Tüp Bebek Günlüğümüz !

kız sen ovu testi yapmana rağmen hala azimli değilmisin...
aaaa olmadı bak şimdi...
miyom dışında bişi yoksa azimli olmak için bişiler yap harekete geç hemen...
çok çalışmamız lazım çoookkk...
bende de kist olmuş hala duruyomu bilmiyorum...
bi dahaki muayenede bakcez...

evet şuan ezan okunuyor duam sağlığımıza caınmıza,kocalarımıza bişey olmasın bizde evlat sahibi olalımm inşaallah...
evet rabbim derdi veriyor sevgimiiz sabrımızı ölçüyor aslında biizi çok önemsiyor...sabır ve dua sadece bu koçdaşım..

canım ikiz bence benim degerde seninkinle aynı sayılırdı 12. gün ikizmiş iki kese gördük bakalım kalp atışlarını görcez bu hafta nasip olursa seninkide öyledir büyük ihtimal darısı sana..

ayyyy çok mersi, umarım ikizdir çok istiyoruz çünkü, senin değer aynı derken kaçtı yani bide 20.günde kese görünür mü? inşallah sağlıkla duyarsın kalp atışlarını, tebrikler....:)

gülden ayda 2 kere adet olmak beni yıprattı cnaım..
soğana da başlıyamadım sarmısağada
miyom dışında yok gibi bişey ama var diycez artık biz aşkısınla benimde aynı kafa aynı ruh arkdaşımla...
tamam ovu yapıyom bakalım nolcek...
sen hanig saatlerde yapıyodun gün içindemi günde birkere değilmii:26:

canım çok sıkkın ..... bugün örmeye gittik. keseyi gördük. 5 hafta 6 günlükmüş. ama içinde bebeği göremedik. dr. normal 10 gün sonra gel bakalım dedi ama vben anladım galiba boş gebelik... nerdeyse 6 haftalık görünmez olur mu hiç?????? (((((((((( offfffffff allahım yaaaa

sarımsak soğan iyidir iyi bi şekilde vücuda girmeli
ovu yu sabah ilk idrarla yapma sakın yanlış sonuç alırsın en ideali sabah 11.00 ve akşam 20.00
yapmadan önceki saatlerde çok sıvı almamaya dikkat et...
ben ilk yaptığım akşam kopkoyu çift çizgiyi görünce günde sabah akşam 2 kez yaptım...

aslında ben bebeyi yaparken varış adresinin bilgilerini girmeyi unutmuşum ondan oldu

hey allahım heryerde dalga geçcek bişi buluyoz artık zamanla gherşeyi normal görücez..
rabbim kötü yaşadklarımıza son versinde
hem senle aynı anda ovu yapcaktık sne beni geçtin yolunu şaşırdın bende sen şaşmışken
miyomla senin yerinede adewt oldum ayda 2 kere...
ama diledimki sen bidaha olma adet
ben oldum nasılsa fazladannn....
adet düzenim karıştığındna akınıt gördüğüm and abaşladım ovuya..
bide oda sıckalığınd abolzumaz deniyor ama nereye koyayım ben buzdolabında koca kutu olmazki
düğünde millet alır kullanır sonra

daha erken canım doktorun dediği gibi 10 gün sonra bakılması daha net sonuç verir...
Allahın izniyle herşey yoluna girecek...

aslında ben bebeyi yaparken varış adresinin bilgilerini girmeyi unutmuşum ondan oldu

yemeklerde yiyorum...
ama nezaman başlayım bilemedim araya porlaktin girmişti...
senin kisttte atar vucudun kesin kanamayla..
tamam örtmenim saatlere dikket ederim akşam 20:00 yapayım ssbah yapmadım şimdi yapsam olmamııı:26:
miillstnle konuşurken unuttum aslında wcye gittim aramdan uzun sürer diye konuşmada onu unuttum sesini
üduycam diye heyecan yaptımmm
ee testide ekşınıdamı 2kez

o zaman benim mektuplarda yanlış adrese gitti yaaa..
olsun sen doğru yola giden bebiş yap ben neler yazıcam onaaa

aslında sen küre bu ay başlama bi dur şu prolaktin ne olacak bi görelim sonra başlarsın acele etme...
öğlende yapabilirsin ama hergün aynı saatte yap o zaman...
görüyonmu sen aşkısım yüzünden kıymetli çişini yollayıverdin gitti
ekşın konusunda da 2 kez sorusuna yuh diyorum yani
ikinci çizgiyi gördüğüm her gün bi kez ekşın yaptım ben tabiki 2 kez değil
ama performansınıza güveniyorsanız yapın
gün aşırı mantıklı ama spermlere güveniyorsanız deneyin bol bol bence sakıncası yok yani

inşaallah korktuğun giib olmaz canım...doktor normal demiş kendini stres sokma bakalım..
idrar enfeksiyonu n noldu:26:

o zaman benim mektuplarda yanlış adrese gitti yaaa..
olsun sen doğru yola giden bebiş yap ben neler yazıcam onaaa

yok artık yanlış adrese falan gitmemiştir...
çift çizgi diğer çizgiden koyu ya da aynı derecede kırmızı olursa bu günlerde hergün ekşın yap çizgi ne zaman silikleşmeye yani rengi açılmaya başlarsa bırakabilirsiniz ekşını...
bu arada testleri güneş görmesin yeter buzdolabına koyma kapalı bi dolapta tut cicim...

başlamadım zaten canım adet dönemimde kaırştı...
tamam yapayım birazdan çok sıvı almadım...
bende sana yuh diyorumm
her gün bikez öylemi...
performans konusundada analdın sen onu diyorum
spermlerde bende çıktı gübi sonradan hasar yoksa enson iydi:))
sence sakıncası olmaz tabiki olurmu sonunda yeğenin olucak ne güselllll

Son düzenleme:
yok arkadaşlar o kadar bozuk ki moralim boş gebelik galiba gözükmesi gerekiyordu. 6 haftalık oldu daha ne olacak... offfffffffffffff hiç olmasaydı bari... sevin sonra böyle ol.... 10 gün sonra sonucu yüzüme söyleyecek işte dr. tek fark bu bence (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…