Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben çıkıyorum akşam bir ara uğrayacağım.hepinizi kocaman öpüyorum.eve gideceğim.

Bu arda 77 kilo olmusum 8 kilo aldim yaaa bu ay cok aldim sanirim kesin fircayi yicem doktordan :) 3 kilo aldim bu ay :) ama gecen haftada seli gibi yedim biliyorsunuz ki :)

canım bende 76 kilo olmuşum.. 11 kilo aldım ben ve senden hafta olarak küçüğüm.. kocaman göbeğim var... oğluşum kendine çok yer açmış....

görüşürüz cnm..yat dinlennn

dinlendim...geldim....

canım benim.....babana geçmiş olsun öncelikle...
kızına gelince cadılığını cümle alem duydu.. aklıma göbüşündeyken sana tekmeleri geldi aklıma... o zamandan belliydi... canım sağlıklı olsunda cadı madı ne yapalım....öpüyom cimcimeyi çok....benimki geceleri tekmeyle uyutmuyor beni.. sen yorulunca cadıyı bana gönder nasıl olsa erkekim uyutmuyor.. senin cadı da uyumuyor eee bende uyumuyorum.. o zaman süper üçlüyü oluşturalım biz....

selam inşallah sıkı sıkı tutunur bebeklerin güzel bir günde transfer olmuş inşalah hayırlı olur

peki arkadaşlar ahöet bostancı hakkında bilgisi olan var mı

karasuu tatlım Allah babana acil şifalar versin..
Onu bir an önce sağlığına kavuştursun..
Babalar...Babam benim için çok değerli..
annemde öyledirde..
babam başkadır benim için..
ölürüm onun için...
Rabbim kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah..

canım beniiiimmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür teyzoşlarımı aldın demek

canım 3.yıla giriyorsun çok yorgun hissediyorsun ben 8.yıldayım atayım kendimi bi yerlerden o zaman...
tüp bebek yapabilmek bile binimet..
bazı arkadaşlarımız yumurta sperm olsada tüp bebek yapabilsek diye dua ediyor...
evet zırt bırt bebek doğuranlarla dolu çevremiz onlara bakınca yaşadıklarımıza dayanmak zor ama bizden daha kötü durumda olanlar var...
Allah sağlık ve para verdikçe anne olmak için ne gerekiyorsa yapacaz..
zaman zaman dibe vurmak normal hormon ilaçları yükleniyoruz bi dünya yan etkileri var...
öncelikle ruhsal gel gitlere sebep oluyor hormonlar...
hep diyorum yorgun ama güçlü kadınlarız biz...
anne olmak kimileri için olağan bişeyken bizim için mucizenin adı bebek...
Rabbim böyle takdir etmiş hepimiz sıramız gelince o güzel duyguyu tadacaz şu an buna inanmak zor olsada öyle..
testinin sonucu olumsuz da olabilir ama dünyanın sonu değil..
ben 2 negatif aşılama 2 tüp bebek denemesi yaptım ikinci tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadım..
sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik oldu bu kez..
ilk tüp te yanlış doz iğne kullandıkları için hastanelik oldum yattım vs..
bir çırpıda anlattım kendi durumumu belki ama neler yaşadığımı özellikle dış gebelikte burda bir çok arkadaşım bilir...
lekelenmelere takılma illa olacak diye bişey yok canımcım...
kız ne çok yazmışım uyarsana beni

güldencim geçmiş olsun grip olmuşsun

saol saracım bak gittin 2 gündür yoksun yataklara düştüm

canım benim hastamı oldun sen geçmiş olsun kıymam ben sana. o mikropların hepsini döverim ben .ne işleri var benim arkadaşımla.

saol demetcim :2::2::2::2::2:bu moddayım sürekliii

T ederim cnm sukur sesi cook iyi ah sanada gecmis ilsun birgece kusu geliyor evine inanki karnin da ne ise dogdugnda da ayni olucak birbebegin egitimi anne karninda baslarmis hata bnm egitemedim sen ogretmnsun fsimdiden basla egitmeye bana bekliyorum bak agirlasmadn al oglunu gel bunlr raht gunlerin sen neeeye o oraya cik gel bana neler yaparim sana yalan yok hazir alirim
Ay masallh rabbim yardim etsin nedemk iyi biliyrm gecenin gunduze karismasi allh anali babali buytsun insllh
ösledim kıs seniiiii
bende seni sen bize pas vermesnde ozledik biz seni
Rabbim hic ayrmasin 9 ay seni bebeklerndn pozitf ol sara kiz sen annesin artikkk ay neguzel kinus bebelernke soyle uslu dursunlr kapismasinlar yer parsellemek icin kardes jardes otrsunlar
Cnm sukur cook iyi cok yarin aksm yemege geliceklet bana icim rahat etsin diye aileler degerli walka insn biyle zamnda daha iyi anliyor rabbim hepsine saglik versin
cnm yeni gördüm geçmiş olsun..
inşallah iyidir babacıgın..
iyi cnm babam allh razi olsun sagol insn korkuyor dun oyle helalesince kotu oldum arkasimdn sukur ama sesi cok iyi neseli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…