Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım sen hemen teşhisi koymuşsun yani,,boşuna üzme kendini lütfen,,,,biz 5 hafta 3 günlükken keseyi gördük,6 hafta 3 günlükkende kalp atımını gördük,1 gün bile o kadar önemliki ,keseden sonra genelde 10 gün sonra çağırıırlar kalp atışı için,hem dr.un normal demiş,rahatla biraz

canım dr. lar pattadanak söyler böyle şeyleri..uğraşmazlar bile..sen canını çok sıkıyorsun canım...her şey yolunda bence...sen içini sıkma.. ağlama birde... lütfen bak.. bebişini üzüyorsun içerde...

kızlar cumartesi kahve kanamam gelmişti,acile gitmiştim,sorun yoktu.hep yattım geçmişti ama şimdi kıpkırmızı kanım geldi,evde yalnızım sizce düşükmü yapıyorum,ne yapayım şuan?bugün transferin 27.günü

canım kalp atışları içinde alttan mı bakıyorlar.. ben eşimde yanımda gelsin istiyorum.. ama alttansa aldırmam içeri... benden çok utanır eşim.. o durumda görmesin zaten beni...

canım ne olur bir dr. a git.. ara hemen dr. unu.. belki iğne felan yap der.. ne olur hemen ara dr. unu...

kızlar transfer yaptırıp bekleyen varmı bu gün transferimin 3.günü benim hamile olan arkadaşımız var sanırım tebrik ederim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

canım kalp atışları içinde alttan mı bakıyorlar.. ben eşimde yanımda gelsin istiyorum.. ama alttansa aldırmam içeri... benden çok utanır eşim.. o durumda görmesin zaten beni...

canım benim hiç alttan bakmadı dr.he karnımdan baktı gördü,zaten bazı dr.lar,alttan bakacağı zaman eşi sokmuyor içeri,,

defneelma,,
sen nasılsın,kociş gittimi,güzel geçtimi hatasonu,,,

iyiyim güzelim ne yapayım.. kocimi uğurladım...üzgünüm.. ama hafta sonu çok güzeldi.. gezdik kocamla.. yemeğe gittik... film izledik.. ayyyy.. çok özlüyom ben kocamı.... insallah gelcek az kaldı...

az önce ılk ultrasonuma gırdım:)

bebeğimi gördüm 6+2 yim kalp atişlarını da görduk ama duyamadık 2 hafta sonrakı ultrasonda duycam .. alttan baktı dr.bu arada alttan bakılmasında sakınca yok dedı dr um

ya kızlar bana tek embrıyo transfr edılmıstı ama bız ıkı kese gördük :)) haydaa..

dr um güldü ıkı hafta sonra belli olur dedi..

iki hafta sonra bı daha gıtcem..

Rabbim tüm ısteyenlere nasıp etsın ..pozıtıf arkadsları tebrık edıyorum bu arada.

çok geçmiş olsun canım peki durumundan dr unun haberi var mı :26: belki hastanede yatıp müdahele altında tutabilirler düşük önleyici serum iğne vs

kızlar transfer yaptırıp bekleyen varmı bu gün transferimin 3.günü benim hamile olan arkadaşımız var sanırım tebrik ederim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
canım ben inanıyorum avatarındaki gibi cici kızın olacak yanınada oğlan inşallah

Beta hcg sonucum = 427.99
tebrikler cnm gözleriniz aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…