canım benim dediğim gerçekten iyi bi doçent ablamın doktoruydu ahmet gül ablam onun sayesinde tabi önc allah ın tedavi oldu 6.5 aylıktı oğlumuz 900 gr doğdu çok şükür oğlumuz 10 yaşında bende bebeğimi kaybettikten sonra gitmiştim genetik tahlilleri göstermek için tavsiye ederim canım...Benim tüp bebek ikiz gebelik arakadaşlar.Bu ayrıntılı için ikizlerde farklı mı ücret acaba .bn istanbul avrupadan
Canım bu ovulasyon testi mi?bende yediğimi hiç hatırlamıyorum böle bişiii..
şimdi yaptım testi 11.gün bu demek oluyoki 14.gün anca tam kırmızıyı görecem normal günümde yani..
Eki Görüntüle 575918
Ben izliyom cidden çok heyecanlı... Canım adetliyken ovulasyon testi mi haptın sen silim çıkan ne merak ettim.hiiimm baya silikmis cnm dun benim yaptigim bundan cok daha koyuydu ama tabi bi ise yaramio adetliyken cikan koyu cizgi:))
kizlar kayip sehiri izlionuz mu bugun cok heyecanli:))
canım çok sağol.canım görmüssünüz keseyi, Rabbim darısını devam ettirsin diğer aşamalarda inşallah. seninle yakın bziim zamanlar.
bi 10-12 gün sonra duyulurmus kalp atışları. dualarımdasın .. dualarını bekliyorum.
öptüm canımmcm
evet cnm egunalin ki de benimki de ovu testi.bende adetliyken oykesine girgirina test yaptim:))testi bol buldum haha:))hee kiz cok fena kadirle gokce opusuyo:))Canım bu ovulasyon testi mi?
Ben izliyom cidden çok heyecanlı... Canım adetliyken ovulasyon testi mi haptın sen silim çıkan ne merak ettim.
iyizi cnm sen nasilsin?ikiz ksseleri goren var , tek keseyi gorenler var, saranin degeri 10 cikti degerinin yukselmesini beklioz...benim gibi bebissizler de oyle takilioz :)))kizlara seviniyoryz filan:)))ava soguk degil mi cnm bu saatte ne yuruyusu?selam şekerler,nasılsınız?
bu aralar pek sık gelemiyorum topiğe.
günlerim baya yoğun geçiyo.
şimdi de yürüyüşe çıkıcam.
çıkmadan selam verim istedim.
umarım herkes iyidir.
var mı yeni gelişmler.
beni haberdar edin ayrıca unutmayın.
sizi seviyorum.
yürüyüp gelim ben.
arkadaşlar.... size bir sorum olacak.. eşi varikosel ameliyatı olan var mı?
merhabaaa..şimdi ben şöyle yapmıştım; ufak bir kahvaltı tabağına balı doldurdum, üzerine biraz tarçın serptim çok fazla serpersen yiyemezsin acı olur göz kararı yiyebileceğin ölçüde olursa iyi olur mesela çok doldurmadan 1 çay kaşıüı koyabilirsin..çörek otunu da ne kadar istersen koy..farketmez yani..bu karışımı sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı olmak üzere ye..hadi bakalım afiyet bal şeker olsun yarasın :))
iyizi cnm sen nasilsin?ikiz ksseleri goren var , tek keseyi gorenler var, saranin degeri 10 cikti degerinin yukselmesini beklioz...benim gibi bebissizler de oyle takilioz :)))kizlara seviniyoryz filan:)))ava soguk degil mi cnm bu saatte ne yuruyusu?
aslında bu karışım şifa niyetine yapılıyor ve alt tarafı bir tatlı kaşığı yenecek yani tadı acı gelsede katlanılabilir bişey heleki konu bebekse..
ölçüleri azaltırlarsa sırf bal yemiş gibi olurlar bence o nedenle bence sadece tarçında az bişi azaltma olabilir..
canım bişey daha sorayım benim adetim erken oluyor yani 26. gün 25. 27. gün şeffaf akıntıda 9 veya 10. gün oluyor böyle olması yumırtanın kalitesiz olduğu anlamına gelirmi
Canım bu ovulasyon testi mi?
Ben izliyom cidden çok heyecanlı... Canım adetliyken ovulasyon testi mi haptın sen silim çıkan ne merak ettim.
selam şekerler,nasılsınız?
bu aralar pek sık gelemiyorum topiğe.
günlerim baya yoğun geçiyo.
şimdi de yürüyüşe çıkıcam.
çıkmadan selam verim istedim.
umarım herkes iyidir.
var mı yeni gelişmler.
beni haberdar edin ayrıca unutmayın.
sizi seviyorum.
yürüyüp gelim ben.
selam şekerler..ben dışardaydım yeni geldim.
güzel haberler var mı bakayım?
merhaba arkadaşlar bugun nasılsınız iisinizdir inş. güzel haber alan arkadaşlarımı tekrar tekrar kutluyorum Rabbim herkese nasip etsin inş..
beni sorarsanız berbat durumdaym kayınvalide ile tartıştık ve eşim napacagını sasırmıs durumda ..iki arada kaldı...
bende kendimi şaşırmıs durumdaym...
bunca sey arasında beni bide bunlarla ugrastırıyo iyiki diyorum iyiki transferim olmamıs bunların sıkıntısına derdine bana tutunmazdı yavrucagm
oncelikle herkese selamun aleykum. ve pozitif sonuc alan arkadaslara hayirli olsun diyorum. allah tamamina kadar ulastirsin insallah. darisi herkesin basina insallah
bize gelince , dun yine hafif kanama oldu. gittik ve hastanedeykende rahim agzindaki mukus tikaci denilen kanli sumuksu tikac disari atildi. buda dogumun yaklastigi anlamina geliyormus. bebisimde icime giderek sigmamaya basladi artik. karnim yirtilacak gibi oluyor. ebe 3-5 gun icinde de olabilir , 1 haftayida bulabilir dedi. mukus tikaci gitti,aciklikta bir parmak olmus. yani 1 santimden az fazlaymis. devamli yat dedi. esimde bir yere cikarmiyo. disarda falan dogurursun birde allah korusun diyo:)
sancinin bele ve kasiklara verdigi agriyi en aza indirgemek icin fitil verdiler. birde sabah ogle aksam haplarimiz var, kasilmalarin verdigi agriyi hissetmemem icin. karnimda kasilma oluyo , disardan belli oluyo ama agrisi onceki gunki kadar aci vermiyor.
yani kisacasi bekliyoruz. allah kerim. insallah saglikla gelir kizim. ama bu kadar zamani geciripte su asamada beklemek inanin en uzunu geliyo. cantalarimiz arabada duruyor:)) dosyamiz kol cantamizda :)) her an tetikteyiz :))
kııııızlaaaaaaarr zuzunuz geldiiiiiii
benim düm yumoşlarım toplantı tabi daha öncedende ultrasonda göründüğü üzre 3 taneydiler spermlerde iyi dedi doktorumuz yarın transferim var.... çoook heyecanlıyımmmmmmm
Selamlar arkdslarim ben pek iyi degilim biliyrsunz hasta oldum cok oksuruyoru
Sesimde gitti iyice misafiri var dun aksam yemekli 8 kisi yatili oluck misafirim halimi gorunce otele gecti annem sadece kizimla ilgileniyor simdu misafirle disari ciktik kuafor istedi bugecede esimin vok kalabalik bir bayiler yemegi var cok yorgunum hazirlnmm lazim ve kizim cok huysuz ve huzursuz hic durmuyrsurekli agliyr kucak istiyor isim cok zor anliyacaginz siz nasilsnz varmi hamilemiz sara ne yaptin bekliyrmusun halen
egunal canım benim o zaman gene kullansammı bal çörekotu tarçını :44:
kullan canım ama bu ay çok faydasını görmezsin asıl adetin 2.günü başlanıp yumurtlama gününe kadar kullanılıyor
hepinize küstüm işteeee bi ben yazıyom deli gibi sanırsın yalnızım hıııhhhhhh işteeeeEki Görüntüle 576172
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?