıyorum canım.. dinlayayim bakayım.. zaten uykum var.. dur bakalım ne olacak...

herşeyin başı stres stresten uzak durmak istedikçe olmuyo işte ama hayat bu napacaksın

canım evet hiç birimiz stresten uzak duramıyoruz..ama en aza indirmek lazım işte...eskiler diyor ya şimdiki nesil sağlıksız diye .. bence en büyük nedeni stres...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aa ilk defa duydumm canım..

bende yeni öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim

Canlarım Günaydın, herkese harika bir hafta diliyorum. Haftasonu nasıl geçti? pek uğrayamadım, genelde dışardaydım çünkü. Yeni haber var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…