Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok makbule geçer kuzum valla..
peki bana bi dezavantajı filan olurmuki..
hani laporoskopi yapılıcak ya..
ona bi yan etkisi olurmu..
bide bu karışım hazır varmı yoksa kendimiz mi yapıyoz yapıyosak oranları ne
bide bununla beraber günde 1 tane de incir yesem olarmı
ne çok soru sordum yaa:26::26:

bu arada antalya attı

canım bu karışım neiçin yapılıyor vallahi hızınıza ve bilginize yetişemiyorum desem yalan olmaz yani

kuzum gülden paylaşıcak detaylarını..
yumurta kalitesini artırmak içindi :44::44:sanırım..

tamam canım sağol sende hayırlı haber alırsın inşallah laporoskopi yaptıran nekadar çok arkadaş var ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun

öncelikle saracım çok sevindim canım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

iyi akşamlar kızlar...
Sara İnşallah Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyler...En azından umudun devam ediyor..SOnuna kadar da devam eder inşallah..
Ben ne zaman regl olucam şimdi.Ayın 30 unda ki kanamayı regl mi kabul etcem?Doktora sorcaktım pazartesi günü unuttum :26:

Adetin ikinci günü başlıyorsunuz...
Anlaşılır olsun diye göz kararı olan durumu tahmini ölçülerle veriyorum..
7-8 çorba kaşığı bala bir tatlı kaşığı çörek otu ve 1 tatlı kaşığı tarçını ekleyin karıştırın macun haline gelecek..
yalnız çörek otu çekilmiş ya da iyice dövülmüş olmalı..
bu karşımdan sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına tüketin..
detay veriyorum hemen eğer karışımı direk yutmak yerine çiğneyerek yerseniz daha fazla etkisini görürsünüz çörek otunun..
Karışım yumurta kalitesini artırıyor...

değerinin sıfırlanmasından sonra olan kanamayı regl olarak sayacaksın canım

değerinin sıfırlanmasından sonra olan kanamayı regl olarak sayacaksın canım

Hımm.Nasıl olsa gitgide düşüyor.Bi daha test yaptırmıcam.Kollarım delik deşik oldu..Bi de damarım çok inceymiş bi kere sokunca bulamıyolar içinde iğneyi oynatınca canım yanıyo..Her seferinde aynı şey
Normal de adetim düzensiz.Gelmez de şimdi bu..Soğan suyumu içsem napsam Gülden?

damar durumu bende de aynı maalesef...
soğan kürünü bu dönemde kullanma bence bi adetn gelsin normal o ay başlarsın canım..
nolur nolmaz...

benim yarın 8. günü adetimin başlasam olmazmı ya önümüzdeki ay tüp denicez beki bi faydası olur
olurmu acaba tarçınla çörek otuna karşı acayip bi tiksintim var hele o kokusu tarçının ama faydası olsa ilaç niyetine yutarım ama çiğneyemem

canım ben galiba geç kaldım ku ballı karışım için neyse yarın bi doktora gidimde ondan sonra bakarız bide ablam aradı ma aile herkez ablama gidicekmiş sende gel diyo gitsemmi acaba:44:

Allah razı olsun kuzum..
tez zamanda gebe kalırsın inşalaaaaahhh...
hımmm demek yedi sekiz kaşık bal...
tamam kuzumyapim deniyciiiiimm..
bu arada atmış kara karga 1 tane

bence bu ay başlama ve adetinle beraber başla tüp yaparkende hem tüp hem kürü bir arada yap..

canım ben galiba geç kaldım ku ballı karışım için neyse yarın bi doktora gidimde ondan sonra bakarız bide ablam aradı ma aile herkez ablama gidicekmiş sende gel diyo gitsemmi acaba:44:

git tabii ablana ne güzel ailecek herkes orda olacaksa...
gerçi biz senden mahrum kalacaz bu kez de ama sen nasıl iyi hissedeceksen öyle davran kuzum...

amin canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…