merhabaa arkadaşlarrrr hepinizi çooook özledimmm
eeee millstone den haber yokmu ??? bu sabah yapacaktı testi demi yanlış hatırlamıyosam ayy gerçekten hamile ve şu an seviniyor olabilir mi??? inşallahhhhh bbugün böle güzel bi haber alırızzzzz....
hoşgeldin kuzummmm nerelerdesin sen bakımmmm
tatlım ben giremedim leptop bozuldu normal pc dede oturmak zor oluyor bugün eşim kendisinin leptobunu bıraktı ama aklım sizdeydi özledim tatlım benim
çok merak ettik seni...arkandan kayıp ilanı verecem diye yazdım dün...dedimki acaba beni sevin dedi bizde yeterince sevgi göstermedikte bizi terkmi etti dedim...neyse geldinnnn...niye yoktun çabuk de bakiiimmm
anladım hayatım aferin enişteme bırakmış pc yiii teşekkür edriz enişte papatyamız bügün bizimleeee buraya gırmezsem bende bı bosluk var yaa onceden hep msn fec acardım sımdı dırek topıge bakıyorummm hastasıyız dedeeee
aaaaa
mıllstone testı yapıcak inşallah hamıledır...pozıtıfı gorur....
öyle hareketli ultrasonlar var ya onlardan sandım bende:)))senin bebişinde büyümüştür canım, haftalık olmuşsunuz bak,,Allah kısmet ederse kucağımızdada görücez yavrularmızı,Allahım bütün arkadaşlarımız tadar inşallah bu duyguları
evet cnm haklısın da ben de buyuttum işte teyzesi 3.35cm olmuş birazdaha buyurse yurucekte içerideay rabbım size de nasip etsin deniyorum resim gösterim size teyzeleri ama annesi beceriksiz mınığımn kusura bakmayım yapamıyrmEki Görüntüle 348247
evet cnm haklısın da ben de buyuttum işte teyzesi 3.35cm olmuş birazdaha buyurse yurucekte içerideay rabbım size de nasip etsin deniyorum resim gösterim size teyzeleri ama annesi beceriksiz mınığımn kusura bakmayım yapamıyrmEki Görüntüle 348247
arkadaşlar ben bugün topiği takip edecem yalnız sık sık yazamayabilirim...niye katılmıyo bize diye merak etmeyin..bugün elim ayağım durdu bi tuhafım...öğleden sonra kutlamalarla aktif olarak aranızda olacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?