Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benimm merak etme streste yapmıştır eşin gergin olmayın lütfen bu süreç çok önemli lütfen benim yazdıklarımı yapın içsin eşin çok önemli ben sana akşam doğru düzgün liste yapayım özelden atarım sen hiç merak etme düzelir o iniş çıkış olması çok normal...allah yardımcınız olsun birde sperm testlerini en doğru sonucu tüp bebk merklezleri verir dedi kaan hoca dualarım sizinle.....

Cnm Rabbim yardımcın olsun inslhh mucizen gelsin kendiliğinden Enkisa zamanda gecmis olsun seni çok iyi anlıyorum sakın pes etmek yok bunu kendine yapma yolumuza devam edicez hepberabr ne acılar yasadık hiçbirşey kolay değil İnan ki hepimiz anne olmaz biz seninleyiz Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

canım çok geçmiş olsun rabbim sabrını versin...bende mutlu uyandım bugün güzel haberler alacaz diye mesaj yazmıştım...çok üzüldüm şimdi...

Hepinize günaydın Akasya cm gece yatmak bilmiyorsun Sabah'ta kalkmak Nerdesinz kimsesizler gibi topuk Nerdesinz

günaydın cicimmmm burdayız sen nerdesin tüpçüüüü akasya ayakta kalcam dıye dıretıyo topıgıde 12 den asagı gelmıyo hatun masallahhhh

Rabbim sabır versin kuzummmm

çok güzel rüyalar gördüm çok mutlu uyandımmm...
devamıda güzel olacak inşallah...

hayırlısı olsun cnm ruyan gercek olsun inş tatlım benimmm

Egunalim nasıl resim ekleniyor ben uğraşıyorum ama hata veriyor

mesaj kutusuna girdiğinde yazını yaz çünkü direk eklentiye izin vermiyor karakter sayısı en az 15 olcak diyor...aşağıda eklenti ekle ye gir ordan dosya seçi tıkla ve resmi seç...upload files e yazan yere tıkla yüklesin...

tamam canım güncellerim bilgilerini...geçmiş olsun kuzum...

he valla pek bi konuşuyoz biz:99::99::99:

günaydın kuzum...burdayızzz...

çok güzel rüyalar gördüm çok mutlu uyandımmm...
devamıda güzel olacak inşallah...
Rabbim hayıra çıkarsın rüyanı inslhh ,maşallah sana bayılıyorum bu enerji bu pozitflik hiç kaybetme inslhh dediğin gibi bende üzüldüm kardeşimiz için hakkımızda herseyin hayırlısını diliyorum

Ne de akıllı gördük yani hepimiz anne olucak yanlış olmaz çıkmış o dilerim

amin aminnn inşallah güzel haberler gelsin hep....

gelcek inşallahhh...

evet ben mutlu uyandım derken bir yandan da kötü bir haber almışız...
çok üzüldüm..
ama içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum kımıl kımılım

hepinize ayrı ayrı teşekküretmeden geçemiycem. pes etmedik, 2 yada 3 ay sonra yeniden deniycez,rahimin kendini toparlaması bizim kafamızı toparlamamız,çok çabuk atlatıp yeniden deniycez ,olana kadar denizycez hatta.çok şükür olmıycak değil ,allah sabredenleri görür ne diim...

karasu ,profil resmindeki bebiş senin bebeişinmi yoksa normal bir avatar resmimi??çok merak ettim canım

Yok be cnm nerde o günler çiçek degilki bu cisının icinde büyüsün saka bir yana ama sen öyle yazınca hoşuma gitti senin mı bebis diye avatar resmi bu ben eklemeye çalışıyorum resmini ama yapamadım şimdi denicem

eeee millstone den haber yokmu ??? bu sabah yapacaktı testi demi yanlış hatırlamıyosam ayy gerçekten hamile ve şu an seviniyor olabilir mi??? inşallahhhhh bbugün böle güzel bi haber alırızzzzz....

eeee millstone den haber yokmu ??? bu sabah yapacaktı testi demi yanlış hatırlamıyosam ayy gerçekten hamile ve şu an seviniyor olabilir mi??? inşallahhhhh bbugün böle güzel bi haber alırızzzzz....

Evet bende soracaktım hbr yokum diye unuttum bakİnslhh hayrlisi haberler vardır kardesimizden bize halay çekeriz hepberabr tabi halay bası egunalimiz inslhh sizin içnde kutlama yapicaz

öyle hareketli ultrasonlar var ya onlardan sandım bende:)))senin bebişinde büyümüştür canım, haftalık olmuşsunuz bak,,Allah kısmet ederse kucağımızdada görücez yavrularmızı,Allahım bütün arkadaşlarımız tadar inşallah bu duyguları

[QUOTE=egunal;23152320

canım ben başka iğneler kullandım...arkadaşlardan bu iğneleri kullananlar var sana bilgi vereceklerdir...ben aralarında sadece çatlatma iğnesi olan ovitrelle yi kullandım...

.............................

ok cnm tşkkrlr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…