İnsallah cnm bende 10da kalktim hbr varmi diye uyuyayim dedim yok heycan yaptim resmen ekim topiginde bi arkadas2gun sonra verebilmisti guzel haberi insallah sara ninda oyle olur....
hee gece bi başağrısına tutuldumm geçmedi mecbur bi ilaç aldımm o da etki edene kadar uyuyamadım haliylee de geç uyudum 11 de kalktım ama mide bulantısıyla uyandımm üşüttüm sanırım...yoksa hamile olacak halim yok yaaa 2 gün oldu abdest alalı....
yaa ben de sırf meraktan az uyuyp kalktımm ama ses çıkmadıkçaa ben de merak ettim..inşaalllah sevinçten unutmuştur bizii ama biranönceee eve gelip haber verek için sabırsızlanıyordurr..
yaa senaryoo üretmek çok güzel oluyoor.....ben de okuyorum bakıyorummm çiftlikte 2 at yemleyip 2 yumurta toplayıp gene bakıyorum yokk..olmadııı meyve topluyorumm gene ses yokk en son bari 2 komşu gezeyim dedimmm üstüne kahve de içtim hala ses yookk:26::26::26::26:
Nerdesiiiiinn Saraaaaaaaa Sultaaannnnnnn
hepinize merhaba anne olasıca kadınlar....
Güldeeen görüyo muusn 4 kalbimm olmuşş
şimdi farkettimm ayooll
ayy çok sevindirik oldumm
Eki Görüntüle 575164 Eki Görüntüle 575164
merhaba güzel hanımlar
nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
babam annem bende olduğu için son hazırlıklara devam ettiğimiz için giremedim bu aralar :26::26::26:
birde artık son günler ya sanırım ondan nasıl uyuyorum anlatamam son bir haftadır yaptığım tek şey yemek yemek ve yatmak uyumak başka bişey yappmıyorum
deli gibi uyuyorum
geçen gün semt polikiliniğindeki doktor amcamıza gittik ne durumdayız diye benim süpürgesiz cadı gene 10 gün büyük çıktı
4 kiloyu geçecek gibi geçerse sezeryana alırım dedi.aslında 4.,5 kiloya kadar normal doğumu beklememiz gerekiyor ama bu bebek kıymetli bebek normal bebek değil o yüzden riske atamam dedi ocağın ilk haftası tekrar gidecem aslında iki hafta sonraya çağırmıştı ama haftaya yurt dışına gidiyormuş 31 ARALIKTA dönecekmiş başlayacakmış ona göre gidecem tekrar kontrole ama ondan önce 24 aralıkta hacettepe de kontrolüm var allahtan ki doktorun biri olmazsa diğeri oluyor hiç 2-3 haftayı geçmedi kontrollerim
merhaba güzel hanımlar
nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
babam annem bende olduğu için son hazırlıklara devam ettiğimiz için giremedim bu aralar :26::26::26:
birde artık son günler ya sanırım ondan nasıl uyuyorum anlatamam son bir haftadır yaptığım tek şey yemek yemek ve yatmak uyumak başka bişey yappmıyorum
deli gibi uyuyorum
geçen gün semt polikiliniğindeki doktor amcamıza gittik ne durumdayız diye benim süpürgesiz cadı gene 10 gün büyük çıktı
4 kiloyu geçecek gibi geçerse sezeryana alırım dedi.aslında 4.,5 kiloya kadar normal doğumu beklememiz gerekiyor ama bu bebek kıymetli bebek normal bebek değil o yüzden riske atamam dedi ocağın ilk haftası tekrar gidecem aslında iki hafta sonraya çağırmıştı ama haftaya yurt dışına gidiyormuş 31 ARALIKTA dönecekmiş başlayacakmış ona göre gidecem tekrar kontrole ama ondan önce 24 aralıkta hacettepe de kontrolüm var allahtan ki doktorun biri olmazsa diğeri oluyor hiç 2-3 haftayı geçmedi kontrollerim
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
benimde yarın 1.30 da fulyada randevum var bakalım neolucak yine heyecan sarmaya başladı beni geçen hafta bugün katıla katıla ağlıyordum bugünde yarın için sabırsızlanıyorum hayat işte
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
aynen sana katılıyorum...saracım şimdiden tebrikler hayatım...yavrun göbüşünde hep böyle düşün..canım 10 da iyi bi sonuç biliyosun önemliolan yükselmesi inşallah yükselicek benim 2.denememde doktorum bana 11 le başlayıp kalp atışını bile duyduğumuz aileler var demişti oyüzden iyi düşünelim iyi olsun dikkat et kendine
sana yazdım az önce aynen dediklerimi tekrarlıyorum ve sakın umutsuz olma...
merhabalar efenim belli şekerim uykudan başını kaldıramadağın yoksun hiç ortalıkta uyu zaten çok arayacan bu uykuları
maşallah küçük hanım tosun doğacak belliki
son zamanlarda daktıra sık gitmen daha doğru bence açılma falan olur mesela haydibaby dünden beri yazıyooo daktıra kontrol için gitmiş elle muayenede bebeğin başına değmiş eliher an doğum olabilir bi kaç gün daha sık demiş
merhaba canımcıımmm..
bizde iyiyiz iyi diyelimiyi olalım..
sara hatun geleydi daha iyi olccaaaaadık..
tatlı tlaş içindesiniz dimi..
ayyy ne güzel rabbim bize de yaşatsın inşallah..
sağlıkla gelsin meleğin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?