hep hayırlısını diliyorum senin için.. ve herşeyin çabucak yoluna girmesini.... bu ara 24 saati kocişle geçirdiğim için doğru dürüst iletişim kuramıyorum senle(((( ben çarşamba yada perşembe gidicem hulusi beye ama dünden beri hareketleri çok azaldı elifin gerçi bi süre dinleyinde bi kere tıplıyo aama genede huzursuz oldum... belkide yorgunluktandır bakalım yarınki durumuna göre belki erkene alırım randevuyu yada başka bi yere gidrim buralarda
selammm,ben kaçırdım sohbetleriiii,
bende geç geldim canım.... ufak bi muhabbetimiz oldu güldenle.... dün yine sabah ezanından sonra uyudum sabahta babalar günü dolayısıyla annemlere kahvaltıya gittik sonrasında düğün vardı hazırlanıp ona gittik.... annemlere tabi olduğumuz için gelini evine kadar bırakmadan ayrılamadık düğün konvoyundan:))) sonrasında halam uğradık geceye yakın döndük eve en küçük kardeşimin d.günü olduğu için pasta kestik falan derken 12 yi geçiyodu evime girdim..... yorgunluktan ölüyorum ama yatmaya bile mecalim yok
bende geç geldim canım.... ufak bi muhabbetimiz oldu güldenle.... dün yine sabah ezanından sonra uyudum sabahta babalar günü dolayısıyla annemlere kahvaltıya gittik sonrasında düğün vardı hazırlanıp ona gittik.... annemlere tabi olduğumuz için gelini evine kadar bırakmadan ayrılamadık düğün konvoyundan:))) sonrasında halam uğradık geceye yakın döndük eve en küçük kardeşimin d.günü olduğu için pasta kestik falan derken 12 yi geçiyodu evime girdim..... yorgunluktan ölüyorum ama yatmaya bile mecalim yok
aman Allahım tüm bunları nasıl yaptın nasıl dayandınnn,,birde uykusuzz,,bu kadar yorulursan elifnazımız oynamaz tabi canım,çünkü yorulunca bebiklerde hareket etmiyomuş pek,
sen hiç uyuyamıyosun canım yaa,,ben uyuyorum ,özellikle 2 gecedir güzel uyudum maşallah diyeyim,
gene hergün geç yatıp erken uyansamda saat 9-12 arası uyuyodum ve evde olupta yorulmayınca çok dokunmuyodu ama bugün pilim bitti... mecbur olmasam bugün ne düğüne nede halama giderdim ama mecburiyet işte... bende hareketsizliğini yorgunluğuma bağlayıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. ama cuma gecesi gece kıpır kıpır hiç durmadı ama dün sabahtan beri ara ara uzanıp dinleyince bir iki tıpladı... son zamanlarda epey hareketliydi hele gece olunca çoşup beni uyutmuyodu.. bu seferde hareket etsin diye beklemekten uyuyamıyorum.... içerden kızıyodur bana sanada ne yapsam yaranılmıyo diye:))))) iki gecedir burdada hava güzel hatta bu gece gayet esintili yatıcam birazdan
tam ve aktif olarak dönmesemde arada bi hızlı bi giriş yapıyorum topiğe...
şimdi her ne kadar yorgun olsamda sıpalarımla pozitif enerji depoluyorum...
ve dönüşüm o zaman mikemmel olacak...
topiğimiz hepimizle anlamlı canım çok saol güzel sölerin için...
eski günlerimize dönmemiz yakındır...
Mrb kızlar Hepinize iyi pazarlar diliyorum
Benim için malesef iyi bir hafta sonu olmadı Dün yani 10. gün test yaptım ve sonuç yine negatif Değerim 2.94 çıktı Negatif olduğu açık ve seçik belli Ama merkezdeki hemşireyle konuştuğumda ilaçlarıma devam etmemi ve gününde testimi tekrar etmemi istedi Hatta testi erken yaptığım için beni bir güzel de fırçaladı Benim de moralim bozuldu ve ilaçlarımı bıraktım Bu arada 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti Sizce de sonuç net olarak negatif değil mi
günaydın hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrr guzel bır hafta olsun ıns hepımızeeeeeeeeeee
GÜNAYDINN canımm nasılsınn???iyi sen bari geldinn tek kaldım burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?