Aminnn canim cümlemize tatlim benimde pembeydi sonra kanamaya dondu insallah sende olmaz oyle bisii ama cik sukur sorun yok yerlesme kanamasidir cnm senin ki dikkat et dik bacaklarini yat tatlim eeeee nazli bebis bizimkiler bi daha ne zaman çagirdi canim doktorun?????
mabedimiz GELİYORUZ die inliyorrrr
pembe azıcık geldi, sonra kanamadı şükür. senin nasıl olmuştu pembeden hemen sonra mı başlamıştı... inşallahbeydi yerleşme kanamasıdır.
offfff çok dinliyoruz kendimizi.
Allah ne yazdıysa o napalım..
He yaaa lucrin çektii benim doğal halimm öyle zatenn
Ama ne aklıma takıldı 9 aycım donmuşları alacaksan niye lucrine başlattılar kii senii
yaşım kadar sene sonra aldığınız Türkiye kupasını ne bjk nin ne gs nin olduğu bir turnuvada aldınız yani hiçbir büyük takımı yenmeden aldınız kupayı bu senede aynı devam ediyooo şekerim kandırmayalım yalancı zaferlerle kendinizi avutmayınız zira küçük takıma elenirseniz kupayı ortalık size kalmışken çooookkk güliciizzzz bilginizebi geliyoruuuzz diye yazmış nereye geliyonuz kiiiiii buyrun alın bjk nin gs nin olmadığı turnuvada kupayı anca öyle alırsınız zaten
çok iyi futbol bilgim var demiştinde bi tek senin anlayacağını zannetmiştim..
zira söylenen o söz türkiye kupası müsabakası için değil pazar günü 6s maçımız var ya..
onun için..
hee bide ikibir böle yok küçük takımlarla oynayıp kupa alıyosunuz,yok ne 6s vardı ne 8jk filan deyipte karalama yapmayalım..
çünkü oda onların beceriksizliği kuzumnapalım
çirkefleşmicem..zira şu an galibiyetin zevkini çıkarıyorum..
ama sende haklısınız dün biz gsye bu günde bjk ye gülmüşken, beklemeyin sizi güldürmiyciiizz cicimm
Zekk canım senin sorunun neydi hangi hastanede tedavi gördün kaç yımişş toplandı tatlım bizi biraz bilgilendirilmisin
futbol bilgimi kimseyle tartışmaya açmam bile nereye geliyoruz dediğini anlamamazlıktan gelmiş olma hatta oralı olmama dahası hadi ordan gelseniz nolurki gibi karşılamış olma ihtimalini gözardı etmeyiniz...6-0 8-0 olmasa neyle kendinizi avutacaksınız acaba elin yavurlarının zaferleriyle kendini mutlu eden bir fenev taraftarıdır...ben bu duyguyu bilmiyorum mesela fenevin sadece Türkiye içinde yenilmesi beni mutlu eder elalem gelip fenevi yenmiş anca beni kahreder bence şu sevimsiz kimliğinizden antipatik duruşunuzdan sıyrılın artık sonra neden bizi kimse sevmiyoo edebiyatı yapıyorsunuz işte kaç kez duydum ben fenevlilerden bu cümleyi sayısını hatırlamıyorum...evet bugün gülün eğlenin son gülen iyi güler daha çoookk maç var kupa kaldırmaya...bu mesaj fenevli kimliğine derya arkadaşıma değil
Aynı normal tüp bebek gibi yapıyorlar. Ben de anlamadım. yine 21. gün lucrine başlıyorum. Adetin 2. günü de rahmi kalınlaştıran bir ilaca. Aslında ben ilaçsız bir döngü istemiştim ama doktorum benimle paylaşma gereği duymadığı bazı nedenlerden dolayı böyle dedi. Lucrini hiç bırakmıyorum. Oluşan yumurta ne olacak onu merak ediyorum. Tüp bebekten sonra polip oldu diye histereskopi yaptılar donmuştan sonra da çatlamayan yumurtadan kist oldu diye kisti almaya kalkmazlar inşallah
canım bize sebepsiz infertilite denildi 9 yıl önce... 5 aşılama denemem oldu maalesef hepsi negatif işimiz gereği 7 yıldır diyarbakır dayız ve burda yaptırdım tedavimi ilk denememdi ama tedavi süresince inanılmaz bi güven vardı üstümde doktor la ekibine karşı...14 yumurta toplandı 11 tanesi işlem gördü ve 7 tanesi döllendi doktor bana iki tane yerleştirdi son ana kadar bana bu konuda hep tek hakkın var dedikleri halde....ben transferden sonra dondurulacak embriyolardan haber bekledim ama hiç dondurulmuşum yok..çok şükür pozitif haberimizi aldık..ama bu günkü haber daha bi katladı duygularımızı darısı sana inş .
kimin sevip kimin sevmediği umrumda bile değil..
biz bize yeteriz cicim..
ucuz öle elin gavurunun yenmesi ile sevinme muhabbetine hiç girmeyeceğim..
şu durumda böle basit ve ucuz muhabbetle kendini avutan siz oluyosunuz..
hatçeyide gördük neticeyi de kuzum..
öpüyorum seni güldenim..
yok valla boşa yazıyorum ben bir fenevli ile futboldan konuşmak ortada buluşmak anlaşmak mümkün değil Türkiye Cumhuriyetinde kendi Cumhuriyetini oluşturma daha doğrusu kendi topluluğuna Cumhuriyet vasfını yakıştırma cürretinde bulunan bi kısım adına taraftar denilen topluluğu kendi egolarıyla başbaşa bırakıyorum ve bundan sonra asla futbol muhabbetine girmiyorum bana bunu bir kez daha bir fenevli göstermiş bulunuyor benim futbol anlayışım bu tarz değil..bi lafımız var ne kadar güzel söylemişler fenevliler birgün herkes fenerli olacak der biz BEŞİKTAŞ lılar bırakın herkes birgün BEŞİKTAŞ lı olmasın o ayrıcalıkta bizde kalsın deriz ve sizin gibiler asla birgün Beşiktaşlı olmasın....
yok valla boşa yazıyorum ben bir fenevli ile futboldan konuşmak ortada buluşmak anlaşmak mümkün değil Türkiye Cumhuriyetinde kendi Cumhuriyetini oluşturma daha doğrusu kendi topluluğuna Cumhuriyet vasfını yakıştırma cürretinde bulunan bi kısım adına taraftar denilen topluluğu kendi egolarıyla başbaşa bırakıyorum ve bundan sonra asla futbol muhabbetine girmiyorum bana bunu bir kez daha bir fenevli göstermiş bulunuyor benim futbol anlayışım bu tarz değil..bi lafımız var ne kadar güzel söylemişler fenevliler birgün herkes fenerli olacak der biz BEŞİKTAŞ lılar bırakın herkes birgün BEŞİKTAŞ lı olmasın o ayrıcalıkta bizde kalsın deriz ve sizin gibiler asla birgün Beşiktaşlı olmasın....
canım bize sebepsiz infertilite denildi 9 yıl önce... 5 aşılama denemem oldu maalesef hepsi negatif işimiz gereği 7 yıldır diyarbakır dayız ve burda yaptırdım tedavimi ilk denememdi ama tedavi süresince inanılmaz bi güven vardı üstümde doktor la ekibine karşı...14 yumurta toplandı 11 tanesi işlem gördü ve 7 tanesi döllendi doktor bana iki tane yerleştirdi son ana kadar bana bu konuda hep tek hakkın var dedikleri halde....ben transferden sonra dondurulacak embriyolardan haber bekledim ama hiç dondurulmuşum yok..çok şükür pozitif haberimizi aldık..ama bu günkü haber daha bi katladı duygularımızı darısı sana inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?