evet canım maydanoz da zararlıymış ben bakıyom yemedn önce zararlı mı diye ooff bişi olmaz canım ne güzel sulu sulu olmuşsunsağol canım yaaa, ben bi maydonozu biliyom da başka nelere dikkat edilmeli bilmiyom.
biraz araştırayım bakayım neler varmış.
nar kan sulandırıyosa benim acayip olmuştur, kan sulandırıcı hap alıyorum, iğne de yapıyorum hergün, birde bol nar yedim. ohhhhh benim kanım çok sulanmışşş
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
merhaba arkadaslar nasılsınız iisinizdir inş...
evet canım maydanoz da zararlıymış ben bakıyom yemedn önce zararlı mı diye ooff bişi olmaz canım ne güzel sulu sulu olmuşsun
tatlım 10 dakkaya takıldım buradan yazayım doktorum bi hastasının değerinin 6 olduğunu ama bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına aldığını söyledi bakalım görelim hayırlısı olsun
beklemek çok kötüydü heyecandan kalbim yerinden çıkacaktı sanki ciddi ciddi bi ara çok korktum krizmi geçiriyorum diye eve geldim yeni yeni kendime geliyorum bi daha bu kadar heyecan yapmayacam nedir bizim bu bebeklerden çektiğimiz yaaa gelene kadar emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyolar yine bunada şükür
evet canım bizim sıpa tosune olacak bu gidişle
gelemedim ya hazırlıkları tamamlamakla uğraşıyorum hala bitmiyor bir türlü eksikler
canım doktorum bu hafta yokum o yüzden biraz uzun olmak zorunda ama bundan snra haftalık geleceksin dedi
ayy allah korusun inşallah sağlıkla oda bebğine kavuşur
bizde diyoruz aralık çıksaydı tamam bu iş diye ama arada zaten kasılmalarım oluyor tırsıyom dün akşam baya tırstım mesela allahtan sıklaşıp düzene falan girmeden kesildi
selam kızlar.... negatif sonuç alan arkadaşlar kaç gün sonra regl oldunuz?
kızlar hamilelikte türk kahvesinin bi zararı var mı biliyonuz mu? ben az önce içtim de:44::44:
canım çekti kayınpederle karşılıklı içtik.
öyle çok da içen biri değilim en son 5 gün önce içmiştim.
merhaba arkadaslar nasılsınız iisinizdir inş...
saracıııııııııııııııııımmmmmmmm çok sevindim canım ya değerin yükselecek inşallah. herşey gönlünce olsun. Yüce rabbim yaşatsın bu güzelliği sana ve isteyen tüm kullarına.
ben de bugün mercimeğin kesesini gördüm
doktor vajinal ultrasonla baktı fazla da zorlamak istemiyorum dedi ama bi kese netti yani.
çok sevinçliyim Rabbim yüzümüze baksın. dualarınızı bekliyorum
iyiyiz şekerim sen nasılsın?
saracıııııııııııııııııımmmmmmmm çok sevindim canım ya değerin yükselecek inşallah. herşey gönlünce olsun. Yüce rabbim yaşatsın bu güzelliği sana ve isteyen tüm kullarına.
doktor vajinal ultrasonla baktı fazla da zorlamak istemiyorum dedi ama bi kese netti yani.
herkese iyi akşamlar..
evet canım canım onlarda çok zararlıymış bitki çayları vs çokta evham yapmak istemiyorum ama yinede dikkat etmekte fayda var..... ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde hiç çay içmedim tatlı yemedim sigarayı öğrendim kestim her gün aynı saatte kalktım kahvaltı için vs..dış gebelik olduadaçayı kızlar adacayı sakın içmeyin. bilmediğiniz bitki çaylarından uzak durun
ayyyy hadi canım hayırlı olsunsaracıııııııııııııııııımmmmmmmm çok sevindim canım ya değerin yükselecek inşallah. herşey gönlünce olsun. Yüce rabbim yaşatsın bu güzelliği sana ve isteyen tüm kullarına.
cok şükür canm nasl olaym işteym işte bildiğiniz gib reglm bitti bugun sabırsızlıkla digerini bekliyorum :18:
sara arkadaşımmerhaba...diğerlerininde dediği gibi umutsuzluga kapılma rabbim ol deyince neler olmuyoki.. hayırlısını versn rabbim inş.
selam hatunlar..
pazardan geldim şööle bi bakıp çıkıcam..
önce namazaı kılıp sonra pazarı yerleştirip sonra da yemeği koyup yanınıza geliciiim inşallahh..
öpüorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?