selam nasılsınız sizleri çok özledim ben iyi değilim bügün 1 saat önce adet oldum çok üzgünüm ya benim yımırtalar kalitesiz galiba kalitesini artırmak için bitkisel kürler hakkında bilginiz varmı kızlar
hahaha yanen cnm test cok aksam yapicaktinda su icnistim:))baktim.bnm adet sacmLadi biter gibi oldu yani baya azaldi amannnn dedim test cok biterse yediden aliriz:)))valla cnm 2. cizgi var gayet gozle gorunur c den bi tik acik renk ama o test betahcg olsaydi gayet hamileyim derdim resmini cektim koyamadim siteye.
anammmm kiz egunal bitirdi mi testleri?yok kiz daha yeni aldi hemen bitmemistir.desene ayni anda yapmisiz testleri:))
cnm kagidin bi tarafinda 10 filan yaziodu 11 i beklicektim ama cisimi tutamazdim mecbur yaptim:))dert etme sekerim.11 de 12 de bidaha yaparik.test cok hahah:))k
Gece sizle yazistiktan sonra hastaneye gittik. Gunduzku muayenedeki duruma gore bebis ilerlemis. Ebe her an olabilir dedi. Bekliyoruz teyzoslar :)
egunal canım seni çokk özledim canım nasılsın seviyorummmmm siziiiiiiiiiii
kızlar siz buradamıydınız yaw bende ekim topiğine bakıp duruyorum kimsecikler yok insan bi haber verir :)) e nevar ne yok nasılsınız ?
selam nasılsınız sizleri çok özledim ben iyi değilim bügün 1 saat önce adet oldum çok üzgünüm ya benim yımırtalar kalitesiz galiba kalitesini artırmak için bitkisel kürler hakkında bilginiz varmı kızlar
günaydıııııııın kızlar bugün 12-12-2012 tarihe bak :)hepinize bol şans bereket getirsin inşallah bana daneden se tarihten midir nedir özel bi gün gibi duruyor en azından biz öyle zannedelim bol dua ile isteyen herkes bebeklerine kavuşsun inşallaaaaaaaaaallaaaaaaahh tabi bende sara dan haber varmı?
Gece sizle yazistiktan sonra hastaneye gittik. Gunduzku muayenedeki duruma gore bebis ilerlemis. Ebe her an olabilir dedi. Bekliyoruz teyzoslar :)
egunalcım kolay gelsin canım inşaallah bebiş gelir ev çalışmalarıyla ben de çalışmalar devam ama içim olmayacak gibi geliyor biz şimdi tüpçüyede gidemeyiz maddiyattan dolayı kendilğinden gelir diye bekliyoz ama onunda geldi yok
normal doğummu olacak canım ALLAH bi avazda kurtarsın inşaallah dualarında olalım canım
günaydın güzel hatunlar.....bugün güzel haberler alırız inşallah.
sara hadi canım güzel haber bekliyoruz senden.
normal doğummu olacak canım ALLAH bi avazda kurtarsın inşaallah dualarında olalım canım
canım benim bende seni özledim
iyiyim kuzum ev tipi bebek çalışmalarına devam işte olmadı tüpçüye gitçem..
sende gel şekerim
canım yumurta kalitesi için incir kürü ve bal çörekotu kürlerini duydum ben ama nasıl yapılıyor bilmiyorum kızlardan yapanlar var onlar yazarlar mutlaka..
evet yaa az önce kızkardeşimle tarih hakkında konuştuk sanki nolcaksa 12.12.12 işte diğer günler gibi aslında ama yinede insan bişey yapmalı gibibende öğle namazımı 12 yi 12 geçe kılacam dua edecem
kız sen varya topikte doğurcan
her an bi heyecanla bekliyorsundur şimdi herşey olabilir
sağlıkla sorunsuz gelsin kızımız
Insallah egunalcim. Valla ebe yatacaksin iki uc gun daha tut dedi. Bende tel elimde topikteyim. Resmen topikgul olacaz biz heralde. Gece acilen gidip gelince Esime dedimki ister misin dogum tarihi 12.12.12 olsun dedim:)) hayirlusi. Saglikla gelsinde insallah gerisini kayirmiyorum . Dualarimdasiniz.
canım benim anlıyorum seni maddi manevi zor bir süreç hiç belli olmaz geliverir kendiliğinden...
zaman zaman hepimiz umutsuzluğa düşüyoruz bende dahil bi yandan tüp bebeğe başlayasım gelmiyor bi yandan da acaba Allah içimden anne olma isteğini alıyormuki bişey yapasım gelmiyor diyorum sonra bi bakıyorum ovulasyon testi almışım sopan kürüne başlayacam vs.. kendimizle çelişiyoruz bu da çok doğal anne olma içgüdümüz sürekli düşsekte ayağa kalkmamızı sağlıyor...pes etmek yok bana soğan kürü şifa olur sana incir kürü kimine doktor yardım eder yani bişeyler vesile kılınacak Rabbim tarafından ve er ya da geç bizde o güzel duyguyu yaşayacaz..
canım işini iyi yapan bir doktorun elinde lap.zararsız olur hatta dediği gibi olan sorunları halletmek için iyi bir yöntem..günaydın canlar..
sabırsızlıkla sarayı bekliyorum valla..
ve eminimki bi güzel haberler vericek..
ben pazara gitmeden gelse bari yaaaa...
sonra aklım burda kalıyo..
alacaklarımıda unutup geliyorum
bende aricam artıkım şu doktoru bu gün.
laporoskopi için..
inşallah iyi olur.. sizce iyi yapıyo muyum lap için..
yani şey dedi 15 aydır kendiliğinde olmuyosa daha fazla beklemenin anlamı yok.
zaten bu tüplerle de zor gibi..
orda sıvı filn birikintisi varsa onlara müdahale edlim ki tedavide işimiz kolaylaşsın..
bakarsınız belki açılır ve kendiliinden geliverir dedi..
bu doğrultuda bizde lapororskopiye evt dedik:18::18::18::18::18::18:
inşaallah canım bizde ANNE oluruz soğan kürümü yapıyorsun inşaallah şifa olur canım bende soğan kürümü yapsam bal tarçın çörekotumu bilemedim
inşaallah canım bizde ANNE oluruz soğan kürümü yapıyorsun inşaallah şifa olur canım bende soğan kürümü yapsam bal tarçın çörekotumu bilemedim
tüp bebek için çapaya giden var mı??
buraya giden varsa süreç nasıl işliyor onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?