valla ben niyetlendim önce malzemeler vardı..
ama portakal sıkacağım olmadığı için iptal etmiştim..
tabi limon sıkacağı da yok
sonra sevgili arkadaşımız jüli üşenme kalk yap dedi elinle sık portakalı dedi..
bende o gazla yaptım keki..
canım benim.... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.....
iyice yoldan çıktık gülden. öğlen 12 gece 12 arası uyuyo sıpa.... bende öğlen uyuyom bugün komşu geldi öğlenin 3ünde yataktan kalktım ve utandım kadın demiştir iyice dağıttı bu kız diye..
bende yapcemde süt olmalı bide portakal olmalı mandalin var olmass...
bide güldenim olmalıııı
aşk olsun... burda hem hamiş olup hem üşengeç hemde şekeri yüksek olan bir ben varım... ya canım istese... şimdi nerden bulcaz kargo şirketi....
Cnmmm bnm tederiz bakim bakim goremiyrm senin bana yazini bana nee yaa atlama sen bizi biz seni cook seviyoruzz coksaol canım benimm..
sen benim yerime ye kuzum ben kekin 3 de 2 sini yerim sende o kadarını ye ama
kızım ben sana yazıyom sen görmüyon böylede olmuş olabilir hiç düşündünmüüüü...
delüüüüü..
tamam söz gümüşse sükut euro
hastayım kızım topik kalabalık olduğunda bazen atlıyor olabilirm..
çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum canım babacığına
Gercektn cook sevinirz bize gelirsen beklerim seni ve oglunu gel gel pasta alirim ama cook guzel bogurtlenli sonra dondurma sonra istersen kunefe ya da sufle daha ne istersen bende kimseye soylemedim arkdslrdn kimsede bilmiyr bak ortak arkds cikar ise izmirdn aramizda sakin bizden bahsetmek yok ona gorecanım benim bende sana ve cadı kızına gelmeyi çok istiyorum..eşimin izni var 1-2 hafta.. onu bir işe kovalıyım.. istiyorum yanına gelmeyi....
ahhh bu babalar... bir de kız ya...daha bir düşkündür....
canım benim.... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah....
hoşgeldin canım... prenses ters zamanda uyumuş gerçekten de.... ama büyümüştür maşallah....
canım benim... bende kimseye söylememiştim tedavide sırf "ne oldu" sorusunu duymamak için... Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepinize...inanın canı gönülden diliyorum....
Cnmmm bnm tederiz bakim bakim goremiyrm senin bana yazini bana nee yaa atlama sen bizi biz seni cook seviyoruzz cok
Gercektn cook sevinirz bize gelirsen beklerim seni ve oglunu gel gel pasta alirim ama cook guzel bogurtlenli sonra dondurma sonra istersen kunefe ya da sufle daha ne istersen bende kimseye soylemedim arkdslrdn kimsede bilmiyr bak ortak arkds cikar ise izmirdn aramizda sakin bizden bahsetmek yok ona gore
iyice yoldan çıktık gülden. öğlen 12 gece 12 arası uyuyo sıpa.... bende öğlen uyuyom bugün komşu geldi öğlenin 3ünde yataktan kalktım ve utandım kadın demiştir iyice dağıttı bu kız diye..
canım benim sadece anne ve bbabalar biliyor.. kardeşler bile bilmiyor... kimseye söylemem merak etme canım... boş kaldığımda gelmeyi çok istiyorum...
Benimde cnm ailem biliyr bide kayinvalidem sagolsun gerci onun sayesinde kica tarafim biliyr arkdslarimdn kimse bilmiyor cevremde oldu bak kimseye soylemeyz bizde bend coook istiyorum cok sevinirim gelirsen bize ben cikamiyorum cunki disari onun icin seni beklerim cnm sen karsiykdn geliceksin galiba benm evim cok kolay raht bulursun senii bkliyorumm
Bendede kimse bilmiyor esimin annesi babasi ve bacisi biliyor onuda bu konuyla baya bir sarsiyorum kadin artik bisey diyemiyor kendini sucluyorcanım benim sadece anne ve bbabalar biliyor.. kardeşler bile bilmiyor... kimseye söylemem merak etme canım... boş kaldığımda gelmeyi çok istiyorum...
Cnmmm bnm tederiz bakim bakim goremiyrm senin bana yazini bana nee yaa atlama sen bizi biz seni cook seviyoruzz cok
Gercektn cook sevinirz bize gelirsen beklerim seni ve oglunu gel gel pasta alirim ama cook guzel bogurtlenli sonra dondurma sonra istersen kunefe ya da sufle daha ne istersen bende kimseye soylemedim arkdslrdn kimsede bilmiyr bak ortak arkds cikar ise izmirdn aramizda sakin bizden bahsetmek yok ona gore
Buyur gel cnm sende sana da yaparim ne istersenBendede kimse bilmiyor esimin annesi babasi ve bacisi biliyor onuda bu konuyla baya bir sarsiyorum kadin artik bisey diyemiyor kendini sucluyor
Bende isterim bendeeeee
Cnm ben sana yazmistim o gece yaptiklarimin hepsini muge nikh sekerlerindn aldim bir kisminida kemal kutucudan seker ve cukulatalrda topraktan pastanesndn seker agacimuzi da beyaz laledenevet canım... karşıyakadayım... canım bu arda ben sana bebek şekerlerini nerde yaptırdığını sormuştum..? hatırlıyor musun canım yerini...?
Buyur gel cnm sende sana da yaparim ne istersen
Cnm ben sana yazmistim o gece yaptiklarimin hepsini muge nikh sekerlerindn aldim bir kisminida kemal kutucudan seker ve cukulatalrda topraktan pastanesndn seker agacimuzi da beyaz laleden
Arkadaşlar merhaba.bugünde dayanamadım idrar testi yaptım transferimin 7.günü 2.çizgi belli fakat silik çıktı dünkü gibi.uff regl olcak gibi de karnım baya baya ağrıyor anlamadım umutlanmak istemiyorum test tarihim p.tesi bu be demek Acaba uff beklemek baya zormuş. Allahım cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.
Ahhhh cnm bizde ayniyiz artik kapiya cikmiyorum calinca itice tipim kaydi bnm esram da ayni gundzde uyumuyoruz biz ama beni resmn o minik elleriyle dovuyor uyumak istemiyor gozlerimn alti sogan halkasi gibi mor mor pjama ayagimda saclar dagnk butun gun oyle heleki kocam gelmickse eve iki gun ayni sekilde oluyorumiyimisiniz buarada cnm. basta sorucagimi sonda sordum aaa onumu girmuyorum artik sastim kaldim kendime
toplama olmuş sizin şekerler desene.... bende kemeraltına gittim geçen gün.. ama karar veremedim.. birde eşimi bekledim beraber beğenelim diye...
cnm yarın kan testi yaptır ben 8. gün yaptırdım çıktıArkadaşlar merhaba.bugünde dayanamadım idrar testi yaptım transferimin 7.günü 2.çizgi belli fakat silik çıktı dünkü gibi.uff regl olcak gibi de karnım baya baya ağrıyor anlamadım umutlanmak istemiyorum test tarihim p.tesi bu be demek Acaba uff beklemek baya zormuş. Allahım cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?