sormaa alıntı yaptım eşimle kuzene çay verdim..
bide dün akşam her zmaan yaptığım yaş pasta kekimi yaptım kremada pişirdim
ama kek bitürlü tek parça olamadı iple ikiye böldüm parçalandı yani kermese gitmesi yattıı
deli oldumm bende parçalarla küçük 3katlı pasta yaptım evde yeriz dedim..
kermese götürmedim ama nefis olmuş eşim bayıldı biraz öncee ama kuzen olduğundan öpüp ayıltamadımm
düşün hemde vadi izlerken polat dışı bişey beğendiii
kızlar bende hamileyim bugün kan tahlili yapdırdım 147 çıkdı
ayyy simdi okuyunca da ben bi tuhaf oldum ama ayni zamanda da cok guldum deligin icindeki detaya kadar yazmis diye:)))) tam +18 olmus hahahahküsme kız küsme geldim işte.hadibaybnin yazdıklarını okuyodum.ağzım açık okudum.ben de bugün ağda yaptım.tabi ayna karşısında çünkü göbüşümden hiçbir şey gözükmüyo.delikte gayet açık duruyodu,korktum ben de.açılma mı var acaba.bir de içinde bir şey gözüküyo,böyle bilye gibi et mi ne?ne bilim ya içim tuhaf oldu görünce.
ayyy canim maasallahne degisik bi duygudur ne guzel bi duygudur dusunsene 2 gitin 4 geldin:))evde bi ses hatta iki ses:)))MERHABA KIZLAR ANCA NETE GİREBİLDİM.BİRAZ AĞRIM VARDI.ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN ÇOK İYİYİM.11.12.12 TARİHİNDE SAAT 07:48 VE 07:49 DA BİRİ 2900 DİĞERİ 2300 GR. BOYLARI 49 CM VE 48 CM İKİ TANE PAŞA DÜNYAYA GETİRDİM.HİÇ KÜVEZE GİRMEDİK ÇOK ŞÜKÜR.ŞİMDİLİK SARILIĞIMIZDA YOK. 1 GECE HASTANEDE KALDIKTAN SONRA EVİMİZE DÖNDÜK. HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.
ayyy simdi okuyunca da ben bi tuhaf oldum ama ayni zamanda da cok guldum deligin icindeki detaya kadar yazmis diye:)))) tam +18 olmus hahahahayyy canim maasallahne degisik bi duygudur ne guzel bi duygudur dusunsene 2 gitin 4 geldin:))evde bi ses hatta iki ses:)))
şekerler ben kaçar,çok fena uykum geldi.
iyi geceler.
sen bu ay çok bişi bekleme kuzum ama çalışın hiç belli olmaz..
teyzenin oğlu varken ikinci baskıyı yap yıllar sonra ikinciye gebe kal:
eline sağlık şekerim..
benimkide vadiye dalmış şimdi karşına geçip soyunsam görmez yani
nasılsınız bakalım hergün baya bi geçmişi okuyorum nasıl geçti gününüz yarın cuma ondan sonra 2 gün tatilsabah uyumak istiyorummmm
çok bişi beklemiyom sadece allahtan bi evlat
canımm yaa geçen tüpten sonra kendliğindne kalanlar topiğine baktım..
hemen ertesi ay yada bikaç ay içinde kalan baya var gebe..
benide bulurmu deyip maaşalalh deyip içlendim yanii...
ve imkansız denilenle rbile hoş mevlam ol desin yeterki ona imkansız olmaz yok ..
ne bileyim okadar hormon aldım belki bu aya göbüşte kalmıştır etkisi diyorum ama kendimi ekşın diye bunaltmadan
....yaa sorma bir ara bizde kaynım kaldı burd aişe bankaya girmişti ilk günler öyle düşündüm ama tabi uzun kaldığı için ekşın
günlerimiz hep aksadı zor oluyodu yani...
şimdide hiçç bellii olmaz..ya eşime dün dedim "bak bişi çıkar ertelemeyelim bugünün işi yarına kalmasın yada yarında olur gel"ama dinlemedi
işte...
bide bol akıntım var sağlıklı yumurtluyommu bilmemde yada sağlıklı çatlarmı..:26:
saol cicim...sanada yaparım...
sorma kuzen varda bu akşam arada normale dönüyor konuşuyor kitlenmedi..
normalde nefes alnımıycak o akşam
sevgili arkadaşlar sizlere bugün de Maraş'tan sesleniyorum
Şu an maraş dondurması yiyorum söymesi ayıptır çünkü ateş gibi yanıyorumÇok güzel bir yumurtam vardı. O çatladı bir kaç gün önce. Aaah ah histereskopi olmasaydı bu yumurta ile bir doğal denemem olabilirdi. Kısmet değilmiş.
bugün bebiş sevdimmm çok tatlıydııı
Sara canım değerin yükseldi mi?
MERHABA KIZLAR ANCA NETE GİREBİLDİM.BİRAZ AĞRIM VARDI.ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN ÇOK İYİYİM.11.12.12 TARİHİNDE SAAT 07:48 VE 07:49 DA BİRİ 2900 DİĞERİ 2300 GR. BOYLARI 49 CM VE 48 CM İKİ TANE PAŞA DÜNYAYA GETİRDİM.HİÇ KÜVEZE GİRMEDİK ÇOK ŞÜKÜR.ŞİMDİLİK SARILIĞIMIZDA YOK. 1 GECE HASTANEDE KALDIKTAN SONRA EVİMİZE DÖNDÜK. HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.
hiç te muhabbet yok bu akşam öyleeee sessiz sessiz takılıyoz topikte noldu bize bi rehavet çökmüş üzerimize:26::26:
Merhabat rehavet cokmus belii...Ama bana da heyecan basmaya basladi.. transferimin 8. gunu.. Hem biraz korkuyorum hem de heyecanlaniyorum... Hem birsuru belirtim var hem de hicbirseyim yok... Anlayacagin gerginimmm..:)) Senin durumun ne?
haklısın canım herkes açık görünüyor ama bilgisayarın başında değil galiba bende yok oluyorum şimdi çünkü uykum geldi sabah 6.30 da kalkıyorum herkese iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görürsünüz inşallah
ahan da ben geldim sizin rehavetinizi almaya :))
anammmm su topikte webcam olaydi karsinda gobek filan atardim ama yokkk :)))su sizin gift lerinizdende yapamiyom himm ne yapmalii acabaaaaanasılda uykum var biliyomusunnn bu rehavet zor alınır yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?