Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın cicim nassıınnnnn
iyiyim canım ya ama bilmiyorum beynim resmen psikolojimi koruyo diye düşünüyorum
0 hamilelik belirtisi diğerlerinde bu haftalarda sürünüyodum resmen çünkü yok sayıyorum hamile olduğumu bi 11. hafta gelse rahime bi dikiş atılsa rahatlıycam ama içten içe korkuyorum
3 kez çok yıkıldım çok zordu iyi olucak biliyorum ama içten içe korkuyorum tatlım ya
tabi bi de kanama oluncada ay çok zor ya şöyle gerine gerine hamileyim diyemiyorum zor geliyo canım ya

ama bi burun akintisi bi bogaz agrisi ses kisikligi filan yok yakinda olcak galiba.dur yapim test cnm.

çok haklısın tedirgin olmakta o kadar kötü tecrübeden sonra...
keyfini çıkaramadan acaba bişi olurmu korkusu yaşıyorsun kıyamam...
ama Allahın izniyle hiç bişey olmayacak..

ama bi burun akintisi bi bogaz agrisi ses kisikligi filan yok yakinda olcak galiba.dur yapim test cnm.

bende bugün herkese test yap diyorum

Kızlar size faydalı bir bilgi sunuyorum EWEST arkadaşımızdır kaynağı...
Töngel sirkesi varmış ve embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor tutunmasından sonra düşük olmasını engelleyen bir besin maddesi diyelim
Muşmula yani töngel ne şekilde tüketilirse tüketilsin aşağıdaki faydaları var ve bize uyan maddeler dikkatinizi çekecektir eminim...
Muşmula'nın Faydaları:

1- Böbrek kum ve taşlarının dökülmesine yardım eder
2- Bağırsakların iyi çalışmasını sağlar
3- İncebağırsak iltihabı, ishal ve dizanteriyi giderir
4- Sinirleri güçlendirir
5- Mide hastalıklarında faydalıdır
6- Lumbago ve nikriste kullanılır
7- Ana karnındaki ceninin düşmesini önler
8- Kan dolaşımını düzenler
9- Düşük yapmayı engeller
10- Mideyi kuvvetlendirir
11- Böbrek ve mesanedeki kum ve taşları dökmeye yardımcı olur
12- Bağırsak iltihabına karşı faydalıdır

ayy ne güzel keşke köyde olsam heryer muşmula neyse söliyim eşimede bulsun alsın mevsimimiydi ki?? bide çok severim ben muşmulayı..

noolur baskı yapma güldennn beklicem yarın sabah idrarımı son kararım bu
dün hayalet olan bugün de olur bence en iyisi yarın sabah idrarı. ben şimdilik hayalet çizgime bakıp bakıp mutlu oluyorum gülüyorum

bana da dikiş atılabilir gebeliğimde. senin kayıpların neden oldu canım. ne için dikiş atılcak? ve kesinlikle attır...

ayy ne güzel keşke köyde olsam heryer muşmula neyse söliyim eşimede bulsun alsın mevsimimiydi ki?? bide çok severim ben muşmulayı..

valla sonbaharda çıkıyor diye biliyorum ben vardır mutlaka canımcım..

ayyy aşkolsun yani baskımı yapıyorum ben sana teessüf ederim fikrimi söledim ben sadece...

vallahi canı benim ki biraz karışık 1. kimyasal 2.dış gelik 3.9 haftalık kalbi durdu küretj oldum....
bütün testler yapıldı sorun yok....
doktorumun dediği vücudum kabul etmiyomş bebişleri lenfosit aşısıyla eşimin hücreleri benim vücuduma alıştırmışlar yarın 5. aşım var
bide histeroskobide rahimde çok az yapışıklık çıkmış onu açmışlar o da gebe kalmaya engel olabiliyomuş düşüklere sebep oluyomuş
11. haftada dikilecek allah ın izniyle
canım sorun olsa bi dert olmasa bi dert bizde anlamadık canım yanlız doktoruma güveniyorum ne derse tamam dedik artık allah ın izniyle inşallah alıcam bebeğimi kucağıma....

aaaa bundan bizim orda çok var ve ben sevmediğimden yemiyodum gidince bol bol alıp yerim artık

amin sağol canım inşallah sizlerde güzel haberler vereceksiniz

Selam kızlar sara ile ilgili güzel haberler duyuyoruum sankiii inş degerleri yükselicek inanıyorrummm 12.12.12 güzel haberini aldık yani darısı digerlerimizi başına inşşşşşşşş:

amin sağol canım darısı başınıza

Canim ins degerin artar benim negatif malesef ins senin yüzün güler dualarım seninle.....

senin için üzüldüm canım inşallah bebeğin kendiliğinden gelir benim için iyi dileklerine teşekküy ediyoyum sağol canım

sağol canım inşallah değerim yükselir ve inşallah sizde hamile kalırsınızda berbaer doğururuz

kızlar sabahtn beri araştırıyorum tüp bebek tedavisinde test günü 12.gün müş ama donmuşlarla tedavide test günü 15.günmüş çünkü donmuş embriyolarda beta hcg kana geç karışıyomuş

bu durumda ben 3 gün önce test yapmış oluyorum aslında test günüm cumartesi oluyo dimi inşallah yarın değerim yükselmiş olur

ama doktorum doçent bunu nasıl atlar bunu bişmesi gerekmezmiydi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

hııııhhhhh işteee
o çizgi gün gelecek çift olacak o kadaarrrrrrrrr bende gideyim ovu testimi yapayım
heee cnm ben biliodum tek oldugunu da
senin hatrina yaptim.simdu senin adetin kacinci gunu ve ovu testin nasil cikio?
musmula nasil biseydi ben hatirlayamadim?

heee cnm ben biliodum tek oldugunu da
senin hatrina yaptim.simdu senin adetin kacinci gunu ve ovu testin nasil cikio?
musmula nasil biseydi ben hatirlayamadim?

işte muşmula....

adetimin 11.günü birazdan ovu testi yapcam canım..
kontrol çizgisinden açıktı dün daha var belliki..

nasılsınız güzellikler...?
biz dün dr.a gittik geldik.
kesemizi gördük çok şükür...
kendisini göremedik daha malesef.
2 ocakta kalp atışını duycaz nasipse.
şuanda toplu iğne başı kadarmış...
bide yumurtalıklarım büyükmüş hala.dikkat etmem gerekiyomuş.
Allahım isteyen herkese nasip etsin.
sizi seviyorum..

gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…