heh şimdi oldu
sana çektirenleride kınıyorum cır cır olasıcalar
veeee hürrem zamanııııı
veeee HÜRREEMMMMM time
çok güldüm ya olsunlar canım cır cırda olsunlar pır pırda olsunlar
farkettiniz mi o reklamda gulsenin burnunda kemer yok yaptirmis mi ne?kızlar şu Gülse Birselin bonus reklamına bayıldım yaa, "ay alemsin memeed" diyoya çok hoşuma gidiyo
ayyy ne güldüm kız sen bende önce Türkçesini yazmışın ben de o harika ingilizcemle durumu anlatmışım
farkettiniz mi o reklamda gulsenin burnunda kemer yok yaptirmis mi ne?
yuhhhh niye napmis ki uyduruktan bi reklam murat boz da su paraf reklamindan almis 1 milyon $dikkat etmedim canım da o reklam içim 1 milyon dolar aldığı söyleniyooooo1 yıl süreyle anlaşmış senaryosunu da o yazıyomuşşş, o zaman normal sanırsam.
Maç bitti ve BEŞİKTAŞ ım elendi kupadan yıkıldım şu an:97::97::97::97: neyse hakeden kazandı ama biz haketmedik kabullenmek lazım:26:
evet aşksıım yaaa cimbomumdan sonra şimdi de kartalım gitti..darısı cik cikk kanaryayaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..Pis kocam geldi yemeğini yedi ve stada gittii maçı izlemeye..Nedense o kombineler bir tek ona bulunuyor bana yok gene
senin gibi ballı kaymaklı hatuna çektirenler elbet bulacaklardır ettiklerinin karşılığını zaten çok pis beddua ettim cır cır olcaklar o dönem yanlarında olmanı tavsiye etmem zira ortalık gübre kokuyor olcakayyy olayı nereye bağladım soğudum kendimden birden
o zaman cumartesi başlayalım canım bende sana eşlik edeyim...
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
evet aşksıım yaaa cimbomumdan sonra şimdi de kartalım gitti..darısı cik cikk kanaryayaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..Pis kocam geldi yemeğini yedi ve stada gittii maçı izlemeye..Nedense o kombineler bir tek ona bulunuyor bana yok gene
başarılar FENERBAHÇE'm
he kiz yaptirmis dolgu ve botoksla kemerini yok etmisdikkat etmedim canım da o reklam içim 1 milyon dolar aldığı söyleniyooooo
1 yıl süreyle anlaşmış senaryosunu da o yazıyomuşşş, o zaman normal sanırsam.
kııııız kocaya pis denmes delüü...
ama naapsın kocişin o kombine bulmak o kadar kolay mı sanıyon sen..
valla biz neler çekiyoz bi bilsen..
neyse maç başlıyiiiiiii
he valla elendiler ayol ayıp yaniii
kocacın maça gitti demek ama neden senide bi kez götürmüyooo hain enişte e tabii sen cimbomlu olaraktan fener gol yiyince alkışlarla ayağa kalkarsın adamın başı belaya gider dimi
önce galatarasay sonra Beşiktaş darısı feneve inşallahhhhh Aminnnn
Kızlar uzun bir yolculuktan sonra Hatay'a varmış bulunuyorum. Yarın da hayırlısıyla Maraş'a gideceğim.
Tamam anlaştık
Canım bak bugün okuduklarımı paylaşayım sizlerle:
Allah'ın bu isimleri kuranda şöyle geçiyor: O öyle Allah ki; Halık, Bari, Musavvir'dir. Bu üç vasıf arasında icraatta bir derecelendirme vardır. Halık ile "takdir edip planlama", Bari ile "bir kalıptan döker gibi düzgün, tertipli yaratma", Musavvir ile "güzel bir suret verip bezeme ve tezyin etme" fiileri vurgulanmış gibidir.
El-Halık: Tasarladığı şekilde yaratan. Her iki anlama göre de Allah Halık'tır. Yani mahlukatı önceden takdir edip planlayan, sonra da bu plana uygun olarak yoktan (ibda) veya bir başka maddeden (inşa) var edendir. Allah'ın Halık ismini daha iyi anlamak için insan kendi vücuduna bir baksın. Küçücük bir zigotun bölünüp çoğalarak meydana getirdiği yüz trilyon hücrelik insan vücudu, şüphe yok ki o şuursuz zigotun marifeti dğeildir. Onu belli ve hassas bir plan ve program dahilinde yaratan sonsuz kudret, hangi elementin hangi oranda, hangi organın vücudun neresinde ve nasıl yer alacağını en ince ayrıntısına varıncaya kadar planlayıp öyle yaratmaktadır.
El-Bari: Varlıkları düzgün, tertipli ve güzel yaratan.
El Musavvir: Tasvir eden, şekil, özellik ve suret veren. annelerin rahminde canlıları en uygun şekilde, hayat vafilerini en mükemmel biçimde yerine getirecek biçimde şekillendiren Allah en kamil manada Musavvir ismine layıktır.
Halık, Bari ve Musavvir isimleri aralarındaki ince farklı şu ayetten alayabiliriz: O Rab ki seniyarattı, ardından düzgünleştirdi ve azalarını denkleştirdi, ve dileği surette seni terkip etti. Burada planlayıp takdir etmek Halık, düzgünleştirmek denkleştirmek Bari, süret vermek ise Musavvir isimlerinin icraatıdır.
Canım Orucumuzu açarken Allah'ın bu isimleriyle duamızı ederiz. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder.
Canım yükselecek inşallah! Çok sevindim senin adına. tutunma başlamış demek kiİnşallah devamı da gelir
geç şekerim renklerle avunmayı havaya girmeyi bir yıl oldu fenevin gs olan üstünlğünün bitmesi artık yok öle bişi...aaa göztepenin rengi de sarı kırmızııııııııııııııııııııııı...
taaam o zaman biz kesin aldık bu maçııııı
canım benim çok tatlısın zaten yanlarında değilim hiç bi zamanda olamadım daha kaynanamın 1 lokma ekmeği nasip olmadı bana görümcem desem düğünden beri görmedim yüzünü gerçi şeytanlar görsün bana o kadar çok çektirdiki öbür dünyada tutacam yakasından merak etme :)
AminnnnnBelaki ne belaa ama ben politik olardım yahuu..Ama bence benim adamın tırstığı şey cimbomumun saraçoğluna attığı imzalara birer yenisini eklerim diyee bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?