Tüp Bebek Günlüğümüz !

jüli ile doktorumuz aynı canım..
onunda son gittiği doktor memorialdeki...
inşallah iyi olur herşey..
eve yaaaa sara nerde kaldı kiiiii:18::18::18::26::26:
tedirgin olmaya başladım beeennn

jüli ile doktorumuz aynı canım..
onunda son gittiği doktor memorialdeki...
inşallah iyi olur herşey..
eve yaaaa sara nerde kaldı kiiiii:18::18::18::26::26:
tedirgin olmaya başladım beeennn

biliyorum kuzum inşallah herşey yolunda gidecek şu karabulutlar kalksın artık üzerimizden..
sara nın gelmeyişi beni endişelendirmeye başladı gidip gelip topiğe bakıyorum bi geleydi güzel haberle:26:

merhaba Hanımlaaarr inşaallah güzel bir güne uyanmışsızdırr gerçii öğle oldu amaa

ATTACH=CONFIG]575037[/ATTACH]

Evet cnm bende endiselenmiyo degilim...uyku tutmadi inan burda kendi heyecanin gibi oluyooo belki doktoruna falan ugramistir gorusmek icin....

iyi düşünmek için bi sürü senaryo ürettim ve onlara inanıyorum şu an en son dediğimde evde nete giriyordu daha eve geçemediyse haber verme durumuda olamaz haliyle...

selam kızlar nasılsınız saradan haber yok galiba inşallah sevinçten unutmuştur

haber yok canım..
unutma durumu olmamıştır da sanırım imkan bulamadı henüz haber vermeye

merhaba güzel olmuşta günaydından bi hayır yok be kuzum geceden kalmasın zaarrrr
hee gece bi başağrısına tutuldumm geçmedi mecbur bi ilaç aldımm o da etki edene kadar uyuyamadım haliylee de geç uyudum 11 de kalktım ama mide bulantısıyla uyandımm üşüttüm sanırım...yoksa hamile olacak halim yok yaaa 2 gün oldu abdest alalı....
aynı şeyi bende yapıyorum gidiyorum az bi iş yapıyorum geliyorum bakıyorum bişi yookkkk korkmaya başladım ama ben
yaa ben de sırf meraktan az uyuyp kalktımm ama ses çıkmadıkçaa ben de merak ettim..inşaalllah sevinçten unutmuştur bizii ama biranönceee eve gelip haber verek için sabırsızlanıyordurr..

yaa senaryoo üretmek çok güzel oluyoor.....ben de okuyorum bakıyorummm çiftlikte 2 at yemleyip 2 yumurta toplayıp gene bakıyorum yokk..olmadııı meyve topluyorumm gene ses yokk en son bari 2 komşu gezeyim dedimmm üstüne kahve de içtim hala ses yookk:26::26::26::26:
Nerdesiiiiinn Saraaaaaaaa Sultaaannnnnnn

arayıştaaa olan bir arkadaş gelmişş inşaallah bulursun arayışta olduğunu şekerimmm nickine bayıldımmm

selam kızlar nasılsınız saradan haber yok galiba inşallah sevinçten unutmuştur
inşaallah diyorum da başka şey demiyorumm canıımm....
Evet cnm bende endiselenmiyo degilim...uyku tutmadi inan burda kendi heyecanin gibi oluyooo belki doktoruna falan ugramistir gorusmek icin....
ya da öle bişeyler olmuştur....ilaçlarıyla ilgili bilgi vermek ya da nasıl devam edeceğini anlatmak içinn çağırmış olabilirr...
yok yok sevinçten unutmuştur bence öle düşünelim öle olsun..

evet evet kesinn o yüzden gelememiştir dimiii

Güldeeen görüyo muusn 4 kalbimm olmuşş
şimdi farkettimm ayooll
ayy çok sevindirik oldumm

İnsallah cnm bende 10da kalktim hbr varmi diye uyuyayim dedim yok heycan yaptim resmen ekim topiginde bi arkadas2gun sonra verebilmisti guzel haberi insallah sara ninda oyle olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…