anammmm su topikte webcam olaydi karsinda gobek filan atardim ama yokkk :)))su sizin gift lerinizdende yapamiyom himm ne yapmalii acabaaaaa
Valla canim hemde ne rehavet coktu yarin asim var onu dusunuyom kara kara hersey bebis icin....bide misafir vardi cocuklar falan....
kendi giflerimi kullandım hareket gelsin deyi ama hala açılamadım
aşı yan etki ya da bi sıkıntı veriyormu seksi vicuduna
Vermemi kusum nasil hemde kollarim herkül gibi oluyo zati gayet sistim bu tedavilerden.....
hoşgeldin dilekcimIyi geceler bende tüp bebektedavisine yeni başladım,sizi uzun zamandiır takip ediyorum ama yazmadım daha önce hiç.inşallah allah hepimize evlat nasio eder.
hosgeldin canimmm insallah hepimize nasip ederIyi geceler bende tüp bebektedavisine yeni başladım,sizi uzun zamandiır takip ediyorum ama yazmadım daha önce hiç.inşallah allah hepimize evlat nasio eder.
tedavden mi şiştin yiyip yiyip mi şiştin Eki Görüntüle 576314
hoşgeldin dilekcim
genart taymışsın bir ara bende düşünmüştüm ama kendimi başkent üniversitesinde buldum..
ilk denemen son olur bebeğine kavuşursun inşallah..
çikolata kistiyle doğum yapan arkadaşımız var..
seninki ne boyutta..
kizlar
en yakin arkadasim 3 ay once evlendi o da bebek dusunuyordu hic korunmadi.ben tup yaparken o da evde calisiyordu neyse benin negatif oldu annemlerin yanina gittigimde arkadasima da gittim.oturduk filan oyle sohbet ettik kafa dagittim biraz dun beni aradi sana bise dicem ben hamileyim dedi aaa ne kadar dedim 1,5 aylikmis siz geldigginizde de hamileydim.ama diyemedim dedi amann deli misin niye demedin dedim icim el vermedi dedi oyle nispet yapar gibi senin canin sikkinken cocuk yuzunden ben hava atar gibi hamileyim diyemedim dedi.acaba bozulurmuyudm ama bozulmazdim yaa sevinirdim ben arkadasima..
tedavden mi şiştin yiyip yiyip mi şiştin Eki Görüntüle 576314
hoşgeldin dilekcim
genart taymışsın bir ara bende düşünmüştüm ama kendimi başkent üniversitesinde buldum..
ilk denemen son olur bebeğine kavuşursun inşallah..
çikolata kistiyle doğum yapan arkadaşımız var..
seninki ne boyutta..
az kalmış inşallah pozitif haberini alırız canım..
bu ruh halinde olmanı çok iyi anlıyorum bende yaşadım...
benim durumumu özet geçeyim hemen...
iki negatif aşılama
ilk tüp bebek negatif
ikinci tüp kimyasal gebelik
hemen tüp bebek sonrasındaki ay kendiliğinden gebe kaldım dış gebelik
şimdide 3.tüp bebek için beklemedeyim...
ama ev tipi bebek çalışmalarım son hız devam etmekte..
iyi geceler canımcım
tabiki seviniriz hamilelik haberlerine ama içimiz buruluyor işte..
aslında durumu yaşayan biziz ama karşıdaki insanlar içinde zor bize alınırız kırılırız yanlış anlarız diye çekinerek konuşup davranıyorlar tabii bu tip insanlar istisna azınlıkta genelde yakınlarımız oluyor kardeşimde bunu yaşadım ben iki kez gebe kaldı ben uğraşırken ama eminim bana söylerken çok zorlanmıştır sevinçlerini bizimle paylaşırken iki kere düşünüyor insanlar..
1,5 cm aslinda pek sorun görünmüyor.bos gebelik ,kimyasal gebelik ve 1 asılama var.
Ben sigarayida bıraktım,,iğneleride oluyorum çok kilo alırmıyımki,aşılamada kilo almamıştım.
Canim tam 3 kilo aldim tedavi surecinde tabi surekli yeme halindeyim zaten bide benim goguslerim cok buyuktur bildim bileli simdi gobusume degicek nerdeyse dusun 9. ayda omzuma aticam onlar:))))))
hahahajahaha oldurdun beni:))))benim goguslerimde kucuk acicik buyuseler iyi olur hosuma gider:))simdi cnm sen kac kilo ile hamile kaldin(tabi soylemek zorunda degilsin yavru)
Canim tam 3 kilo aldim tedavi surecinde tabi surekli yeme halindeyim zaten bide benim goguslerim cok buyuktur bildim bileli simdi gobusume degicek nerdeyse dusun 9. ayda omzuma aticam onlar:))))))
Selm kısslarr ben geldim ne var yok canlarımm bugün güzel haberler varmı acabaaa
Hadi hayirlisi bakalim... Insallah ev tipi calismalar verimli olur...:)))) Guldurdun beni aksam aksam..:) allah razi olsun...:)))
Bizde oyle haber verince biri hamileyim diye bozuluyorum karsi taraf eminim anliyodur vermeyince bu sefer kiskanicakmiyim sanki niye haber etmiyolar diye uzuluyorum gercekten her iki taraf icinde cik zor...
Ben sigarayida bıraktım,,iğneleride oluyorum çok kilo alırmıyımki,aşılamada kilo almamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?