Eki Görüntüle 574907 Eki Görüntüle 574918 Eki Görüntüle 574917 Eki Görüntüle 574916 Eki Görüntüle 574915 Eki Görüntüle 574914 Eki Görüntüle 574913 Eki Görüntüle 574912 Eki Görüntüle 574911 Eki Görüntüle 574910 Eki Görüntüle 574909 Eki Görüntüle 574908 Eki Görüntüle 574919
Güünnnaayyddıınnnnnnn
Bugün çok heyecanlıyım SARA_28 Canım arkadaşımın test günü
İnşallah hamile olduğunu öğrenecez
Güzel haberleri bol birgün olmasını diliyorum
günaydınnnnn canım arkdaşımmm...
nasılsınnnnn...
bakk içinemi doğuyo çok kesin söylüyosunama inşaallahhh yanılmıycaz hepimiz..
sara burda hamileyim yazıcakkkkkkk benimde işlerimmva rmutfakta ama aklım onda..
rabbim yardımcıısı olsun...
mevla ol demiştir ve olmuştur inşaallahhhh...öptümm senii cicim..
severim senin o güzel içiniii inşaallah inşaallahhh..iyiyim şekerim kalktım makineye çamaşır attım işlerim var ama topikte takılacam bugün...
içime hamile gibi doğuyor Allah yanıltmasın aksini düşünmek bile istemiyorum çok üzülürüm çünkü...
bugünün heyecanına bir hayacanda sen ekleyeceksin demek
güzel haberlerle geleceksin canım aksini düşünmedim en başından beri biliyorsun..
ilk yazına durumu yaşayan ben olmadığımdan çok güldüm
günaydın şekerim...
bu kermes daha ne kadar sürecek ben anlamadım he:26::26::26:
severim senin o güzel içiniii inşaallah inşaallahhh..
inşaallah aksi olmazz bende çok üzülürüm kimse yaşamasın negatifii çok zor..
kolay gelsin cicim bende biyandna yemek koyuyorum biyandan patatesler haşlandı..
yeşillikleri yıkadım suda bekliyolar..
biyandanda bianda aklıma geldi şekerparem geçen yıl güzel satılmıştı hem basit hemen ondna yapıyorum..
fındıkları kavurdumm..yani o uyuşuk günlerden sonra çok tempodayım haftaya hep yatarım kesin
hehh gülceğinii biliyodumm gül şekerimm sana gülmeler yaraşırr
ben de bi güldüm bi stres doldum galiba ondan sabah kalktım kahvaltıda yaptım ama boğazım başım ağrıyorr
canım ben allahtan geç katıldım iki haftalık yani bu c.tesii bitiyor bende birhafta durmuş oluyorum iştee....
ösledin dimii beniiiiiiiiiiii:13:
kız ne biliimmm Ankaradan gittin gideli kermes işine bi daldın daha da çıkmadın yani evet iyi oldu aslında evde oturup kurmaktansa kafan dağıldı ama yoğun tempodan çıkmıştın az dinleneydin iyiydi yorgun düşcen iyice..
boğazım başım ağrıyo diyo bi de millet gripten hastalıktan kırılıyooo sen o kadar insanın içine giriyorsun hergün bişi kapmadan atlatırsın inşallah çok paraladın yani kendini...e tabi özlüyorum yani dün bütün gün yoktun mesela gerçi sebep bir küçücük masum bebecikmiş
beraber tutatlım şekerim ama hemen başlamam lazım benim yarın değil ama çarşamba başlayalım oruç tutmaya malum benim yımırtlama zamanlarıma dek gelsin itiyorum da...
Selam kızlar nasılsınız 3 gündür giremedim yogundum özledim sizleri ne var yok Güldencigim sana bişey danışcam ben histeroskopi olucmya perşembe hangi arkadaşımız histeroskoği olucaktı hatırlıyamadım canım benim ASM Hastanesi 5.250 çok pahalı yaa tüp den bile pahalı cnm bu arada sede lekelenme falan yazmıssın bir durummmu var tatlımm
Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007 Eki Görüntüle 574007
Lucklove Doğum yapmış... Biri 2500 diğeri 2200 kilo civarı paşalarımız dünyaya gelmişler
Hem arkadaşımızın hem bebeklerin durumu gayet iyiymiş küveze girmemişler çok şükür
Hoşgeldiniz RÜZGAR ve POYRAZ bebekler Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
Ay canım ne güzel olur aynı anda tutsak. Ben çarşamba (yani bugün) şehir dışında olacağım ya cumartesine kadar sürekli uçak araba hareket halindeyim o nedenle en erken cumartesi başlayabiliyorum. Eğer sen daha önce başlarsan ben sana cumartesi katılırım.
Canım o bendim. 1250 TL'ye oldum ben. Ama dedikleri gibi polip çıkmadı. Temizmiş. Boşuna verdim yani o parayı.5 bin lira aşırı fazla. Bence başka bir yerde ol.
Hayırlı olsun. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin inşallah her ikisi de.
kızlar günaydınnnnnnn.... uykumda çok daha devam edicem uyumayada sara yı merak ettim...... gitmiş mi kan vermeye acaba??
allah ım güzel haberler aldırsın inşallahhhh.....
çift çizgiiii oleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gunaydin canlar naoiosunuz sabah kaklktim az once LH Testi yaptim oylesine:))
kalkip evi supurup silmem lazimmm....off
gunaydin canlar naoiosunuz sabah kaklktim az once LH Testi yaptim oylesine:))
kalkip evi supurup silmem lazimmm....off
eguşumm şimdi ben ovu yaptımda hani geçen çok silik yok gibi demiştim yaa..
bugünkinde baya çizgi var tabii cye göre çok soluk ama her bakan görür yani ışığın altına gerek yok o manada..
bide uzayan akıntı yumurta çatlayıncamı yoksa yumurtlayıncamı oluyodu:26:
okadar herşeyi bilen ben bunu karıştırdım hoş herbişeyim kaırşıtı..
nerde eski akıntılar tamam bu ay yeni etdaviden çıktım ama azaldı ahh ahhh
hahaha yanen cnm test cok aksam yapicaktinda su icnistim:))baktim.bnm adet sacmLadi biter gibi oldu yani baya azaldi amannnn dedim test cok biterse yediden aliriz:)))valla cnm 2. cizgi var gayet gozle gorunur c den bi tik acik renk ama o test betahcg olsaydi gayet hamileyim derdim resmini cektim koyamadim siteye.o zaman cumartesi başlayalım canım bende sana eşlik edeyim...
günaydın canım henüz sara dan haber yok bende onu bekliyorum öylee..
yemezler kızım LH ta gördün dimi çift çizgiyi
süpper bu tabii kontrol çizgisiyle aynımı rengi
günaydın canım regl iken LH testimi yaptın
ne çıktı pekii
ne de olsa test çok tabii canın sıkıldıkça kalk yap:13:
anammmm kiz egunal bitirdi mi testleri?yok kiz daha yeni aldi hemen bitmemistir.desene ayni anda yapmisiz testleri:))günaydınn bizle eguşumla aynı anada aldık ama onun çoktna bitti
ee ben tedavilerde olunca testede gerek olmuyodu ya histeskopi ya v.s..kocada olmayında yapmadım
şimdi bol bende öylesine bi baktım
cnm kagidin bi tarafinda 10 filan yaziodu 11 i beklicektim ama cisimi tutamazdim mecbur yaptim:))dert etme sekerim.11 de 12 de bidaha yaparik.test cok hahah:))kcanım sana LH testi ile ilgili bir bilgi vereyim o test en erken sabah 11 de yapılır 11 den önce yapılan testler yanıltabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?