Tüp Bebek Günlüğümüz !

eeee millstone den haber yokmu ??? bu sabah yapacaktı testi demi yanlış hatırlamıyosam ayy gerçekten hamile ve şu an seviniyor olabilir mi??? inşallahhhhh bbugün böle güzel bi haber alırızzzzz....

idrar testi yanıltıcı olur diye kan da baktıracak canım...kan testi yaptırcak yani...ilerleyen saatlerde sonuç belli olur...

merhabaa arkadaşlarrrr hepinizi çooook özledimmm

çok merak ettik seni...arkandan kayıp ilanı verecem diye yazdım dün...dedimki acaba beni sevin dedi bizde yeterince sevgi göstermedikte bizi terkmi etti dedim...neyse geldinnnn...niye yoktun çabuk de bakiiimmm

pufff geçmişi 3er syfa şeklinde okumaya çalıştım,yeni hamiş yeni umut diye ama bugün gelicek inş.pozitifler...
bebeğiniş kaybeden arkdaşda üzüldüm buara ne çok duyduk ya tüpte hamile kalmakta yetmiyor valla rabbim kucağa almayı ansip etsin hamişlere...
iki sebepsiz mahkum eguya bana ve diğer arkdaşlarımada kış çıkıpta bahara girdiğimiz aylarda hamiş kalalım inşaalllah
kızlar enerji yüksek valla sınavım geçsin size takılıcam uzuncaa

tatlım ben giremedim leptop bozuldu normal pc dede oturmak zor oluyor bugün eşim kendisinin leptobunu bıraktı ama aklım sizdeydi özledim tatlım benim

anladım hayatım aferin enişteme bırakmış pc yiii teşekkür edriz enişte papatyamız bügün bizimleeee buraya gırmezsem bende bı bosluk var yaa onceden hep msn fec acardım sımdı dırek topıge bakıyorummm hastasıyız dedeeee

çok merak ettik seni...arkandan kayıp ilanı verecem diye yazdım dün...dedimki acaba beni sevin dedi bizde yeterince sevgi göstermedikte bizi terkmi etti dedim...neyse geldinnnn...niye yoktun çabuk de bakiiimmm

tabiside bira az sevdiniz beniii şöyle geçmişede baktım pek merak eden olmamılş yokluğum eksikliğim belli olmamış neyse canınız sağolsun bakimm sizlerde iyisiniz inşaallah bende bugün dr gittim bebek tek kese 2değilmiş hayırlısı 1tane kuzum benimle çok sağlıklıymış 6hatta 5günlük kalbinin atışınıda duydum allahım herkeze nasip etsin hamile arkadaşlarımız kucağına almayı nasip etsin rabbim hamile kalmak isteyen arkadaşlarımda tez zamanda versin inşaallah göbüşümüzde kucağımızda dolsun sağlıcakla inşaallah

çılgınşey seni gülen yüzün hiç solmasın inşaallah 70:

arkadaşlar ben bugün topiği takip edecem yalnız sık sık yazamayabilirim...niye katılmıyo bize diye merak etmeyin..bugün elim ayağım durdu bi tuhafım...öğleden sonra kutlamalarla aktif olarak aranızda olacam...

evet cnm haklısın da ben de buyuttum işte teyzesi 3.35cm olmuş birazdaha buyurse yurucekte içeride ay rabbım size de nasip etsin deniyorum resim gösterim size teyzeleri ama annesi beceriksiz mınığımn kusura bakmayım yapamıyrm

beni alkışlayın yaptımmmmmmm yuppi t ederim egunalim ve ecrin öğrendim sonunda alın size bizim küçük juniorı ailemizin 3.35cm kendileri alın teyzeleri sevin onu sevin rabbım hepinize nasip etsin ama bugun benm çok sancılarım car ince ince dua edin bize

Annesi büyümüş bayağı
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

vcanımmmm maşallahh kocaman olmuş...

canım senın kanamaların nasıl oldu... uzun bı sure takıp edemedım...

egunalciğim dikkat et kendine sensiz olmuyor

ayyy çok duygulandım maşallah maşallah allah sizleri korusun bizlere bu güzel duyguyu yaşatsın dualarım sizinle canım zaten hep hepinize dua ediyorum kim evlat sahibi olmak istiyosa en sağlıklısını nasip etsin inşallah siz hamişlerde sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alın.....onun keyfi yerinde baksana annesi yayılmış kebab yapıyo :) erkek gibi sanki demi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…