Tüp Bebek Günlüğümüz !

Benim tüp bebek ikiz gebelik arakadaşlar.Bu ayrıntılı için ikizlerde farklı mı ücret acaba .bn istanbul avrupadan
canım benim dediğim gerçekten iyi bi doçent ablamın doktoruydu ahmet gül ablam onun sayesinde tabi önc allah ın tedavi oldu 6.5 aylıktı oğlumuz 900 gr doğdu çok şükür oğlumuz 10 yaşında bende bebeğimi kaybettikten sonra gitmiştim genetik tahlilleri göstermek için tavsiye ederim canım...

canım görmüssünüz keseyi, Rabbim darısını devam ettirsin diğer aşamalarda inşallah. seninle yakın bziim zamanlar.
bi 10-12 gün sonra duyulurmus kalp atışları. dualarımdasın .. dualarını bekliyorum.
öptüm canımmcm

kızlar bu gebelik haftası konusunda farklı uygulayanlar var sanırım. bizim hastanede son adet tarihine göre belirliyo. bu genel bir şey sonuçta normal gebe kalanlar da bizim transfer tarihimize yakın gebe kalıyolar yani aynıyız hafta olarak. biz tam günümüzü bildiğimiz için kafamız karışıyo ama benim fikrim sat tarihine göre olması.
bebeğin gelişimide de o haftaya göre takip ediyolar. mesela hürriyet sağlık sayfasında hesaplayıcılar var ben oraya girdim sat tarihini bana muhtemel gebe kaldığınız tarih diye transfer tarihimi verdi yani doğru hesaplıyo.

bende yediğimi hiç hatırlamıyorum böle bişiii..
şimdi yaptım testi 11.gün bu demek oluyoki 14.gün anca tam kırmızıyı görecem normal günümde yani..
Eki Görüntüle 575918
Canım bu ovulasyon testi mi?
hiiimm baya silikmis cnm dun benim yaptigim bundan cok daha koyuydu ama tabi bi ise yaramio adetliyken cikan koyu cizgi:))
kizlar kayip sehiri izlionuz mu bugun cok heyecanli:))
Ben izliyom cidden çok heyecanlı... Canım adetliyken ovulasyon testi mi haptın sen silim çıkan ne merak ettim.

selam şekerler,nasılsınız?
bu aralar pek sık gelemiyorum topiğe.
günlerim baya yoğun geçiyo.
şimdi de yürüyüşe çıkıcam.
çıkmadan selam verim istedim.
umarım herkes iyidir.
var mı yeni gelişmler.
beni haberdar edin ayrıca unutmayın.
sizi seviyorum.
yürüyüp gelim ben.

canım çok sağol.
2 ocak randevu tarihimiz azcık geç verdi dr.umuz.
inşallah sağ salim kalp atışlarını da duyarız..
bende dua ediyorum sana...
Allahım herkese nasip etsin inşallah...

Ben izliyom cidden çok heyecanlı... Canım adetliyken ovulasyon testi mi haptın sen silim çıkan ne merak ettim.
evet cnm egunalin ki de benimki de ovu testi.bende adetliyken oykesine girgirina test yaptim:))testi bol buldum haha:))hee kiz cok fena kadirle gokce opusuyo:))

iyizi cnm sen nasilsin?ikiz ksseleri goren var , tek keseyi gorenler var, saranin degeri 10 cikti degerinin yukselmesini beklioz...benim gibi bebissizler de oyle takilioz :)))kizlara seviniyoryz filan:)))ava soguk degil mi cnm bu saatte ne yuruyusu?

Sagol canim benim..:)

iyizi cnm sen nasilsin?ikiz ksseleri goren var , tek keseyi gorenler var, saranin degeri 10 cikti degerinin yukselmesini beklioz...benim gibi bebissizler de oyle takilioz :)))kizlara seviniyoryz filan:)))ava soguk degil mi cnm bu saatte ne yuruyusu?

demek keseler görülmeye başlandı.
çok sevindim,Allah tamamına erdirsin hepsini inşallah.
Saracım hayırlısıyla yükselsin değerin inşallah canım benim.
hava soğuk,çıkınca bi çarpıyo ama yürümeye başlayınca sıcaklıyorum.
eve baya ateş basmış şekilde dönüyorum

canım bişey daha sorayım benim adetim erken oluyor yani 26. gün 25. 27. gün şeffaf akıntıda 9 veya 10. gün oluyor böyle olması yumırtanın kalitesiz olduğu anlamına gelirmi

canım bişey daha sorayım benim adetim erken oluyor yani 26. gün 25. 27. gün şeffaf akıntıda 9 veya 10. gün oluyor böyle olması yumırtanın kalitesiz olduğu anlamına gelirmi

hayır canım erken akıntı yumurta kalitesizliğiyle hiç alakası yok sadece yumurtlama zamanına yaklaştığını ekşın zamanını haber veriyor o akıntı sıvı içinde sperm daha uzun süre canlı kalıyor..

he canım ovu testi kız o idrar olsa ortalığı ayağa kaldırırdım zaten

evet yaaa çok az geliyosun artık...
herşey yolunda canım topikte sen rahat rahat yürü

selam şekerler.. ben dışardaydım yeni geldim.
güzel haberler var mı bakayım?

kese görme günüydü

naptılar sanaaaaaa
toplaşıp gelelimmmmm
üzme kendini densizler yüzünden

doğuma bu kadar an an yaklaşan heyecan yaşayan sen oldun ilk tıbbi anlamda bütün detayları yaşıyorsun ve sen anlattıkça ben heyecan yapıyorum harika duygular bunlar..

kızzzz zuzunuz geldi demişin ya yokmuydu başka nick ben sevmiyom zuzu nickini kaka bir mazisi var
izmirli kısmınıda çok sevmiyom aslında sen en iyisimi komple nickini değiştir
ya da yedek bi nick söle ben sana öyle hitab edeyim
asıl konuya gelelim geçmiş olsun canım en zorunu atlattın çok şükür transfer de belli e daha nolsun sefamız olsun ohhhhhh

kızım sana gelen misafirde hep yatıya geliyooooo
otel gibi çalışıyon
tam pansiyon...
zaten keçi olan kızın huysuzlaşır huzursuz olur...

hepinize küstüm işteeee bi ben yazıyom deli gibi sanırsın yalnızım hıııhhhhhh işteeee

hepinize küstüm işteeee bi ben yazıyom deli gibi sanırsın yalnızım hıııhhhhhh işteeeeEki Görüntüle 576172

küsme kız küsme geldim işte.
hadibaybnin yazdıklarını okuyodum.
ağzım açık okudum.
ben de bugün ağda yaptım.
tabi ayna karşısında çünkü göbüşümden hiçbir şey gözükmüyo.
delikte gayet açık duruyodu,korktum ben de.
açılma mı var acaba.
bir de içinde bir şey gözüküyo,böyle bilye gibi et mi ne?
ne bilim ya içim tuhaf oldu görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…