Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canım ya sizlerle konuşmak pardon yazışmak iyi geliyo gerçi ben daha yeniyim ama sağolun aranıza aldınız hemen evet galiba gitsem iyi olucak şimdi orda yarının konuşmaları yapılıcak canım babam ya iyi bi yer bulun diye bizimkilerin başı ağrıtıyormuş ben gerekirse evimibile satarım diyo yazarken bile gözlerim doluyo anne baba olmak böyle bişey galiba inşallah bizde yaşarız

haklısın canım ohh ne güzel keşke benimde ablam olsa

bir kez yazman yeter o an aramıza girmiş olursun daha da çıkamazsın diyim sana
kıyamam yaa demek baban evi satarım dedi
evladının derdine ilgisiz kalmamış saolsun...
düşünsene biz evladımıza kavuşmek için neleri göze alıyoruz daha doğurmadan bi de doğursak neler neler yaparız onlar için..
adamcağız o kadar dert ediyo madem bu durumu sende git bi de gelmiyor acaba üzgünmü diye düşünmesinler...

Allah razı olsun kuzum..
tez zamanda gebe kalırsın inşalaaaaahhh...
hımmm demek yedi sekiz kaşık bal...
tamam kuzumyapim deniyciiiiimm..
bu arada atmış kara karga 1 tane

ne demek efenim..
ama ben senin için neler yazıyorum sen hala belden aşşağı vuruyorsun karga falan aaaaaaaaa

haklısın canım ohh ne güzel keşke benimde ablam olsa

dimi ama...
benim bir kızkardeşim var ama otobüsle 10 saat uzakta benden çok özlüyorum iki de yeğenim var burnumda tütüyorlar yakınımda olsalar diye kaç senedir o kadar dertleniyorum...

eveeettttttttt çok heyecanlıııııı fragmanları izledinmiiii ibram üç buçuk atıyooo

valla bir kahkaha attım kız "üçbuçuk atıyo" lafına çook güldüm. izlemedim canım fragmanı. merak ettim şimdi.

bu arada yemeğe indim beşiktaş gol atmış.

Son düzenleme:
haklısın insanın tek dostu ailesi ne diyim inşallah sizde birgün birleşirsiniz hemde sende anne olmuş olarak

dimi ama...
benim bir kızkardeşim var ama otobüsle 10 saat uzakta benden çok özlüyorum iki de yeğenim var burnumda tütüyorlar yakınımda olsalar diye kaç senedir o kadar dertleniyorum...[/QUOTE]

benimde bir erkek kardeşim var daha bekar bi evlendiremedim onu böyle kız kardeşi olanlara çok özeniyorum benim abla diye saydığım teyze kızım var ama oda uzakta

canım ben düşük yaptığımda tam 40 gün sonra adet oldum, normalde düzenlidir adetlerim. hemen olmazsan da tedirgin olma bence.

valla bir kahkaha attım kız "üçbuçuk atıyo" lafına çook güldüm. izlemedim canım fragmanı. merak ettim şimdi.

bu arada yemeğe indim beşiktaş gol atmış.

hee ibramın durumunu heycanla bekliyorum kaç atıyooo sayacam
gol attık eveettt bi dene daha ataydık en azından uzatmaya götürürdük maçı..

haklısın insanın tek dostu ailesi ne diyim inşallah sizde birgün birleşirsiniz hemde sende anne olmuş olarak

inşallah canım bizimde dileğimiz bu..
illa git diyorum ama seninde belki kalabalığı götürecek halin olmayabilir arar söylersin sizinkinlere uygun bir dille..

benimde bir erkek kardeşim var daha bekar bi evlendiremedim onu böyle kız kardeşi olanlara çok özeniyorum benim abla diye saydığım teyze kızım var ama oda uzakta

iyi bir gelin nasip etsin Allah...
aynı evde iki kızkardeş çok güzel oluyor bende erkek kardeşimiz olsun isterdim ama çok ta aramadım açıkçası biz yetiyorduk kardeşimle birbirimize...o nedenle eksiklik hissetmeni anlıyorum canım..

inşallah canım allah gönlümüze göre bi gelin verir yoksa hem kayınvalde olurum hemde görümce

korkma canım benim şaka şaka benim yüzüm ne kaynanadan güldü nede görümceden benim çektiğimi çektirmem ona

Maç bitti ve BEŞİKTAŞ ım elendi kupadan yıkıldım şu an:97::97::97::97: neyse hakeden kazandı ama biz haketmedik kabullenmek lazım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…