canım işini iyi yapan bir doktorun elinde lap.zararsız olur hatta dediği gibi olan sorunları halletmek için iyi bir yöntem..
inşallah herşey yoluna girer edeceğin telefon güzel olayların başlangıcı olsun inşallah...
sara gelmiiiiii bi türlüüü
jüli ile doktorumuz aynı canım..
onunda son gittiği doktor memorialdeki...
inşallah iyi olur herşey..
eve yaaaa sara nerde kaldı kiiiii:18::18::18::26::26:
tedirgin olmaya başladım beeennn
kuzum yok mu sende saranın teli..
arayıver diycemde..
zaten olsa bu saate kadar durur muydun..
merhaba Hanımlaaarr inşaallah güzel bir güne uyanmışsızdırr gerçii öğle oldu amaa
ATTACH=CONFIG]575037[/ATTACH]Eki Görüntüle 575038
Kizlar geliyom gidiyom saradan hbr yok
aynı şeyi bende yapıyorum gidiyorum az bi iş yapıyorum geliyorum bakıyorum bişi yookkkk korkmaya başladım ama ben
yok yok sevinçten unutmuştur bence öle düşünelim öle olsun..
aynı şeyi bende yapıyorum gidiyorum az bi iş yapıyorum geliyorum bakıyorum bişi yookkkk korkmaya başladım ama ben
Evet cnm bende endiselenmiyo degilim...uyku tutmadi inan burda kendi heyecanin gibi oluyooo belki doktoruna falan ugramistir gorusmek icin....
selam kızlar nasılsınız saradan haber yok galiba inşallah sevinçten unutmuştur
Evet cnm bende endiselenmiyo degilim...uyku tutmadi inan burda kendi heyecanin gibi oluyooo belki doktoruna falan ugramistir gorusmek icin....
selam kızlar nasılsınız saradan haber yok galiba inşallah sevinçten unutmuştur
hee gece bi başağrısına tutuldumm geçmedi mecbur bi ilaç aldımm o da etki edene kadar uyuyamadım haliylee de geç uyudum 11 de kalktım ama mide bulantısıyla uyandımm üşüttüm sanırım...yoksa hamile olacak halim yok yaaa 2 gün oldu abdest alalı....merhaba güzel olmuşta günaydından bi hayır yok be kuzum geceden kalmasın zaarrrr
yaa ben de sırf meraktan az uyuyp kalktımm ama ses çıkmadıkçaa ben de merak ettim..inşaalllah sevinçten unutmuştur bizii ama biranönceee eve gelip haber verek için sabırsızlanıyordurr..aynı şeyi bende yapıyorum gidiyorum az bi iş yapıyorum geliyorum bakıyorum bişi yookkkk korkmaya başladım ama ben
iyi düşünmek için bi sürü senaryo ürettim ve onlara inanıyorum şu an en son dediğimde evde nete giriyordu daha eve geçemediyse haber verme durumuda olamaz haliyle...
haber yok canım..
unutma durumu olmamıştır da sanırım imkan bulamadı henüz haber vermeye
inşaallah diyorum da başka şey demiyorumm canıımm....selam kızlar nasılsınız saradan haber yok galiba inşallah sevinçten unutmuştur
ya da öle bişeyler olmuştur....ilaçlarıyla ilgili bilgi vermek ya da nasıl devam edeceğini anlatmak içinn çağırmış olabilirr...Evet cnm bende endiselenmiyo degilim...uyku tutmadi inan burda kendi heyecanin gibi oluyooo belki doktoruna falan ugramistir gorusmek icin....
yok yok sevinçten unutmuştur bence öle düşünelim öle olsun..
inşaallah diyorum da başka şey demiyorumm canıımm....
ya da öle bişeyler olmuştur....ilaçlarıyla ilgili bilgi vermek ya da nasıl devam edeceğini anlatmak içinn çağırmış olabilirr...
evet evet kesinn o yüzden gelememiştir dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?