Tüp Bebek Günlüğümüz !

kız kardeşim bikeresinde son anda binmiş ama ben yoktum ozaman bile ilan duymadım diyor..
işin tuhafı o benim soyadımı samsunu v.s duymamış ee ben ona el salladım çizmeleri giydim ayrıldım ilanı duydum ama
halimi görsen dam samsunmu ben elimde bilettt sallıyom uzaktannnnayy gebe olaydım koşamazdımda ozaman daha erken davranırdım tabikii.

valla baya hızlı herşeyyy

anaaaaam bu gün ne çok kek yapan olmuş yahu..
bu günü kek günü ilan edelim o zaman .
bende yapmıştım..
birasdan yanına da çay demliyciiiimmm..
oohhh missss

Valla ben kötü süreçlerimde hep kaçtım herkesten ama çoğunda da yakalandım sende gördün o gün biz kapıdan çıktık komşumun biri evine giriyordu biri asansörden çıkıyodu yani ben bi şekilde yakalanıyorum

bende yapmıştım..
oohhh missss

bende yapcemde süt olmalı bide portakal olmalı mandalin var olmass...
bide güldenim olmalıııı

ya ben demesemde eşleri eşimin öğretmen arkdaşalrı bişekilde duyuyolarda..
bikaç gün sonra dediydim görüşsek diye ama..napıcan hayatın gerçeğii..
o değil kendime gözlerim dolarsa diye güvenemiyorum belki zırlamam ama..:26:
heeh hee yakalandık o günn..deseydikk netden tanıştık diyeee

:))))) kek bitti asklarimmmm hadi gelin bekliyorummm

ben gripim gelirsem bulaştırırım topikçe telef olursunuz diyim yanii

bende yapmıştım..
oohhh missss

he valla bi kek tir gidiyoooo bugün..

elifim gece mesaisi için gücünü toplamak maksatlı uyku depoluyo minnak bedenine..

oyyyy yerim onun mesaisini ben..
ben sana dedim bu kız senin gibi geceleri oturacak doğurunca diyee..
az mı gecenin bi yarılarına kadar topikte takıldınız ana kız normal yani gözlerini gece açması

bide güldenim olmalıııı

valla ben niyetlendim önce malzemeler vardı..
ama portakal sıkacağım olmadığı için iptal etmiştim..
tabi limon sıkacağı da yok
sonra sevgili arkadaşımız jüli üşenme kalk yap dedi elinle sık portakalı dedi..
bende o gazla yaptım keki..

canım benim bende sana ve cadı kızına gelmeyi çok istiyorum..eşimin izni var 1-2 hafta.. onu bir işe kovalıyım.. istiyorum yanına gelmeyi....

Canlarim simdi kapi tik etti actim karsimda yakisikli kocam anam kizlarim bnm dedi yanimdn dirk gecti kizinin yanina amn dokunma cok edepsz oluyr uyandirma sakin dedim oylediyince beni fark ett ve optuSimdik ben gidiyrm gece gelirim

ahhh bu babalar... bir de kız ya...daha bir düşkündür....

canım benim.... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah....

akşamınız güzel olsun güzellikler....

hoşgeldin canım... prenses ters zamanda uyumuş gerçekten de.... ama büyümüştür maşallah....

canım benim... bende kimseye söylememiştim tedavide sırf "ne oldu" sorusunu duymamak için... Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepinize...inanın canı gönülden diliyorum....

bide güldenim olmalıııı

oooo baya bi eksik varmış yani..
tabii ben olmadan o kekin tadıda olmaz anlıyorum seni

kaçabildiğin kadar kaç evinle haşır neşir ol kendine gel bi sonra zaten görüşceksiniz..

elifim gece mesaisi için gücünü toplamak maksatlı uyku depoluyo minnak bedenine..

bende çok kişiye demek istemedim ama ankaraya zırt pırt gidince bildiler yani 4aydır..
ordak,lerde oraya çok gidince bildiler baya yayıldıı yani..
ne oldu değil olmadı ya neden niçin dieycekler belki haklılar ama saçma gelicek tesellileri bana...amin canımm dua et bizlereee

iyice yoldan çıktık gülden. öğlen 12 gece 12 arası uyuyo sıpa.... bende öğlen uyuyom bugün komşu geldi öğlenin 3ünde yataktan kalktım ve utandım kadın demiştir iyice dağıttı bu kız diye..

elif uyuyo canım bende başağrımla oturuyom:)) sen nasıl oldun?
Agrilarim devam ediyor ayakta dazla duramiyom antibiotike devsm pazartesi yine doktora gitcem insallsh cabucak atlatirim bu sucicegini uyutma elifi uyandir ki gece nibetine tabi tuymasin seni
yok sütü unuttum ondan ben yapamam şimdiii...
geliyozz uçağa bincem ama korkuyom ne gelri başıma diyeee
Kiz korkma bisey gelmez basina bi arada obur tarafa yukledim keki
bende yapmıştım..
oohhh missss

Ohhh ohhh bugun kek gunumuz bende papatys cayinla yiyecem kac gundur yemek yiyemiyom zayifladim valla semra demeseydi keki aklima bile gelmezdi agriyi mariyi unutup yaptim vslla sekerim dustu sanirssm

oooo baya bi eksik varmış yani..
tabii ben olmadan o kekin tadıda olmaz anlıyorum seni

kaçabildiğin kadar kaç evinle haşır neşir ol kendine gel bi sonra zaten görüşceksiniz..

aslında markette alıcaktım sütü..
portakalda eşim alıcaktı mandalina almış adam yani..
olmasss olmasss ...tel açarsa açmıycam kapıya gelirse eşime uyudu dedirtcem oda kızar kesin..
ama canım istemiyor yaaa aaaa
yarından sonra haşır neşir olucem evimle mecburenn

Arkadaşlar selam! Emin'i izleyen var mı? Ben feriha varken izlemiyordum da şimdi hoşuma gidiyor

Canım hayırlı olsun! İnşallah tutunurlar. İkisi de!

Oooof offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…