Canlarım Günaydın, herkese harika bir hafta diliyorum. Haftasonu nasıl geçti? pek uğrayamadım, genelde dışardaydım çünkü. Yeni haber var mı?
bende boyun düzleşmeside var canım doktoruna neden olur bu dedim stresten dedi
çok şükür caım Allah bugünümüzü aratmasın
hafta sonu iğne yaptırcam diye acilde gezindim durdum.. sonra dışarı yemeğe gittik kocamla.. gezdim..ohhh kafa dağıttım...şimdide evde yalnızım.. annemleri özledim.. geçen hafta kızıyordum onlara ama yalnızlık daha bir kötü ya.. birde eşimde yok... sıkılıyorum... sen ne yapıyosun canım? yine iştesin değil mi?
hımmm ılk gelın olmak guzell valla...tadını cıkarrr kızz..smdı kı nasıl kı ıyı bı kız mı
Canlarım Günaydın, herkese harika bir hafta diliyorum. Haftasonu nasıl geçti? pek uğrayamadım, genelde dışardaydım çünkü. Yeni haber var mı?
gitmişsiniz...patronlar mı geldi yoksa?
canım ben sonucu evden öğreneceğim
nasılsa olmadı yine gidip orda beklemek istemedim
sonuca internetten bakacağım
zaten adet sancılarım başladı belim ağrıyor çok kötüü
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bizler iyiyiz canım.. bak sende yunus sesi dinle.. bebişinin zekası gelişecek.. sara öğretti şimdi bize...
hemen kötü şeyler getirme aklına bakimbiliyosunki adet belirtileriyle hamişlik belirtileri aynı
ahh canım o kadar kötü şeyler yaşadım ki hiç iyi düşünemiyorum
allahıma çok şükür en güzel şey kızım rabbim onu bana bağışlasın
gitmişsiniz...patronlar mı geldi yoksa?
stres = benım esım kuzummmmmmmmmm
amın canımmmmmmmmmmm
ıste bıze yaranılmıyor kuzum gelırler basına merak etme kafanı dınle bıraz aaaaaaaaa
ohhh sefan olsun aferın enısteme gezdırsın senı yaaaaaaaa
ıyı oyle sımdılık bakalım sıkıntımız yok abla abla pesımde yanıııı
gunaydın kuzum ıyılık saglık sen nasılsın
test yaptınmı kararın ne
patronum degılde oglu geldı kuzum bırde kdv ile ugrasıyom oyle atmıs benı sıte yaaaaaaa
canım ben sonucu evden öğreneceğim
nasılsa olmadı yine gidip orda beklemek istemedim
sonuca internetten bakacağım
zaten adet sancılarım başladı belim ağrıyor çok kötüü
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
beğendinmi yunus sesini ben çok sevdim şimdi ben dinliyim bebeğim gelince onada dinletirim
DEFNEMM müşteri geldi ya lak lak offf sınır oldumm..şimdi geldim burdayımm ben bu işte ustayım
hehe..umarım hep abla abla giderrrr...allah aranızı bozmasın canım..
ıste bıze yaranılmıyor kuzum gelırler basına merak etme kafanı dınle bıraz aaaaaaaaa
ohhh sefan olsun aferın enısteme gezdırsın senı yaaaaaaaa
patronum degılde oglu geldı kuzum bırde kdv ile ugrasıyom oyle atmıs benı sıte yaaaaaaa
canım çok tebrik ederim çok sevindim cici kızına kardeş geliyo gözleriniz aydın olsunbhcg 12.gün 71.94 çıktıııı
bhcg 12.gün 71.94 çıktıııı
valla kızlar bu hayatta kımseye guven yok hee..bıızm bı tanıdık vardı adam baldınzınla kaçmışşcoçukları vardı iki tanee bidee ayy inanmıyorumm bu durumda kıme kızarsın en cok yanıı ..ben olsam kardesıme daah cok kızarım hadı o elın adamı bana bu yaptı ama sen nasıl yaparsın yaaa diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?