malesef şekercim malesef yaaa
sen kargo yap maltepe istanbul şubesine yolla..
ben ordan alırım..
şindi burdan şetmeyim adresi
peki aranızda ankarada tüp bebek yaptıran var mı varsa kime gidiyorsunuz
teşekkürler canııımmmmmm
hemen anlatıyorum yazdıklarımı aynen uygula..
*sayfanın sağ üst köşesinden kullanıcı kontrol paneline gir
*sol tarafta seçenekleri düzenleye tıkla
*karşına çıkan sayfanın aşağısına doğrı MESAJ EDİTÖRÜ kısmı var
*Buradan STANDART EDİTÖR ya da GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİYİ seç
*değişiklikleri kaydeti tıkla ve çık
bir mesaj yaz bakalım olmuşmu
Arkadaşlar hiç beta 3 integrin testi yaptıran var mı? Embriyo eğer b-integrin yoksa tutunamıyormuş. Yurt dışında çok yapıyorlar bu testi ama burda hiç duymadım.
oleey başardım çok mutluyum çok teşekkür ederim seviyorum seni
hepinize iyi akşamlar ben çıkar.. kolaylıklar dilerim..
biliyorum canım duydum ama uygulanmıyor diye biliyorum o nedenle hiç gündemede gelmiyor...
biraz bilgi vereyim bilmeyen arkadaşlar içinde..
E-bütünlüğünün deney edilemeyen infertilite tedavisi için endometrial doku reseptivite değerlendirmek için kullanılır. Doğurganlık tedavileri nedeni bilinmemektedir, özellikle stres ve anksiyete neden. E-bütünlüğünün testi endometrial biyopsi sonrasında gerçekleştirilir ve her hasta için en uygun kısırlık tedavi seçeneklerini belirlemek için doğurganlık sorunları arkasındaki nedeni belirlemeye yardımcı olabilir.
Bu test için, bir endometriyal biyopsi Beta-3 integrin, başarılı bir şekilde in vitro fertilizasyon süreci içinde implant döllenmiş yumurta için gerekli olan bir proteinin varlığını değerlendirmek için kullanılır. Bu proteinin varlığı olmadan, kısırlık tedavisi sıkıntı ve hayal kırıklığı neden başarısız olasılığı daha yüksektir.
süpperrr hemende hulahoplu sarı kafayı kullanmışsın
bende seviyoyum seniiiii
hadi beraber hulahop çevirelim
hepinize iyi akşamlar ben çıkar.. kolaylıklar dilerim..
Sağol canım verdiğin bilgiler için. Özellikle endometriosiste beta integrin düşüyormuş. Belki ondan tutunmuyorlar. Ama biyopsiyle bakılıyorsa çok zormuş. Kandan olsa kesin baktırırdım. Yinede yarın bir sorayım Hakan Bey'e. Kesin gerek yok diyecek ama olsun
jüli bana geliyomuş kız çaya..
ben keke devam ediyim o zaman..
gerçi hiç başlamamıştım ama
sıfırdan başlıyım oı zaman..
şekerim sen başka zaman yollarsın olar mı
merhaba kızlar bebeklerimi aldım geldim inşallah bana sıkıca tutunurlar ve 9 ay hiç bırakmazlar ben saat 3 gibi eve geldim doktorumun acil bi hastası çıkınca transferim biraz gecikti ama olsun herşeyde bi hayır vardır dedik şu anda biraz karın ve kasık ağrılarım dışında iyiyim bu ağrılarıda doktorum normal dedi
iyi akşamlar demetcim
merhaba kızlar bebeklerimi aldım geldim inşallah bana sıkıca tutunurlar ve 9 ay hiç bırakmazlar ben saat 3 gibi eve geldim doktorumun acil bi hastası çıkınca transferim biraz gecikti ama olsun herşeyde bi hayır vardır dedik şu anda biraz karın ve kasık ağrılarım dışında iyiyim bu ağrılarıda doktorum normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?