kızlar sabahtn beri araştırıyorum tüp bebek tedavisinde test günü 12.gün müş ama donmuşlarla tedavide test günü 15.günmüş çünkü donmuş embriyolarda beta hcg kana geç karışıyomuş
bu durumda ben 3 gün önce test yapmış oluyorum aslında test günüm cumartesi oluyo dimi inşallah yarın değerim yükselmiş olur
ama doktorum doçent bunu nasıl atlar bunu bişmesi gerekmezmiydi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
nasılsınız güzellikler...?
biz dün dr.a gittik geldik.
kesemizi gördük çok şükür...
kendisini göremedik daha malesef.
2 ocakta kalp atışını duycaz nasipse.
şuanda toplu iğne başı kadarmış...
bide yumurtalıklarım büyükmüş hala.dikkat etmem gerekiyomuş.
Allahım isteyen herkese nasip etsin.
sizi seviyorum..
canım hadi gözün aydın 2 ocak geç değil mi tatlım sen cinsiyetinide öğrenirsin canımnasılsınız güzellikler...?
sizi seviyorum..
valla sonbaharda çıkıyor diye biliyorum ben vardır mutlaka canımcım..
ayyy aşkolsun yani baskımı yapıyorum ben sana teessüf ederim fikrimi söledim ben sadece...
canım anca haber verebildim.ben bebişi görürüz diye bekliyodum sadece keseyi görebildik 7.2mm. hayırlısıyla kendini de bi görsek:))canım aslında ben bunu ilk kez duyuyorum donmuşlarla kana geç karıştığını bugüne kadar dek gelmedik demekki..
kızlarada hep 12.gün test günü verdiklerinden hiç gündeme gelmemiş yani sadece senin doktorun değil bu şekilde uygulayan..
ama bir arkadaş donmuş transferi oldu değeri senin ki gibiydi dediğin gibi oldu ve geç arttı değeri hamile şu an olabilir mantıklı bencede..
ben inanıyorum kuzun seninle annesi yarında değerin artacak..
ooo süpeerrrr
bende seni merak ediyordum nihayet haber verdin yaniii
toplu iğne başı kadar bebeni yirim ben senin
sağol canım.benim drum hep böyle yapıyo yaa...canım hadi gözün aydın 2 ocak geç değil mi tatlım sen cinsiyetinide öğrenirsin canım
hayırlı olsun tatlım rabbim kucağına aldırsın inşallah...
görürsün canım alah ın izniyle çok güzel bi duygu emin ol pıt pıt kalp sesi rabbim herkese yaşatsın inşallah....canım anca haber verebildim.ben bebişi görürüz diye bekliyodum sadece keseyi görebildik 7.2mm. hayırlısıyla kendini de bi görsek:))
sağol canım.benim drum hep böyle yapıyo yaa...
transferden sonra 14.gün istemişti tahlili de... garanti olsun diye düşünüyo sanırsam..
hayırlısı inşallah canım
canım benim altta ki hamilelik takvimim sat a göre ama doktorum transfer günümden 13 gün çıkarıp sat ı buldu transferinden 13 gün çıkar öyle hesapla canım.Selam Arkadaşlar bişey sormak istiyorum tüp bebekte hamilelik haftası nasıl hesaplanıyor?
benim tansiyon düşük canım yiyebilirim yani
erken gebelik belirtilerine benimkileri yazmamışsın amaaaa.......
Yok canım ya ben samimiyetine güvenerek öyle lafın gelişi söyledim canım yoksa aslında ben baskıdan da memnunum:) sabah ola hayır ola inşallah aenin hislerin tutar.
merhabalar herkese......
aslında bu karışım şifa niyetine yapılıyor ve alt tarafı bir tatlı kaşığı yenecek yani tadı acı gelsede katlanılabilir bişey heleki konu bebekse..
ölçüleri azaltırlarsa sırf bal yemiş gibi olurlar bence o nedenle bence sadece tarçında az bişi azaltma olabilir..
kızlar sabahtn beri araştırıyorum tüp bebek tedavisinde test günü 12.gün müş ama donmuşlarla tedavide test günü 15.günmüş çünkü donmuş embriyolarda beta hcg kana geç karışıyomuş
bu durumda ben 3 gün önce test yapmış oluyorum aslında test günüm cumartesi oluyo dimi inşallah yarın değerim yükselmiş olur
ama doktorum doçent bunu nasıl atlar bunu bişmesi gerekmezmiydi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
nasılsınız güzellikler...?
sizi seviyorum..
hiiimm baya silikmis cnm dun benim yaptigim bundan cok daha koyuydu ama tabi bi ise yaramio adetliyken cikan koyu cizgi:))bende yediğimi hiç hatırlamıyorum böle bişiii..
şimdi yaptım testi 11.gün bu demek oluyoki 14.gün anca tam kırmızıyı görecem normal günümde yani..
Eki Görüntüle 575918
canım benim altta ki hamilelik takvimim sat a göre ama doktorum transfer günümden 13 gün çıkarıp sat ı buldu transferinden 13 gün çıkar öyle hesapla canım.
evet olabilir tabi..bebiş için çiğ balık yenir valla di mi :)
hiiimm baya silikmis cnm dun benim yaptigim bundan cok daha koyuydu ama tabi bi ise yaramio adetliyken cikan koyu cizgi:))
kizlar kayip sehiri izlionuz mu bugun cok heyecanli:))
Teşekkürler canım. Bende 7 Kasım'da regl oldum transfer tarihimde 24 Kasım.bu durumda nasıl oluyor :)
Teşekkürler canım. Bende 7 Kasım'da regl oldum transfer tarihimde 24 Kasım.bu durumda nasıl oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?