canımmm
maaşallah arkdaşalr kimsede düşük değerle gelmez oldu...
rabbim tamamına erdirsn çokk sevindimmmmmmmmm
ooo bi güzel haber daha
sanada maaşalalh cnaım..hemde 10 g.ün öğrendin negüseeelllll
değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler
hayırlısınla kucağına al ınsallah canım benımm..
bilmiyorum yaaaao kadar kötüyüm ki.... kese 15.98 mm olmuş 10 mm de yolk mu ne o görünmeliymiş. dr. demedi de ben bakıyorum internetten. bilmiyordur diye söylememiştir herlde. sormadım ben de unuttum. ama zaten kağıttan da bakıyorum kocaman kara bir delik. ne embriyo ne yolk sac var. zaten yolk sac yoksa 10 mm den sonra boş gebelikmiş %90. ne bileyim yaaa... öyle yazıyor işte kara bir delik var elimde sadece ona bakıyprum. 5 hafta 6 günlükmüş olmayan bebeğim. bir de altında doğacağı tarih yazıyor sanki doğacak gibi.... offfffffffffffffffffffff..... dr. gayet normal dese de ne bileyim benim içim rahat değil. görünmesi lazımdı. allahım neden yaaaaaaa ((((((((((((
tebrik eden herkesi canı gönülden öpüyorum kucaklıyorum öbür 2 arkadaşımıda çok çok kutluyorum duygu patlaması yaşıyorum şu an 13. günüm bugün (haftasonu girdiği için) 2 tane koydular 3.gün embriyosuydu
topiğin üzerindeki kara bulutlar gidiyorrrrr,,ne güzel inşş böyle haberler gelir hergün,maşallahhh
bilmiyorum yaaaao kadar kötüyüm ki.... kese 15.98 mm olmuş 10 mm de yolk mu ne o görünmeliymiş. dr. demedi de ben bakıyorum internetten. bilmiyordur diye söylememiştir herlde. sormadım ben de unuttum. ama zaten kağıttan da bakıyorum kocaman kara bir delik. ne embriyo ne yolk sac var. zaten yolk sac yoksa 10 mm den sonra boş gebelikmiş %90. ne bileyim yaaa... öyle yazıyor işte kara bir delik var elimde sadece ona bakıyprum. 5 hafta 6 günlükmüş olmayan bebeğim. bir de altında doğacağı tarih yazıyor sanki doğacak gibi.... offfffffffffffffffffffff..... dr. gayet normal dese de ne bileyim benim içim rahat değil. görünmesi lazımdı. allahım neden yaaaaaaa ((((((((((((
aynı benim gibi canım benim de 3.gün ve 2 tane kondu benim sonuçta 12.gün 266 çıktı.darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah....
Tebrik ediyorum tüm hamişleri
seni görünce çok şaşırdım niye şaşırdıysam alemim bendetam benlik bir topik buldum belirtileri vs konuşuruz inş canım ya sonucumun pozitif olmasını çok istiyorum.
seni görünce çok şaşırdım niye şaşırdıysam alemim bendetam benlik bir topik buldum belirtileri vs konuşuruz inş canım ya sonucumun pozitif olmasını çok istiyorum.
selamm,nabersin canım ya,,nasılsın,görüşemedik ne zmandır
ya keşke söyleseydi ümitlenme deseydi. ne bileyim % 60 70 boş gebelik deseydi. her şey gaaayet normal dedi. hatta bu bomboş karadeliği elime tutuşturup gözün aydın bu da bebeğinin ilk resmi olsun dedi. 2 kere sordum ben endişelendim dedim boş gebelik mi hayır şuan her şey normal daha erken dedi. 10 gün sonra bakıp karar verebiliriz dedi. offffffffffffffffff.... ama araştırdığım kadariyle dediğim gibi böyle bomboş olmaması gerekiyordu. en azından yolk sac görünmeliydi. bomboş.......((((((
:) iyiyim.. ben hep uzaktan takip ediyorum sizi.. muhabbete çok katılamıyorum çünkü takip edemiyorum .. sonra cevap vermedi demeyin diye öyle uzaktan takip ediyorum bende
ben bu aralar yavru kedilerle uğraşıyorum.. bu sabah bir tane buldum biraz besledim ama neyseki annesini buldum...anneside aldı götürdü bebeğini .. öyle tatlıydı ki elimi emdi cuk cuk hep
bu arada 4 gündür pembe lekelenme yaşıyordum, regl olmam gereken tarihte 4 gün geçince dün akşam idrar testi yaptım tabi kocaman bir negatif alıp oturdum aşağı :) bugünde başladı zaten kırmızılar.. bu aralar bir muayene olmam lazım kürtajdan sonra durum değerlendirmesi için..
bir yandan eşimle bir internet sitesi açıcaz onunla uğraşıoruz,bir yandan eşimin kardeşi evlenecek ona koşturuyoruz.. bu arada kendi işlerimizide aksatmamaya çalışıyoruz. ha akşamada eşimin ameliyatı varmış, oraya gitcez.. bende peşinden koşturuyorum işte ordan oraya ..böyle oldum
sen ve bebişin nasıl esas :)
ya keşke söyleseydi ümitlenme deseydi. ne bileyim % 60 70 boş gebelik deseydi. her şey gaaayet normal dedi. hatta bu bomboş karadeliği elime tutuşturup gözün aydın bu da bebeğinin ilk resmi olsun dedi. 2 kere sordum ben endişelendim dedim boş gebelik mi hayır şuan her şey normal daha erken dedi. 10 gün sonra bakıp karar verebiliriz dedi. offffffffffffffffff.... ama araştırdığım kadariyle dediğim gibi böyle bomboş olmaması gerekiyordu. en azından yolk sac görünmeliydi. bomboş.......((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?