iyi akşamlar tatlımm ...çıkıyorsun galiba görüşmek üzere inşaallahherkese iyi akşamlar..
aynen tatlım zamanı var bekleyip vakit geçiriyoruz....iyym canm yaa nasıl olsun işteym bekliyorum öyle vakit gecsede bu sabırsızlıkları bende bir an önce gecirsem diye ama zamanı var işte :)
selam hatunlar..
pazardan geldim şööle bi bakıp çıkıcam..
önce namazaı kılıp sonra pazarı yerleştirip sonra da yemeği koyup yanınıza geliciiim inşallahh..
öpüorum hepinizi
bir dahaki reglin son olur inşallah yani 9 ay kadarcık
Kız sen delisin gördüm diye başlıkmı olurrr ne güldümmm
iyi bari keseyi görmüşsün ama kese demişsin yıkıldım şu an keseler bekliyordum ben:26::26::26:
olmaz olmaz henüz görünmeyen bi kese daha var kesin zaten ikizlerin biri genelde geriden gelir o da öleee..
iyi akşamlarrr
tebrikler darısı kalp atışına ve doğuma inşallah canım nasıl heyecanlı olduğunu anlayabiliyorum
oh maşallah canım, keseyi gördün, devamı da gelir inşallah ilk zamanlar hep vajinal bakıyolar canım. senin şimdi kaç haftalık oldu, transfer tarihin ne zamandı?
19 kasımdı canım. doktor 5 haftalık dedi daha gözükmeyebilir dedi ama vajinalde gözüktü..
inşallah güzel dileklerin içinn
bi sürü iş saydın fenerin maçına dek gelir bitmesi o zamanda maça dalarsın inşallah göztepede size dalar
ilk tüp tedavimde hiçbirşey yapmamıştım dondurulacak embriyom kalmadı sonuç negatifti..ikinci tüp tedavimde ben bal+tarçın+çörek otu yaptım. şu anda 3 yaşında bir kızım ve hastane de 12 adet dondurulmuş embriyom var..kesinlikle çörek otunun mucizeleri tartışılmaz..bence bu karışımı bir dene derim ben..hayırlısı olsun..
baaa bak ben şimdi sana bi dalarım..
ben işlerimi yaptım bitirdim bileneeee...
şindik de kargaların maçısı var onu izleyecem..
ymeklerim fırında,pazarı yerleştirdim tabisi namazımıda kıldııımmm ve geçtim tv karşısına...
ooooo çook sert demek bana dalacaksınnn tamam kızım çıkışta bekleeee
efferin sana bitti demek işlerin o zaman yemekte sahanda yımırta var
kargalar pislesin üzerine inşallah
bende BEŞİKTAŞIMIN KARA KARTALIMIN maçını bekliyorumEki Görüntüle 575458 Eki Görüntüle 575457
ayyyy hadi canım hayırlı olsunkorkma vajinal ultrasondan ben 1 haftada 5 kez muayene oldum
inşallahh kalp atışlarını duyarsın canım çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin inşallahhhh
çok şekersiniz kızlar yaaaa..beşiktaşın maçı kaçta nerde canım? bende bakıyım
ooooo çook sert demek bana dalacaksınnn tamam kızım çıkışta bekleeee
efferin sana bitti demek işlerin o zaman yemekte sahanda yımırta var
kargalar pislesin üzerine inşallah
bende BEŞİKTAŞIMIN KARA KARTALIMIN maçını bekliyorumEki Görüntüle 575458 Eki Görüntüle 575457
şu an maç oynanıyo canım yeni başladı ATV de
Aminnn canim cümlemize tatlim benimde pembeydi sonra kanamaya dondu insallah sende olmaz oyle bisii ama cik sukur sorun yok yerlesme kanamasidir cnm senin ki dikkat et dik bacaklarini yat tatlim eeeee nazli bebis bizimkiler bi daha ne zaman çagirdi canim doktorun?????canım benim de dün gece pembe bi akıntım geldi az , gece canım sıkıldı. ama çok şükür gece boyunca bişi gelmemiş.
bugün de sevindirdi beni kerata,, bakalım daha çok sevindiri inşallah. aminnnnn tatlımmmmmm, sana bana herkese bağışlasın Yaradan.
heheheh hiiçç şansınıs yoohkk
ha haaa, bende smart sporu falan geziyom maç oralardaysa diye, meğersem gözümün önündeymiş ayol.
kuzum sen onu bunu bırakta sana bişe sorcam..
şimdi ben bu adetle laporoskopi yaptırıcam ya..
yani adetin hemen sonrasında..
acep diorum bal çörekotu karışımı kullanmaya başlasam
laporoskopininde iyi geçtiğini hesaba katarsak faydası olarmı:44::44::44:
kuzum sen onu bunu bırakta sana bişe sorcam..
şimdi ben bu adetle laporoskopi yaptırıcam ya..
yani adetin hemen sonrasında..
acep diorum bal çörekotu karışımı kullanmaya başlasam
laporoskopininde iyi geçtiğini hesaba katarsak faydası olarmı:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?