bhcg 12.gün 71.94 çıktıııı
içinizde hikayemi bilenler var 6 kez tüp bebek denedim ama hiç dondurulmuş transferi yaptırmamıştım eylül ayında lenfosit aşıya başlıyoruz ve aralıkta dondurulmuş transferi olucak benim sizlerden ricam dondurulmuşlarda nasıl bi tedavi uygulanıyor ve yine iğne kullanıcakmıyım bilgi verirseniz sevinirim
bu arada yeni hamişler varmış rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı diğer bekleyenlerin başına....
nasıllar bi bakayım dedim...
Hamişimiz mi var yoksa hadi son gelişmeleri yazıverin bana...
napayımmm bebeğimm yaaaa takılıyorum her yerdeee :))))))))) her an her yerdeee bennn:)))) sen napıyon??
kızzzzzzzzzzzzzlar selam
Hikayeni bilmez olurmuyum...
Son aşamada eşinin genlerini vücudunun kabul etmediğini ve eylül ayı itibariyle eşinin kan vermeye başlayacağını biliyorum ve daha fazlasını...
Bi çözümü olması çok güzel bence...
dondurulmuş transferi olmadım ben ama olan kızlar var...
bazıları lucrin yani yumurta baskılayıcı iğneler kullandılar bazıları sadece vitaminlerle geçirdiler...
tecrübeliler anlatırlar canım...
Son aşamada eşinin genlerini vücudunun kabul etmediğini ve eylül ayı itibariyle eşinin kan vermeye başlayacağını biliyorum ve daha fazlasını...
bazıları lucrin yani yumurta baskılayıcı iğneler kullandılar bazıları sadece vitaminlerle geçirdiler...
aynen kızlar cok acı bır durumm yaa..kadın kıme kızsın kıme ne desın kı..ne serefsızler gercekten de....bırak kardesıde hamıleymısss kocasından ondan kaçmıslar dıyolarr...valla allah dusmanımın basına vermesın...tamam defnem yatın dınlenın bebelerınleeee
vayy her yerdesin demek maşallah canımm sanaaabende napim ki çalışıyorum iştee 4 temmuzu beklıorum ıstee he bıde su kıst cıktı ya bende onun sonucunu beklıorumm:18::18::18:
slmm hoşgeldın...umarım işe yarar canımmmmm yaa...:26:
yaprak dökümünün leyla necla ve oğuz üçgeni gibi olmuş...
Allah korusun mide bulandırıcı bi durum ahlaksızlar...
Elin adamının değil kardeşinin yaptığı koyar insana öncelikle...
Düşününce bile içim bi tuhaf oluyor...
yaramasını istiyorum çok umutluyum arkadaşım benimde iki senedir olmuyor herşey denememe rağmen
nasıllar bi bakayım dedim...
Hamişimiz mi var yoksa hadi son gelişmeleri yazıverin bana...
aynen cok acıı..
umarım yarar ıste canımcım..benım doğal yolla olma ımkanı yokesım azosperm cnku o yuzden tek umur tup bebekk..
baharkuş hamile canım benim bildiğim o var bitek:) sen nasılsın
günaydın canımmmmmmmmmm
ıyıdır cok sukur yorgunum dun 4 saat oynadım dugun vardı
sen nasılsınnnnn
tek kalmazsın gelır kızalar hem calısan sayımı azaldı gec gelırler evde olanlar yaaa
umarım herşey gonlunce olur mavielle...kızz sarı şekerimm hoşgeldin..su paşalarrınnn yok muuu bızım pabuçu dama attılarr heee
arkadaşlar böğürtlen kökü suyunun bugün 14 . günü 28 az kaldı rabbim yüzümü güldürsün dua edin
canım bir bilinmezin içine giriyorum ne lenfosit aşıdan haberim vardı ne dondurulmuş transferi yaptırmıştım bu sefer hem aşı hem dondurulmuşlar valla başıma ne gelicek bilmiyorum sanki ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacak gibiyim eşim bu lenfosit aşıyı mantıklı bulmadı benim moralimi bozuyor bende yorum yapmasını bebekle ilgili konuşmasını yasakladım benim moralimi bozma ne gerekirse deneyeceğim dedim pes etmicem sağlığım elverdiğince sen nasılsın bebeişin nasıl kalp atışlarını duydunmu kaç haftalık oldunuz?
gunaydın kuzum ıyılık saglık sen nasılsın
test yaptınmı kararın ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?