Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaa hadi yaa...cok sevındım gercektenn..valla canım allah umıt kesılmezz tabı amaaa napalımm..insallah bızede nasıp olurr...

herkese tünaysınn fıstıklar,,,,
şöyle bir göz attım ,baharkuşş hamişmiş,,Allah tamamına erdirsinn,,güzel bir haber oldu açar açmazz

tunaydınn kızzz...evett guzel haber aldık bugunn sız naslsınızz????ben yemeğe cıkıorumm smdı gelınce gorusuruzzz....

tadını çıkar doya doyaaaaaa .................

ay ne amniyosentezi ya benim haberim yok noluyor...
iyimisin canım ciddi bişey yok dimi...

canım üzdüm seni kusura bakma ben devam ediyor sanmıştım doğal yolla döllenmen olduya bu çok güzel bişey inşallah en kısa zamanda yine müjdeni duyarız cnm. rabbim hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı analı babalı evlatlar nasip etsin inşallah.

Aminnn canım inşallah...
üzülmüyorum artık alıştım..
şu an bir an önce sağlığıma kavuşmak ve yeniden çalışmalara başlamak istiyorum...

egunalim,,tünaydın,seni burda görmek ne güzelllllllll,,paşalar nasıl???
bende kahvaltı ediyorum,evde olmak ne güzelmiş yaaaaa,,,3.haftama giriyorum evdeyim,süppperrrrmişşş

egunalim,,tünaydın,seni burda görmek ne güzelllllllll,,paşalar nasıl???
bende kahvaltı ediyorum,evde olmak ne güzelmiş yaaaaa,,,3.haftama giriyorum evdeyim,süppperrrrmişşş

tünaydın canım...
Afiyet olsun çalıştığın zamanların acısını çıkar şimdi...
geç saatlerde kahvaltı yapmanın tadıda başka olur...
bende işten ayrılınca aynı şeyi demiştim ohhhhhhh....
paşalarımda bol enerjili ben yorulup oturuyorum ama sadece 5 dk hemen biri yanımda bitiveriyor

ay ne amniyosentezi ya benim haberim yok noluyor...
iyimisin canım ciddi bişey yok dimi...

günaydın canım,,ne yaptın testlerini?yaptırmaya karar verdinmi?

Yok bişi canlarım, ben yaştan dolayı biraz pimpirikli olduğum için 2 li test sonuçlarımı bir prof perinatoloğa götürdüm. O da kan değerlerin iyi sadece yaşın riski yükseltiyor dedi. Zaten en erken 16. haftada yapılıyormuş, önce 4 lü testi yapmaya karar verdim sonra gerekirse amniyo. Dr lar yap veya yapma demiyo, avantaj ve dezavantajlarını anlatıp kararı sana bırakıyor. Ama hepsi risk olsa da olmasa da eşlerine, kız kardeşlerine falan yapıyorlar bu testi onu tespit ettim.

kalıcak zaten belki yaırn belki yarından yakın...
Aminnn canım inşallah...
üzülmüyorum artık alıştım..
şu an bir an önce sağlığıma kavuşmak ve yeniden çalışmalara başlamak istiyorum...

oyy sendeki azime hayranım canımmmmmmmmmmm
sağlığına kavuş toparlannn ....

perşembe günü aldık güzel haberi zaten yazmıştım burdan tebrikleriniz için teşekkür ederim, Allahım bekleyen bütün arkadaşlarımın da yüzünü güldürür inşallah.ben size birşey sormak istiyorum. perşembe transferimin 12.günüydü değer 266 cıktı, doktorum tekrar test yaptırmana gerek yok dedi oran yüksek dedi.sizce nasıl 2 tane konmuştu ikiz olabilir mi acaba? bide kse ne zaman görünür?yardımlarınız için şimdiden tşk ederim :)) herkesten hayırlı haber bekliyoruz....

kalıcak zaten belki yaırn belki yarından yakın...

oyy sendeki azime hayranım canımmmmmmmmmmm
sağlığına kavuş toparlannn ....

tabii azimli olmak lazım inat ettim hemen bu ay gebe kalacam dedim bebe aceleden yolunu şaşırdı
ama olsun bi toparlanayım önümüzdeki maçlara bakacam artık...

süpee bi değer ikiz olma ihtimali çok yüksek...
Maşallaahhhh çok tebrik ediyorum canım...

tabii azimli olmak lazım inat ettim hemen bu ay gebe kalacam dedim bebe aceleden yolunu şaşırdı
ama olsun bi toparlanayım önümüzdeki maçlara bakacam artık...

azimden banada bulaştır inşaallah..
sen gebe kaldın bende miyomlu oldum...
severim ben yolunu bidaha şaşırmıycak inşaallah hop rahime inecek sonrada kucağa...
hayalin geldi gözüme....offf elif dağıttın beni birbirmize hem ilaç olduk hemde yara..
ama iyiki varsın sende ,güldende ikramayamda...............

canım ikiz bence benim degerde seninkinle aynı sayılırdı 12. gün ikizmiş iki kese gördük bakalım kalp atışlarını görcez bu hafta nasip olursa seninkide öyledir büyük ihtimal darısı sana..

Öyle canım ama kapanacak yaralarımız bir gün biliyorum istiyorum Yaradandan napalım..
İmtihanlarımız hiç bir zaman bitmeycek..Ama bir sonsuzluk bekliyor bizi..Orada inş hep mutlu olucaz..Ama Rabbim bu dünyadada eksiklerimizi tamamlatsın..
Sende iyiki varsın gülüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…