pufff geçmişi 3er syfa şeklinde okumaya çalıştım,yeni hamiş yeni umut diye ama bugün gelicek inş.pozitifler...
bebeğiniş kaybeden arkdaşda üzüldüm buara ne çok duyduk ya tüpte hamile kalmakta yetmiyor valla rabbim kucağa almayı ansip etsin hamişlere...
iki sebepsiz mahkum eguya bana ve diğer arkdaşlarımada kış çıkıpta bahara girdiğimiz aylarda hamiş kalalım inşaalllah
kızlar enerji yüksek valla sınavım geçsin size takılıcam uzuncaa
tabiside bira az sevdiniz beniii şöyle geçmişede baktım pek merak eden olmamılş yokluğum eksikliğim belli olmamış neyse canınız sağolsun bakimm sizlerde iyisiniz inşaallah bende bugün dr gittim bebek tek kese 2değilmişhayırlısı 1tane kuzum benimle çok sağlıklıymış 6hatta 5günlük kalbinin atışınıda duydum allahım herkeze nasip etsin hamile arkadaşlarımız kucağına almayı nasip etsin rabbim hamile kalmak isteyen arkadaşlarımda tez zamanda versin inşaallah göbüşümüzde kucağımızda dolsun sağlıcakla inşaallah
evet cnm haklısın da ben de buyuttum işte teyzesi 3.35cm olmuş birazdaha buyurse yurucekte içerideay rabbım size de nasip etsin deniyorum resim gösterim size teyzeleri ama annesi beceriksiz mınığımn kusura bakmayım yapamıyrmEki Görüntüle 348247
arkadaşlar ben bugün topiği takip edecem yalnız sık sık yazamayabilirim...niye katılmıyo bize diye merak etmeyin..bugün elim ayağım durdu bi tuhafım...öğleden sonra kutlamalarla aktif olarak aranızda olacam...
evet cnm haklısın da ben de buyuttum işte teyzesi 3.35cm olmuş birazdaha buyurse yurucekte içerideay rabbım size de nasip etsin deniyorum resim gösterim size teyzeleri ama annesi beceriksiz mınığımn kusura bakmayım yapamıyrmEki Görüntüle 348247
kurban olduğum allahım sen ne kadar büyüksün canım benim yüzbinkere maşaallahallahım kucağımızada almayı nasip etsin inşaallah allahım sana sağlık sihhat versin ağrıların dinsin inşaallah
cnm sen nerdesin yaaaaaaaa ben de senı merak ediyordum yok oldun ortalıktan şükür biz iyiyiz bugun ince ince canımı yakan sancılarım var benım hayrlısı yarın sabah yine dr kontrlumz var ee sen nasılsın senın bebede buyumuştur senın ki benmkini dövermaşallah bebişine karasuiyisiniz dimi hep iyi olunnnn
amin cnm amin inşallh rabbım hepimize nasip etsin sağlıkla tamamına erdirsin inşallhh ne olucağımz belli değil guvenmemek lazım hep söylüyorum rabbım hayrlı olanı versin hepimz içinAnnesi büyümüş bayağı
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
vcanımmmm maşallahhkocaman olmuş...
canım senın kanamaların nasıl oldu... uzun bı sure takıp edemedım...
cnm sen nerdesin yaaaaaaaa ben de senı merak ediyordum yok oldun ortalıktan şükür biz iyiyiz bugun ince ince canımı yakan sancılarım var benım hayrlısı yarın sabah yine dr kontrlumz var ee sen nasılsın senın bebede buyumuştur senın ki benmkini döver
saol canım iyiyiz bizde teyzemiz geldi izmirden bel agrılarım basladı onun dısında cok sukur sıkyetımız yok 3hafta once 3,5 cm di ama bacak boyu hariç dedi doktorumuz bacak boyuyla 5-6 cm cıvarı olurmus bu cumartesi yine gidicez bakalım ne kadar buyumus Allahım saglıkla kucagımıza aldıgımız gunude gosterir inş. cinsiyeti merak ediyor musun karasu ben merak edıyorum bıcırıgım prens mi prenses mi????
oldumu acaba ekledim ama
oldumu acaba ekledim ama
oldumu acaba ekledim ama
oldu oldu maşallah bebişineayyyyy cok güzel bu duygu Allahım herkese yasatsın
cnm sen nerdesin yaaaaaaaa ben de senı merak ediyordum yok oldun ortalıktan şükür biz iyiyiz bugun ince ince canımı yakan sancılarım var benım hayrlısı yarın sabah yine dr kontrlumz var ee sen nasılsın senın bebede buyumuştur senın ki benmkini döver
saol canım iyiyiz bizde teyzemiz geldi izmirden bel agrılarım basladı onun dısında cok sukur sıkyetımız yok 3hafta once 3,5 cm di ama bacak boyu hariç dedi doktorumuz bacak boyuyla 5-6 cm cıvarı olurmus bu cumartesi yine gidicez bakalım ne kadar buyumus Allahım saglıkla kucagımıza aldıgımız gunude gosterir inş. cinsiyeti merak ediyor musun karasu ben merak edıyorum bıcırıgım prens mi prenses mi????
maşallh cnm dedim işte senınki benmkini döver diye buyumş baya maşallh senınkidewlla yalan yok eşim kızım canm diye seviyor biz hep rüyamızda kız bebek görüyoruz abımde tam tersi 3 kere erkek bebek görmüş ben merak etmiyorum çok ne olucağının aslında hiç önemi yok bugunleri gördük ya rabbime hamdolsun sağlıkla kucağımıza da alalım inaşşlh ama gönlüm birazcık prensesten yanaa sen de dinlen yorma kendini cnmm demek sen de cumartesi gidiceksin senın 2 li test zamanı dimi
ok cnm ben de çıkıcam öğlen alışveriş için annemi yakalamşken poşetleri taşıtıcam dermişimşaka biryanada akşam mısafir var alışveriş yapmamız lazım 1 e kadar takılırım burda sende dinlen birazcık ay içimden geldi öpücem seniiiii walla bende mutluyum sayende pozitiflik yayıyorsun uydu gibi topiğin ortasından rabbim neşeni daim etsin
oldumu acaba ekledim ama
Olmuş canım olmuş maşallah maşallah çok net çıkmış hemde masallah
maşallh cnm dedim işte senınki benmkini döver diye buyumş baya maşallh senınkidewlla yalan yok eşim kızım canm diye seviyor biz hep rüyamızda kız bebek görüyoruz abımde tam tersi 3 kere erkek bebek görmüş ben merak etmiyorum çok ne olucağının aslında hiç önemi yok bugunleri gördük ya rabbime hamdolsun sağlıkla kucağımıza da alalım inaşşlh ama gönlüm birazcık prensesten yanaa sen de dinlen yorma kendini cnmm demek sen de cumartesi gidiceksin senın 2 li test zamanı dimi
evet canım ikili test zamanı benımde gonlum prensesten yana ama saglıklı olsunda ben daha cok alısverıs ıcın bılmek ısıtoyurm
ayyyyyyyyyyy maşallhhhhhhhhhhhhhhhh rabbım kucağına da almayı nasip etsin arkadaşımm kız bu oturuyormu içeridebakalım bizimki yarın ne yapıyor olucak benm ki babası kılıklı keyfine düşkün uzanıyor
kurban olduğum allahım sen ne kadar büyüksün canım benim yüzbinkere maşaallahallahım kucağımızada almayı nasip etsin inşaallah allahım sana sağlık sihhat versin ağrıların dinsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?