yok artık yanlış adrese falan gitmemiştir...
çift çizgi diğer çizgiden koyu ya da aynı derecede kırmızı olursa bu günlerde hergün ekşın yap çizgi ne zaman silikleşmeye yani rengi açılmaya başlarsa bırakabilirsiniz ekşını...
bu arada testleri güneş görmesin yeter buzdolabına koyma kapalı bi dolapta tut cicim...
yok arkadaşlar o kadar bozuk ki moralim boş gebelik galiba gözükmesi gerekiyordu. 6 haftalık oldu daha ne olacak... offfffffffffffff hiç olmasaydı bari... sevin sonra böyle ol.... 10 gün sonra sonucu yüzüme söyleyecek işte dr. tek fark bu bence(((((
başlamadım zaten canım adet dönemimde kaırştı...
tamam yapayım birazdan çok sıvı almadım...
bende sana yuh diyorumm
her gün bikez öylemi...
performans konusundada analdın sen onu diyorum
spermlerde bende çıktı gübi sonradan hasar yoksa enson iydi:))
sence sakıncası olmaz tabiki olurmu sonunda yeğenin olucak ne güselllll
yok arkadaşlar o kadar bozuk ki moralim boş gebelik galiba gözükmesi gerekiyordu. 6 haftalık oldu daha ne olacak... offfffffffffffff hiç olmasaydı bari... sevin sonra böyle ol.... 10 gün sonra sonucu yüzüme söyleyecek işte dr. tek fark bu bence(((((
tamam yapayım dün akşam çift çizgi yaklaşmıştı diğerine budün eşitmi bakalım..
nasıl yumurtluyomm...
gardrobumda canım saklıycma onu kalbalıkta nolur nolmaz ..
sonra evimde nüfus patlamaıs olurda allah korusunnn..
belki ebnd edüğün arası gebelik kitinide kullanırım hee
ovu testini yap ve fotosunu çek hemende koy buraya göresim ve yorumlayasım geldi...
yuh deme kız çok çalışmak lazım çalışmadığımız günlere sayalım
sende çalış dediğin gibi yeğen sevelim dimi ama...
inşallah gebelik testleride de çift çizgiyi görürsün canım...
gerçi ovu testleride gebelik tesbiti için kullanılıyor ben yaptım ve çift çizgiyi gördüm kopkoyu çıkıyoooo idrar testine göre...
kızlar ben çıkıyorum şimdilik ilk fırsatta geliciimmm...
ben gelene kadar üç beş tane hamile haberi gelirse pek bi mesud oluciimmmm...
abarttımı ne
hoşgeldin canım.. bebişin tedaviyle mi oldu seninde...?
hosbulduk evet canım kızım tedaıyle oldu..allaha sukur
bi tanesi benden çift çizgi görüdm kızlarrrrrrrrr
içinizde hikayemi bilenler var 6 kez tüp bebek denedim ama hiç dondurulmuş transferi yaptırmamıştım eylül ayında lenfosit aşıya başlıyoruz ve aralıkta dondurulmuş transferi olucak benim sizlerden ricam dondurulmuşlarda nasıl bi tedavi uygulanıyor ve yine iğne kullanıcakmıyım bilgi verirseniz sevinirim
bu arada yeni hamişler varmış rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı diğer bekleyenlerin başına....
günaydın canım,,,ohhhh kırmışsın kendinii ,4 saat oynadın demek maşallahhh:)))
banamı laf attınnnız acaba burda:)))evde olanlar olarak:)) geç kalkıyorum gerçekten,gece geç yatıyorum sabahta erken kalkıp tekrar uyuyorum,
sizde ne var ne yok başka canımm,,
tuana yemektedir kesin,yeme saati gelmiş onun,bende işte olsam öğlen yemeği saatiydim,ama şimdi kahvaltı yapıcam daha
İyiyim canım sağol, amniyosentez zaten 16. haftadan önce yapılmıyormuş. Önce 14. haftada 4 lü test yapıcaz, sonra karar vericem. Dr zaten lekelenme bitmeden amniyo yapamayız dedi. Ama lekelenme çok çok azaldı allahtan, günde 1-2 damla o da çoook açık kahverengi. Dr zaten lekelenmenin dışarı atılması, drenaj olması iyi dedi. İçerde birikip bebeğe baskı yapmazmış böyle. Allah kısmet ederse çarşamba cinsiyet öğrenicez bakalım. Bana kız gibi geliyor
perşembe günü aldık güzel haberi zaten yazmıştım burdan tebrikleriniz için teşekkür ederim, Allahım bekleyen bütün arkadaşlarımın da yüzünü güldürür inşallah.ben size birşey sormak istiyorum. perşembe transferimin 12.günüydü değer 266 cıktı, doktorum tekrar test yaptırmana gerek yok dedi oran yüksek dedi.sizce nasıl 2 tane konmuştu ikiz olabilir mi acaba? bide kse ne zaman görünür?yardımlarınız için şimdiden tşk ederim :)) herkesten hayırlı haber bekliyoruz....
canım çok sıkkın ..... bugün örmeye gittik. keseyi gördük. 5 hafta 6 günlükmüş. ama içinde bebeği göremedik. dr. normal 10 gün sonra gel bakalım dedi ama vben anladım galiba boş gebelik... nerdeyse 6 haftalık görünmez olur mu hiç??????(((((((((( offfffffff allahım yaaaa
hadı bol bol eksınnnnnnbi tanesi benden çift çizgi görüdm kızlarrrrrrrrr
bhcg 12.gün 71.94 çıktıııı
Nasıllar bi bakayım dedim...
hamişimiz mi var yoksa hadi son gelişmeleri yazıverin bana...
kızlar 260 lara ikiz mi çıktı.. ya benim ilk değerim 597 di.. bu bebişler 3 üz 4 üz olmasın.. ayyy insallah olmaz ya.. sadece sıkı tutunduğu için öyledir..yarın öğreneceğiz bakalım keselerini görcez Rabbim in izniyle...canım ikiz bence benim degerde seninkinle aynı sayılırdı 12. gün ikizmiş iki kese gördük bakalım kalp atışlarını görcez bu hafta nasip olursa seninkide öyledir büyük ihtimal darısı sana..
canım çok sıkkın ..... bugün örmeye gittik. keseyi gördük. 5 hafta 6 günlükmüş. ama içinde bebeği göremedik. dr. normal 10 gün sonra gel bakalım dedi ama vben anladım galiba boş gebelik... nerdeyse 6 haftalık görünmez olur mu hiç??????(((((((((( offfffffff allahım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?