Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım maydanoz da zararlıymış ben bakıyom yemedn önce zararlı mı diye ooff bişi olmaz canım ne güzel sulu sulu olmuşsun

sevgili hamişler lütfen yemenize içmenize dikkat edin bol bol araştırın malum kıymetli bebişler inşallah bizde yaşarız sizde sorunsuz bi 9 ay geçirip sağlıcakla kucağınıza alırsınız öpüyorum sizi

sara arkadaşımmerhaba...diğerlerininde dediği gibi umutsuzluga kapılma rabbim ol deyince neler olmuyoki.. hayırlısını versn rabbim inş.

ne değerlerle devam edenler oldu o nedenle bebeğimiz annesiyle ve öylede kalacak..
nasıl heyecanlı bir durum tahmin etmem hiiiiiiç te zor değil...

amannn beklesin az daha gelmesin kuzum dursun içerde az bişi daha..
çıkmaya çalışırsa ittir kafasını içeri

selam kızlar.... negatif sonuç alan arkadaşlar kaç gün sonra regl oldunuz?

ilk tüp bebekte 12.gün kan vermeye giderken kanamam başlamıştı
ikincide kimyasal gebelik yaşadığım için test gününden bir hafta sonra regl oldum..

abartmadığın sürece bişi olmaz bence...

merhaba arkadaslar nasılsınız iisinizdir inş...

iyiyiz canım sen nasılsın

saracıııııııııııııııııımmmmmmmm çok sevindim canım ya değerin yükselecek inşallah. herşey gönlünce olsun. Yüce rabbim yaşatsın bu güzelliği sana ve isteyen tüm kullarına.

ben de bugün mercimeğin kesesini gördüm
doktor vajinal ultrasonla baktı fazla da zorlamak istemiyorum dedi ama bi kese netti yani.
çok sevinçliyim Rabbim yüzümüze baksın. dualarınızı bekliyorum

tebrikler darısı kalp atışına ve doğuma inşallah canım nasıl heyecanlı olduğunu anlayabiliyorum

iyiyiz canım sen nasılsın[/QUOTE]

cok şükür canm nasl olaym işteym işte bildiğiniz gib reglm bitti bugun sabırsızlıkla digerini bekliyorum :18:

Kız sen delisin gördüm diye başlıkmı olurrr ne güldümmm
iyi bari keseyi görmüşsün ama kese demişsin yıkıldım şu an keseler bekliyordum ben:26::26::26:
olmaz olmaz henüz görünmeyen bi kese daha var kesin zaten ikizlerin biri genelde geriden gelir o da öleee..

herkese iyi akşamlar..

iyi akşamlarrr

adaçayı kızlar adacayı sakın içmeyin. bilmediğiniz bitki çaylarından uzak durun
evet canım canım onlarda çok zararlıymış bitki çayları vs çokta evham yapmak istemiyorum ama yinede dikkat etmekte fayda var..... ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde hiç çay içmedim tatlı yemedim sigarayı öğrendim kestim her gün aynı saatte kalktım kahvaltı için vs..dış gebelik oldu şimdi o kadar evhamlanmıyom herşey olacağına varır rabbim sağlıklısını versin

ayyyy hadi canım hayırlı olsun korkma vajinal ultrasondan ben 1 haftada 5 kez muayene oldum
inşallahh kalp atışlarını duyarsın canım çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin inşallahhhh

oh maşallah canım, keseyi gördün, devamı da gelir inşallah ilk zamanlar hep vajinal bakıyolar canım. senin şimdi kaç haftalık oldu, transfer tarihin ne zamandı?

Son düzenleme:
selam hatunlar..
pazardan geldim şööle bi bakıp çıkıcam..
önce namazaı kılıp sonra pazarı yerleştirip sonra da yemeği koyup yanınıza geliciiim inşallahh..
öpüorum hepinizi

sara arkadaşımmerhaba...diğerlerininde dediği gibi umutsuzluga kapılma rabbim ol deyince neler olmuyoki.. hayırlısını versn rabbim inş.

sağolun kızlar inşallah bebeğim benimledir

selam hatunlar..
pazardan geldim şööle bi bakıp çıkıcam..
önce namazaı kılıp sonra pazarı yerleştirip sonra da yemeği koyup yanınıza geliciiim inşallahh..
öpüorum hepinizi

bi sürü iş saydın fenerin maçına dek gelir bitmesi o zamanda maça dalarsın inşallah göztepede size dalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…