Kesinlikle katırılıyorum yolunu şaşrıdı bebecik..Bulucak ama inanıyorumm..
olsun teyzesi bu kez bulacak yolunu ikramaya sultanla geçen gece konuştuk bebene GPS takalım yolunu bulsun diyooo
azimden banada bulaştır inşaallah..
sen gebe kaldın bende miyomlu oldum...
severim ben yolunu bidaha şaşırmıycak inşaallah hop rahime inecek sonrada kucağa...
hayalin geldi gözüme....offf elif dağıttın beni birbirmize hem ilaç olduk hemde yara..
ama iyiki varsın sende ,güldende ikramayamda...............
Öyle canım ama kapanacak yaralarımız bir gün biliyorum istiyorum Yaradandan napalım..
İmtihanlarımız hiç bir zaman bitmeycek..Ama bir sonsuzluk bekliyor bizi..Orada inş hep mutlu olucaz..Ama Rabbim bu dünyadada eksiklerimizi tamamlatsın..
Sende iyiki varsın gülüm..
canım ikiz bence benim degerde seninkinle aynı sayılırdı 12. gün ikizmiş iki kese gördük bakalım kalp atışlarını görcez bu hafta nasip olursa seninkide öyledir büyük ihtimal darısı sana..
kız sen ovu testi yapmana rağmen hala azimli değilmisin...
aaaa olmadı bak şimdi...
miyom dışında bişi yoksa azimli olmak için bişiler yap harekete geç hemen...
çok çalışmamız lazım çoookkk...
bende de kist olmuş hala duruyomu bilmiyorum...
bi dahaki muayenede bakcez...
gülden ayda 2 kere adet olmak beni yıprattı cnaım..
soğana da başlıyamadım sarmısağada
miyom dışında yok gibi bişey ama var diycez artıkbiz aşkısınla benimde aynı kafa aynı ruh arkdaşımla...
tamam ovu yapıyom bakalım nolcek...
sen hanig saatlerde yapıyodun gün içindemi günde birkere değilmii:26:
aslında ben bebeyi yaparken varış adresinin bilgilerini girmeyi unutmuşum ondan oldu
canım çok sıkkın ..... bugün örmeye gittik. keseyi gördük. 5 hafta 6 günlükmüş. ama içinde bebeği göremedik. dr. normal 10 gün sonra gel bakalım dedi ama vben anladım galiba boş gebelik... nerdeyse 6 haftalık görünmez olur mu hiç??????(((((((((( offfffffff allahım yaaaa
aslında ben bebeyi yaparken varış adresinin bilgilerini girmeyi unutmuşum ondan oldu
sarımsak soğan iyidir iyi bi şekilde vücuda girmeli
ovu yu sabah ilk idrarla yapma sakın yanlış sonuç alırsın en ideali sabah 11.00 ve akşam 20.00
yapmadan önceki saatlerde çok sıvı almamaya dikkat et...
ben ilk yaptığım akşam kopkoyu çift çizgiyi görünce günde sabah akşam 2 kez yaptım...
yemeklerde yiyorum...
ama nezaman başlayım bilemedim araya porlaktin girmişti...
senin kisttte atar vucudun kesin kanamayla..
tamam örtmenim saatlere dikket ederim akşam 20:00 yapayım ssbah yapmadım şimdi yapsam olmamııı:26:
miillstnle konuşurken unuttum aslında wcye gittim aramdan uzun sürer diye konuşmada onu unuttum sesini
üduycam diye heyecan yaptımmm
ee testide ekşınıdamı 2kez
canım çok sıkkın ..... bugün örmeye gittik. keseyi gördük. 5 hafta 6 günlükmüş. ama içinde bebeği göremedik. dr. normal 10 gün sonra gel bakalım dedi ama vben anladım galiba boş gebelik... nerdeyse 6 haftalık görünmez olur mu hiç??????(((((((((( offfffffff allahım yaaaa
o zaman benim mektuplarda yanlış adrese gitti yaaa..
olsun sen doğru yola giden bebiş yap ben neler yazıcam onaaa
aslında sen küre bu ay başlama bi dur şu prolaktin ne olacak bi görelim sonra başlarsın acele etme...
öğlende yapabilirsin ama hergün aynı saatte yap o zaman...
görüyonmu sen aşkısım yüzünden kıymetli çişini yollayıverdin gitti
ekşın konusunda da 2 kez sorusuna yuh diyorum yani
ikinci çizgiyi gördüğüm her gün bi kez ekşın yaptım ben tabiki 2 kez değil
ama performansınıza güveniyorsanız yapın
gün aşırı mantıklı ama spermlere güveniyorsanız deneyin bol bol bence sakıncası yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?