Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ok canım sen bilirsin. Ben çalıştığım için soğan kürünü akşam yemeğinden önce bir de yatarken yapıyordum. Ama o kür oruçla beraber zor olur.

Ben bu pazar günü yine lucrine başlıyorum

paylaşımın çok güzel sağol canım

iyi dileklerine amin diyorum sağol inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

bende onu düşünüyorum işte bakalım belkide tutarız beraber ...
pazar lucrinemi başlıyorsunnnn

paylaşımın çok güzel sağol canım

iyi dileklerine amin diyorum sağol inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

saraa canımm benim bugün dışardaydımm bir ara güldenim ile konuşurken teldee bir bağırdımmm anammmm dşyeee..Korkuttum güldenimide noluyoorr kız dedii..güldeeennn saranın sonuç?? diyeee panik oldum bir an..

Değerin muallakta bir değer gelmiş ama inş nazlı bir bebişinn habercisidir..Dualarım seninleee..

aşkısımm görüyonmuu lucrine başlayan başlayana

Hiç canın lucrin çekmiyormuu seninnn ama yaaaaaaa

ben bilmediğim halde benim bilemm çekktiii yaneee

Selam kızlar sara ile ilgili güzel haberler duyuyoruum sankiii inş degerleri yükselicek inanıyorrummm 12.12.12 güzel haberini aldık yani darısı digerlerimizi başına inşşşşşşşş:

Canim ins degerin artar benim negatif malesef ins senin yüzün güler dualarım seninle.....

merhaba arkadaşlar bende bu özel günde doktor kontrolüm vardı hamilelik haberinin şokunu atlatmadan ikiz keseleri gördük bugün çok mutluyum allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.

bende onu düşünüyorum işte bakalım belkide tutarız beraber ...
pazar lucrinemi başlıyorsunnnn

Doktorun beğenmediği donmuşlarımı alacağım inşallah Sabredemedim ben peş peşe olacak ama doktor olur dedi.

Canım lucrin mi çekti? Kız bu öyle canının çekeceği bir şey değil. Menapozda gibi oluyorsun bööyle bi cadıya dönüşüveriyorsun

merhaba arkadaşlar bende bu özel günde doktor kontrolüm vardı hamilelik haberinin şokunu atlatmadan ikiz keseleri gördük bugün çok mutluyum allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.

Aaay hem de ikisi de mi tutunmuş. Maşallah! İlk denemen miydi canım? Nasıl bir protokol uygulandı biraz bilgi verir misin? ek ilaç aspirin vs kullandın mı?

Hayırlı olsun tatlımmm Rabbim ikizleri sağlıklı saatli kucagına almanı nasip etsinn çokkkkk sevindim

Ayyyyyyyyy canim ne güzel hayirli olsun rabbim kucagina aldirsin 2sinide cok guzel haber bu

Aaay hem de ikisi de mi tutunmuş. Maşallah! İlk denemen miydi canım? Nasıl bir protokol uygulandı biraz bilgi verir misin? ek ilaç aspirin vs kullandın mı?

evet canım ilk denemem di yaşım 28 olduğu için doktor tek embriyo hakkın var demişti ama transfer gününde beni şaşırtıp iki tane yerleştirdi rabbim nasip etti ikiside tutunmuşlar bu gün gördük keseleri çok ama çok farklı bi duygu inş darısı bütün evlat hasretiyle yanan arkadaşlara ...ben aspirin falan kullanmadım canım transfer gününden beri clexane iğne kullanıyorum doktorum devam etmemi söyledi

Ay cnaım hayırlı olsun ne güzel. ben de 28 yaşındayım. malesef ilk denemem negatif oldu. Şimdi donmuşları deneyeceğim. Benim için de dua eder misin bu donmuşlarımla ben de bu duyguyu tadayım inşallah

He yaaa lucrin çektii benim doğal halimm öyle zatenn

Ama ne aklıma takıldı 9 aycım donmuşları alacaksan niye lucrine başlattılar kii senii

bol bol lucrin vurmuş bi hatun olaraktan damarlarımdaki asil kanda halen lucrin mevcut daha bana epey gider ondan canım çekmiiii

Selam kızlar sara ile ilgili güzel haberler duyuyoruum sankiii inş degerleri yükselicek inanıyorrummm 12.12.12 güzel haberini aldık yani darısı digerlerimizi başına inşşşşşşşş:

selam canımcım...

canııımmm nasılsııınnnnn seni özlediimm

bende seni özledim kuzum
ev tipi bebek diye diye dolanıyom hala

tebrik ederim maşallahhh
e darısı bizlere olur inşallah

Ay cnaım hayırlı olsun ne güzel. ben de 28 yaşındayım. malesef ilk denemem negatif oldu. Şimdi donmuşları deneyeceğim. Benim için de dua eder misin bu donmuşlarımla ben de bu duyguyu tadayım inşallah

inşallah canım en kısa zamanda seninle birlikte bütün arkadaşlarıma da yaşatsın bu duyguyu benimkileri de sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…