tuanacım benim samimi arkadaşımında eşi azospermiydi ilk tüp bebek denemesinde kızları oldu bebek 2 yaşına girdi ve kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2. bebeklerini bekliyolar sakın ümidini kaybetme inan rabbim ol diyince olur zaten bize lazım olan tek bir sperm oda inşallah buluşur yumurtanla...........
herkese tünaysınn fıstıklar,,,,
şöyle bir göz attım ,baharkuşş hamişmiş,,Allah tamamına erdirsinn,,güzel bir haber oldu açar açmazz
ooooo süper bi haber bu demek 2.bebişi geliyooo...
bende nete girsemde her an kafama top yeme bilgisayarın kapatma düğmesine basılma tehlikesi altındayım
pc yi açtığım an hadi teyze oyun oynayalım diyoooo büyük sıpa...
tel ne zaman elime alsam kapat teyze benimle oyna diyooo ve konuşturmuyooo....
işte böyle canım...
az önce palin aradı kızla iki kelime konuşamadım
İyiyim canım sağol, amniyosentez zaten 16. haftadan önce yapılmıyormuş. Önce 14. haftada 4 lü test yapıcaz, sonra karar vericem. Dr zaten lekelenme bitmeden amniyo yapamayız dedi. Ama lekelenme çok çok azaldı allahtan, günde 1-2 damla o da çoook açık kahverengi. Dr zaten lekelenmenin dışarı atılması, drenaj olması iyi dedi. İçerde birikip bebeğe baskı yapmazmış böyle. Allah kısmet ederse çarşamba cinsiyet öğrenicez bakalım. Bana kız gibi geliyor
Canlarım Günaydın, herkese harika bir hafta diliyorum. Haftasonu nasıl geçti? pek uğrayamadım, genelde dışardaydım çünkü. Yeni haber var mı?
tadını çıkar doya doyaaaaaa .................
hoşbuldum canım...
he valla benim paşalar enerji doluuu benim enerjimi hüüüpppp diye içlerine çekiyorlar ve yatağa yattığım an uyuyorum önceden dön sağa dön sola uyumakta zorlanırdım...
inşallah bi faydasını görürsün canım...
böğürtlen sularıyla gebe kal ve mide bulantısından böğür inşallah
lenfosit aşısını ben biliyorum ve işe yarar merak etmesin eşin...
erkekler bu konuda daha düz mantık deniyoruz tutuyor ama olmuyor bi aşıylamı tutacak diye düşünüp umutsuz bakıyordur..
tekrar işin içine girince fikri değişir...
canım ben tüp bebişte değerim düşmesiyle bebişimi kaybettim bu ay da doğal yolla gebe kaldım ama bebek rahme yerleşeceğine tüpte kalmış yani dış gebelik geçiriyorum ultrason ve kan tahlilleriyle gözetim altındayım ameliyatsız düşmesini bekliyoruz...kanamam var zaten...
canım üzdüm seni kusura bakma ben devam ediyor sanmıştım doğal yolla döllenmen olduya bu çok güzel bişey inşallah en kısa zamanda yine müjdeni duyarız cnm. rabbim hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı analı babalı evlatlar nasip etsin inşallah.
egunalim,,tünaydın,seni burda görmek ne güzelllllllll,,paşalar nasıl???
bende kahvaltı ediyorum,evde olmak ne güzelmiş yaaaaa,,,3.haftama giriyorum evdeyim,süppperrrrmişşş
ay ne amniyosentezi ya benim haberim yok noluyor...
iyimisin canım ciddi bişey yok dimi...
günaydın canım,,ne yaptın testlerini?yaptırmaya karar verdinmi?
kalıcak zaten belki yaırn belki yarından yakın...canım üzdüm seni kusura bakma ben devam ediyor sanmıştım doğal yolla döllenmen olduya bu çok güzel bişey inşallah en kısa zamanda yine müjdeni duyarız cnm. rabbim hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı analı babalı evlatlar nasip etsin inşallah.
Aminnn canım inşallah...
üzülmüyorum artık alıştım..
şu an bir an önce sağlığıma kavuşmak ve yeniden çalışmalara başlamak istiyorum...
kalıcak zaten belki yaırn belki yarından yakın...
oyy sendeki azime hayranım canımmmmmmmmmmm
sağlığına kavuş toparlannn ....
perşembe günü aldık güzel haberi zaten yazmıştım burdan tebrikleriniz için teşekkür ederim, Allahım bekleyen bütün arkadaşlarımın da yüzünü güldürür inşallah.ben size birşey sormak istiyorum. perşembe transferimin 12.günüydü değer 266 cıktı, doktorum tekrar test yaptırmana gerek yok dedi oran yüksek dedi.sizce nasıl 2 tane konmuştu ikiz olabilir mi acaba? bide kse ne zaman görünür?yardımlarınız için şimdiden tşk ederim :)) herkesten hayırlı haber bekliyoruz....
süpee bi değer ikiz olma ihtimali çok yüksek...
Maşallaahhhh çok tebrik ediyorum canım...
tabii azimli olmak lazım inat ettim hemen bu ay gebe kalacam dedim bebe aceleden yolunu şaşırdı
ama olsun bi toparlanayım önümüzdeki maçlara bakacam artık...
tabii azimli olmak lazım inat ettim hemen bu ay gebe kalacam dedim bebe aceleden yolunu şaşırdı
ama olsun bi toparlanayım önümüzdeki maçlara bakacam artık...
perşembe günü aldık güzel haberi zaten yazmıştım burdan tebrikleriniz için teşekkür ederim, Allahım bekleyen bütün arkadaşlarımın da yüzünü güldürür inşallah.ben size birşey sormak istiyorum. perşembe transferimin 12.günüydü değer 266 cıktı, doktorum tekrar test yaptırmana gerek yok dedi oran yüksek dedi.sizce nasıl 2 tane konmuştu ikiz olabilir mi acaba? bide kse ne zaman görünür?yardımlarınız için şimdiden tşk ederim :)) herkesten hayırlı haber bekliyoruz....
azimden banada bulaştır inşaallah..
sen gebe kaldın bende miyomlu oldum...
severim ben yolunu bidaha şaşırmıycak inşaallah hop rahime inecek sonrada kucağa...
hayalin geldi gözüme....offf elif dağıttın beni birbirmize hem ilaç olduk hemde yara..
ama iyiki varsın sende ,güldende ikramayamda...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?