Tüp Bebek Günlüğümüz !

selammm,ben kaçırdım sohbetleriiii,

selammm,ben kaçırdım sohbetleriiii,

bende geç geldim canım.... ufak bi muhabbetimiz oldu güldenle.... dün yine sabah ezanından sonra uyudum sabahta babalar günü dolayısıyla annemlere kahvaltıya gittik sonrasında düğün vardı hazırlanıp ona gittik.... annemlere tabi olduğumuz için gelini evine kadar bırakmadan ayrılamadık düğün konvoyundan:))) sonrasında halam uğradık geceye yakın döndük eve en küçük kardeşimin d.günü olduğu için pasta kestik falan derken 12 yi geçiyodu evime girdim..... yorgunluktan ölüyorum ama yatmaya bile mecalim yok

aman Allahım tüm bunları nasıl yaptın nasıl dayandınnn,,birde uykusuzz,,bu kadar yorulursan elifnazımız oynamaz tabi canım,çünkü yorulunca bebiklerde hareket etmiyomuş pek,
sen hiç uyuyamıyosun canım yaa,,ben uyuyorum ,özellikle 2 gecedir güzel uyudum maşallah diyeyim,

bende sabah 10 da kalktım,annemle ablam geldi,ablam kızını bize bıraktı,eşinin akrabasının nişanı vardı bu gece,biz annemle yeğenime baktık bende,tüm gün beraberdik,çok güzel geçti,akşamda nişana gittik,ama 11 e kadar dayanabildim,kızım da rahatsız oldu,orkestranın önünde oturduk,dayanamadım beni eve bıraktılar,,,şimdide uykum var ama uyumak istemiyorummm..salı günü kontrole gidicem ,kızımı gör
cem kısmetse çok heyecanlıyım birkaç gündür

gene hergün geç yatıp erken uyansamda saat 9-12 arası uyuyodum ve evde olupta yorulmayınca çok dokunmuyodu ama bugün pilim bitti... mecbur olmasam bugün ne düğüne nede halama giderdim ama mecburiyet işte... bende hareketsizliğini yorgunluğuma bağlayıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. ama cuma gecesi gece kıpır kıpır hiç durmadı ama dün sabahtan beri ara ara uzanıp dinleyince bir iki tıpladı... son zamanlarda epey hareketliydi hele gece olunca çoşup beni uyutmuyodu.. bu seferde hareket etsin diye beklemekten uyuyamıyorum.... içerden kızıyodur bana sanada ne yapsam yaranılmıyo diye:))))) iki gecedir burdada hava güzel hatta bu gece gayet esintili yatıcam birazdan

haklısınn,kesin yaranamıyorum anneme der kuzucumm,,ama ne yapalımm onlar bizim herşeyimiz,aklımız fikrimiz onlarda...benimkide maşallah hiç durmuyor kıpır kıpır,,sen hazır böyle esintili havayı bulmuşken uyumaya çalış canım,dinlenmen lazım,uykusuz olmaz

insallah canım ya... şu dönüşün olsun artık.. özledik... gece konuşmuşsunuz ama ben yetişemedim.. neyse az kaldı diyorsun gelmeme...gel artık....

canım.. keşke ilaçlarını bırakmasaydın.. gerçi gülden sana açıklamış.. nede olsa uzmanımız o... bu aralar aramızda olamasa da... insallah değerin seni şaşırtır canım.. tek dileğim bu şimdilik...

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaar

herkese bol gülücük gönderiyorum yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…