Tüp Bebek Günlüğümüz !

ooo süper hareketli günler yaşıyorsun bak,,,bu arada eşinin ne ameliyatı var canım??tabi sen kürtaj sonrası git canım kontorele,ihmal etme,,
kedicik elini emdi demek,ayyy ne tatlıdır o yaaa,yerm onu,,
bu koşturmacada kafan da dağılırr,ekşinlara devam edin bence,böyle koşuşturmacada kafana takılmayınca bir bakıcaksın hamişsinn,,
ben iyiyim çok şükür,gün sayıyoruz artık,yarın kontrolüm var,kıızımı görücem çok heyecanlıyımm

Slm cnlarim varmi hamilemiz bakamiyorum gecmise ceptn giriyrn ay dedim hastane icin gecelik alayim ana bayildim resmen cook yoruldum eve gitmk istiyorm dr a gittik kizimiz hamdolsun iyi masallh akasyacm bnm jiximn da gobek cevredi 3 gun geri fakt dr um dediki genele bakmk lazim sorun yok dedi yani stres yapma lutfen

eşinin ameliyatı mı? canım ne ameliyatı?geçmiş olsun..

yok kız, kedi ameliyat olcak.. çok şükür eşimde birşey yok :) ameliyat olan değil yapan olacak.. :)

bu arada sana şöyle anlı şanlı bir kutlama yapmak istedim hep hamişlik haberini alınca ama kısmet olmadı ...

şimdilik bunlar senin için :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım.. ağlıcam valla... zaten hormonlarım tavan olmuş...Rabbim gerçekten sabır versin sana... insallah sevtap yaşamaz bunları...bende yarın keseleri görmeye gideceğim...Rabbim kimseye acı yaşatmasın.. insallah bebekler sağlıklıdır...

kedi ameliyatı şekerim :)

çook tatlıydı pisicik bembeyaz sadece kuyruğu sapsarı.. çok komik

evet ya feci koşuşturmaca bu aralar.. bide feci sıcak .. bayılcam kalcam bi köşede :)

ayy ne kadar heyecanlı yaa.. seni ve lotusu düşündükçe ben heyecan yapıyıorum burda çok çok merak ediyorum bebişlerinizii

çok saolun tebrik mesajlarınız için,ben de diğer hamişlerimizi çokkkkkkkkkk tebrik ediorum,ALLAH hepimize sağlıkla,hayırlısıyla devamını görmemizi nasip etsin inşallah,yeni hamişler katılsın aramıza gün be gün artarak,çok öptm hepinizi...

canım benim amannnn korktum valla.... ohhh... Rabbim sağlık versin eşine ve sana sonrada bebiş versin insallah...veteriner eşin herhalde... ayyy ne güzel.. gerçi türkiyede hak ettikleri yerlerde değiller ama olsun.. güzel bir meslek... bende maymunları birde eşekleri çok severim....birde balıkları.. balığım var ama eşekle maymunu alamıyoz ne yazık ki..muaynanesine gelirse çağırıver benide seveyim eşekle maymunu...

Son düzenleme:
canım çok geçmiş oolsun Rabbim sabır versin inşallah kucağına almak kısmet olacak sağlıklı-hayırlı evladın tez zamanda sana nasip olur

geceliğini güle güle kullan tatlım oh cici kızının herşeyi normalmiş maşallah öptüm ikinizi

aynen bende duygusalım bu aralar ayy senin için ne heyecanlıııı yarın kese günü haa maşallah

kızzzzz,,bende diyorum ne rahat yazmış,eşimin ameliyatı diye:))))ewet çok sıcakk,ama sizin oralar daha da sıcaktırrr,,Allahım sanada yaşatsın böyle heyecanlarrrr

ağlama canım, kıyamam bebişinede sanada

Hayat işte, her an her şey gelebiliyor başımıza ne yapalım.. ama ne olacak diye yaşamaktan ben bıktım artık.. değer verdiğim her şeyi kaybettim bir ara... çok düşünmeden yaşamak istiyorum artık.. tabi becerebilirsem... Kısmetse zaten olur bebek... Olmazsada ne yapayım dünyanın sonu değil ya... Rabbim bilir artık...

canım endişeni anliyorum ama üzülmek sana faydalı değil,benim arkadasımda cok gec gormustu oda cok stres olmustu ,kız bebeklerin kalp atışi geç geliyormuş..hem tüp bebekde boş gebelik cok rastlanan birşey degilbildiğim kadarıyla .kendini mesgul et iyi seyler düşün lütfen ,ne olacaksa olacak ama 10 gun beklemen ve belklerkende huzurlu olman en dogrusu bitanem ,dualarımız seninle

canım doktorunu aradın mı ?kan testi yaptırsan ..inşallah sorun yoktur bazen kanama yaşayıp bebeği cok saglıklı sekilde devam edenler oluyor.

kızlarr kanda gebelik sonucum çıktı söylesemmi acaba :)

heyooooo :)canım tebrik ederim,sabahtan beri girirp girip bakıyordum =)

tuticiimmm canımmm okadar cok sevindimki burada encok sevindiğim haberler kalp atışi haberleri hele seni bastan beri takip ediyorum ya .cok guzel oldu ve bomba bir haber daha 2 kese =)) Maşallah size kocaman maşallah ,Allah tamamamına erdirsin canım ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah ,

değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler

canım cok sevindim hayırlı ugurlu olsun ,kutları :)

evet tatlım.. yarın keseleri görcez insallah.. heyecan dorukta...bebişler mutlu mesut ordadırlar insallah... annelerini üzmezler...bende dr. a soracağım nasıllar diye.. gerçi bizim dr. pat diye söyler böyle şeyleri... herkes eleştiriyor bu yönünü.. ama bence iyi bir özellik.ayyyy bilmiyorum ki canım... ne diyeceğimi şaşırdım artık...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. hep dua ediyorum inanın... hepimiz için ... Rabbim dualarımızı kabul etsin..

bencede iyi br özellik dr un pat diye söylemesi inşallah tatlım seni uyutuyorlar yaa işte her şey yolunda olsun her daim inşallah biliyorum canım güzel gönlünde bizlerede dualarına kattığını ALLAH razı olsun herşeyin hayırlısı ama en başta sağlığımız var olsun inşşş

uyudum canım.... gerçi bi kaç kez uynıp gezindim ama uyudum... ama dün çok yorulmuşum bugün daha iyi anladım:))))) miskin miskin oturuyom sağolsun kocişim her şeyi ayama getiriyo....

iyi dinlenmişsin bari,,ayyyy kocişinin kıymetni bil canım,,,ne güzel keşke benimkide evde olsada ayama getirsee,,,bazen su içmeye kalkamıyorumm,,ağarlaştım iyice,,

canım 3 hamişimiz var bugün... sorma büyük gün.... kara bulutları dağıtıyoruz....

ahhh kuzum sende ben gibi olmuşsun.. bir ara ne yapsam ters gidiyor,sanki her şey beni üzmek için üstüme üstüme geliyordu...ağlıyordum sızlanıyordum.. ama bir şeye çok inanıyordum.. diyordum ki kendi kendime "sakın üzülme artık...bu ters giden her şey öyle bir sırayla düzene gircek ki ben bile şaşacağım..." Rabbim sabır veriyor.. çok şükür ki bazı şeyler sırasıyla düzelmeye başladı.. bebeklerimin varlığıda bunlardan bir tanesi... hep derdim.. Rabbim bu sınavlardan alnımın akıyla çıkmayı nasip et diye... Rabbim dermansız dert vermesin.. her şey yoluna giriyor er yada geç...

:) evet veteriner cnm.. maymun besleniyor.. burada besleyen var :) olimposta daha doğrusu meşhur bir bakkal amca besliyor :) gelen müşterilerin gözlükleri varsa çalıyormuş hep :)) çeşit çeşit hayvan görüyorum tilki sevdim geçen hafta mesela... ama vahşi hayvanları başka bir bölüme gönderiyoruz.. orman müdürlüğüne galiba..

gel cnm valla bekleriz .. yolunuz düşerse biz hep buradayız .. :)

biz çıkıyoruz şimdi eşimle yavaş yavaş.. abbas yolcu şekerlerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…