Tüp Bebek Günlüğümüz !

üzülmeee herşeyden önce iyi olalım bi sonra bildiğim incir kürü var bir de bal tarçın çörek otu karışımı var arkadaşım.incire başladım dün bende ne zaman başlanması gerek bilmiyorum bu çokmu önemli onuda bilmiyorum ama ben adetim bitti başladım öyle denk geldi.bal tarçın çörek otunu henüz yapmadım onu hakiki bal alınca yapıcam.geçmiş olsun canım

idrar testinin aksine bi test buuu...
en makbulü saat 11 den sonra yapılanı şekerim..
her zaman yapılmaz zaten LH o nedenle yanıltıcı oluyor kalkıp regl de yaparsan ikinci çizgiyi görebilirsin yani
bende regl bitti yaptım hemen ikinci çizgi gayet görünüyooo ama önemli olan görünmesi değil diğer çizgiyle olan koyuluk kıyası...
testleri dış gebelik zamanında almıştım ben kdr ede aynı senin gibi aldırmıştım o testleri bitirememişti o dönemin testlerinden bahsediyoo bu ay aldıklarım başka cicim onlardan sadece 3 tane kullandım ben

egunal canım seni çokk özledim canım nasılsın seviyorummmmm siziiiiiiiiiii

canım benim bende seni özledim
iyiyim kuzum ev tipi bebek çalışmalarına devam işte olmadı tüpçüye gitçem..

kızlar siz buradamıydınız yaw bende ekim topiğine bakıp duruyorum kimsecikler yok insan bi haber verir :)) e nevar ne yok nasılsınız ?

sende gel şekerim

canım yumurta kalitesi için incir kürü ve bal çörekotu kürlerini duydum ben ama nasıl yapılıyor bilmiyorum kızlardan yapanlar var onlar yazarlar mutlaka..

evet yaa az önce kızkardeşimle tarih hakkında konuştuk sanki nolcaksa 12.12.12 işte diğer günler gibi aslında ama yinede insan bişey yapmalı gibi bende öğle namazımı 12 yi 12 geçe kılacam dua edecem

Gece sizle yazistiktan sonra hastaneye gittik. Gunduzku muayenedeki duruma gore bebis ilerlemis. Ebe her an olabilir dedi. Bekliyoruz teyzoslar :)

kız sen varya topikte doğurcan
her an bi heyecanla bekliyorsundur şimdi herşey olabilir
sağlıkla sorunsuz gelsin kızımız

egunalcım kolay gelsin canım inşaallah bebiş gelir ev çalışmalarıyla ben de çalışmalar devam ama içim olmayacak gibi geliyor biz şimdi tüpçüyede gidemeyiz maddiyattan dolayı kendilğinden gelir diye bekliyoz ama onunda geldi yok

canım benim anlıyorum seni maddi manevi zor bir süreç hiç belli olmaz geliverir kendiliğinden...
zaman zaman hepimiz umutsuzluğa düşüyoruz bende dahil bi yandan tüp bebeğe başlayasım gelmiyor bi yandan da acaba Allah içimden anne olma isteğini alıyormuki bişey yapasım gelmiyor diyorum sonra bi bakıyorum ovulasyon testi almışım sopan kürüne başlayacam vs.. kendimizle çelişiyoruz bu da çok doğal anne olma içgüdümüz sürekli düşsekte ayağa kalkmamızı sağlıyor...pes etmek yok bana soğan kürü şifa olur sana incir kürü kimine doktor yardım eder yani bişeyler vesile kılınacak Rabbim tarafından ve er ya da geç bizde o güzel duyguyu yaşayacaz..

günaydın güzel hatunlar.....bugün güzel haberler alırız inşallah.
sara hadi canım güzel haber bekliyoruz senden.

günaydın güzel hatunlar.....bugün güzel haberler alırız inşallah.
sara hadi canım güzel haber bekliyoruz senden.

günaydın canımcım...
valla sarayı bekliyorum öyle...
sabah erken verdiyse kanı şimdiye çıkmıştır aslında sonucu neden gelmiyoooo

normal doğummu olacak canım ALLAH bi avazda kurtarsın inşaallah dualarında olalım canım

Insallah egunalcim. Valla ebe yatacaksin iki uc gun daha tut dedi. Bende tel elimde topikteyim. Resmen topikgul olacaz biz heralde. Gece acilen gidip gelince Esime dedimki ister misin dogum tarihi 12.12.12 olsun dedim:)) hayirlusi. Saglikla gelsinde insallah gerisini kayirmiyorum . Dualarimdasiniz.

günaydın canlar..
sabırsızlıkla sarayı bekliyorum valla..
ve eminimki bi güzel haberler vericek..
ben pazara gitmeden gelse bari yaaaa...
sonra aklım burda kalıyo..
alacaklarımıda unutup geliyorum
bende aricam artıkım şu doktoru bu gün.
laporoskopi için..
inşallah iyi olur.. sizce iyi yapıyo muyum lap için..
yani şey dedi 15 aydır kendiliğinde olmuyosa daha fazla beklemenin anlamı yok.
zaten bu tüplerle de zor gibi..
orda sıvı filn birikintisi varsa onlara müdahale edlim ki tedavide işimiz kolaylaşsın..
bakarsınız belki açılır ve kendiliinden geliverir dedi..
bu doğrultuda bizde lapororskopiye evt dedik:18::18::18::18::18::18:

valla bi çok kişi 12.12.12 de doğurmak için uğraşmış ama hastanelerde yer yok haberler dediii
seninki doğaçlama gelir plansız 12.12.12 bebeği oluverir...
çok güzel heyecanlar bunlar Rabbim hepimize yaşatsın

inşaallah canım bizde ANNE oluruz soğan kürümü yapıyorsun inşaallah şifa olur canım bende soğan kürümü yapsam bal tarçın çörekotumu bilemedim

canım işini iyi yapan bir doktorun elinde lap.zararsız olur hatta dediği gibi olan sorunları halletmek için iyi bir yöntem..
inşallah herşey yoluna girer edeceğin telefon güzel olayların başlangıcı olsun inşallah...
sara gelmiiiiii bi türlüüü

inşaallah canım bizde ANNE oluruz soğan kürümü yapıyorsun inşaallah şifa olur canım bende soğan kürümü yapsam bal tarçın çörekotumu bilemedim

bende pko durumu varya canımcım ondan yapıyorum kürü yarın ya da cuma başlayacam küre dış gebelik olduğu zamanda kullanmıştım hayatımda ilk kez bakalım belki şimdide gebelik oluşur tabii adresi şaşırmayan bir bebek yapmaya çalışacam bu kezsana bal tarçın çörek otu kürü daha uygun gibi geliyor bana..

ilk tüp tedavimde hiçbirşey yapmamıştım dondurulacak embriyom kalmadı sonuç negatifti..ikinci tüp tedavimde ben bal+tarçın+çörek otu yaptım. şu anda 3 yaşında bir kızım ve hastane de 12 adet dondurulmuş embriyom var..kesinlikle çörek otunun mucizeleri tartışılmaz..bence bu karışımı bir dene derim ben..hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…