Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cok ama cok tesekkur ederim.. Ben su an transfer sonrasi bekleme donemindeyim ama kendimi her duruma hazirlamaya calisiyorum... Olmazsa yenisi icin ne yapacagimi bileyim.. Cok tesekkurler tekrar..

ve asıl konumuza dönelim bu sülüman önce hürrem geliyooo ona inanıyooo sonra ibram ya da bi başkası geliyooo onu ikna ediyooo nasıl iş arkadaş buu neyseki hürrem aklını karıştırdı afferin Hürreme hepimiz Hürremiz

Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler herşey gönlünüzce olur İNŞALLAH

iyi geceler canım futboldu hürremdi derken bu akşam seninle muhabbet edemedik

Cok ama cok tesekkur ederim.. Ben su an transfer sonrasi bekleme donemindeyim ama kendimi her duruma hazirlamaya calisiyorum... Olmazsa yenisi icin ne yapacagimi bileyim.. Cok tesekkurler tekrar..

rica ederim canım ne demek...
ama inşallah gerek kalmaz güzel haberini alırız

Canim cok sevindim, tebrik ederim.. Gozunuz aydinnn..Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah..:)) Bize de.. bize de.. bize de versinnnn hayirlisiyla....:))

hiiiiiii aile içi şiddetemi maruz bırakcan adamı
kız mahkemeye başvurur evden uzaklatırma cezası alarsın

heee gelip beni oo pissss yerdenn ellerini yıkamadan öpmeye falan çalıştı çok pis tersledimm git önceee o kirli ellerini yıka dedimm

İyi geceler aşkısımm bende kaççtımmm zatenn..

merhaba arkadaşlar bende bu özel günde doktor kontrolüm vardı hamilelik haberinin şokunu atlatmadan ikiz keseleri gördük bugün çok mutluyum allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.

ayyyyyyyyyy...ne güzeeeeeeeeeeeel...Allah hepimize nasip etsin inşallah.tüm isteyen arkadaşlara..
ben de ctesi gitcem zekk :)
seni kasımda tedavidekiler başlığından tanıdım :)))
çok sevindim vallahi,gece gece yüzüm güldü,moral oldu

Yarın kan vereceğim bhcg için bana dua edin nolar bu sefer olumlu sonuç alayım çok korkuyorum sabah olmaz artık bana :18::18::18:

Son düzenleme:
saracım inşaallah herşey yolunda gider ve değerin katlanarak artar RABBİM emeğini boş çıkarmasın cuma günü bize güzel haberler verirsin canım
ay ne güzel ya inşaalah bende de işe yarar canım çok sağol kaç gün kullanmak gerekiyor

canım benim çok teşekkür sağol canım yarın hemen bal alyımda yapayım hayırlısıyla başlayım ALLAH ın izniyle

hayal mi görüyorum bilmiyorum ama hayalet ikinci çizgi dedikleri bu olsa gerek kızlar. fotoğraf çok büyük MB olduğu için ekleyemedim yoksa sizin de bakmanızı istiycektim.
kısaca şöyle söyliyim. dün adet günümdü. nedense bu ay canım test yapmak istedi. gecikecek gibi adetim de. öğlen 2.5 dan sonra tuvalete girmemiştim eczaneden testi alıp eve geldim gezmek dönüşü. saat akşam 6 idi. onca saat tutmuşum idrarımı dedim ve yapmaya karar verdim.
tabi negatif çıktı. 5 dk sonra baktım hala negatif ti. attım testi lavobodaki çöpe. neyse kociş geldi yemek yedik falan. 1.5 saat sonra ben duşa girecektim tekrar bakmak istedim şeytan işte dürttü. bir de baktım hayalat ikinci çizgi. inanamadım. evire çevire baktım sonra çöpten alıp bir kenara koydum. sabah baktım daha belirgindi. yani yine hayalet ama kim görse var der çünkü bir ton koyuluğu var bembeyaz değil. idrar kuruyunca konsatre olup çıkmış olabilir. hamileyim de demiyorum asla. çook böyle çizgi gören vardır. sadece sabah idrarım da değildi. o yüzden orda hayalet de olsa bir ikinci çizgi çıkması beni ümitlendirdi. adetimi bekliyorum donmuş bebeğimi almaya gitmek için.
acaba gerek kalmayacak mı. ruhsuzum. hissizim. rabbime dua ettim sadece sabah namazında. hayırlısını ver diye.
belirti var mı derseniz adetime 1 hafta kala adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıdı hep yaklaşınca olur bende o yüzden adet olcam dedim. ama adet günüm yaklaştıkça kesildi ağrılar. batmalar oluyor. bir de göğüslerim çok hassas dolgun. ayrıca belim de ağrıyor.

hadi bakalım buyrun bir de burdan yakın :)
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…