Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim şuan adetimin 2 .günü bugün evde tarçın kalmamış yarın yaparım nasip olursa inşaallah RABBİM şifa versin hepimize inş

aaaa süpper o zaman yarın başlarsın işte bende adetini geçti sandım..

evet yaa her okuyuşumda içim bi tuhaf oluyoo hayal ediyorum...
bak şimdi sende öyle deyince tırstım ne zaman kontrolün senin

aaaa süpper o zaman yarın başlarsın işte bende adetini geçti sandım..

evet yaa her okuyuşumda içim bi tuhaf oluyoo hayal ediyorum...
bak şimdi sende öyle deyince tırstım ne zaman kontrolün senin

kontrolüm önümüzdeki hafta ama cerrahpşaya ne zamandır gitmedim.
yarın gideyim diyorum.
öğleden sonra gidebilirim bakalım muayene ederlerse.
anam söylesem alttan bakar şimdi bunlar.
yooo hayıııııır hazır değilim sanırımmmmmm

MERHABA KIZLAR ANCA NETE GİREBİLDİM.BİRAZ AĞRIM VARDI.ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN ÇOK İYİYİM.11.12.12 TARİHİNDE SAAT 07:48 VE 07:49 DA BİRİ 2900 DİĞERİ 2300 GR. BOYLARI 49 CM VE 48 CM İKİ TANE PAŞA DÜNYAYA GETİRDİM.HİÇ KÜVEZE GİRMEDİK ÇOK ŞÜKÜR.ŞİMDİLİK SARILIĞIMIZDA YOK. 1 GECE HASTANEDE KALDIKTAN SONRA EVİMİZE DÖNDÜK. HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

içleniyomm seni özlüyommm..ovu testini görüpp kahırlanıyomm..bendee işte büülee

ama aşkısım bende seni özlüyomda ovu testiynen ne ilgisi var

birde ist fena soğukkk galiba donuyorumm:18::18::18::18::18::18::18::18:

ama tikkat et kendine yütfeennn hasta olmaaa..

daha 30.haftadasın bence açıklık falan yoktur canım haydibaby anlatınca acaba olabilirmi diye düşünüyor insan o kadar ki ben bile kendimi öyle hissettim okurkene
açılmam var gibi geldi söylersen tabiki alttan bakarlar zira açılma göbekte olmuyooo

paşalarımızın anasıı bende yazmanı bekledimm..Hayırlı haberlerini almıştık ama sende geldin tam olduu..

Rabbim sağlıkla huzur ile evlatlarını büyütmeyi nasib etsin cnm..Kim bilir evinizde nasıl bir mutluluk neşe vardırr..Maşallah subhanallah

hadi ya gerçekten mi ben de göbekle bu iş biter diyodum

hayırlısı olsun canım.
sağlıkla büyüsünler,sizlere hayırlı evlat olsunlar.

Masallah canim allah anali babali saglikli buyutsun insallah darisi hepimizin basina

QUOTE=sara_28;27755193]kızlar sabahtn beri araştırıyorum tüp bebek tedavisinde test günü 12.gün müş ama donmuşlarla tedavide test günü 15.günmüş çünkü donmuş embriyolarda beta hcg kana geç karışıyomuş

bu durumda ben 3 gün önce test yapmış oluyorum aslında test günüm cumartesi oluyo dimi inşallah yarın değerim yükselmiş olur

ama doktorum doçent bunu nasıl atlar bunu bişmesi gerekmezmiydi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:[/QUOTE]
SARAA...dün seni merak ettim eguşu aradım duymadı yada açmadı
akşam gelip baktım yazamadım ama canımmm değerin inş. sağlıkla büyüyecek inşaalh yarın öğreniceksin güzel bi dğer..
çok sevindimm bu şekild eolup doğuran var tamammı cicim...
şükürr canım..gözünaydın diyelimm
benim tansiyon düşük canım yiyebilirim yani
benimd ehep düşüktür küçük genelde 4 yada 5
bende yediğimi hiç hatırlamıyorum böle bişiii..
şimdi yaptım testi 11.gün bu demek oluyoki 14.gün anca tam kırmızıyı görecem normal günümde yani..
Eki Görüntüle 575918
aa bende bugün 11den sonra yaptım dün acele davranmıştım buraya yazamdım ama birazda belirigindi ikinci çizgii
hatta seninkine benziyorr...
inşaallah cnaım çalışmaya devam bakalım..benim ikinci net olcakmı bilmiyorum negatif sonrası adet oldum ama benim nerdeyse
bugün 18. gün falan yanii...karışık durumlar olur zatne bu ayda...
vee dün eşim yorgun geç geldii bişi olmadı sen bugün yarın didin amaa
tabiki kendimi bunaltcak zaamandada değilim amann dedimmm napıyım..
ve bugün ankaradan gelen teyzemin oğlu iş için samsuna yaırn gelicekti bize...
akşam üstü süpriz yaptı bende kermesten geldim duş aldım güyaa geceye hazırlanıyorum neyse bellide olmaz dimi..
hem birileir olsunki belki tutarrrsahiden benim ilk gebeliğimde ben hatırlıyorum babam bizdeydi eşimi ben zorlamıştım
nasip iştee olucak yaaaa

nerdesiniz kızlaarrrrr

sormaa alıntı yaptım eşimle kuzene çay verdim..
bide dün akşam her zmaan yaptığım yaş pasta kekimi yaptım kremada pişirdim
ama kek bitürlü tek parça olamadı iple ikiye böldüm parçalandı yani kermese gitmesi yattıı
deli oldumm bende parçalarla küçük 3katlı pasta yaptım evde yeriz dedim..
kermese götürmedim ama nefis olmuş eşim bayıldı biraz öncee ama kuzen olduğundan öpüp ayıltamadımm
düşün hemde vadi izlerken polat dışı bişey beğendiii

sen bu ay çok bişi bekleme kuzum ama çalışın hiç belli olmaz..
teyzenin oğlu varken ikinci baskıyı yap yıllar sonra ikinciye gebe kal

biz burdayız sen yoksun buralarda
er ya da geç kurcalayacaklar valla cicim

nasıl yaniiiiii burdayken nasıl yok gibi görünebilirim kendimden korktum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…