Tüp Bebek Günlüğümüz !

aşk olsun... burda hem hamiş olup hem üşengeç hemde şekeri yüksek olan bir ben varım... ya canım istese... şimdi nerden bulcaz kargo şirketi....

canım benim.... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.....

saol canım Aminnn hepimize inşallah...

çok fena bi düzen olmuş gerçekten inşallah bi düzene girersiniz..
aslında o saatlerde uyutmamak lazım ki gece uyusun ama dediğin gibi de uykusuz bebek te çok huysuz olur...
a ha kocam geliyiiii annemdeydim eve geçiyom öptüm seniiii

canım inanın ki...hamile kaldığımdan beri hamilelerin duası kabul olur diye her gece dua ediyorum.. ve hep sizlere de "hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum" rabbim kabul etsin inşallah...hatta bazen öyle çok uykulu oluyorum ki.... gözlerimi zorla açık tutup okuyorum... canım sizleri çok ama çok iyi anlıyorum...

Cnmmm bnm tederiz bakim bakim goremiyrm senin bana yazini bana nee yaa atlama sen bizi biz seni cook seviyoruzz cok
Gercektn cook sevinirz bize gelirsen beklerim seni ve oglunu gel gel pasta alirim ama cook guzel bogurtlenli sonra dondurma sonra istersen kunefe ya da sufle daha ne istersen bende kimseye soylemedim arkdslrdn kimsede bilmiyr bak ortak arkds cikar ise izmirdn aramizda sakin bizden bahsetmek yok ona gore

canım benim sadece anne ve bbabalar biliyor.. kardeşler bile bilmiyor... kimseye söylemem merak etme canım... boş kaldığımda gelmeyi çok istiyorum...

Ahhhh cnm bizde ayniyiz artik kapiya cikmiyorum calinca itice tipim kaydi bnm esram da ayni gundzde uyumuyoruz biz ama beni resmn o minik elleriyle dovuyor uyumak istemiyor gozlerimn alti sogan halkasi gibi mor mor pjama ayagimda saclar dagnk butun gun oyle heleki kocam gelmickse eve iki gun ayni sekilde oluyorum iyimisiniz buarada cnm. basta sorucagimi sonda sordum aaa onumu girmuyorum artik sastim kaldim kendime

canım benim sadece anne ve bbabalar biliyor.. kardeşler bile bilmiyor... kimseye söylemem merak etme canım... boş kaldığımda gelmeyi çok istiyorum...

Benimde cnm ailem biliyr bide kayinvalidem sagolsun gerci onun sayesinde kica tarafim biliyr arkdslarimdn kimse bilmiyor cevremde oldu bak kimseye soylemeyz bizde bend coook istiyorum cok sevinirim gelirsen bize ben cikamiyorum cunki disari onun icin seni beklerim cnm sen karsiykdn geliceksin galiba benm evim cok kolay raht bulursun senii bkliyorumm

evet canım... karşıyakadayım... canım bu arda ben sana bebek şekerlerini nerde yaptırdığını sormuştum..? hatırlıyor musun canım yerini...?

Bendede kimse bilmiyor esimin annesi babasi ve bacisi biliyor onuda bu konuyla baya bir sarsiyorum kadin artik bisey diyemiyor kendini sucluyor

Bende isterim bendeeeee

Bendede kimse bilmiyor esimin annesi babasi ve bacisi biliyor onuda bu konuyla baya bir sarsiyorum kadin artik bisey diyemiyor kendini sucluyor

Bende isterim bendeeeee
Buyur gel cnm sende sana da yaparim ne istersen
evet canım... karşıyakadayım... canım bu arda ben sana bebek şekerlerini nerde yaptırdığını sormuştum..? hatırlıyor musun canım yerini...?
Cnm ben sana yazmistim o gece yaptiklarimin hepsini muge nikh sekerlerindn aldim bir kisminida kemal kutucudan seker ve cukulatalrda topraktan pastanesndn seker agacimuzi da beyaz laleden

Arkadaşlar merhaba.bugünde dayanamadım idrar testi yaptım transferimin 7.günü 2.çizgi belli fakat silik çıktı dünkü gibi.uff regl olcak gibi de karnım baya baya ağrıyor anlamadım umutlanmak istemiyorum test tarihim p.tesi bu be demek Acaba uff beklemek baya zormuş. Allahım cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.

Buyur gel cnm sende sana da yaparim ne istersen

Cnm ben sana yazmistim o gece yaptiklarimin hepsini muge nikh sekerlerindn aldim bir kisminida kemal kutucudan seker ve cukulatalrda topraktan pastanesndn seker agacimuzi da beyaz laleden

toplama olmuş sizin şekerler desene.... bende kemeraltına gittim geçen gün.. ama karar veremedim.. birde eşimi bekledim beraber beğenelim diye...

Canım çok normal belli ve silik çıkması tatlım regl hisside normal o tatlı canını sıkma hamilesin Rabbimin izniyle tatlım çok yeni oldugu için bunların olması normal

karasum napcaz biz bu cadılarla:))))) elifte önce hiç uyumuyodu ama şimdi en azından gündüz uyuyo... eğer 2 saat kesintisiz uyursa bişeymi oldu diye telaşlanıp kontrol ediyom sıpayı sürekli uyanmasına o kadar alışmışımki... tam düzene giriyoruz derken iyice bozduk düzeni nasıl düzelecek onuda bilmiyom... bende gribi yeni atlatıyom sıcacık evin içinde hasta oldum yorgunluktan... o mor halkalardan bendede mevcut iyice bakımsızlaştım.... inşallah senin cadı da beni cadıda bi düzene girer..

toplama olmuş sizin şekerler desene.... bende kemeraltına gittim geçen gün.. ama karar veremedim.. birde eşimi bekledim beraber beğenelim diye...

Cunki ben hem seker agaci hem seker arabasi hazirlattim cnm haaa bide seker kovamiz vardi cok cesit yapildi hemsire diyrdu bana butun hastane sizi jonusuyor diye biz cok hazirlij yapmistik

canlarım ben çıkıyorum... midem nasıl yanıyor anlatamam... bu 2 gündür mide yanması beni mahvediyor.. benim oğlan kel oğlan olmıcak demekki....

öptüm hepinizi... iyi sohbetler size...

cnm yarın kan testi yaptır ben 8. gün yaptırdım çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…