Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese iyi akşamlar..
iyi akşamlar tatlımm ...çıkıyorsun galiba görüşmek üzere inşaallah
iyym canm yaa nasıl olsun işteym bekliyorum öyle vakit gecsede bu sabırsızlıkları bende bir an önce gecirsem diye ama zamanı var işte :)
aynen tatlım zamanı var bekleyip vakit geçiriyoruz....
selam hatunlar..
pazardan geldim şööle bi bakıp çıkıcam..
önce namazaı kılıp sonra pazarı yerleştirip sonra da yemeği koyup yanınıza geliciiim inşallahh..
öpüorum hepinizi

hoşgeldinn ben de şimdi çıkıyorum yemek faslını halledip dönecem tekrar aranıza inşaallah mutfak darmadumandıı işim de uzun karışık dolma yapacam ne de olsaa birkaç saat yokum demektir bu da,,

aynen tatlım zamanı var bekleyip vakit geçiriyoruz....

aynn canm vakit gecircez işte

haklısın egunalcim , ilgi çekici bi başlık olmuş..
bakıcaz artıkın kesecik şimdilik pozisyonu . dualarında olmak dileğiyle...

oh maşallah canım, keseyi gördün, devamı da gelir inşallah ilk zamanlar hep vajinal bakıyolar canım. senin şimdi kaç haftalık oldu, transfer tarihin ne zamandı?

19 kasımdı canım. doktor 5 haftalık dedi daha gözükmeyebilir dedi ama vajinalde gözüktü..

inşallah güzel dileklerin içinn

19 kasımdı canım. doktor 5 haftalık dedi daha gözükmeyebilir dedi ama vajinalde gözüktü..

inşallah güzel dileklerin içinn

maşallah erkenden gözükmüş kuzucuğun, benim ilkinde 6 haftayı geçmişti keseyi gördüğümüzde.
şimdi seninle aramızda 1 hafta var, bende 4 haftalık oluyom o zaman

bi sürü iş saydın fenerin maçına dek gelir bitmesi o zamanda maça dalarsın inşallah göztepede size dalar

baaa bak ben şimdi sana bi dalarım..
ben işlerimi yaptım bitirdim bileneeee...
şindik de kargaların maçısı var onu izleyecem..
ymeklerim fırında,pazarı yerleştirdim tabisi namazımıda kıldııımmm ve geçtim tv karşısına...

Canimmerhaba, olculeri var mi bu karisimin?

ooooo çook sert demek bana dalacaksınnn tamam kızım çıkışta bekleeee
efferin sana bitti demek işlerin o zaman yemekte sahanda yımırta var
kargalar pislesin üzerine inşallah
bende BEŞİKTAŞIMIN KARA KARTALIMIN maçını bekliyorum

canım benim de dün gece pembe bi akıntım geldi az , gece canım sıkıldı. ama çok şükür gece boyunca bişi gelmemiş.
bugün de sevindirdi beni kerata,, bakalım daha çok sevindiri inşallah. aminnnnn tatlımmmmmm, sana bana herkese bağışlasın Yaradan.

Aminnn canim cümlemize tatlim benimde pembeydi sonra kanamaya dondu insallah sende olmaz oyle bisii ama cik sukur sorun yok yerlesme kanamasidir cnm senin ki dikkat et dik bacaklarini yat tatlim eeeee nazli bebis bizimkiler bi daha ne zaman çagirdi canim doktorun?????

kuzum sen onu bunu bırakta sana bişe sorcam..
şimdi ben bu adetle laporoskopi yaptırıcam ya..
yani adetin hemen sonrasında..
acep diorum bal çörekotu karışımı kullanmaya başlasam
laporoskopininde iyi geçtiğini hesaba katarsak faydası olarmı :44::44::44:

heheheh hiiçç şansınıs yoohkk

onu bunu bırak demişin diye bırakıyom ona göre

ha haaa, bende smart sporu falan geziyom maç oralardaysa diye, meğersem gözümün önündeymiş ayol.

aynen şekerim gözünün hemencecik önünde bi kanalda..

bal çörek otunu kullan kesinlikle canım bende yapacaktım ama iki kür bir arada olmaz diye yapmıyorum yarın soğan kürüne başlıyorum soğan cücüğüm gelsin diyeee...
çörek otu kürünü adetin 2. 3. günü yapmaya başlıyorsun canım detaylarını bulur burda paylaşırım..

canım bu karışım neiçin yapılıyor vallahi hızınıza ve bilginize yetişemiyorum desem yalan olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…