Tüp Bebek Günlüğümüz !

nolduuuuu babana bişeymi olduuuu

Sen bnm yazdiklarimi bile okumuyrsun kus oldum sanaaaa kizimin teyzesiiiAma seni seviorum o guzel sari saclari dn opuyorum babiskom anjiyo oldu acil olark dun gitti hmn bugun aldilar bir hadtadr agzindn ve burnun da kan geliyordu tansiyn hastasi bir de Oncden kalp krizigecrmisti iste bukadar Yokyok bizde

Canlarim simdi kapi tik etti actim karsimda yakisikli kocam anam kizlarim bnm dedi yanimdn dirk gecti kizinin yanina amn dokunma cok edepsz oluyr uyandirma sakin dedim oylediyince beni fark ett ve optuSimdik ben gidiyrm gece gelirim

egunal çok teşekkür ederim paylaşımların için bende kendimi yiyip bitiriyorum 3 oldu hala tık yok diye ama ne yapayım o kadar sinir oluyorum ki peş peşe hamile kalıp bide nispet yapar gibi sen otur biz doğuralım diyenlere galiba git gide iyice fasatlaşıyorum

ondan olsa gerek...
bu arada kekim pişti şekerim buyur gelde çayla götürelim

saol canım benimm..
sen benim yerime ye kuzum ben kekin 3 de 2 sini yerim sende o kadarını ye ama

kızım ben sana yazıyom sen görmüyon böylede olmuş olabilir hiç düşündünmüüüü...

ben euro diyorum baksana bizim hastane euro olaraktan yapıo bebeğiii

delüüüüü..
tamam söz gümüşse sükut euro

hastayım kızım topik kalabalık olduğunda bazen atlıyor olabilirm..
çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum canım babacığına

git gide fesat olmuyoruz tahamülümüz kalmıyor gözümüzün önünde başkaları doğurup bi de üzerine tekrar tekrar hamile kalıyorlar biz de olduğumuz yerde sayıyoruz...
bir yıl önce yola çıktığımız arkadaşlarımız içinde bir hayaldi anne olmak bazı doğurdu bazıları hamile şimdi...bizde onlar gibi olacaz Allahın izniyle..

amiiiiiiiiinogün geldiğinde bende böyle yapıcam

dünden beri anlatıcam unutuyom..yukarıda uçağı görünce aklıma geldi...
benim ilk uçak maceramdı ankradan samsunaa...
havalimanında çok erken olduğumuz halde kzıkardeşimle lafladık son geçiş öncesi neyse..
üzerimdekileri çıka rçizme v.s derken aslında çok geç kalmamıştım ama...
bir ilan benim soyadım ve başka yolcunun daha BU SON ÇAĞRIDIR..
nasıl koşuyorum elimde küçük bi valizde var karşıdan beni anladılar samsunmuu ben evetttt..
neyse kimliğe bakmalarıyla koşun demeleri bir oldu...
uzun bir koridor gülsemmi ağlasammı koridor bitti uçağın kapısındayım girdim vee herkess oturmuş bi ben yokummm
neyse oturdum tabi hemen kalkmıyor ama kızkardeşim sürekli uçakla gelip gidiyor niye geç kaldım anlamadım yani
vee korkmadım kalkarken az bayılır gibi oluyor insan ama..
neyse sadede geleyimm koca uçakta önden arkdan servis başladı neyse arkdan beri gelen hostes ikramları yapıyor ama
biizim koltuğu geçti öne arkaya verdi ben için için gülmeye başladım ortamız boştu ben cam kenarındayım kenardaki abi
kadın işini bitimiş gitmek üzreyken bizi es geçtiniz deyince kız şaşırdı ben tam diyecektimki"ŞAŞIRMAYIN BEN VARSAM
MÜMKÜNDÜR"

bunun üstüne bugünde yeşil fasulye pişti kocişime pilav ve şifa çorbamdan yapıcam
malzeme alayım dedim çıktım hava mis üyürüdüm markete girince yoğurttu peynirdi aldım ağır olunca.
servis getirsin dedim ben yrüüdüm adresi verdim yarım saate geliriz dediler tam 2saate geldi malzemeler..
veee ben yemekleri koca gelince yaptım buyüzden paketler kaybolsa gelmese şaşmayacaktım artık bugünde
neyseki acilinden yaptım yedik ama bana noliyyyyy:18:
yani ilk testimin hatırlayınca off offf

olay olay üstüne
uzaktan komik ama yaşarken gerilim dolu bi süreç olmuşşş...
neyse bol oksijenli bir ortama çıktın taaaaa yukarıya uçak sayesinde vicudun oksijen dolmuş yenilenmişsindir işte..
oksijen terapisi var biliyosun dimi

bunada gülcem ama
traji komik olaylar silsilesi
haticeye değil neticeye bakalım karnınız tok sırtınız pek çok şükür aç değilsiniz ya

gül diye yazdım kızz bol bol gül senn güldenim gülün kızı
yok doyduk hamdolsunnnn
yani biz bide erekn gittik oraya rahat rahta wcye girdik saat 6da ordaydık valizi verdik bagaja..
uçağın saatide 7di..kesin biakç dakka daha otursam gitmişti uçak ve biz baya sohbet ederdik benim parada yanardıı
hiç bitmez çenemiz kızkardeşimle..yani soyadımı samsunu duyunca şok oldum...orda o kadar oturduk hiç öyle ilan duymadık
kesin herkes erkenci davrandı diye bi ben ve başka isim kalmıştı oda gelmedi
kızkardeşim bana adrenalin olsun diye güya acımı unutcam ben uçunca yaa uçak ayarladı babamla...
yok ilk uçak maceram baya farklı oldu ...oksijenlendim aynen

ee en son benim ikram verilince zaten 1saat sürmüyor yol inişe geçilcek dedin son 20 dk.masaları kaldırın.
elimd eçay hızlı hızlı içtim sandvicimlelenn daha yeni dağıttınız diycektim ee uçak herşey hızlı başlıyor bitiyorrr

şimdi korkum ben kekide güzel yaparım ama seninkini çok beğendim..
onu yaparken ne yaşarım acabaa

Canim bu kek muhabetinden sonra dort buklum mutvaga girdim ve kek yaptim hemde findikli on dk sonra firindan cikarcam
ben bu sefer kesin kaçıyom kızlaarrr öpüuom siiziii aradığınız kişi şu anda bu modda bilginizee
Eki Görüntüle 565408 tek eksiği arkadaki bebe
Cabuk gel .....
Arkadaşlar hiç beta 3 integrin testi yaptıran var mı? Embriyo eğer b-integrin yoksa tutunamıyormuş. Yurt dışında çok yapıyorlar bu testi ama burda hiç duymadım.
Hmmm bilmiyordum guldenimin sayesinde ogrendim
Coook cooook gecmis olsun canim benim avil sifalar diliyorum

Benim findikli kekte pisiyor buyrun gelin sari kafalar niye yok benim telde yaaaa((((

ne çeneymiş gerçekten ilk uçak deneyimin sırf konuşuyorsunuz diye fena bitecekmiş skandaalllll...
neyseki yetişmişsin ya anonsuda anlamayaydın gittiydi uçak..

sen yavaş yavaş ağırdan yedin tabii 3 yudumda idirsene mideye
uçak kızım orası piknik alanı değil bi de mangal yakaydın

akşamınız güzel olsun güzellikler....
Hosgeldin guzel annemizzzz nasilsin elifnazimiz nasil ????

Bende gulmek istiyom ams gulemiyom agridan kafamda canlardimda aceb ben ne derdim diye dusunuyom halaa :))

şimdide atlatmam gereken bişi var..
yan komşum iyidrm hoşturda dün akşam beni aradı ne zaman geliyon dedi aslında ben geldim evdeydim..
kimseye bikaç gün duyurmuycakıtm gelişimi neyse yalan söyleyemedim geldim dedim..
ona kalsa hemen yanıma gelecekti sesimden anladı yorgun olduğumu yarın akşam uğrarım dedi çalşıyoda..
hiç kimseyle konuşasım yok napsamkii zil çalınca eşim uyuyomu dese yad ayalan olmasın yatsammı:26:
sizden başkasının ailemden başkasının tesellisini duymak istemiyorum boş geliyorrr

şimdi korkum ben kekide güzel yaparım ama seninkini çok beğendim..
onu yaparken ne yaşarım acabaa

hiç bişi olmaasss meyak etme...

akşamınız güzel olsun güzellikler....

iyi akşamlar canım elifnaz napıyoooo..

olsun bebekim sarı kafaları koymuş kadar oldun bende görmüş kadar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…