Tüp Bebek Günlüğümüz !

değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler

maşallah canım demek ki tek embrion göbişinde bölünmüş 2 bebiş olmuş

hemen cevap vereyim evet:))) büyük ihtimal vajinal ultrason olur

canım benim hiç alttan bakmadı dr.he karnımdan baktı gördü,zaten bazı dr.lar,alttan bakacağı zaman eşi sokmuyor içeri,,

ikinizede teşekkür ederim kızlar... dedim ya kalp atışının seslerini duysun istiyorum.. çünkü benimki daha hiç bir şey anlamıyor.. o sesleri duyunca anlar bebişlerimiz olacağını.. bu arada hep bebişler deyip duruyoruz.. değer yüksekti diye.. bakalım görcez yarın kaç tane olduklarını...

değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler
tebrikler cnm gözleriniz aydın olsun

maşallah bugün pozitif günü daim olsun inşallah

amma bereketli bir gün bugün cicibaby seninde hayırlı olsun canım bende az önce aldım haberi benimde 13. günüm 427 değerim

canımmm
Beta hcg sonucum = 427.99
maaşallah arkdaşalr kimsede düşük değerle gelmez oldu...
rabbim tamamına erdirsn çokk sevindimmmmmmmmm

ooo bi güzel haber daha
sanada maaşalalh cnaım..hemde 10 g.ün öğrendin negüseeelllll

seni görünce çok şaşırdım niye şaşırdıysam alemim bende tam benlik bir topik buldum belirtileri vs konuşuruz inş canım ya sonucumun pozitif olmasını çok istiyorum.

Beta hcg sonucum = 427.99

anammm... süper bir gün bu... üç tane hamişimiz oldu.... maşallah subanallah..... ayyyyyy insallah kucağınıza almayıda nasip eder Rabbim.. hayırlı sağlıklı bebekler olsunlar....

seni görünce çok şaşırdım niye şaşırdıysam alemim bende tam benlik bir topik buldum belirtileri vs konuşuruz inş canım ya sonucumun pozitif olmasını çok istiyorum.
şaşırma canım ben hortlak gibi çıkabilirim her an her yerden evet burası süper bir topik çok faydasını göreceksin olacak tatlım ben hissediyorum hatta ikiz olacak diye ısrarla hissediyorum biliyosun

harika tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.peki bugün kaçıncı gün ve kaç tane transfer olmuştu...maaşallah:))

tebrik eden herkesi canı gönülden öpüyorum kucaklıyorum öbür 2 arkadaşımıda çok çok kutluyorum duygu patlaması yaşıyorum şu an 13. günüm bugün (haftasonu girdiği için) 2 tane koydular 3.gün embriyosuydu

canım bol dua et üzülmek için çok erken boşu boşuna kendini de bebişini de sitrese sokma lütfen bol dua inşş mucizen hep seninle olacak

bilmiyorum yaaaa o kadar kötüyüm ki.... kese 15.98 mm olmuş 10 mm de yolk mu ne o görünmeliymiş. dr. demedi de ben bakıyorum internetten. bilmiyordur diye söylememiştir herlde. sormadım ben de unuttum. ama zaten kağıttan da bakıyorum kocaman kara bir delik. ne embriyo ne yolk sac var. zaten yolk sac yoksa 10 mm den sonra boş gebelikmiş %90. ne bileyim yaaa... öyle yazıyor işte kara bir delik var elimde sadece ona bakıyprum. 5 hafta 6 günlükmüş olmayan bebeğim. bir de altında doğacağı tarih yazıyor sanki doğacak gibi.... offfffffffffffffffffffff..... dr. gayet normal dese de ne bileyim benim içim rahat değil. görünmesi lazımdı. allahım neden yaaaaaaa ((((((((((((

maşallahhh maşallahhhhhhhh
ne güsel müjdeler arka arkaya geldi, nerde havai fişekler yaw hamişlerimize ben beceremiyom bilen yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…