merhabalar....
maşallah canım demek ki tek embrion göbişinde bölünmüş 2 bebiş olmuşaz önce ılk ultrasonuma gırdım:)
bebeğimi gördüm 6+2 yim kalp atişlarını da görduk ama duyamadık 2 hafta sonrakı ultrasonda duycam .. alttan baktı dr.bu arada alttan bakılmasında sakınca yok dedı dr um
ya kızlar bana tek embrıyo transfr edılmıstı ama bız ıkı kese gördük :)) haydaa..
dr um güldü ıkı hafta sonra belli olur dedi..
iki hafta sonra bı daha gıtcem..
Rabbim tüm ısteyenlere nasıp etsın ..pozıtıf arkadsları tebrık edıyorum bu arada.
hemen cevap vereyim evet:))) büyük ihtimal vajinal ultrason olur
canım benim hiç alttan bakmadı dr.he karnımdan baktı gördü,zaten bazı dr.lar,alttan bakacağı zaman eşi sokmuyor içeri,,
tebrikler cnm gözleriniz aydın olsundeğerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler
Beta hcg sonucum = 427.99
ikiz gibi bir sonuç demi papatyambu sonuç transferiyin kaçıncı gününde yaptırdığım kan tahlilinde çıktı merak ettim
canımmmmerhabalar....
maaşallah arkdaşalr kimsede düşük değerle gelmez oldu...Beta hcg sonucum = 427.99
değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler
çok geçmiş olsun canım peki durumundan dr unun haberi var mı :26: belki hastanede yatıp müdahele altında tutabilirler düşük önleyici serum iğne vs
canım ben inanıyorum avatarındaki gibi cici kızın olacak yanınada oğlan inşallah
tebrikler cnm gözleriniz aydın olsun
değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler
evet canım aynen öyleikiz gibi bir sonuç demi papatyam
amma bereketli bir gün bugün cicibaby seninde hayırlı olsun canım bende az önce aldım haberi benimde 13. günüm 427 değerim
şaşırma canım ben hortlak gibi çıkabilirim her an her yerdenseni görünce çok şaşırdım niye şaşırdıysam alemim bendetam benlik bir topik buldum belirtileri vs konuşuruz inş canım ya sonucumun pozitif olmasını çok istiyorum.
harika tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.peki bugün kaçıncı gün ve kaç tane transfer olmuştu...maaşallah:))
canım bol dua et üzülmek için çok erken boşu boşuna kendini de bebişini de sitrese sokma lütfen bol dua inşş mucizen hep seninle olacakbilmiyorum yaaaao kadar kötüyüm ki.... kese 15.98 mm olmuş 10 mm de yolk mu ne o görünmeliymiş. dr. demedi de ben bakıyorum internetten. bilmiyordur diye söylememiştir herlde. sormadım ben de unuttum. ama zaten kağıttan da bakıyorum kocaman kara bir delik. ne embriyo ne yolk sac var. zaten yolk sac yoksa 10 mm den sonra boş gebelikmiş %90. ne bileyim yaaa... öyle yazıyor işte kara bir delik var elimde sadece ona bakıyprum. 5 hafta 6 günlükmüş olmayan bebeğim. bir de altında doğacağı tarih yazıyor sanki doğacak gibi.... offfffffffffffffffffffff..... dr. gayet normal dese de ne bileyim benim içim rahat değil. görünmesi lazımdı. allahım neden yaaaaaaa ((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?