canım ben sonucu evden öğreneceğim
nasılsa olmadı yine gidip orda beklemek istemedim
sonuca internetten bakacağım
zaten adet sancılarım başladı belim ağrıyor çok kötüü
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ahh canım o kadar kötü şeyler yaşadım ki hiç iyi düşünemiyorum
allahıma çok şükür en güzel şey kızım rabbim onu bana bağışlasın
bhcg 12.gün 71.94 çıktıııı
bahar kızıcam şimdi sana.. ya şu olumsuz düşüncelerden bir silkele kendini.. bak bebişin seninle olacak göreceksin..beklemek çok zor.. canım israel beyle görüşme olduğu için bana labaratuvardan bile kağıt vermemişlerdi.. canım internette hemen çıkmıyor...yaaa.. çok heyecanlandım ben ama.....
evet canım.. ama acayip uykum geldi bebişlerimle.. artık hergün günde en az iki kere dinletirim bebişlere...
evetttt.. sizlerinde o derdi var..bense sınıfta olsam hiç açamazdım bilgisayarı.. tenefüslerdde de öğrenciler başımda... örtmenimmm... diye diye başımı şişiriyorlardı keratalar...
Gunaydin guzel hanimlar
Nasilsiniz. Benim maraton basladi otobus bekliyoruistikamet basinc odasi hava almaya ciktim kisacasi
ayyyyy evet ya... ben hep dua ederim zaten.. Rabbim hayırlı kardeşler versin diye...
aynen yaa cok acı bı duurummmm canımm kadın ıcınn
evet ya.. hep bu hormonlardan.. birde eşimin yanımda olmayışı canımı yakıyor artık...o yüzdendir...
amann.. bir patronu bir oğlu.... kapitalist düzen işte ne yapacaksın...
Gunaydin guzel hanimlar
Nasilsiniz. Benim maraton basladi otobus bekliyoruistikamet basinc odasi hava almaya ciktim kisacasi
valla kızlar bu hayatta kımseye guven yok hee..bıızm bı tanıdık vardı adam baldınzınla kaçmışşcoçukları vardı iki tanee bidee ayy inanmıyorumm bu durumda kıme kızarsın en cok yanıı ..ben olsam kardesıme daah cok kızarım hadı o elın adamı bana bu yaptı ama sen nasıl yaparsın yaaa diyee
DEFNEMM müşteri geldi ya lak lak offf sınır oldumm..şimdi geldim burdayımm ben bu işte ustayım
hehe..umarım hep abla abla giderrrr...allah aranızı bozmasın canım..
günaydın..Gunaydin guzel hanimlar
valla kızlar bu hayatta kımseye guven yok hee..bıızm bı tanıdık vardı adam baldınzınla kaçmışşcoçukları vardı iki tanee bidee ayy inanmıyorumm bu durumda kıme kızarsın en cok yanıı ..ben olsam kardesıme daah cok kızarım hadı o elın adamı bana bu yaptı ama sen nasıl yaparsın yaaa diyee
ayyy her şeyi geçtim..şimdi kadın tüm geçmişi hatırlayacak.. sonuçta kardeşinin evine kaç kez gidip gelmişlerdir.. Allah akıl fikir versin...
cekılmıyorlar kuzuuuuuuuuuuu
kolay gele kuzummmmm
şerefsızler dıycem ama yuh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amı canımmmmmmmmm
canlarım ben çıkıyorum... çok uykum geldii.. ohhh baharın güzel haberinide aldık.. mutlu mesut uyucaz bebişlerimle..insallah saaat 3 te ROSEda güzel haberler verir bize...
yuh ki ne yuuuuuuuuuuh ya dünyanın çivisi çıkmış insan kardeşine bunu yaparmı insan eşine bunu yaparmı Allah cezalarını verir elbet ama kimbilir o kadının durumu nasıldır şimdi
boşuna dememişler bu dünyada gözüne bile güvenmeyeceksin
kızz napıyosunn????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?