canım çok sıkkın ..... bugün örmeye gittik. keseyi gördük. 5 hafta 6 günlükmüş. ama içinde bebeği göremedik. dr. normal 10 gün sonra gel bakalım dedi ama vben anladım galiba boş gebelik... nerdeyse 6 haftalık görünmez olur mu hiç??????(((((((((( offfffffff allahım yaaaa
sağolun arkadaşlar 1 saattir ağlıyorum.ama nokta şeklinde de olsa gözükmesi gerekmiyor mu 6 haftalık olmuş yaa bomboş... dr. a 2 kere sordum. şahin bey söyleyin eğer normal değilse şuanda normal mi bu durum dedim. gayet normal dedi ama üzülmeyeyim 10 gün sonra kesinleşsin sonra söylerim diye mi düşündü ne artık ??? ne bileyim yaaa... 10 gün sonra çıkmazsa o zaman endişeleniriz dedi. yani boş gebelik olabilir dedim. ona bakarsan 3 ay yaşayıp kalbi duran da var. allahın takdiri dedi. ne ima ettiyse artık... offffffffffffffffffffffffffffff... bilmiyorum yaaa bence olmadı.. görünmeliydi toz tanesi kadar da olsa allahım ben napcam yaaaa ((((((((
canım sen hemen teşhisi koymuşsun yani,,boşuna üzme kendini lütfen,,,,biz 5 hafta 3 günlükken keseyi gördük,6 hafta 3 günlükkende kalp atımını gördük,1 gün bile o kadar önemliki ,keseden sonra genelde 10 gün sonra çağırıırlar kalp atışı için,hem dr.un normal demiş,rahatla biraz
canım ben de aldım donmus bebe ama tutmadı malesefff
lucrın kullandım 13 gun sonra estrofeme basladım 1 haftada onu kullandım
sonra transfer oldu transfer sonrası jel ve estrofeme devam ettım bu kadar yanı kuzummm
hadı hayırlııs olsun sımdıdennn
bebegım benım ıyım cok sukur evet kalorı yaktım bol bol cok guzel gectııı
yok kuzum kımseye laf etmedım kı sen hamısısın yenı evdesın tadını cıkar bakalımmmmmmmmm
ohhh afoyet bal seker olsun beyaaaaaa
ohh ohh yak kalorileriii canım benim,,
çıkarıyom tadını canım yaa,bazen canım sıkılıyor ama
kızlar cumartesi kahve kanamam gelmişti,acile gitmiştim,sorun yoktu.hep yattım geçmişti ama şimdi kıpkırmızı kanım geldi,evde yalnızım sizce düşükmü yapıyorum,ne yapayım şuan?bugün transferin 27.günü
kızlarr kanda gebelik sonucum çıktı söylesemmi acaba :)
canım kalp atışları içinde alttan mı bakıyorlar.. ben eşimde yanımda gelsin istiyorum.. ama alttansa aldırmam içeri... benden çok utanır eşim.. o durumda görmesin zaten beni...
canım kalp atışları içinde alttan mı bakıyorlar.. ben eşimde yanımda gelsin istiyorum.. ama alttansa aldırmam içeri... benden çok utanır eşim.. o durumda görmesin zaten beni...
defneelma,,
sen nasılsın,kociş gittimi,güzel geçtimi hatasonu,,,
Beta hcg sonucum = 427.99
çok geçmiş olsun canım peki durumundan dr unun haberi var mı :26: belki hastanede yatıp müdahele altında tutabilirler düşük önleyici serum iğne vskızlar cumartesi kahve kanamam gelmişti,acile gitmiştim,sorun yoktu.hep yattım geçmişti ama şimdi kıpkırmızı kanım geldi,evde yalnızım sizce düşükmü yapıyorum,ne yapayım şuan?bugün transferin 27.günü
canım ben inanıyorum avatarındaki gibi cici kızın olacak yanınada oğlan inşallahkızlar transfer yaptırıp bekleyen varmı bu gün transferimin 3.günü benim hamile olan arkadaşımız var sanırım tebrik ederim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
tebrikler cnm gözleriniz aydın olsunBeta hcg sonucum = 427.99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?