Tüp Bebek Günlüğümüz !

tamam yapayım dün akşam çift çizgi yaklaşmıştı diğerine budün eşitmi bakalım..
nasıl yumurtluyomm...
gardrobumda canım saklıycma onu kalbalıkta nolur nolmaz ..
sonra evimde nüfus patlamaıs olurda allah korusunnn..
belki ebnd edüğün arası gebelik kitinide kullanırım hee

üzülme nolur, etkilersin bebeğini neden hemen bıraktın kendini, Allahın izniyle göreceksin bebeğini, sabırlı ol ve bekle bence ama umutlu bir şekilde :....

ovu testini yap ve fotosunu çek hemende koy buraya göresim ve yorumlayasım geldi...
yuh deme kız çok çalışmak lazım çalışmadığımız günlere sayalım
sende çalış dediğin gibi yeğen sevelim dimi ama...

canım ya zor ama sakin ol..bide 10 gün çok ya insnaın ömründenömür gider...
sen başk ayere git bikaç gün sonra olmazmıı

inşallah gebelik testleride de çift çizgiyi görürsün canım...
gerçi ovu testleride gebelik tesbiti için kullanılıyor ben yaptım ve çift çizgiyi gördüm kopkoyu çıkıyoooo idrar testine göre...

ben beceremiyorum milstcum elbiseni çek dedi ama bana..
eşim ne kadar uzmansa ben bu konularda sıfırım ama deniycem bakalım..
ilk olucakk belkide uğurlu gelir sonrada gebelik testini koyarım
ya a 5 dakkada hayal kurudm yineee bitmez bunlarr
tabi çok çalışmamız lazım helede bizim...
sev onu teyzesii sevvv kurban olurum ben yavruma ve yeğenlerimeee
yok çok hormon yaptım bugün ekşın lazımmm

kızlar ben çıkıyorum şimdilik ilk fırsatta geliciimmm...
ben gelene kadar üç beş tane hamile haberi gelirse pek bi mesud oluciimmmm...
abarttımı ne

ya yine eşit değil gülden yakın ama c kadar t koyu değil ben sağlıkszmı yumurtluyom
noluyor heeşry karşık zaten..
hemen pes ettim haa bendede ne azim var maaşallaah..
sonrada stres hormonum yükselir dayak bana işte..
inşaallah yie yeniden yıllar sonra göreyim gebelik çift çizgisni...
bakalım önce yumrtlamyı tamamlaıyalım biarada gebelik için yaparız sanmamdaa

şimdi yien baktım eşit aslında ama tdeki ince duruyor diğeri kalın nedenkii:26:
tamam cicim bende çıkayım..
işlerimi halledeyim..
gitmem gereken yerler var...
yine konuşurz daha çok ovu sorarım sana

sonradan baktım t deki daha koyu ve ince gibi ama rengi cden koyuu
oldu galibaa..ayy sevindim şeye bakkkk

bi tanesi benden çift çizgi görüdm kızlarrrrrrrrr

kız bende hamilesin sandımdı sevindim sonra bi baktım hatun ovulasyon testi yapıyo Allah iyiliğini versin emi

sevtapcım dur hemen panik yapma tızım bak ne güzel keseyi görmüşsünüz bebeğide 10 gün sonra gör ne varki hem bişey olsa doktor senin ne anan ne de baban boş gebelikj derdi ama 10 gün sonra gel normal dediğine göre bi bildiği var hemenkuruntu yapıp bebeklerini üzme olan bebekinide stresle yola vurma Allah nasip etmişse içecek suyu varsa bebeğinin muhakkak gelecektir dünyaya ama yoksa ne senin nede bi başkasının yapacağı bişey yok kalbini ferah tut düşünmemeye çalış

bu arada sen muayenenide şahin hocayamı oluyosun :26::26::26::26::26::26::26::26::26: eğer ona oluyosan o konusunda uzman biri ona güvenmelisin bence

Son düzenleme:

canım boşuna üzülüyorsun daha çok erken ben ikizlerimi 6,5 haftalıkken kalp atışlarını duymuştum.arkadaşım ise 8+2 de duydu hatta doktor kurtaja hazırlamıştı onu kabuletmeyip başka doktora gittiğinde ise alttan ultrasonla bakıldığında bebeği ve kalp atışlarını gördüler sen moralini bozma bebeğin seninle ve pıt pıtlarını duyacaksın....

sağolun arkadaşlar 1 saattir ağlıyorum. ama nokta şeklinde de olsa gözükmesi gerekmiyor mu 6 haftalık olmuş yaa bomboş... dr. a 2 kere sordum. şahin bey söyleyin eğer normal değilse şuanda normal mi bu durum dedim. gayet normal dedi ama üzülmeyeyim 10 gün sonra kesinleşsin sonra söylerim diye mi düşündü ne artık ??? ne bileyim yaaa... 10 gün sonra çıkmazsa o zaman endişeleniriz dedi. yani boş gebelik olabilir dedim. ona bakarsan 3 ay yaşayıp kalbi duran da var. allahın takdiri dedi. ne ima ettiyse artık... offffffffffffffffffffffffffffff... bilmiyorum yaaa bence olmadı.. görünmeliydi toz tanesi kadar da olsa allahım ben napcam yaaaa ((((((((

canım ben de aldım donmus bebe ama tutmadı malesefff
lucrın kullandım 13 gun sonra estrofeme basladım 1 haftada onu kullandım
sonra transfer oldu transfer sonrası jel ve estrofeme devam ettım bu kadar yanı kuzummm
hadı hayırlııs olsun sımdıdennn

bebegım benım ıyım cok sukur evet kalorı yaktım bol bol cok guzel gectııı
yok kuzum kımseye laf etmedım kı sen hamısısın yenı evdesın tadını cıkar bakalımmmmmmmmm
ohhh afoyet bal seker olsun beyaaaaaa

kartalıce dıyorsun hadı hayırlıısı canım
analdım canım benım ıns gerek kalmaz canım benım yaaa ama bakalım cınsıyetımız ne once o var sırada ayyy yerım ben onu yaaa

amın canımmmmmmmmmm
ıkız olma olasıgı cok yuksek ıstersen baska yerde yap sen test ıcınde kalmasın hanııı

canım yaaaa bu kadar uzulup onu da uzme lutfen
erken daha bır arkadastada oyle oldu gec gorundu
ama ıstersen baska doktora gıt

bi tanesi benden çift çizgi görüdm kızlarrrrrrrrr
hadı bol bol eksınnnnnn

umarim herkez iyidir güzel bir gün gecirmeniz dileyi ile güne güzel baslanmis güzel bitsin insallah.... ben cok sükür rabbime iyiyim gün sayiyorum cuma günü rabbim izin verirse vatanima gelicem nasil mutluyum anlatamam rabbim daim etsin hepinizi cok seviyrum güzel vatanimin güzel insanlari benim icin dua edinde aksilik olmasin

35IZMIR, canim seni ariycam mutlaka insalah tanisip görüsme firsatimiz olur tabi kizlarlada umarim organize edebiliriz

bhcg 12.gün 71.94 çıktıııı

canimsin rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.....

Nasıllar bi bakayım dedim...
hamişimiz mi var yoksa hadi son gelişmeleri yazıverin bana...

yine gelmişsin ben yetişemedim sana.. bebişler gözümü açtırmadı.. bir uyku bir uyku.... uyanamadım bile...

canım ikiz bence benim degerde seninkinle aynı sayılırdı 12. gün ikizmiş iki kese gördük bakalım kalp atışlarını görcez bu hafta nasip olursa seninkide öyledir büyük ihtimal darısı sana..
kızlar 260 lara ikiz mi çıktı.. ya benim ilk değerim 597 di.. bu bebişler 3 üz 4 üz olmasın.. ayyy insallah olmaz ya.. sadece sıkı tutunduğu için öyledir..yarın öğreneceğiz bakalım keselerini görcez Rabbim in izniyle...

sevtap sana çok kızıcam ama ... her şeye negatif bakıyorsun.. bak böyle düşündükçe bebeğini üzüyosundur..zaten keseyle kalp atışları aynı zaman gözükmüyor ki.. bir hafta arası oluyor...sen konuş bebeğinle bence olumlu şeyler söyle ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…