Yani canim sat in 11 kasim oluyo tatlim reglini saymiyolar yani:) benimde 28 ekimdi reglim 14 kasim transfer tarihimdi sat imi 1 kasim olarak hesapladi doktorum.... bide benim test gunum senin transfer gununmus aramizda 10 gun var tatlim:)
Yani canim sat in 11 kasim oluyo tatlim reglini saymiyolar yani:) benimde 28 ekimdi reglim 14 kasim transfer tarihimdi sat imi 1 kasim olarak hesapladi doktorum.... bide benim test gunum senin transfer gununmus aramizda 10 gun var tatlim:)
canlar benim doktorum öyle birşey yapmadı hamileliğimin sonuna kadar son adet taihimi baz aldı..bana göre senin 7 kasımı baz alması lazım sonuçta normal hamilelikten pek farkı yok yine yumurtlama günnde transfer oluyo gibi bişeysin
Evet canim ama benim kanamam olunca baska bi tup bebekci doktor a gitmek zorunda kaldik medical park ta oda transfer tarihimdem 13 gun cikardi o yuzden canim tabi herkes farkli dusunebilir cnm maalesef birin dedigi öburunu tutmuyo maalesef:)ay kızın aklını karıştırdık hee :)) senin doktor farklı bir uygulama yapmış benimki farklı..en iyisi kendi doktoru ne derse onu baz alsın değil mi :)
evet cnm aynen öle sen kese yi gördün mü ??Hım şimdi daha net anladım senin bebiş 6 haftalık benimde 5 haftalık. Çok merak ediyordum kaç haftalık nasıl hesaplanıyor diye. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin hepimize inşallah .
Hım şimdi daha net anladım senin bebiş 6 haftalık benimde 5 haftalık. Çok merak ediyordum kaç haftalık nasıl hesaplanıyor diye. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin hepimize inşallah .
canım ben google a tüp bebek gebelik haftası hesaplama yazdım bi otomatik hesaplayıcı cıktı. yumurta toplama tarihine göre hesaplattım oldu bitti:)))
canım son adet tarihime göre de hesaplattım 2 günlük bi fark oluyo transfer gününe göre hesaplattım 1 günlük fark oluyor..ama oraya son adet tarihini yazman lazımdııı ...bir de doktor her gittiğinizde son adet tarihinizi soracak ona göre ultrasondakiyle uyumlu olup olmadığına bakacak..yumurta toplama tarihini girersen 1 hafta-10 günlük bir yanılma payın olur bence...sen doktora gittin mi ki o ne dedi?
canım son adet tarihime göre de hesaplattım 2 günlük bi fark oluyo transfer gününe göre hesaplattım 1 günlük fark oluyor..
benim ultrason kağıdında da 12.08.2013 yazıyor..
2-3günlük farkın pek önemli olmadığını düşünüyorum.
Evet canim ama benim kanamam olunca baska bi tup bebekci doktor a gitmek zorunda kaldik medical park ta oda transfer tarihimdem 13 gun cikardi o yuzden canim tabi herkes farkli dusunebilir cnm maalesef birin dedigi öburunu tutmuyo maalesef:)
evet cnm aynen öle sen kese yi gördün mü ??
Vallahi canim bi gorsem saglikla kucagima aldigimi ne isterim ki baska rabbim saglikla bagislasin bize isteyen herkesede tez zamanda versin insallahhh
Yok Canım görmedim daha, 24 ünde çağırdı doktor. Memorial bu arada.inşallah cümlesiyle birlikte bizde alırız. Ben de merak ediyorum testi 10.gün yaptım 158 12.gün 358 bide 15.gün yaptım oda 1158 çıktı.işte bu 24ünü bekliyorum heyecanla :)
canım ben google a tüp bebek gebelik haftası hesaplama yazdım bi otomatik hesaplayıcı cıktı. yumurta toplama tarihine göre hesaplattım oldu bitti:)))
arkadaşlar
hepinizin gebelikleri hayırlı olsun.
ben 1 aralıkta test sonucumu aldım. transfer günüm 21 kasım.
kalp atışları ve kese için 22 aralık ta randevu verdiler.
geç değil mi bu tarih sizce.
memorailde yaptırdım tedavimi
arkadaşlar
hepinizin gebelikleri hayırlı olsun.
ben 1 aralıkta test sonucumu aldım. transfer günüm 21 kasım.
kalp atışları ve kese için 22 aralık ta randevu verdiler.
geç değil mi bu tarih sizce.
memorailde yaptırdım tedavimi
kalp ve kese için aynı zamanı vermişler doğru bir tarih...
kese için bazı doktorlar daha önce çağırıyor ama seninkinden her ikiside aynı anda görülecek..
bu arada tebrikler sağlıkla ve vaktiyle kucağınada almayı nasip etsin Rabbim
Değil sanırım Bende 3ünde öğrendim ve 24 Aralık'ta çağırdılar bende Memorial da yaptırdım tedaviyi. Kalp atışınıda duymak için öle geç çağırmışlardır.
teşekkür ederim arkadaşlar.
Allah hepimize hayırlısıyla tamamlayıp kucağımaz almayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar, güzel haberleri alanlara maşallah maşallah maşallah ... tebrikler
ve tüm arkadaşlarıma selam olsun. bugün yorucu bi gündü , az önce geldm eve.
şimdi canım bi makarna çekti onu yapcam , akşama da koro çalışması var.
mercimeğime az müzik dinleteyim bari
bi sorum olacak arkadaşlar gebeliği öğrenenler karın bölgeniz biraz şişti mi. ben ya bu ilaçlardan mıdır nedir tedavi boyunca aldığım ,,fermuarım kapanmıyor
çok sıkmamak için ben de kapatmıyorum. eşim dalga geçio:)) ne bileyim ben ben fena şişcem herhalde bu gidişle Allah nasip eder ise.
Cnm beeeennn cok sisigim hemde zaten tedavide cok kilo almisim tam 3 kilo daha simdiden biseyim olmuyo canim... 9 aya 100 kg olurum bu gidisle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?