cnm yanlışın var dondurulmuşlarda daha erken yapıyosun şöyle ki ; Transferin eğer 3. gün embriyosu ise 12 gün , 5. gün embriyosu ise 10. günün sonunda Gebelik testi yaptırıyorsun.
Arkadaşlar merhaba,ilk kez yazıcam buraya.Sanırım en uzun hamilelik bende.Daha tecrübeli olan varmı acaba?ben ayrıntılı ultrasonu nerede yaptıracağınızı öğrenmek istiyorum.Var mı bildiğiniz iyi bir perinatolog.Paylaşırsanız çok sevinirim
sorma canım yiyorum bide canım hep kepap içli köfte hep öyle şeyler çekiyo ana trakyalı baba egeli bizim çocuk kepapçıaynen canım okulda çok zor oluyo benim. artık önlükle filan kapatmaya çalışıorm.
canım ahmet gül var bakırköy de iyi bi hoca yazarsan google dan çıkar tatlım....Arkadaşlar merhaba,ilk kez yazıcam buraya.Sanırım en uzun hamilelik bende.Daha tecrübeli olan varmı acaba?ben ayrıntılı ultrasonu nerede yaptıracağınızı öğrenmek istiyorum.Var mı bildiğiniz iyi bir perinatolog.Paylaşırsanız çok sevinirim
arkadaşlar burada çoğu kişi hamile ama hamilelik takvimlerini yapmamışlar.Nasıl yapıldığını bilmediklerinden mi yapmadılar acaba?:44:
kııııızlaaaaaaarr zuzunuz geldiiiiiii
benim düm yumoşlarım toplantı tabi daha öncedende ultrasonda göründüğü üzre 3 taneydiler spermlerde iyi dedi doktorumuz yarın transferim var.... çoook heyecanlıyımmmmmmm
Selamlar arkdslarim ben pek iyi degilim biliyrsunz hasta oldum cok oksuruyoru
Sesimde gitti iyice misafiri var dun aksam yemekli 8 kisi yatili oluck misafirim halimi gorunce otele gecti annem sadece kizimla ilgileniyor simdu misafirle disari ciktik kuafor istedi bugecede esimin vok kalabalik bir bayiler yemegi var cok yorgunum hazirlnmm lazim ve kizim cok huysuz ve huzursuz hic durmuyrsurekli agliyr kucak istiyor isim cok zor anliyacaginz siz nasilsnz varmi hamilemiz sara ne yaptin bekliyrmusun halen
arkadaşlar.... size bir sorum olacak.. eşi varikosel ameliyatı olan var mı?
oncelikle herkese selamun aleykum. ve pozitif sonuc alan arkadaslara hayirli olsun diyorum. allah tamamina kadar ulastirsin insallah. darisi herkesin basina insallah
bize gelince , dun yine hafif kanama oldu. gittik ve hastanedeykende rahim agzindaki mukus tikaci denilen kanli sumuksu tikac disari atildi. buda dogumun yaklastigi anlamina geliyormus. bebisimde icime giderek sigmamaya basladi artik. karnim yirtilacak gibi oluyor. ebe 3-5 gun icinde de olabilir , 1 haftayida bulabilir dedi. mukus tikaci gitti,aciklikta bir parmak olmus. yani 1 santimden az fazlaymis. devamli yat dedi. esimde bir yere cikarmiyo. disarda falan dogurursun birde allah korusun diyo:)
sancinin bele ve kasiklara verdigi agriyi en aza indirgemek icin fitil verdiler. birde sabah ogle aksam haplarimiz var, kasilmalarin verdigi agriyi hissetmemem icin. karnimda kasilma oluyo , disardan belli oluyo ama agrisi onceki gunki kadar aci vermiyor.
yani kisacasi bekliyoruz. allah kerim. insallah saglikla gelir kizim. ama bu kadar zamani geciripte su asamada beklemek inanin en uzunu geliyo. cantalarimiz arabada duruyor:)) dosyamiz kol cantamizda :)) her an tetikteyiz :))
kkda dondurulmuş embriyo transferi olan bi çok kız öyle yazmış tatlım yarın belli olacak zaten
Allah hayırlısıyla bi avazda kurtarsın inşallah canım menim
Arkadaşlar merhaba,ilk kez yazıcam buraya.Sanırım en uzun hamilelik bende.Daha tecrübeli olan varmı acaba?ben ayrıntılı ultrasonu nerede yaptıracağınızı öğrenmek istiyorum.Var mı bildiğiniz iyi bir perinatolog.Paylaşırsanız çok sevinirim
merhaba arkadaşlar, güzel haberleri alanlara maşallah maşallah maşallah ... tebrikler
ve tüm arkadaşlarıma selam olsun. bugün yorucu bi gündü , az önce geldm eve.
şimdi canım bi makarna çekti onu yapcam , akşama da koro çalışması var.
mercimeğime az müzik dinleteyim bari
bi sorum olacak arkadaşlar gebeliği öğrenenler karın bölgeniz biraz şişti mi. ben ya bu ilaçlardan mıdır nedir tedavi boyunca aldığım ,,fermuarım kapanmıyor
çok sıkmamak için ben de kapatmıyorum. eşim dalga geçio:)) ne bileyim ben ben fena şişcem herhalde bu gidişle Allah nasip eder ise.
selam canım, hayırlı olsun bebişin.
bu topikde doğurmak üzere olan arkadaşlarımız da var, yeni doğum yapanlar da var tecrübeliler yanii. hangi şehirde olduğunu yazarsan sanırım yardımcı olurlar sana.
nasılsınız güzellikler...?
biz dün dr.a gittik geldik.
kesemizi gördük çok şükür...
kendisini göremedik daha malesef.
2 ocakta kalp atışını duycaz nasipse.
şuanda toplu iğne başı kadarmış...
bide yumurtalıklarım büyükmüş hala.dikkat etmem gerekiyomuş.
Allahım isteyen herkese nasip etsin.
sizi seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?