Tüp Bebek Günlüğümüz !

aminnnn canım inşallah mucizelerimiz gelecekler bize...topik dersine iyi çalışki sınavda işine yarasın...

maşallah kuzuna...sen bize hiç bişi demeden gittin ama biz seni yinede merak ettikkk...sen bize sitem edemezsin bi kere...

yeriiiiiiiiiiimmmmmmmm beeeeennnnn onuuuuuuuuuuuuu....
sıpaaaaaaa....ıssırırııııımmmmm....aynı annesiiiiiiiMAŞALLAHHHHHHAy çok duyguluyum zaten valla ağlamak için yer arıyorum

ok cnm ben de çıkıcam öğlen alışveriş için annemi yakalamşken poşetleri taşıtıcam dermişimşaka biryanada akşam mısafir var alışveriş yapmamız lazım 1 e kadar takılırım burda sende dinlen birazcık ay içimden geldi öpücem seniiiii walla bende mutluyum sayende pozitiflik yayıyorsun uydu gibi topiğin ortasından rabbim neşeni daim etsin

ohh maşallah canım ,benimki 10 cm oldu,nasıl koydun bende koymak istedim bak şimdi,hiçte beceriksiz değilsin valla gayet güzel koymuşsun resmi,

kurban olduğum allahım sen ne kadar büyüksün canım benim yüzbinkere maşaallah allahım kucağımızada almayı nasip etsin inşaallah allahım sana sağlık sihhat versin ağrıların dinsin inşaallah

arkadaşlar ben çıkıyorumm akşama doğru tekrar gelirim öpüyorum hepinizi allaha emanet olun

maşallah bebişine karasu iyisiniz dimi hep iyi olunnnn
cnm sen nerdesin yaaaaaaaa ben de senı merak ediyordum yok oldun ortalıktan şükür biz iyiyiz bugun ince ince canımı yakan sancılarım var benım hayrlısı yarın sabah yine dr kontrlumz var ee sen nasılsın senın bebede buyumuştur senın ki benmkini döver
Annesi büyümüş bayağı
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin cnm amin inşallh rabbım hepimize nasip etsin sağlıkla tamamına erdirsin inşallhh ne olucağımz belli değil guvenmemek lazım hep söylüyorum rabbım hayrlı olanı versin hepimz için
vcanımmmm maşallahh kocaman olmuş...

canım senın kanamaların nasıl oldu... uzun bı sure takıp edemedım...

cnm benm kanama alanım çok küçülmş ama halen var devam yani ben de elimdn geldiğince dınleniyrm ve enaz 12 13 günde bir dr a gidiyoruz kontrl için evet yaa buyumş görmk herseferinde beni çok mutlu ediyor heleki bu sefer daha farklıydı harakt ederken görmek ay şimdi ödüm koptu kanama oldu sandım koştum wc ye progestan fitilmş akan çok sancılarım var bugun ama ince ince anidn sanki elektrk çarpıyor gibi alttan sen nasılsınnnnnn bebişin nasılll

Aman allahım coooooook tatlı bebisin bebisin hep seninle olsun tatlım benim maşallah maşallah

sağol kuzum valla bugün yazasım gelmiyor durdum öylece kaldım...inşallah kendime gelecem yakındır...

oldumu acaba ekledim ama

oldu oldu MAŞALLAHHHH ay bebeklerimize bak yaaa...
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..
dünyanın en güzel duygusu bu...

oturuyor gibi ama doktor dikeyden çekiyor ,benimkide aynı babasına benziyor tip olarak,saçlar surat aynı resmen:))diyorumki eşime kızda olsa erkekte olsa aynı sana benziyor:))

amin cnm amin inaşşlh ağrılarım geçsin rabbım herkese nasip etsin inşallhhhhhh sağlıkla alalım kucağımıza herşey boş herşeyn başı sağlık rabbıme şükrler olsun darısı butun kardeşlerimzn başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…