Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hikayeni bilmez olurmuyum...
Son aşamada eşinin genlerini vücudunun kabul etmediğini ve eylül ayı itibariyle eşinin kan vermeye başlayacağını biliyorum ve daha fazlasını...
Bi çözümü olması çok güzel bence...
dondurulmuş transferi olmadım ben ama olan kızlar var...
bazıları lucrin yani yumurta baskılayıcı iğneler kullandılar bazıları sadece vitaminlerle geçirdiler...
tecrübeliler anlatırlar canım...

napayımmm bebeğimm yaaaa takılıyorum her yerdeee :))))))))) her an her yerdeee bennn:)))) sen napıyon??

vayy her yerdesin demek maşallah canımm sanaaa bende napim ki çalışıyorum iştee 4 temmuzu beklıorum ıstee he bıde su kıst cıktı ya bende onun sonucunu beklıorumm:18::18::18:

kızzzzzzzzzzzzzlar selam

slmm hoşgeldın...umarım işe yarar canımmmmm yaa...:26:

canım bir bilinmezin içine giriyorum ne lenfosit aşıdan haberim vardı ne dondurulmuş transferi yaptırmıştım bu sefer hem aşı hem dondurulmuşlar valla başıma ne gelicek bilmiyorum sanki ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacak gibiyim eşim bu lenfosit aşıyı mantıklı bulmadı benim moralimi bozuyor bende yorum yapmasını bebekle ilgili konuşmasını yasakladım benim moralimi bozma ne gerekirse deneyeceğim dedim pes etmicem sağlığım elverdiğince sen nasılsın bebeişin nasıl kalp atışlarını duydunmu kaç haftalık oldunuz?

canım bir bilinmezin içine giriyorum ne lenfosit aşıdan haberim vardı ne dondurulmuş transferi yaptırmıştım bu sefer hem aşı hem dondurulmuşlar valla başıma ne gelicek bilmiyorum sanki ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacak gibiyim eşim bu lenfosit aşıyı mantıklı bulmadı benim moralimi bozuyor bende yorum yapmasını bebekle ilgili konuşmasını yasakladım benim moralimi bozma ne gerekirse deneyeceğim dedim pes etmicem sağlığım elverdiğince sen nasılsın bebeişin nasıl kalp atışlarını duydunmu kaç haftalık oldunuz?

yaprak dökümünün leyla necla ve oğuz üçgeni gibi olmuş...
Allah korusun mide bulandırıcı bi durum ahlaksızlar...
Elin adamının değil kardeşinin yaptığı koyar insana öncelikle...
Düşününce bile içim bi tuhaf oluyor...

umarım herşey gonlunce olur mavielle...kızz sarı şekerimm hoşgeldin..su paşalarrınnn yok muuu bızım pabuçu dama attılarr heee

yaramasını istiyorum çok umutluyum arkadaşım benimde iki senedir olmuyor herşey denememe rağmen

umarım herşey gonlunce olur mavielle...kızz sarı şekerimm hoşgeldin..su paşalarrınnn yok muuu bızım pabuçu dama attılarr heee

aynen cok acıı..

yaramasını istiyorum çok umutluyum arkadaşım benimde iki senedir olmuyor herşey denememe rağmen

umarım yarar ıste canımcım..benım doğal yolla olma ımkanı yok esım azosperm cnku o yuzden tek umur tup bebekk..

aynen cok acıı..

umarım yarar ıste canımcım..benım doğal yolla olma ımkanı yok esım azosperm cnku o yuzden tek umur tup bebekk..

tuanacım benim samimi arkadaşımında eşi azospermiydi ilk tüp bebek denemesinde kızları oldu bebek 2 yaşına girdi ve kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2. bebeklerini bekliyolar sakın ümidini kaybetme inan rabbim ol diyince olur zaten bize lazım olan tek bir sperm oda inşallah buluşur yumurtanla...........

baharkuş hamile canım benim bildiğim o var bitek:) sen nasılsın

ooooo süper bi haber bu demek 2.bebişi geliyooo...
bende nete girsemde her an kafama top yeme bilgisayarın kapatma düğmesine basılma tehlikesi altındayım
pc yi açtığım an hadi teyze oyun oynayalım diyoooo büyük sıpa...
tel ne zaman elime alsam kapat teyze benimle oyna diyooo ve konuşturmuyooo....
işte böyle canım...
az önce palin aradı kızla iki kelime konuşamadım

herkese tünaysınn fıstıklar,,,,
şöyle bir göz attım ,baharkuşş hamişmiş,,Allah tamamına erdirsinn,,güzel bir haber oldu açar açmazz

günaydın canımmmmmmmmmm
ıyıdır cok sukur yorgunum dun 4 saat oynadım dugun vardı
sen nasılsınnnnn
tek kalmazsın gelır kızalar hem calısan sayımı azaldı gec gelırler evde olanlar yaaa

günaydın canım,,,ohhhh kırmışsın kendinii ,4 saat oynadın demek maşallahhh:)))
banamı laf attınnnız acaba burda:)))evde olanlar olarak:)) geç kalkıyorum gerçekten,gece geç yatıyorum sabahta erken kalkıp tekrar uyuyorum,
sizde ne var ne yok başka canımm,,
tuana yemektedir kesin,yeme saati gelmiş onun,bende işte olsam öğlen yemeği saatiydim,ama şimdi kahvaltı yapıcam daha

hoşbuldum canım...
he valla benim paşalar enerji doluuu benim enerjimi hüüüpppp diye içlerine çekiyorlar ve yatağa yattığım an uyuyorum önceden dön sağa dön sola uyumakta zorlanırdım...

arkadaşlar böğürtlen kökü suyunun bugün 14 . günü 28 az kaldı rabbim yüzümü güldürsün dua edin

inşallah bi faydasını görürsün canım...
böğürtlen sularıyla gebe kal ve mide bulantısından böğür inşallah

lenfosit aşısını ben biliyorum ve işe yarar merak etmesin eşin...
erkekler bu konuda daha düz mantık deniyoruz tutuyor ama olmuyor bi aşıylamı tutacak diye düşünüp umutsuz bakıyordur..
tekrar işin içine girince fikri değişir...
canım ben tüp bebişte değerim düşmesiyle bebişimi kaybettim bu ay da doğal yolla gebe kaldım ama bebek rahme yerleşeceğine tüpte kalmış yani dış gebelik geçiriyorum ultrason ve kan tahlilleriyle gözetim altındayım ameliyatsız düşmesini bekliyoruz...kanamam var zaten...

gunaydın kuzum ıyılık saglık sen nasılsın
test yaptınmı kararın ne

İyiyim canım sağol, amniyosentez zaten 16. haftadan önce yapılmıyormuş. Önce 14. haftada 4 lü test yapıcaz, sonra karar vericem. Dr zaten lekelenme bitmeden amniyo yapamayız dedi. Ama lekelenme çok çok azaldı allahtan, günde 1-2 damla o da çoook açık kahverengi. Dr zaten lekelenmenin dışarı atılması, drenaj olması iyi dedi. İçerde birikip bebeğe baskı yapmazmış böyle. Allah kısmet ederse çarşamba cinsiyet öğrenicez bakalım. Bana kız gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…