Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu ne güzel bi günaydın birden kendimi çok enerjik hissettim :124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kızlarr kemiklerinizi kırcam hee..gelmiosunuz burayaaaaa.....

kemiklerimi kırma kız zaten boynum ağrıyo fıtığı zorladım dün iş yaparken

günaydın hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrr guzel bır hafta olsun ıns hepımızeeeeeeeeeee

günaydın canım sanada hayırlı haftalar

günaydın canımmmmmmmmmm
ıyıdır cok sukur yorgunum dun 4 saat oynadım dugun vardı
sen nasılsınnnnn
tek kalmazsın gelır kızalar hem calısan sayımı azaldı gec gelırler evde olanlar yaaa

hehe kızz baya bı oynamıssın hee.kımın duğunu vardı kı? bızımde teyze kızının dun ceyız asması vardı cumartesi istanbul ve izmrden mısafırlerımız geldı 12 kısı bende h.sonu cok yoruldum yanı..kız ıstanbuldan bursaya gelın gelcek oyuzden teyzelerı halaları kuzenlerı falan bı dunya kısı geldı allahtan ıkı ev varda nerde yatırcaz bu ınsanları dıe cok dusunmedık

günaydın kızlar sabah kan verdim 3 gibi çıkarmış korkuyorum

hayırlısı olsunn canım yaaaa....

ayy canım sorma ya bende yorgunluktan geberdığim için dedım hareketlı oynak bı gunaydın msjı gondereyım aaa neden zorladın boynunu yaa..dıkkat et canım

hadı hayırlısı canım benım yaaaaaaaaaaa
pozıtıf olsun ınssss

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaar

herkese bol gülücük gönderiyorum yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın

amın canımmmmmmm gunaydın kuzummmmmmm
nasılsın bakımmmm

canım benımmm esımın akrabasının kaynanamla kardes cocgu ama erkek tarafı yoktu gazıanteplıydı erkek tarafından fazla yoktu bız bızeydık yanıııııı
evet aıle katı olunca ıyı oluyor yatmaya sıkıntı yok hanııı
bızımde eylulde oyle olcak dayı oglunun dugunu varrr

nasılsınız bakalım herkeze güzelhaberler duyacagı bır hafadılıyorummm rabbım bugun sonuc alacaklara test yaptıracaklara ınsl..pozıtıf sonuc verır benım ılac bıttı regl olmam yakındır ınsl..oluyumda cuma dr a gıdecegım kısmet artıkkkkk

bu kızçee gibi bir kıscemm olsun inşallahhhhhhhhhhhh

nasılsınız canlarımm??

ben çok heyecanlıyım
saat 9 da kan verdim geldim eve
sonucum bugün 11 gibi belli olacak
çok tuhaf bir ruh halim var

hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum

bana boyun agrısı deme yaaaaaaaaaaaaaaa
esımınde cok agrıyor offff
dun boyun bas agrısı derken cıkardı hep mıdesıne vurdu offf o hasta olunca ben cok kotu oluyorum yaaaaaaa

nasılsınız canlarımm??

Ben çok heyecanlıyım

cok sukur ıyıyızzz bıs ınsl..hayırlı bır sonuc alırsın cnm senn takvım sımdıden cıkmıs baksana demekkı sonuc bellı sımdıden:))

hımmm anladım canım e tabı oyle olunca dugunu sız yaptınızzz valla canım ceyız asmaya boyle geldılerrr dugunu dusunemıorum dıcem ama allahtan dugun ıstanbuldaa hehe kız evde gelın olmak zor oluyor bu duurmdaaa iştee...

nasılsınız canlarımm??

ben çok heyecanlıyım

yupii yupii umarım guzel haberlerr alırızz bugun canım yaaa..elbette cok tuhaf bı duygu yasıosundurr..ay ya yerınde olmak ısterdım vallaaa

ayy canım sorma ya bende yorgunluktan geberdığim için dedım hareketlı oynak bı gunaydın msjı gondereyım aaa neden zorladın boynunu yaa..dıkkat et canım

tatlım bahar temizliğine başladım evi dip köşe temizliyorum dünde camları silerken farkında olmadan boynumu incitmişim ütü yaparken birden ütü elimde kaldı yürüken bile zğrıyo yaa ağrı kesici aldımda biraz rahatladım

yorgun ve hastayım ama yinede herşey güzel sen nasılsın canım

güzel dileklerine amin diyorum

ve olsun balım böyle şirin bi kızın olsun inşallah Allah gönlüne göre versin

nasılsınız canlarımm??

ben çok heyecanlıyım

hayırlısı canım hadi inşallah senden de güzel haber alırız da haftaya güzel başlarız

BÖYLE BİRDEOGLUM OLSUN..INSL..nede olsa YOZGAT LIYIZ Eki Görüntüle 446616

amın canımmmmmmmmm
ınsssss rabbım yazdıysa olurrrrrrrrrrr

nasılsınız canlarımm??

ben çok heyecanlıyım

gunaydın kuzum hadı ıns pızıtıf olsun yaaaaaaaaaaa
kızına kardes olsun yaaaaaaaaa

heee ee ne yapcan canım yaa..kadın olmak zor ne iş bıter ne bişey..hep koştur dur vallaa..ama dıkkkat et iştee..cok yormamaya çalış kendını yavas yavas yapp

insallah güzel haberlerle geleceksin canım.. saat 3 çok geç ama....

nasılsınız canlarımm??

ben çok heyecanlıyım

bahaaaarrrrrrrrrr... kız heyecanlandım..... şaka gibi ha..... bebişin seninle insallah bak gör....benimkilere arkadaş kızına kardeş geliyor insallah... hemen yaz bak sonucu.. merak ederim yoksa... bende yarın keseleri görmeye gideceğim..insallah bebişim yada bebişlerim sağlıklıdır.. dr. amcaları çok iyi durumdalar der...

canım birde bir şey sorcam.. bu progestan iğneleri kime yaptırıyorsun sen.. dün ben devlet hastanesinin aciline gitttim.. Reçete istedi.. neyse ordaki dr. yazdı verdi elime de öylelikle iğneyi yaptırabildim.. yani şimdi ben sağlık ocağına gitsem yine reçete mi soracak bana... eeee İsrael bey reçete vermedi ki bana....

heee ee ne yapcan canım yaa..kadın olmak zor ne iş bıter ne bişey..hep koştur dur vallaa..ama dıkkkat et iştee..cok yormamaya çalış kendını yavas yavas yapp

benimki dün temizlik yaptı, ütünün yarısını yaptı,birde çamaşır astı hep ıvır zıvır işler bende diyo... oooo dedim bende.. bak ben nelerle uğraşıyormuşum dışarı işinin yanında gördün mü? anlamaya başladı beni...

öyle canım bide çalışan kadın olunca hem ev hem iş insan zorlanıyo ama bunada şükür

evet cnm aynne zor kalabalık olunca ama olsun onlarda oyle guzel ...
ben ılk gelın ılste 2 gelını alcazzz

yorgun ve hastayım ama yinede herşey güzel sen nasılsın canım

cok sukur cnm yorgun ama ıyıım sukur halımızeeee hayatımm

nasılsın defnecim ikizler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…