Hosgeldin guzel annemizzzz nasilsin elifnazimiz nasil ????
:))
hiç bişi olmaasss meyak etme...
iyi akşamlar canım elifnaz napıyoooo..
olsun bebekim sarı kafaları koymuş kadar oldun bende görmüş kadar oldum
ne çeneymiş gerçekten ilk uçak deneyimin sırf konuşuyorsunuz diye fena bitecekmiş skandaalllll...
neyseki yetişmişsin ya anonsuda anlamayaydın gittiydi uçak..
sen yavaş yavaş ağırdan yedin tabii 3 yudumda idirsene mideye
uçak kızım orası piknik alanı değil bi de mangal yakaydın
:))))) kek bitti asklarimmmm hadi gelin bekliyorummm
şimdide atlatmam gereken bişi var..
yan komşum iyidrm hoşturda dün akşam beni aradı ne zaman geliyon dedi aslında ben geldim evdeydim..
kimseye bikaç gün duyurmuycakıtm gelişimi neyse yalan söyleyemedim geldim dedim..
ona kalsa hemen yanıma gelecekti sesimden anladı yorgun olduğumu yarın akşam uğrarım dedi çalşıyoda..
hiç kimseyle konuşasım yok napsamkii zil çalınca eşim uyuyomu dese yad ayalan olmasın yatsammı:26:
sizden başkasının ailemden başkasının tesellisini duymak istemiyorum boş geliyorrr
anaaaaam bu gün ne çok kek yapan olmuş yahu..
bu günü kek günü ilan edelim o zaman .
bende yapmıştım..
birasdan yanına da çay demliyciiiimmm..
oohhh missss
Valla ben kötü süreçlerimde hep kaçtım herkesten ama çoğunda da yakalandım sende gördün o gün biz kapıdan çıktık komşumun biri evine giriyordu biri asansörden çıkıyoduyani ben bi şekilde yakalanıyorum
elifim gece mesaisi için gücünü toplamak maksatlı uyku depoluyo minnak bedenine..
:))))) kek bitti asklarimmmm hadi gelin bekliyorummm
bende yapmıştım..
oohhh missss
elifim gece mesaisi için gücünü toplamak maksatlı uyku depoluyo minnak bedenine..
bende yapcemde süt olmalı bide portakal olmalı mandalin var olmass...
bide güldenim olmalıııı
uykusu varken çok mızmız oluyo ağlıyo oyalıyamıyomki..uyandırrsan olmazmııı kalk gece uyursun deee
T ederim cnm sukur sesi cook iyi ah sanada gecmis ilsun birgece kusu geliyor evine inanki karnin da ne ise dogdugnda da ayni olucak birbebegin egitimi anne karninda baslarmis hata bnm egitemedim sen ogretmnsun fsimdiden basla egitmeyebana bekliyorum bak agirlasmadn al oglunu gel bunlr raht gunlerin sen neeeye o oraya cik gel bana neler yaparim sana yalan yok hazir alirim
Canlarim simdi kapi tik etti actim karsimda yakisikli kocamanam kizlarim bnm dedi yanimdn dirk gecti kizinin yanina amn dokunma cok edepsz oluyr uyandirma sakin dedim oylediyince beni fark ett ve optu Simdik ben gidiyrm gece gelirim
git gide fesat olmuyoruz tahamülümüz kalmıyor gözümüzün önünde başkaları doğurup bi de üzerine tekrar tekrar hamile kalıyorlar biz de olduğumuz yerde sayıyoruz...
bir yıl önce yola çıktığımız arkadaşlarımız içinde bir hayaldi anne olmak bazı doğurdu bazıları hamile şimdi...bizde onlar gibi olacaz Allahın izniyle..
dünden beri anlatıcam unutuyom..yukarıda uçağı görünce aklıma geldi...
benim ilk uçak maceramdı ankradan samsunaa...
havalimanında çok erken olduğumuz halde kzıkardeşimle lafladık son geçiş öncesi neyse..
üzerimdekileri çıka rçizme v.s derken aslında çok geç kalmamıştım ama...
bir ilan benim soyadım ve başka yolcunun daha BU SON ÇAĞRIDIR..
nasıl koşuyorum elimde küçük bi valizde var karşıdan beni anladılar samsunmuu ben evetttt..
neyse kimliğe bakmalarıyla koşun demeleri bir oldu...
uzun bir koridor gülsemmi ağlasammı koridor bitti uçağın kapısındayım girdim vee herkess oturmuş bi ben yokummm
neyse oturdum tabi hemen kalkmıyor ama kızkardeşim sürekli uçakla gelip gidiyor niye geç kaldım anlamadım yani
vee korkmadım kalkarken az bayılır gibi oluyor insan ama..
neyse sadede geleyimm koca uçakta önden arkdan servis başladı neyse arkdan beri gelen hostes ikramları yapıyor ama
biizim koltuğu geçti öne arkaya verdi ben için için gülmeye başladım ortamız boştu ben cam kenarındayım kenardaki abi
kadın işini bitimiş gitmek üzreyken bizi es geçtiniz deyince kız şaşırdı ben tam diyecektimki"ŞAŞIRMAYIN BEN VARSAM
MÜMKÜNDÜR"
akşamınız güzel olsun güzellikler....
şimdide atlatmam gereken bişi var..
yan komşum iyidrm hoşturda dün akşam beni aradı ne zaman geliyon dedi aslında ben geldim evdeydim..
kimseye bikaç gün duyurmuycakıtm gelişimi neyse yalan söyleyemedim geldim dedim..
ona kalsa hemen yanıma gelecekti sesimden anladı yorgun olduğumu yarın akşam uğrarım dedi çalşıyoda..
hiç kimseyle konuşasım yok napsamkii zil çalınca eşim uyuyomu dese yad ayalan olmasın yatsammı:26:
sizden başkasının ailemden başkasının tesellisini duymak istemiyorum boş geliyorrr
bende yapcemde süt olmalı bide portakal olmalı mandalin var olmass...
bide güldenim olmalıııı
ya ben demesemde eşleri eşimin öğretmen arkdaşalrı bişekilde duyuyolarda..
bikaç gün sonra dediydim görüşsek diye ama..napıcan hayatın gerçeğii..
o değil kendime gözlerim dolarsa diye güvenemiyorum belki zırlamam ama..:26:
heeh hee yakalandık o günn..deseydikk netden tanıştık diyeee
canım benim bende sana ve cadı kızına gelmeyi çok istiyorum..eşimin izni var 1-2 hafta.. onu bir işe kovalıyım.. istiyorum yanına gelmeyi....
ahhh bu babalar... bir de kız ya...daha bir düşkündür....
canım benim.... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah....
hoşgeldin canım... prenses ters zamanda uyumuş gerçekten de.... ama büyümüştür maşallah....
canım benim... bende kimseye söylememiştim tedavide sırf "ne oldu" sorusunu duymamak için... Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepinize...inanın canı gönülden diliyorum....
ben gripim gelirsem bulaştırırım topikçe telef olursunuz diyim yanii
he valla bi kek tir gidiyoooo bugün..
oyyyy yerim onun mesaisini ben..
ben sana dedim bu kız senin gibi geceleri oturacak doğurunca diyee..
az mı gecenin bi yarılarına kadar topikte takıldınız ana kız normal yani gözlerini gece açması
Agrilarim devam ediyor ayakta dazla duramiyom antibiotike devsm pazartesi yine doktora gitcem insallsh cabucak atlatirim bu sucicegini uyutma elifi uyandir ki gece nibetine tabi tuymasin senielif uyuyo canım bende başağrımla oturuyom:)) sen nasıl oldun?
Kiz korkma bisey gelmez basina bi arada obur tarafa yukledim kekiyok sütü unuttum ondan ben yapamam şimdiii...
geliyozz uçağa bincem ama korkuyom ne gelri başıma diyeee
bende yapmıştım..
oohhh missss
oooo baya bi eksik varmış yani..
tabii ben olmadan o kekin tadıda olmaz anlıyorum seni
kaçabildiğin kadar kaç evinle haşır neşir ol kendine gel bi sonra zaten görüşceksiniz..
merhaba kızlar bebeklerimi aldım geldim inşallah bana sıkıca tutunurlar ve 9 ay hiç bırakmazlar ben saat 3 gibi eve geldim doktorumun acil bi hastası çıkınca transferim biraz gecikti ama olsun herşeyde bi hayır vardır dedik şu anda biraz karın ve kasık ağrılarım dışında iyiyim bu ağrılarıda doktorum normal dedi
git gide fesat olmuyoruz tahamülümüz kalmıyor gözümüzün önünde başkaları doğurup bi de üzerine tekrar tekrar hamile kalıyorlar biz de olduğumuz yerde sayıyoruz...
bir yıl önce yola çıktığımız arkadaşlarımız içinde bir hayaldi anne olmak bazı doğurdu bazıları hamile şimdi...bizde onlar gibi olacaz Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?