Tüp Bebek Günlüğümüz !

Eki Görüntüle 575788

sanırım ekledim. ben hayal görüyorum heralde ya. neyse hayırlısı olsun ne diyim. yorum yaparsanız çok sevinirim kızlar.

evet canım var ikinci çizgi bi daha tekrarla bir buçuk saat sonraki sonuç oladuğundan net bişey diyemem ama ben umutlandım ne yalan söyleyim ikinci testide mutlaka yap derim bugün adet zamanın olduğundan illa sabah idrarı şart değil..

Canimmerhaba, olculeri var mi bu karisimin?

merhabaaa..şimdi ben şöyle yapmıştım; ufak bir kahvaltı tabağına balı doldurdum, üzerine biraz tarçın serptim çok fazla serpersen yiyemezsin acı olur göz kararı yiyebileceğin ölçüde olursa iyi olur mesela çok doldurmadan 1 çay kaşıüı koyabilirsin..çörek otunu da ne kadar istersen koy..farketmez yani..bu karışımı sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı olmak üzere ye..hadi bakalım afiyet bal şeker olsun yarasın :))

sayısını da arttırıyor..ama ben çekmedim ya da dövmedim :)) kıtır kıtır yedim :)) sonuç ortada :) nasıl yerseni yiyin arkadaşlar çörek otunun bir tek ölüme çaresi yokmuş denir..hatta bu haftasonu gazetede de vardı..bu arada 1 tatlı kaşığı tarçın çok değil mi yaw yanlışın olmasın yemek çok zor olur o şekilde...ben çay kaşığı koymuştum..

bende bu ölçülerle çoooooooooooooook önce yapmıştım bana ölçüler iyi gelmişti acı gelmemişti yanii..
tabi isteyen daha az koyabilir tarçın sevmeyenlerde var onlar daha az tutabilir tarçın ölçüsünü...

tedaviye başladığım gün başlayıp yumurta toplanana kadar yemiştim cnm..inşallah işe yarar..

hmm o zaman herkes yiyebileceği ölçüde koysun diyelim..sonuçta mutlaka faydası olacaktır..

günaydın kızlaaaarrr..
benim ayın 20 sinde glemesi gereken kırmızılarım bu gün geldiii..
geçen ayda 5 gün geç gelmişti.
noluyo bana yaa...iç kimyam değişiyo yahu..
hiç olmayan şeyler olmaya başladı..:18::18:
şimdi benim doktoru aramam lazım laporoskopi için kadınla da dün konuştuk ve geçen ay 20sinde oldu dedim.
bu gün de arayıp ben adet oldum dicem :18::18::18:

günaydın canımcım...
bende de öyle oldu iki ay bir ay geç bir ay erken oldum hatta muhabbetini yaptık burda..
neden oluyor böyle kimyamı fizikmi matematikmi bilmiyorum sebebi
çabucak laparoskopi zamanı geldii işteee

hmm o zaman herkes yiyebileceği ölçüde koysun diyelim..sonuçta mutlaka faydası olacaktır..

aslında bu karışım şifa niyetine yapılıyor ve alt tarafı bir tatlı kaşığı yenecek yani tadı acı gelsede katlanılabilir bişey heleki konu bebekse..
ölçüleri azaltırlarsa sırf bal yemiş gibi olurlar bence o nedenle bence sadece tarçında az bişi azaltma olabilir..

işte ondan ya tedirginliğim..
ya bide az uz bi zaman değil 7 gün erken geldi tatlım..:18::18::26::26:

işte ondan ya tedirginliğim..
ya bide az uz bi zaman değil 7 gün erken geldi tatlım..:18::18::26::26:

evet erken olmuş ama altında bişi arama..
tedirgin olma erken yımırtladın demekki laparoskopi inşallah olan sorunlarıda çözecektir..

günaydın kuzum naberrrrr
nolsun iki gundur bi mide bulantisi var bende onceki gun gece lavaboya kalktim bi basim basim dondu bi sicaklik basti kusucam az kaldi boyle kilotumu zor cektim inan pijamami bile cekemedim koltuga uzandim bekledim bekledim gecti sabah oldu dun ayni sekil midem bulanio ne yesem kusucak gibi oluyom dun iste sizinle yazisiyordum mac varken hurremin sonunu getiremedim koltukta uyumusum simdide butun vucudum kiriliyor kemiklerim agriyor su saat oldu acim su bile icmedim korkumdan midem bulanir diye .adet olmasam bhcg yapicam suphelendim kendimden ama yok.hem.adetim hem de dun lh bi ton silik cikti.

ya ben yaptıktan sonra 5 dk içinde çıkmadı sonra toplanmaya başladı zaten orda bir koyuluk ama daha ıslaktı idrarı yeni damlattığım için ne zaman belirdi bilmiyorum ama 1.5 saat sonra baktım işte. hala duruyor hayalet çizgim gidip gelip bakıyorum adet günüm dündü bugün de gelen giden yok henüz. korkuyorum tabiki ikincisini yapmaya adet günüm geçti tamam ama birsürü su ve çay içtim canım o yüzden ya hayalet de olsa olmazsa çizgi diye kotkuyorum. yarın sabah idrarımla yapıcam sonucu sizinle paylaşırım ...

günaydın
evet orda bir hayalet bende görüyorum ama 1,5 saat sonra görmen kafa karıştırıcı bugün bir daha dene bence canım

zatenn neyimiz net oldu ki bizim :) ne zaman çıktı bilmiyorum ben başında beklemedim ki :)

sen çok fena üşütmüşsün canım çok geçmiş olsun..
bi gebelik testinden yapsana sen..

ben içimden geleni yazıyorum ve umutluyum var bişi diyorum adet zamanın olduğundan da fazla sıvı tüketsende çıkması lazım..
sen beni dinle yap bi test hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…