Tüp Bebek Günlüğümüz !

eline sağlık şekerim..
benimkide vadiye dalmış şimdi karşına geçip soyunsam görmez yani

ayyy simdi okuyunca da ben bi tuhaf oldum ama ayni zamanda da cok guldum deligin icindeki detaya kadar yazmis diye:)))) tam +18 olmus hahahah ayyy canim maasallahne degisik bi duygudur ne guzel bi duygudur dusunsene 2 gitin 4 geldin:))evde bi ses hatta iki ses:)))

ay napim sizden başka kime sorcam?
valla bi değişik geldi ya dur bakalım.
eşim de akıntın,kanaman,ağrın yok panik yapma diyo.
beklicez, görcez.

nasılsınız bakalım hergün baya bi geçmişi okuyorum nasıl geçti gününüz yarın cuma ondan sonra 2 gün tatil sabah uyumak istiyorummmm

sen bu ay çok bişi bekleme kuzum ama çalışın hiç belli olmaz..
teyzenin oğlu varken ikinci baskıyı yap yıllar sonra ikinciye gebe kal:

çok bişi beklemiyom sadece allahtan bi evlat
canımm yaa geçen tüpten sonra kendliğindne kalanlar topiğine baktım..
hemen ertesi ay yada bikaç ay içinde kalan baya var gebe..
benide bulurmu deyip maaşalalh deyip içlendim yanii...
ve imkansız denilenle rbile hoş mevlam ol desin yeterki ona imkansız olmaz yok ..
ne bileyim okadar hormon aldım belki bu aya göbüşte kalmıştır etkisi diyorum ama kendimi ekşın diye bunaltmadan
....yaa sorma bir ara bizde kaynım kaldı burd aişe bankaya girmişti ilk günler öyle düşündüm ama tabi uzun kaldığı için ekşın
günlerimiz hep aksadı zor oluyodu yani...
şimdide hiçç bellii olmaz..ya eşime dün dedim "bak bişi çıkar ertelemeyelim bugünün işi yarına kalmasın yada yarında olur gel"ama dinlemedi
işte...
bide bol akıntım var sağlıklı yumurtluyommu bilmemde yada sağlıklı çatlarmı..:26:
eline sağlık şekerim..
benimkide vadiye dalmış şimdi karşına geçip soyunsam görmez yani

saol cicim...sanada yaparım...
sorma kuzen varda bu akşam arada normale dönüyor konuşuyor kitlenmedi..
normalde nefes alnımıycak o akşam

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar sizlere bugün de Maraş'tan sesleniyorum

Şu an maraş dondurması yiyorum söymesi ayıptır çünkü ateş gibi yanıyorum Bir yumurtam vardı. O çatladı bir kaç gün önce. Aaah ah histereskopi olmasaydı bu yumurta ile bir doğal denemem olabilirdi. Kısmet değilmiş.

bugün bebiş sevdimmm çok tatlıydııı

Sara canım değerin yükseldi mi?

Son düzenleme:
nasılsınız bakalım hergün baya bi geçmişi okuyorum nasıl geçti gününüz yarın cuma ondan sonra 2 gün tatil sabah uyumak istiyorummmm

benimde en sevdiğim gündü okurken sonrasında çalışırken cumaaaaa

sonraki ay gebe kalanlardan biride benim biliyosun amaaaaaa....
o zaman daktırda dedi deniz hemşirede sonrasındaki ay da gebe kalanalrı çok gördük diye sıra sana gelmiştir inşallah...

afiyet olsun şekerim...
saranın değeri yarın belli olacak...

Gozun aydin.. Allah anali babali buyutsun canim..:))

hiç te muhabbet yok bu akşam öyleeee sessiz sessiz takılıyoz topikte noldu bize bi rehavet çökmüş üzerimize:26::26:

hiç te muhabbet yok bu akşam öyleeee sessiz sessiz takılıyoz topikte noldu bize bi rehavet çökmüş üzerimize:26::26:

Merhabat rehavet cokmus belii...Ama bana da heyecan basmaya basladi.. transferimin 8. gunu.. Hem biraz korkuyorum hem de heyecanlaniyorum... Hem birsuru belirtim var hem de hicbirseyim yok... Anlayacagin gerginimmm..:)) Senin durumun ne?

haklısın canım herkes açık görünüyor ama bilgisayarın başında değil galiba bende yok oluyorum şimdi çünkü uykum geldi sabah 6.30 da kalkıyorum herkese iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görürsünüz inşallah

Merhabat rehavet cokmus belii...Ama bana da heyecan basmaya basladi.. transferimin 8. gunu.. Hem biraz korkuyorum hem de heyecanlaniyorum... Hem birsuru belirtim var hem de hicbirseyim yok... Anlayacagin gerginimmm..:)) Senin durumun ne?

az kalmış inşallah pozitif haberini alırız canım..
bu ruh halinde olmanı çok iyi anlıyorum bende yaşadım...
benim durumumu özet geçeyim hemen...
iki negatif aşılama
ilk tüp bebek negatif
ikinci tüp kimyasal gebelik
hemen tüp bebek sonrasındaki ay kendiliğinden gebe kaldım dış gebelik
şimdide 3.tüp bebek için beklemedeyim...
ama ev tipi bebek çalışmalarım son hız devam etmekte..

iyi geceler canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…