kızlar günaydın
bol hamişli bi gün osun inşallahhhhhh
iyiyim canım ya ama bilmiyorum beynim resmen psikolojimi koruyo diye düşünüyorumgünaydın cicim nassıınnnnn
ama bi burun akintisi bi bogaz agrisi ses kisikligi filan yok yakinda olcak galiba.dur yapim test cnm.sen çok fena üşütmüşsün canım çok geçmiş olsun..
bi gebelik testinden yapsana sen..
ben içimden geleni yazıyorum ve umutluyum var bişi diyorum adet zamanın olduğundan da fazla sıvı tüketsende çıkması lazım..
sen beni dinle yap bi test hemen..
iyiyim canım ya ama bilmiyorum beynim resmen psikolojimi koruyo diye düşünüyorum
0 hamilelik belirtisi diğerlerinde bu haftalarda sürünüyodum resmen çünkü yok sayıyorum hamile olduğumu bi 11. hafta gelse rahime bi dikiş atılsa rahatlıycam ama içten içe korkuyorum
3 kez çok yıkıldım çok zordu iyi olucak biliyorum ama içten içe korkuyorum tatlım ya
tabi bi de kanama oluncada ay çok zor ya şöyle gerine gerine hamileyim diyemiyorum zor geliyo canım ya
ama bi burun akintisi bi bogaz agrisi ses kisikligi filan yok yakinda olcak galiba.dur yapim test cnm.
tek cizgi cikti cnmçok haklısın tedirgin olmakta o kadar kötü tecrübeden sonra...
keyfini çıkaramadan acaba bişi olurmu korkusu yaşıyorsun kıyamam...
ama Allahın izniyle hiç bişey olmayacak..
bende bugün herkese test yap diyorum
tek cizgi cikti cnm
ayy ne güzel keşke köyde olsam heryer muşmula neyse söliyim eşimede bulsun alsın mevsimimiydi ki?? bide çok severim ben muşmulayı..Kızlar size faydalı bir bilgi sunuyorum EWEST arkadaşımızdır kaynağı...
Töngel sirkesi varmış ve embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor tutunmasından sonra düşük olmasını engelleyen bir besin maddesi diyelim
Muşmula yani töngel ne şekilde tüketilirse tüketilsin aşağıdaki faydaları var ve bize uyan maddeler dikkatinizi çekecektir eminim...
Muşmula'nın Faydaları:
1- Böbrek kum ve taşlarının dökülmesine yardım eder
2- Bağırsakların iyi çalışmasını sağlar
3- İncebağırsak iltihabı, ishal ve dizanteriyi giderir
4- Sinirleri güçlendirir
5- Mide hastalıklarında faydalıdır
6- Lumbago ve nikriste kullanılır
7- Ana karnındaki ceninin düşmesini önler
8- Kan dolaşımını düzenler
9- Düşük yapmayı engeller
10- Mideyi kuvvetlendirir
11- Böbrek ve mesanedeki kum ve taşları dökmeye yardımcı olur
12- Bağırsak iltihabına karşı faydalıdır
sen çok fena üşütmüşsün canım çok geçmiş olsun..
bi gebelik testinden yapsana sen..
ben içimden geleni yazıyorum ve umutluyum var bişi diyorum adet zamanın olduğundan da fazla sıvı tüketsende çıkması lazım..
sen beni dinle yap bi test hemen..
iyiyim canım ya ama bilmiyorum beynim resmen psikolojimi koruyo diye düşünüyorum
0 hamilelik belirtisi diğerlerinde bu haftalarda sürünüyodum resmen çünkü yok sayıyorum hamile olduğumu bi 11. hafta gelse rahime bi dikiş atılsa rahatlıycam ama içten içe korkuyorum
3 kez çok yıkıldım çok zordu iyi olucak biliyorum ama içten içe korkuyorum tatlım ya
tabi bi de kanama oluncada ay çok zor ya şöyle gerine gerine hamileyim diyemiyorum zor geliyo canım ya
ayy ne güzel keşke köyde olsam heryer muşmula neyse söliyim eşimede bulsun alsın mevsimimiydi ki?? bide çok severim ben muşmulayı..
noolur baskı yapma güldennnbeklicem yarın sabah idrarımı son kararım bu
dün hayalet olan bugün de olur bence en iyisi yarın sabah idrarı. ben şimdilik hayalet çizgime bakıp bakıp mutlu oluyorum gülüyorum
bana da dikiş atılabilir gebeliğimde. senin kayıpların neden oldu canım. ne için dikiş atılcak? ve kesinlikle attır...
vallahi canı benim ki biraz karışık 1. kimyasal 2.dış gelik 3.9 haftalık kalbi durdu küretj oldum....noolur baskı yapma güldennnbeklicem yarın sabah idrarımı son kararım bu
dün hayalet olan bugün de olur bence en iyisi yarın sabah idrarı. ben şimdilik hayalet çizgime bakıp bakıp mutlu oluyorum gülüyorum
bana da dikiş atılabilir gebeliğimde. senin kayıpların neden oldu canım. ne için dikiş atılcak? ve kesinlikle attır...
Kızlar size faydalı bir bilgi sunuyorum EWEST arkadaşımızdır kaynağı...
Töngel sirkesi varmış ve embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor tutunmasından sonra düşük olmasını engelleyen bir besin maddesi diyelim
Muşmula yani töngel ne şekilde tüketilirse tüketilsin aşağıdaki faydaları var ve bize uyan maddeler dikkatinizi çekecektir eminim...
Muşmula'nın Faydaları:
1- Böbrek kum ve taşlarının dökülmesine yardım eder
2- Bağırsakların iyi çalışmasını sağlar
3- İncebağırsak iltihabı, ishal ve dizanteriyi giderir
4- Sinirleri güçlendirir
5- Mide hastalıklarında faydalıdır
6- Lumbago ve nikriste kullanılır
7- Ana karnındaki ceninin düşmesini önler
8- Kan dolaşımını düzenler
9- Düşük yapmayı engeller
10- Mideyi kuvvetlendirir
11- Böbrek ve mesanedeki kum ve taşları dökmeye yardımcı olur
12- Bağırsak iltihabına karşı faydalıdır
saracım inşaallah herşey yolunda gider ve değerin katlanarak artar RABBİM emeğini boş çıkarmasın cuma günü bize güzel haberler verirsin canım
ay ne güzel ya inşaalah bende de işe yarar canım çok sağol kaç gün kullanmak gerekiyor
canım benim çok teşekkür sağol canım yarın hemen bal alyımda yapayım hayırlısıyla başlayım ALLAH ın izniyle
Selam kızlar sara ile ilgili güzel haberler duyuyoruum sankiii inş degerleri yükselicek inanıyorrummm 12.12.12 güzel haberini aldık yani darısı digerlerimizi başına inşşşşşşşş:
Canim ins degerin artar benim negatif malesef ins senin yüzün güler dualarım seninle.....
saraa canımm benim bugün dışardaydımm bir ara güldenim ile konuşurken teldee bir bağırdımmm anammmm dşyeee..Korkuttum güldenimide noluyoorr kız dedii..güldeeennn saranın sonuç?? diyeee panik oldum bir an..
Değerin muallakta bir değer gelmiş ama inş nazlı bir bebişinn habercisidir..Dualarım seninleee..
heee cnm ben biliodum tek oldugunu dahııııhhhhh işteee
o çizgi gün gelecek çift olacak o kadaarrrrrrrrr bende gideyim ovu testimi yapayım
musmula nasil biseydi ben hatirlayamadim?ayy ne güzel keşke köyde olsam heryer muşmula neyse söliyim eşimede bulsun alsın mevsimimiydi ki?? bide çok severim ben muşmulayı..
aaaa bundan bizim orda çok var ve ben sevmediğimden yemiyodum gidince bol bol alıp yerim artık
ye tabii kuzum..
yalnız yüksek tansiyon hastaları tüketmese daha iyiymiş...
nasılsınız güzellikler...?
biz dün dr.a gittik geldik.
kesemizi gördük çok şükür...
kendisini göremedik daha malesef.
2 ocakta kalp atışını duycaz nasipse.
şuanda toplu iğne başı kadarmış...
bide yumurtalıklarım büyükmüş hala.dikkat etmem gerekiyomuş.
Allahım isteyen herkese nasip etsin.
sizi seviyorum..
himm evet ben de baktim canim netten hic yemedim ben bole bise hatta gormemis de olabilirim:))Eki Görüntüle 575899 işte muşmula....
adetimin 11.günü birazdan ovu testi yapcam canım..
kontrol çizgisinden açıktı dün daha var belliki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?