Ama yaaa alıntını sill çabukk..benim bütün salaklığım çıkacak ortayaa..nasıl gülüyorum şu anda anlatamamm
Anladınmı sennn..senin ticker benim zannedip yorum yapıyom bidee..Düşün bu neyin kafası ise artıkk Allahımm koptumm yaaa
Ama yaaa alıntını sill çabukk..benim bütün salaklığım çıkacak ortayaa..nasıl gülüyorum şu anda anlatamamm
Anladınmı sennn..senin ticker benim zannedip yorum yapıyom bidee..Düşün bu neyin kafası ise artıkk Allahımm koptumm yaaa
tahmin etmiştim ama..
bunun hesabını vericek dediğinde..
bekliyodum yani.. bişey yapıcak kesin dedim..
kızımm artık dostlarımı tanıyorum bekledim egunalimden bir süprizz..
dedim ki banada yaparmıkii okadar kamyon yazısı yazdımmmm
çok güldümm..heee ellerine sağlık cicim benim haydiii git eşin bekliyor horladı bile adam..
neysee bend ekaçtımmm kızlar cici çizelgemle..
mısır patlattım uğüur böceğimle yiyozzzzz
güldenciimmmm
bu arada teşşekür ederim kuzum..
ellerin dert görmesin inşallah..
bi an önce bebelerine kavuştursun rabbim inşallahh..
Kıkırdamayı bir yana bırakalımda ne sorcamm..Şimdi gördüm tedavi liste topiğine yazan tubadefekti arkadaşın değerlerini görünce şöyle oldumm
Alıntıdır ''10. günü değerim 623 13.gün 3091 :) ''
Bu normalmi egunalım yaaa..Çok fazla geldi sankimm..
ohoo cnm birsuru varmis iste guke gule giy insallah kucaginda bebeginle.carsiya cikma imkanin yoksa internetten al cnm biz kuzenime relax mode nin sitesinden guzel ekru pijamalar almistik istersen bir bak ama bence gerek yok 3 tane varmis zaten.bende yorruldum canım birde ben yaşadım düşün artık halimi
mor aldım canım en sevdiğim renktir
ama bir tane kırmızı ve bir tane de ekru almak niyetindeyim
ama öle çok pahalı bişey almadım markalı falan değiller yani
alacaklarımı da beğendim ama çarşıya çıkamadım
evde de pembem var az kullanılmışından
kdr kocisinin yanina gitmek sana iyi geldi haaa :))) beninde cnmi misir cektirdiniz valla...bende sıkıldım sürekli bu moddayım zaten..
eşimi arkdaşı çağırdıu benide eşi kahveye ama gitmedim akşamları bi başağısı bende oluyor..
geldim kimseyle görüşmüyorum canım istemiyor geldiğimi bile çaktırmıyorum..
ev işlerimi yapmıyorum bi yemek kahvaltı ama yarın çamaşır yıkarım artık...
dün akşam yan komşuma uyuyo dedirttim eşime canım istemedi konuşmak bugün kapıda 2dk görüştümm..
bende mısır patlatcam eşime film izleyelim dedim amaa
anlamadim cnm embriyolarini mi alicaksin hastaneden?Tüh üzüldüm yaşadıklarınız için. Olmayacak bir işe girmemişsiniz iyi olmuş. Şimdi nerdesin? Ben bir de bugün Ankara Tüp Bebek ile görüştüm. Ücretsiz görüşmeye çağırdılar. Bütün sorularımı cevapladılar. Yinede ben bir sonraki için üniversite hastanesi düşünüyorum.
Canım aslında o testlere bakılması lazım. Benim ve eşimin vardı. Sonuçta hepatitli bir kadından veya erkekten elde edilen embryo ile seninkini aynı tanka koyuyorlar. Eğer başkasının embriyosuna bulaşırsa anne de bebekte hepatit olur. Ama ben de açıkcası bunun çok mümkün olduğunu düşünmüyorum.
Kötü, hızlı vs... Önemli değil gerçekten de. Onlar benim. Ben alayım gideyim kardan bebeklerimi
bi tuhaf valla ne deyim ki şimdi bence en tuhaf kısmı ben günlerdir liste topiklerine uğramıyorummm
zaten orası ayrı tuhaff şaşırdım bebeğim bugün hepsine baktım halen kdrin bile adı listede:2::2::2::2::2:
zaten orası ayrı tuhaff şaşırdım bebeğim bugün hepsine baktım halen kdrin bile adı listede:2::2::2::2::2:
bu da demek oluyo ki gülden formdan düşüyo artık yavaş yavaş..
Ama sanırımhastalığın verdiği bi formsuzluk...
hadi kizlar pamuk eller cebe:)))adam uyumuş işte
e tabii lafa tuttunuz yok ticker dı şuydu buydu muhtemelen yapacağım bebeği artık yapamicam..
aranızda tüp bebek paramı toplayın litfen madem kocadan bebe yapayım sizden yapayım
bi tembellik var üzerimde bi sürü birikti işin içinden nasıl çıkacam bakalım..
yarın pazar topiğin resmi tatili olmadı tatilde de mesai yapar güncellerim
hadi kizlar pamuk eller cebe:)))
hakkaten cnm size sorcaktim.unuttum bu 2.denemeye indirim yapiolar mi acaba?
ellerinden öper şekerimm napalımmm
bu hafta böyle oldu gerçekten hastalıktan keyfim yoktu ondan yaniiiii
canımmm hep benim yüzümden bana üzüldün listeelrede gidemiyonn kıyamamm....bi tembellik var üzerimde bi sürü birikti işin içinden nasıl çıkacam bakalım..
yarın pazar topiğin resmi tatili olmadı tatilde de mesai yapar güncellerim
sorma bende bakınıyom kendimii görüyorummm offf:2::2::2:zaten orası ayrı tuhaff şaşırdım bebeğim bugün hepsine baktım halen kdrin bile adı listede:2::2::2::2::2:
adam uyumuş işte
e tabii lafa tuttunuz yok ticker dı şuydu buydu muhtemelen yapacağım bebeği artık yapamicam..
aranızda tüp bebek paramı toplayın litfen madem kocadan bebe yapayım sizden yapayım
bencede
indirim merkeze göre değişiyor canım...
olsun olsun ikimizdede olsun indirim 2.kez yapıcezz başkenttee..
neyse egiidyom film arasıydı...
ben bir kazan mısır patlattım elim hiç aza gitmez..
yedik bitti bile en çokta ben yedimmm...
rabbim çok evlat versinde doyurayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?