Tüp Bebek Günlüğümüz !

[video=youtube;C72027z1kmA]http://www.youtube.com/watch?v=C72027z1kmA&feature=related[/video]

bende boyun düzleşmeside var canım doktoruna neden olur bu dedim stresten dedi

stres = benım esım kuzummmmmmmmmm

çok şükür caım Allah bugünümüzü aratmasın

amın canımmmmmmmmmmmmm

ıste bıze yaranılmıyor kuzum gelırler basına merak etme kafanı dınle bıraz aaaaaaaaa
ohhh sefan olsun aferın enısteme gezdırsın senı yaaaaaaaa

hımmm ılk gelın olmak guzell valla...tadını cıkarrr kızz..smdı kı nasıl kı ıyı bı kız mı

ıyı oyle sımdılık bakalım sıkıntımız yok abla abla pesımde yanıııı

Canlarım Günaydın, herkese harika bir hafta diliyorum. Haftasonu nasıl geçti? pek uğrayamadım, genelde dışardaydım çünkü. Yeni haber var mı?

gunaydın kuzum ıyılık saglık sen nasılsın
test yaptınmı kararın ne

gitmişsiniz...patronlar mı geldi yoksa?

patronum degılde oglu geldı kuzum bırde kdv ile ugrasıyom oyle atmıs benı sıte yaaaaaaa

canım ben sonucu evden öğreneceğim
nasılsa olmadı yine gidip orda beklemek istemedim
sonuca internetten bakacağım
zaten adet sancılarım başladı belim ağrıyor çok kötüü

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hemen kötü şeyler getirme aklına bakim biliyosunki adet belirtileriyle hamişlik belirtileri aynı

ahh canım o kadar kötü şeyler yaşadım ki hiç iyi düşünemiyorum
allahıma çok şükür en güzel şey kızım rabbim onu bana bağışlasın

inan bana seni çok i,yi anlıyorum ama iyi düşünki iyi olsun

Allah kızını çok bağışlasın canım onun acısını göstertmesin ona bi kardeş göndersin

Son düzenleme:
gitmişsiniz...patronlar mı geldi yoksa?

DEFNEMM müşteri geldi ya lak lak offf sınır oldumm..şimdi geldim burdayımm ben bu işte ustayım

hehe..umarım hep abla abla giderrrr...allah aranızı bozmasın canım..

valla kızlar bu hayatta kımseye guven yok hee..bıızm bı tanıdık vardı adam baldınzınla kaçmışş coçukları vardı iki tanee bidee ayy inanmıyorumm bu durumda kıme kızarsın en cok yanıı ..ben olsam kardesıme daah cok kızarım hadı o elın adamı bana bu yaptı ama sen nasıl yaparsın yaaa diyee

bahar kızıcam şimdi sana.. ya şu olumsuz düşüncelerden bir silkele kendini.. bak bebişin seninle olacak göreceksin..beklemek çok zor.. canım israel beyle görüşme olduğu için bana labaratuvardan bile kağıt vermemişlerdi.. canım internette hemen çıkmıyor...yaaa.. çok heyecanlandım ben ama.....

beğendinmi yunus sesini ben çok sevdim şimdi ben dinliyim bebeğim gelince onada dinletirim

evet canım.. ama acayip uykum geldi bebişlerimle.. artık hergün günde en az iki kere dinletirim bebişlere...

DEFNEMM müşteri geldi ya lak lak offf sınır oldumm..şimdi geldim burdayımm ben bu işte ustayım

hehe..umarım hep abla abla giderrrr...allah aranızı bozmasın canım..

evetttt.. sizlerinde o derdi var..bense sınıfta olsam hiç açamazdım bilgisayarı.. tenefüslerdde de öğrenciler başımda... örtmenimmm... diye diye başımı şişiriyorlardı keratalar...

Gunaydin guzel hanimlar
Nasilsiniz. Benim maraton basladi otobus bekliyoruistikamet basinc odasi hava almaya ciktim kisacasi

evet ya.. hep bu hormonlardan.. birde eşimin yanımda olmayışı canımı yakıyor artık...o yüzdendir...

amann.. bir patronu bir oğlu.... kapitalist düzen işte ne yapacaksın...

ayyyyy evet ya... ben hep dua ederim zaten.. Rabbim hayırlı kardeşler versin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…