Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet biraz yordum kendimi sanırım.çalışıyorum normalde hiçbir hamilelik sorunu yaşamayınca çok rahat davrandım.biraz da stres oldum sanırım.niye bu kadar nazlı bebişler anlamadım.
canım iyi olmana çook sevindim 10 gün çok değil mi ben senden sonra öğrendim çarşamba görücez kısmetse her halde sen kalp atışınıda duyucan allah ın izniyle....

Şükürler olsun aselnazcım sağlıkla meleğini kucağına almışsın

Rabbim bir ömür boyu sağlık huzuru eksik etmesin üzerinizden..Tüm dualarına aminn cnmm..

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. ne güzel kavuşmuşsun oğluna

Allah analı babalı büyütsün..
Rabbim akıl versin inşallah..Nazarlardan korusun sizi...

Hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün
Allahım bizlerede kendi bebeğimizin ağlama sesini duymayı nasip etsin

mevlam sağlıkla büyütmeni nasip eylesin canım....
aminnn tadalım hepimiz inşallah sağlıkla tez vakitteeee

günaydın kızlarr

nasılsınız bakalım?

çikolata kisti lanlara bir sorum vardı, tedavi sırasında kist büyüdü mü?

bir de dün aklıma geldi, şimdi adet öncesi benim kistm sızı yapar, şimdi tutup tutmadığını bu sızıdan anlayabilirim heralde, tutmuş olsa rahim içi kanamayacagından orası da agrımaz diye dşünüyorum,

offffff

Selam canım. Kasım topiğinde konuşmuştuk. Başladın mı sen tedaviye? Ne zaman oldu transferin?

Benimki malesef geçen hafta bitti. Negatif. Kistler geri geldi mi onu bu cuma öğreneceğim. Ultrasonla bakmadı henüz. Adetin 12. günü bakacakmış polip için. O esnada kist varsa onu da görürüz herhalde. Aslında en iyisi adetliyken bakılmasıydı ama geçti artık.

Yalnız tutup tutmadığını o şekilde anlaman mümkün değil çünkü benim hiç ama hiç ağrım yoktu. Hatta o nedenle umutlanmıştım. Fakat gördüğün gibi tutmadı.

Ben ameliyat olmuştum o kist için. Ameliyattan sonra bütün ağrım sızım geçti. Ama tedaviden sonra geri geldi. O nedenle tedavinin hastalığı arttırdığını düşünüyorum. Dünkü doktor randevumda sordum "bununla ilgili yapılmış çalışmalar var. tedavi hastalığı arttırmıyor" dedi. Ben de "neden ağrılarım geri geldi o zaman" diye sordum "onunla alakası yoktur" diyor. Ama ben bu sızıyı çok iyi hatırlıyorum. Bakalım göreceğiz...

Son düzenleme:
aynen canım,yağlı ve tuzluydu.
artık sabaha kadar su içer,tuvalete taşınırım.
hehehe ben de onun icin sormustum zaten :))))basuvcuna hortum cek dicektim
Merkezden merkeze degisiyor ozel merkezler indirim kesinlikle yapiyor
cok sevindim cnm benimki ozel merkez zamani gelince bi pazarliga oturim bari:))

canım iyi olmana çook sevindim 10 gün çok değil mi ben senden sonra öğrendim çarşamba görücez kısmetse her halde sen kalp atışınıda duyucan allah ın izniyle....
iyiyim cnm sen nasilsin gunduz sokaklarda gezmekten giremedim aksam giriyom bi tek eve gidim telafi edicem:))hamilelik takviminde hayirli ossun kuzunmm:)))

herkeslere benden günaydın :)
benden de sana gunaydin

Hayırlı pazarlar arkadaşlar!

Günaydın canım nasılsın?

Turkuaz selam
selam canimnapiosun?

Arkadaşlar bir de doktor bana beklerken elevit kullanmamı önerdi haberiniz olsun. Bu bir multivitamin. Ben centrum kullanıyordum. Ama her mutlyi vitamin olmazmış. Özellikle pronatal olmalıymış. Yani hamileliğe göre hazırlanmış olacak. Örneğin A vitamini az olmalıymış. Centrumda fazlaydı. elevit tam buna göre tasarlanmış. Vitamin arayanlara duyurulurrr :)

Eşim arabaya kar lastikleri taktırmaya gitti. Ben de khvaltı hazırlayacağım o gelene kadar ama şu anda oyalanıyorum :) Canım senin donmuşların var mıydı? Ne zaman başlayacaksın bir sonraki tedavine?

gunaydin cnm
ben iyiyim ama sen biraz iyi degilsin galiba
hangi asanasindasin tedavinin suan trabsfer olmus sanirim

herkeslere benden günaydın :)

Hayırlı pazarlar arkadaşlar!

Günaydın canım nasılsın?

Turkuaz selam
Gunaydinnnnnnnn canlar Hepinize Iyi pazarlar almanya coooook soguk sizin oralar nasil????
Üzülme canim Benim nasip degilmis bi kotu gunler Elbette birgun Gececek ve bi yasadiklarimiz Bir Ani olarak Allah Daha beterinden sakinsiz Bizleri unutmayalimki mevlam herkese tasiyamiyacagi yuku vermez kaderimizde Buda varmissss ..... ......

m donmusum kalmadi cnm ya zaten toplamda en son 3 tane kalmisti 2 tanesini koymuslardi.doktor en a z iki ay beklememiz lazim dedi iste heralde mart gibi filan yapariz

Canim Benim bende Vitamin eksiklik ve immun sisteminin zayiflamasiyla zona cikti bu vitaminlerden Yani centrumdan bende kullanacam Bisey olurmu Yan etki gibi yuksek dosda Vitamin b kullaniyor ilaclarimin yaninda

Suan listeye bakmamali COk Tempeln hangi merkez dusunuyorsun ??? Ne zaman basliycaktim allahin izniyle ???

Günadın canım Ankara da soğuk ama her zamanki gibi güneşli. Canım Ankaram soğuk da olsa kar da yağsa mutlaka güneş açar. Almanya kapalıdır sanırım değil mi? Nerdesin Almanya'da? Ben munih ve berlin'e geldim.

Ahh canım ah gerçekten de bu ömrümde baş etmeye çalıştığım en zor şey oldu benim. Allah daha beterlerinden saklasın dediğin gibi. Aslında bu da bir sağlık problemi. Kalp hastalıkları, diyabet, astım, kan hastalıkları bir sürü hastalık var. Ama nedense sanki bizimkinin manevi yönü çok ağır gibi. Diğerleri sanki daha çok fiziksel rahatsızlık olarak kalıyor. İnsanların hayatlarını da tabiki etkiliyor ama hamile kalamamak sosyal hayatını tamamen değiştiriyor. Gelecek kaygısı oluyor. Bütün arkadaşlarımın çoluk çocuğu olunca biz ne yapacağız? Eşim benden önce vefat ederse ben koca dünyada yapa yalnız mı kalacağım? Allah ömür verir de yaşarsak 30 yıl sonra hala aynı şeyleri yapıyor olmaktan sıkılmayacak mıyız? Herkes çocuk severken biz kedi köpek mi seveceğiz? Eşim şu an sorun etmiyor ama ileride baba olmadığı için evliliğimizden soğursa? İnsanlar bana acıyarak bakar mı? Bir sürü korkunç şey geliyor aklıma

Bu sayede bunu yaşayan insanları daha iyi anlıyoruz. Eğer hamile kalırsam bunu da aklımda tutarak davranacağım her zaman. Hamileliğimi bağıra çağıra duyurmayacağım. Gösterişli doğum günü partileri vs yapmayacağım. Herkese de zorla fotoğraf göstermeteceğim. Facebookları bebeğimin fotoğraflarıyl doldurmayacağım. Hatta bizim tanıdığımız biri var. Onların da çocuğu olmuyor ama tedavi olacak paraları da yok. Eşim eğer bizim olursa onları da tedavi ettireceğim diyor. Belki de bunlar için yaşadık bunu bilmiyorum.

Her gün benim gibi olan herkese dua ediyorum. Allah'ım dualarımızı kabuk eder inşallah.

mdonmusum kalmadi cnm ya zaten toplamda en son 3 tane kalmisti 2 tanesini koymuslardi.doktor en a z iki ay beklememiz lazim dedi iste heralde mart gibi filan yapariz

Anca toplarlanırsın zaten. Ben aslında biraz hırs yaptım ve hemen yenisine başlamak istedim. Ama eşim çok yorulmuş. Ben de 6 ay - 1 yıl ara verelim o zaman dedim. Ama bu esnada endometriozisin geri gelmemesi gerekiyor. O nedenle ilaç kullanmam lazım. Kendi doktoruma gittim olmaz dedi. İlaç kemik kaybına yol açıyormuş. Şu an çok erken onları kullanmak için, hastalığının iyileşmesi için en iyi yöntem hamile kalman devam et dedi. Devam edeceğiz bakalım :44: Tabi ben de en erken ocakta başlayabiliyorum.

günaydınnnnnn
iyi pazarlarrrrrrrr..
kocamsız bir pazarrrrr offf offff

Günaydın canım. Neden nerde kocan?

Canim Benim bende Vitamin eksiklik ve immun sisteminin zayiflamasiyla zona cikti bu vitaminlerden Yani centrumdan bende kullanacam Bisey olurmu Yan etki gibi yuksek dosda Vitamin b kullaniyor ilaclarimin yaninda

Geçmiş olsun çok ağrı sızı yapıyor mu? Hiç sanmıyorum zarar vereceğini. Yinede doktoruna danış bence. Centrumda da yüksek b vitamini var. Dışarıdan da b vitamini alıyorsan belki fazla olur. Gerçi hiç sanmıyorum çünkü b vitamini suda çözülür ve toksik olmaz. Ayrıca zona da yüksek dozda kullanılır. Centrum da harika bir multivitamin. Şimdi elevit ile içeriğini karşılaştırdım neredeyse aynı. Sadece 2 katı kadar A vitamini var. Ben normalde besinlerle de alıyorum (çok havuç yerim). O nedenle centrumdan vaz geçtim şimdilik. Yoksa çok iyi bir vitamin.

cnm bolu ya gitti..
nişan var arkadaşının..

canım geçmiş olsun, çok üzüldüm...kısmet işte

ben adet beklıyorum ugun yarın gelir işte o üzden adet öncesi kist agrım var, benımki bir tahmin hani tutmazsa eger ıne adet agrısı olacagından onu da anlarım heralde diyorum,

bana kistn büyüyebilecegını söyledi dr, negatıf olursa heralde bır kıst ameliyatı olurum diyorum..off cok zor u hastalık hiç gecmiyor koskoca tıp nasıl olur da bunun caresını bulamadı bilmiyrum

sen napmayı planlıyorsun şimdi

Kocaman aminnnn diyorummm valla bu dediklerinin bircogunu dusunmemeye calisiyorum .... Ama Ama bize gosterecen resim demi ???? Evet Ya benimde kusum var mavisimmm bana Selma annecim diyor cooook mutlu oluyorum Ama insan ne kadar dayanir bebissizlige bilmiyorum benden sonra Eckenwinkel cooooktan dogurdu bile yazik gorümcem Benim olmuyor diye bebek yapmiyor kiziyorum yap diyorum bENI bekleme diyorum benim ne zaman tedaviye basliyacami siruyor devamlu ((onunda kaynanasi yap diye Baski yapiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…