Adetin ikinci günü başlıyorsunuz...
Anlaşılır olsun diye göz kararı olan durumu tahmini ölçülerle veriyorum..
7-8 çorba kaşığı bala bir tatlı kaşığı çörek otu ve 1 tatlı kaşığı tarçını ekleyin karıştırın macun haline gelecek..
yalnız çörek otu çekilmiş ya da iyice dövülmüş olmalı..
bu karşımdan sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına tüketin..
detay veriyorum hemen eğer karışımı direk yutmak yerine çiğneyerek yerseniz daha fazla etkisini görürsünüz çörek otunun..
Karışım yumurta kalitesini artırıyor...
Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler herşey gönlünüzce olur İNŞALLAH
Cok ama cok tesekkur ederim.. Ben su an transfer sonrasi bekleme donemindeyim ama kendimi her duruma hazirlamaya calisiyorum... Olmazsa yenisi icin ne yapacagimi bileyim.. Cok tesekkurler tekrar..
evet canım ilk denemem di yaşım 28 olduğu için doktor tek embriyo hakkın var demişti ama transfer gününde beni şaşırtıp iki tane yerleştirdi rabbim nasip etti ikiside tutunmuşlar bu gün gördük keseleri çok ama çok farklı bi duygu inş darısı bütün evlat hasretiyle yanan arkadaşlara ...ben aspirin falan kullanmadım canım transfer gününden beri clexane iğne kullanıyorum doktorum devam etmemi söyledi
napıyon kuzuummmm geldimi beyin
yok aşkısım gelmedi halenn..geleceği varsa göreceğide var gerçi
hiiiiiii aile içi şiddetemi maruz bırakcan adamı
kız mahkemeye başvurur evden uzaklatırma cezası alarsın
canim benim uyyy bende yalnizim da bugun yineyok aşkısım gelmedi halenn..geleceği varsa göreceğide var gerçi
yalniz yatiyorumKızlar ben kaçtım hürrem biter ben ekşına gider hayden iyi geceler
merhaba arkadaşlar bende bu özel günde doktor kontrolüm vardı hamilelik haberinin şokunu atlatmadan ikiz keseleri gördük bugün çok mutluyum allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.
inşallah güzel haberler alırsın canım allah ın izniyle... kalbini ferah tut..Yarın kan vereceğim bhcg için bana dua edin nolar bu sefer olumlu sonuç alayım çok korkuyorum sabah olmaz artık bana :18::18::18:
saracım inşaallah herşey yolunda gider ve değerin katlanarak artar RABBİM emeğini boş çıkarmasın cuma günü bize güzel haberler verirsin canımmerhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
ay ne güzel ya inşaalah bende de işe yarar canım çok sağol kaç gün kullanmak gerekiyorilk tüp tedavimde hiçbirşey yapmamıştım dondurulacak embriyom kalmadı sonuç negatifti..ikinci tüp tedavimde ben bal+tarçın+çörek otu yaptım. şu anda 3 yaşında bir kızım ve hastane de 12 adet dondurulmuş embriyom var..kesinlikle çörek otunun mucizeleri tartışılmaz..bence bu karışımı bir dene derim ben..hayırlısı olsun..
Adetin ikinci günü başlıyorsunuz...
Anlaşılır olsun diye göz kararı olan durumu tahmini ölçülerle veriyorum..
7-8 çorba kaşığı bala bir tatlı kaşığı çörek otu ve 1 tatlı kaşığı tarçını ekleyin karıştırın macun haline gelecek..
yalnız çörek otu çekilmiş ya da iyice dövülmüş olmalı..
bu karşımdan sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına tüketin..
detay veriyorum hemen eğer karışımı direk yutmak yerine çiğneyerek yerseniz daha fazla etkisini görürsünüz çörek otunun..
Karışım yumurta kalitesini artırıyor...
Yarın kan vereceğim bhcg için bana dua edin nolar bu sefer olumlu sonuç alayım çok korkuyorum sabah olmaz artık bana :18::18::18:
Eki Görüntüle 575788
sanırım ekledim. ben hayal görüyorum heralde ya. neyse hayırlısı olsun ne diyim. yorum yaparsanız çok sevinirim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?