Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnsallah cnm bende 10da kalktim hbr varmi diye uyuyayim dedim yok heycan yaptim resmen ekim topiginde bi arkadas2gun sonra verebilmisti guzel haberi insallah sara ninda oyle olur....

abbooooooowww 2 gün mü kız ben bekleyemem o kadar hemen versin bize güzel haberiii ama:84::84::84::84::84::84::84:

geçmiş olsun bebemmm...
yok valla ne ses ne seda ne başka bişi hiç bişi yok işteeeeee sara buhar olup uçtuuuu...

hepinize merhaba anne olasıca kadınlar....

merhaba ikinciye gebe kalasıca arkadaşım

Güldeeen görüyo muusn 4 kalbimm olmuşş
şimdi farkettimm ayooll
ayy çok sevindirik oldumm
Eki Görüntüle 575164 Eki Görüntüle 575164

Gördüm gördümmmmmm
Kız bunu kutlasakmı neee:13:

merhaba güzel hanımlar
nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
babam annem bende olduğu için son hazırlıklara devam ettiğimiz için giremedim bu aralar :26::26::26:
birde artık son günler ya sanırım ondan nasıl uyuyorum anlatamam son bir haftadır yaptığım tek şey yemek yemek ve yatmak uyumak başka bişey yappmıyorum
deli gibi uyuyorum
geçen gün semt polikiliniğindeki doktor amcamıza gittik ne durumdayız diye benim süpürgesiz cadı gene 10 gün büyük çıktı
4 kiloyu geçecek gibi geçerse sezeryana alırım dedi.aslında 4.,5 kiloya kadar normal doğumu beklememiz gerekiyor ama bu bebek kıymetli bebek normal bebek değil o yüzden riske atamam dedi ocağın ilk haftası tekrar gidecem aslında iki hafta sonraya çağırmıştı ama haftaya yurt dışına gidiyormuş 31 ARALIKTA dönecekmiş başlayacakmış ona göre gidecem tekrar kontrole ama ondan önce 24 aralıkta hacettepe de kontrolüm var allahtan ki doktorun biri olmazsa diğeri oluyor hiç 2-3 haftayı geçmedi kontrollerim

namaza gidiyorum kızlar..
saraaaaa gebe kalasıca saraaa..gelemedin gitti yahu..
inşallah ben namazdan gelene kadar gelir..
sonra da ben pazara gidicem..

merhabalar efenim belli şekerim uykudan başını kaldıramadağın yoksun hiç ortalıkta uyu zaten çok arayacan bu uykuları
maşallah küçük hanım tosun doğacak belliki
son zamanlarda daktıra sık gitmen daha doğru bence açılma falan olur mesela haydibaby dünden beri yazıyooo daktıra kontrol için gitmiş elle muayenede bebeğin başına değmiş eli her an doğum olabilir bi kaç gün daha sık demiş

benimde yarın 1.30 da fulyada randevum var bakalım neolucak yine heyecan sarmaya başladı beni geçen hafta bugün katıla katıla ağlıyordum bugünde yarın için sabırsızlanıyorum hayat işte

merhaba canımcıımmm..
bizde iyiyiz iyi diyelimiyi olalım..
sara hatun geleydi daha iyi olccaaaaadık..
tatlı tlaş içindesiniz dimi..
ayyy ne güzel rabbim bize de yaşatsın inşallah..
sağlıkla gelsin meleğin inşallah...

merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun

sana yazdım az önce aynen dediklerimi tekrarlıyorum ve sakın umutsuz olma...

benimde yarın 1.30 da fulyada randevum var bakalım neolucak yine heyecan sarmaya başladı beni geçen hafta bugün katıla katıla ağlıyordum bugünde yarın için sabırsızlanıyorum hayat işte

herşey içine siner inşallah ve gecikmeden doğru ekiple tekrar denemene başlarsın canım...
hayırlısını diliyorum Rabbimden

çok şükür sara yaaa....
inşallah kuzum inşallah değerin katlanarak artsın..
cuma daha iyi olsun değerin inşallah..
rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah..

canım 10 da iyi bi sonuç biliyosun önemliolan yükselmesi inşallah yükselicek benim 2.denememde doktorum bana 11 le başlayıp kalp atışını bile duyduğumuz aileler var demişti oyüzden iyi düşünelim iyi olsun dikkat et kendine

aynen sana katılıyorum...saracım şimdiden tebrikler hayatım...yavrun göbüşünde hep böyle düşün..

sana yazdım az önce aynen dediklerimi tekrarlıyorum ve sakın umutsuz olma...

tatlım 10 dakkaya takıldım buradan yazayım doktorum bi hastasının değerinin 6 olduğunu ama bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına aldığını söyledi bakalım görelim hayırlısı olsun

beklemek çok kötüydü heyecandan kalbim yerinden çıkacaktı sanki ciddi ciddi bi ara çok korktum krizmi geçiriyorum diye eve geldim yeni yeni kendime geliyorum bi daha bu kadar heyecan yapmayacam nedir bizim bu bebeklerden çektiğimiz yaaa gelene kadar emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyolar yine bunada şükür

evet canım bizim sıpa tosune olacak bu gidişle
gelemedim ya hazırlıkları tamamlamakla uğraşıyorum hala bitmiyor bir türlü eksikler
canım doktorum bu hafta yokum o yüzden biraz uzun olmak zorunda ama bundan snra haftalık geleceksin dedi
ayy allah korusun inşallah sağlıkla oda bebğine kavuşur
bizde diyoruz aralık çıksaydı tamam bu iş diye ama arada zaten kasılmalarım oluyor tırsıyom dün akşam baya tırstım mesela allahtan sıklaşıp düzene falan girmeden kesildi

amiinnn inşallah canımmm
bende hep derdim
ACABA olacak mı bende bu günleri görecekmiyim diye
ama rabbim o kadar büyük ki hayırlı zamanda nasip ediyor
eminim ki bu yolda çaba gösteren herkese nasip edecektir

canımmm umutsuzluk yok bakarsın cuma günü kat kat artmış değerin sonra da bi bakmışsın bebeğin kucağında canım
yeter ki rabbim ol desinnn
bütün dualarım seninle canımmmm

Canim çatladik meraktan ya ama çook şükür iyi haberle gelmissin sonuçta doktorun pozitif demiş sakin stres yapma benim doktorum beta yi onemsemem ben demisti oyle degerler gordum ki dedi sen de oyle dusun canim.... hayirli olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…