günaydın arkadaşlar nasılınız ben çok kötüyüm biliyosunuz ben tedaviye başladım dün eşim bize yakın bir özel hastanede sperm testi verdi doktorumuz istemişdi ama inanamıyorum hepsi 0000000000000000000000000 yani hiç sperm yok ne yapacaz bilmiyorum doktorla konuştum gelin cumartesi burda yaptıralım tekrar diye ne olur yalvarıyorum bana çok ama çok dua edin kafayı yemek üzereyim bizim ameliyattan önce değerimiz 8.000 de idi amleiyat olduk 48.000 kadar çıktı anlamadım bu yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık inşallah hastanenin labarotuarında sorun vardır
çok güzel rüyalar gördüm çok mutlu uyandımmm...
devamıda güzel olacak inşallah...
kaybettik, kalbi durdu,gelişememişti.çok üzgünüz.hayırlısı böyleymiş demek bile acı veriyor artık.diğer 2012 eylil ekim anne olacaklar topiğinden de silerseniz,aynı şeyleri yazacak gücüm dahi yok
kaybettik, kalbi durdu,gelişememişti.çok üzgünüz.hayırlısı böyleymiş demek bile acı veriyor artık.diğer 2012 eylil ekim anne olacaklar topiğinden de silerseniz,aynı şeyleri yazacak gücüm dahi yok
Hepinize günaydın Akasya cm gece yatmak bilmiyorsun Sabah'ta kalkmakNerdesinz kimsesizler gibi topuk Nerdesinz
çok güzel rüyalar gördüm çok mutlu uyandımmm...
Egunalim nasıl resim ekleniyor ben uğraşıyorum ama hata veriyor
tamam canım güncellerim bilgilerini...geçmiş olsun kuzum...
he valla pek bi konuşuyoz biz:99::99::99:
günaydın kuzum...burdayızzz...
Rabbim hayıra çıkarsın rüyanı inslhh ,maşallah sana bayılıyorum bu enerji bu pozitflik hiç kaybetme inslhh dediğin gibi bende üzüldüm kardeşimiz için hakkımızda herseyin hayırlısını diliyorumçok güzel rüyalar gördüm çok mutlu uyandımmm...
Ne de akıllı gördük yani hepimiz anne olucak yanlış olmaz çıkmış o dilerim
amin aminnn inşallah güzel haberler gelsin hep....
Rabbim hayıra çıkarsın rüyanı inslhh ,maşallah sana bayılıyorum bu enerji bu pozitflik hiç kaybetme inslhh dediğin gibi bende üzüldüm kardeşimiz için hakkımızda herseyin hayırlısını diliyorum
karasu ,profil resmindeki bebiş senin bebeişinmi yoksa normal bir avatar resmimi??çok merak ettim canım
eeee millstone den haber yokmu ??? bu sabah yapacaktı testi demi yanlış hatırlamıyosam ayy gerçekten hamile ve şu an seviniyor olabilir mi??? inşallahhhhh bbugün böle güzel bi haber alırızzzzz....
eeee millstone den haber yokmu ??? bu sabah yapacaktı testi demi yanlış hatırlamıyosam ayy gerçekten hamile ve şu an seviniyor olabilir mi??? inşallahhhhh bbugün böle güzel bi haber alırızzzzz....
merhabaa arkadaşlarrrr hepinizi çooook özledimmm
Yok be cnm nerde o günler çiçek degilki bu cisının icinde büyüsünsaka bir yana ama sen öyle yazınca hoşuma gitti senin mı bebis diye avatar resmi bu ben eklemeye çalışıyorum resmini ama yapamadım şimdi denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?