ama canım sen kimseyi dinlemiyorsunnn,yazdıklarımızı bile okumuyorsun sanırım((
:) iyiyim.. ben hep uzaktan takip ediyorum sizi.. muhabbete çok katılamıyorum çünkü takip edemiyorum .. sonra cevap vermedi demeyin diye öyle uzaktan takip ediyorum bende
ben bu aralar yavru kedilerle uğraşıyorum.. bu sabah bir tane buldum biraz besledim ama neyseki annesini buldum...anneside aldı götürdü bebeğini .. öyle tatlıydı ki elimi emdi cuk cuk hep
bu arada 4 gündür pembe lekelenme yaşıyordum, regl olmam gereken tarihte 4 gün geçince dün akşam idrar testi yaptım tabi kocaman bir negatif alıp oturdum aşağı :) bugünde başladı zaten kırmızılar.. bu aralar bir muayene olmam lazım kürtajdan sonra durum değerlendirmesi için..
bir yandan eşimle bir internet sitesi açıcaz onunla uğraşıoruz,bir yandan eşimin kardeşi evlenecek ona koşturuyoruz.. bu arada kendi işlerimizide aksatmamaya çalışıyoruz. ha akşamada eşimin ameliyatı varmış, oraya gitcez.. bende peşinden koşturuyorum işte ordan oraya ..böyle oldum
sen ve bebişin nasıl esas :)
eşinin ameliyatı mı? canım ne ameliyatı?geçmiş olsun..
ya cnm yazmayayım yazmayayım diyorum ama kendimi senin yerine koyup cevap yazmaya karar verdim..
bak ben tam 8. haftamda kürtaj oldum.. 6. haftada bende gittiğimde sadece kese gördük.. yolk yoktu.. doktorum banada 2 hafta sonraya randevu verdi.. o zamanda bebeğim yoktu zaten ve mecburen kürtaj oldum...
ama şimdi senin için bekleme zamanı açıkçası.. ne kadar araştırırsan araştır.. kafan karışır.. bana sorarsan hiç araştırma beni dinle...
yapman gereken tek şey sakince beklemek... Allah hayırlısını versin.. senin için 10 gün sonrası önemli.. başka bir doktora da gitsen birşey değişmeyecek..
sabret ve bekle.. Allahım her şeyin gücünü veriyor... bende çok zor zamanlar atlattım.. hala düşündükçe ağladığım zamanlar olmuyormu.. elbette oluyor ama elden birşey gelmiyor...
Kendini yıpratmamaya çalış ve bekle canım...
İnşallah güzel haberler verirsin bize 10 gün sonra..
ooo süper hareketli günler yaşıyorsun bak,,,bu arada eşinin ne ameliyatı var canım??tabi sen kürtaj sonrası git canım kontorele,ihmal etme,,
kedicik elini emdi demek,ayyy ne tatlıdır o yaaa,yerm onu,,
bu koşturmacada kafan da dağılırr,ekşinlara devam edin bence,böyle koşuşturmacada kafana takılmayınca bir bakıcaksın hamişsinn,,
ben iyiyim çok şükür,gün sayıyoruz artık,yarın kontrolüm var,kıızımı görücem çok heyecanlıyımm
yok kız, kedi ameliyat olcak.. çok şükür eşimde birşey yok :) ameliyat olan değil yapan olacak.. :)
bu arada sana şöyle anlı şanlı bir kutlama yapmak istedim hep hamişlik haberini alınca ama kısmet olmadı ...
şimdilik bunlar senin için :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
canım çok geçmiş oolsunya cnm yazmayayım yazmayayım diyorum ama kendimi senin yerine koyup cevap yazmaya karar verdim..
bak ben tam 8. haftamda kürtaj oldum.. 6. haftada bende gittiğimde sadece kese gördük.. yolk yoktu.. doktorum banada 2 hafta sonraya randevu verdi.. o zamanda bebeğim yoktu zaten ve mecburen kürtaj oldum...
ama şimdi senin için bekleme zamanı açıkçası.. ne kadar araştırırsan araştır.. kafan karışır.. bana sorarsan hiç araştırma beni dinle...
yapman gereken tek şey sakince beklemek... Allah hayırlısını versin.. senin için 10 gün sonrası önemli.. başka bir doktora da gitsen birşey değişmeyecek..
sabret ve bekle.. Allahım her şeyin gücünü veriyor... bende çok zor zamanlar atlattım.. hala düşündükçe ağladığım zamanlar olmuyormu.. elbette oluyor ama elden birşey gelmiyor...
Kendini yıpratmamaya çalış ve bekle canım...
İnşallah güzel haberler verirsin bize 10 gün sonra..
geceliğini güle güle kullan tatlımSlm cnlarim varmi hamilemiz bakamiyorum gecmise ceptn giriyrn ay dedim hastane icin gecelik alayim ana bayildim resmen cook yoruldum eve gitmk istiyorm dr a gittik kizimiz hamdolsun iyi masallh akasyacm bnm jiximn da gobek cevredi 3 gun geri fakt dr um dediki genele bakmk lazim sorun yok dedi yani stres yapma lutfen
aynen bende duygusalım bu aralarcanım.. ağlıcam valla... zaten hormonlarım tavan olmuş...Rabbim gerçekten sabır versin sana... insallah sevtap yaşamaz bunları...bende yarın keseleri görmeye gideceğim...Rabbim kimseye acı yaşatmasın.. insallah bebekler sağlıklıdır...
kedi ameliyatı şekerim :)
çook tatlıydı pisicik bembeyaz sadece kuyruğu sapsarı.. çok komik
evet ya feci koşuşturmaca bu aralar.. bide feci sıcak .. bayılcam kalcam bi köşede :)
ayy ne kadar heyecanlı yaa.. seni ve lotusu düşündükçe ben heyecan yapıyıorum burdaçok çok merak ediyorum bebişlerinizii
canım.. ağlıcam valla... zaten hormonlarım tavan olmuş...Rabbim gerçekten sabır versin sana... insallah sevtap yaşamaz bunları...bende yarın keseleri görmeye gideceğim...Rabbim kimseye acı yaşatmasın.. insallah bebekler sağlıklıdır...
merhabaaa,nasıl geçti geceniz kızınlar uyudunuzmu??
sağolun arkadaşlar 1 saattir ağlıyorum.ama nokta şeklinde de olsa gözükmesi gerekmiyor mu 6 haftalık olmuş yaa bomboş... dr. a 2 kere sordum. şahin bey söyleyin eğer normal değilse şuanda normal mi bu durum dedim. gayet normal dedi ama üzülmeyeyim 10 gün sonra kesinleşsin sonra söylerim diye mi düşündü ne artık ??? ne bileyim yaaa... 10 gün sonra çıkmazsa o zaman endişeleniriz dedi. yani boş gebelik olabilir dedim. ona bakarsan 3 ay yaşayıp kalbi duran da var. allahın takdiri dedi. ne ima ettiyse artık... offffffffffffffffffffffffffffff... bilmiyorum yaaa bence olmadı.. görünmeliydi toz tanesi kadar da olsa allahım ben napcam yaaaa ((((((((
kızlar cumartesi kahve kanamam gelmişti,acile gitmiştim,sorun yoktu.hep yattım geçmişti ama şimdi kıpkırmızı kanım geldi,evde yalnızım sizce düşükmü yapıyorum,ne yapayım şuan?bugün transferin 27.günü
kızlarr kanda gebelik sonucum çıktı söylesemmi acaba :)
az önce ılk ultrasonuma gırdım:)
bebeğimi gördüm 6+2 yim kalp atişlarını da görduk ama duyamadık 2 hafta sonrakı ultrasonda duycam .. alttan baktı dr.bu arada alttan bakılmasında sakınca yok dedı dr um
ya kızlar bana tek embrıyo transfr edılmıstı ama bız ıkı kese gördük :)) haydaa..
dr um güldü ıkı hafta sonra belli olur dedi..
iki hafta sonra bı daha gıtcem..
Rabbim tüm ısteyenlere nasıp etsın ..pozıtıf arkadsları tebrık edıyorum bu arada.
değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler
canım çok geçmiş oolsunRabbim sabır versin inşallah kucağına almak kısmet olacak sağlıklı-hayırlı evladın tez zamanda sana nasip olur
geceliğini güle güle kullan tatlımoh cici kızının herşeyi normalmiş maşallah öptüm ikinizi
aynen bende duygusalım bu aralarayy senin için ne heyecanlıııı yarın kese günü haa maşallah
bencede iyi br özellik dr un pat diye söylemesievet tatlım.. yarın keseleri görcez insallah.. heyecan dorukta...bebişler mutlu mesut ordadırlar insallah... annelerini üzmezler...bende dr. a soracağım nasıllar diye.. gerçi bizim dr. pat diye söyler böyle şeyleri... herkes eleştiriyor bu yönünü.. ama bence iyi bir özellik.ayyyy bilmiyorum ki canım... ne diyeceğimi şaşırdım artık...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. hep dua ediyorum inanın... hepimiz için ... Rabbim dualarımızı kabul etsin..
uyudum canım.... gerçi bi kaç kez uynıp gezindim ama uyudum... ama dün çok yorulmuşum bugün daha iyi anladım:))))) miskin miskin oturuyomsağolsun kocişim her şeyi ayama getiriyo....
Slm cnlarim varmi hamilemiz bakamiyorum gecmise ceptn giriyrn ay dedim hastane icin gecelik alayim ana bayildim resmen cook yoruldum eve gitmk istiyorm dr a gittik kizimiz hamdolsun iyi masallh akasyacm bnm jiximn da gobek cevredi 3 gun geri fakt dr um dediki genele bakmk lazim sorun yok dedi yani stres yapma lutfen
ağlama canım, kıyamam bebişinede sanada
Hayat işte, her an her şey gelebiliyor başımıza ne yapalım.. ama ne olacak diye yaşamaktan ben bıktım artık.. değer verdiğim her şeyi kaybettim bir ara... çok düşünmeden yaşamak istiyorum artık.. tabi becerebilirsem... Kısmetse zaten olur bebek... Olmazsada ne yapayım dünyanın sonu değil ya... Rabbim bilir artık...
canım benim amannnn korktum valla.... ohhh... Rabbim sağlık versin eşine ve sana sonrada bebiş versin insallah...veteriner eşin herhalde... ayyy ne güzel.. gerçi türkiyede hak ettikleri yerlerde değiller ama olsun.. güzel bir meslek... bende maymunları birde eşekleri çok severim....birde balıkları.. balığım var ama eşekle maymunu alamıyoz ne yazık ki..muaynanesine gelirse çağırıver benide seveyim eşekle maymunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?