Tüp Bebek Günlüğümüz !

ahh canım o kadar kötü şeyler yaşadım ki hiç iyi düşünemiyorum
allahıma çok şükür en güzel şey kızım rabbim onu bana bağışlasın

bhcg 12.gün 71.94 çıktıııı

bak yazdıkların hepsını aldım ve senı dovecem doycek olmıycak ıkı canlsıın dıye aaaaaaaaa
tebrıkelr cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın

evett canım ama oğrencılerle uğrasmak daha bı zevklıdır ya koca adamlarla uğrasmaktansaa

Gunaydin guzel hanimlar
Nasilsiniz. Benim maraton basladi otobus bekliyoruistikamet basinc odasi hava almaya ciktim kisacasi

gunaydın şekerım..nasılsın?yaa dımı ..ee ne yapcan basladın bı işee sonu hayırlsıı olsun canımm..

kızzzzz tebrıklerrr allahım umarım değerın gunden gune daha cok yukselırrr

evet ya.. hep bu hormonlardan.. birde eşimin yanımda olmayışı canımı yakıyor artık...o yüzdendir...

amann.. bir patronu bir oğlu.... kapitalist düzen işte ne yapacaksın...

cekılmıyorlar kuzuuuuuuuuuuu

Gunaydin guzel hanimlar
Nasilsiniz. Benim maraton basladi otobus bekliyoruistikamet basinc odasi hava almaya ciktim kisacasi

kolay gele kuzummmmm

şerefsızler dıycem ama yuh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DEFNEMM müşteri geldi ya lak lak offf sınır oldumm..şimdi geldim burdayımm ben bu işte ustayım

hehe..umarım hep abla abla giderrrr...allah aranızı bozmasın canım..

amı canımmmmmmmmm

Gunaydin guzel hanimlar
günaydın..
canım..sana iyi hava almalarr benim içinde çek içinee

çok güzel...maaşallah rabbim tamamına erdirsinn...
vay bee bak zaman nasılda geçiyor daha dün gib 1 haftalık hamileyim çizelgesi yaptığında
ne güzel belkide sana iyi geldi bu çizelge hoş çizelge yaptım uğurlu olsun diye ama pek buhranlı bekledin çok çabuk sıkıldın

neysekii sonu güzle olucakkkkk

hadi bakalım.. giyin ve doğru hastaneye.. görüş bakalım dr umuzla.... ayyy canım benim ya... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah...
:118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118:

canlarım ben çıkıyorum... çok uykum geldii.. ohhh baharın güzel haberinide aldık.. mutlu mesut uyucaz bebişlerimle..insallah saaat 3 te ROSEda güzel haberler verir bize...

Baharkus tebrikler canim.... Allah anali babali saglikli siHhatli dogurup buyutmeyi nasip etsin...
Asil simdi ben kizacm sana tedaviye baslar baslmaz hamilelik takvimini bile yapacak kadar kendinden emin pozitif bir hatunu bole negatif konusmalar yakisiyor mu kuzum ...haydi bakalim deger artislarinda guzel gidecek insaallah

yuh ki ne yuuuuuuuuuuh ya dünyanın çivisi çıkmış insan kardeşine bunu yaparmı insan eşine bunu yaparmı Allah cezalarını verir elbet ama kimbilir o kadının durumu nasıldır şimdi

boşuna dememişler bu dünyada gözüne bile güvenmeyeceksin

ayyy her şeyi geçtim..şimdi kadın tüm geçmişi hatırlayacak.. sonuçta kardeşinin evine kaç kez gidip gelmişlerdir.. Allah akıl fikir versin...

cekılmıyorlar kuzuuuuuuuuuuu

kolay gele kuzummmmm

şerefsızler dıycem ama yuh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amı canımmmmmmmmm

canlarım ben çıkıyorum... çok uykum geldii.. ohhh baharın güzel haberinide aldık.. mutlu mesut uyucaz bebişlerimle..insallah saaat 3 te ROSEda güzel haberler verir bize...

aynen kızlar cok acı bır durumm yaa..kadın kıme kızsın kıme ne desın kı..ne serefsızler gercekten de....bırak kardesıde hamıleymısss kocasından ondan kaçmıslar dıyolarr...valla allah dusmanımın basına vermesın...tamam defnem yatın dınlenın bebelerınleeee

kızım yaa ole tabıı..ne acıklması olabılır kı bu durumun kardesıne gıtmıs gelmış gıtmıs gelmıs ayartmıs enıstesını zaten ben bılıorım kızı yaa..ablasından falan guzel ama ya hadı karını duusnemdın ya cocuklarr...nede olsa bundan da olcak ya onemsemıyo demek

içinizde hikayemi bilenler var 6 kez tüp bebek denedim ama hiç dondurulmuş transferi yaptırmamıştım eylül ayında lenfosit aşıya başlıyoruz ve aralıkta dondurulmuş transferi olucak benim sizlerden ricam dondurulmuşlarda nasıl bi tedavi uygulanıyor ve yine iğne kullanıcakmıyım bilgi verirseniz sevinirim
bu arada yeni hamişler varmış rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı diğer bekleyenlerin başına....

Nasıllar bi bakayım dedim...
hamişimiz mi var yoksa hadi son gelişmeleri yazıverin bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…