bence bu ay başlama ve adetinle beraber başla tüp yaparkende hem tüp hem kürü bir arada yap..
git tabii ablana ne güzel ailecek herkes orda olacaksa...
gerçi biz senden mahrum kalacaz bu kez de ama sen nasıl iyi hissedeceksen öyle davran kuzum...
bence bu ay başlama ve adetinle beraber başla tüp yaparkende hem tüp hem kürü bir arada yap..
git tabii ablana ne güzel ailecek herkes orda olacaksa...
gerçi biz senden mahrum kalacaz bu kez de ama sen nasıl iyi hissedeceksen öyle davran kuzum...
sağol canım ya sizlerle konuşmak pardon yazışmak iyi geliyo gerçi ben daha yeniyim ama sağolun aranıza aldınız hemen evet galiba gitsem iyi olucak şimdi orda yarının konuşmaları yapılıcak canım babam ya iyi bi yer bulun diye bizimkilerin başı ağrıtıyormuş ben gerekirse evimibile satarım diyo yazarken bile gözlerim doluyo anne baba olmak böyle bişey galiba inşallah bizde yaşarız
Allah razı olsun kuzum..
tez zamanda gebe kalırsın inşalaaaaahhh...
hımmm demek yedi sekiz kaşık bal...
tamam kuzumyapim deniyciiiiimm..
bu arada atmış kara karga 1 tane
haklısın canım ohh ne güzel keşke benimde ablam olsa
eveeettttttttt çok heyecanlıııııı fragmanları izledinmiiii ibram üç buçuk atıyooo
haklısın insanın tek dostu ailesi ne diyim inşallah sizde birgün birleşirsiniz hemde sende anne olmuş olarakbir kez yazman yeter o an aramıza girmiş olursun daha da çıkamazsın diyim sana
kıyamam yaa demek baban evi satarım dedi
evladının derdine ilgisiz kalmamış saolsun...
düşünsene biz evladımıza kavuşmek için neleri göze alıyoruz daha doğurmadan bi de doğursak neler neler yaparız onlar için..
adamcağız o kadar dert ediyo madem bu durumu sende git bi de gelmiyor acaba üzgünmü diye düşünmesinler...
ne demek efenim..
ama ben senin için neler yazıyorum sen hala belden aşşağı vuruyorsun karga falan aaaaaaaaa
dimi ama...
benim bir kızkardeşim var ama otobüsle 10 saat uzakta benden çok özlüyorum iki de yeğenim var burnumda tütüyorlar yakınımda olsalar diye kaç senedir o kadar dertleniyorum...
Hımm.Nasıl olsa gitgide düşüyor.Bi daha test yaptırmıcam.Kollarım delik deşik oldu..Bi de damarım çok inceymiş bi kere sokunca bulamıyolar içinde iğneyi oynatınca canım yanıyo..Her seferinde aynı şey
Normal de adetim düzensiz.Gelmez de şimdi bu..Soğan suyumu içsem napsam Gülden?
valla bir kahkaha attım kız "üçbuçuk atıyo" lafına çookgüldüm. izlemedim canım fragmanı. merak ettim şimdi.
bu arada yemeğe indim beşiktaş gol atmış.
haklısın insanın tek dostu ailesi ne diyim inşallah sizde birgün birleşirsiniz hemde sende anne olmuş olarak
benimde bir erkek kardeşim var daha bekar bi evlendiremedim onu böyle kız kardeşi olanlara çok özeniyorum benim abla diye saydığım teyze kızım var ama oda uzakta
kızlar eşim geldi ben ablama gidiyorum öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
inşallah canım allah gönlümüze göre bi gelin verir yoksa hem kayınvalde olurum hemde görümce
hakem kudurdu onune gelene sari kart verio
korkma canım benim şaka şaka benim yüzüm ne kaynanadan güldü nede görümceden benim çektiğimi çektirmem ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?