Tüp Bebek Günlüğümüz !

anammmm su topikte webcam olaydi karsinda gobek filan atardim ama yokkk :)))su sizin gift lerinizdende yapamiyom himm ne yapmalii acabaaaaa

kendi giflerimi kullandım hareket gelsin deyi ama hala açılamadım

Valla canim hemde ne rehavet coktu yarin asim var onu dusunuyom kara kara hersey bebis icin....bide misafir vardi cocuklar falan....

aşı yan etki ya da bi sıkıntı veriyormu seksi vicuduna

Iyi geceler bende tüp bebektedavisine yeni başladım,sizi uzun zamandiır takip ediyorum ama yazmadım daha önce hiç.inşallah allah hepimize evlat nasio eder.

kizlar
en yakin arkadasim 3 ay once evlendi o da bebek dusunuyordu hic korunmadi.ben tup yaparken o da evde calisiyordu neyse benin negatif oldu annemlerin yanina gittigimde arkadasima da gittim.oturduk filan oyle sohbet ettik kafa dagittim biraz dun beni aradi sana bise dicem ben hamileyim dedi aaa ne kadar dedim 1,5 aylikmis siz geldigginizde de hamileydim.ama diyemedim dedi amann deli misin niye demedin dedim icim el vermedi dedi oyle nispet yapar gibi senin canin sikkinken cocuk yuzunden ben hava atar gibi hamileyim diyemedim dedi.acaba bozulurmuyudm ama bozulmazdim yaa sevinirdim ben arkadasima..

Vermemi kusum nasil hemde kollarim herkül gibi oluyo zati gayet sistim bu tedavilerden.....

tedavden mi şiştin yiyip yiyip mi şiştin

Iyi geceler bende tüp bebektedavisine yeni başladım,sizi uzun zamandiır takip ediyorum ama yazmadım daha önce hiç.inşallah allah hepimize evlat nasio eder.
hoşgeldin dilekcim
genart taymışsın bir ara bende düşünmüştüm ama kendimi başkent üniversitesinde buldum..
ilk denemen son olur bebeğine kavuşursun inşallah..
çikolata kistiyle doğum yapan arkadaşımız var..
seninki ne boyutta..

1,5 cm aslinda pek sorun görünmüyor.bos gebelik ,kimyasal gebelik ve 1 asılama var.

tabiki seviniriz hamilelik haberlerine ama içimiz buruluyor işte..
aslında durumu yaşayan biziz ama karşıdaki insanlar içinde zor bize alınırız kırılırız yanlış anlarız diye çekinerek konuşup davranıyorlar tabii bu tip insanlar istisna azınlıkta genelde yakınlarımız oluyor kardeşimde bunu yaşadım ben iki kez gebe kaldı ben uğraşırken ama eminim bana söylerken çok zorlanmıştır sevinçlerini bizimle paylaşırken iki kere düşünüyor insanlar..

Canim tam 3 kilo aldim tedavi surecinde tabi surekli yeme halindeyim zaten bide benim goguslerim cok buyuktur bildim bileli simdi gobusume degicek nerdeyse dusun 9. ayda omzuma aticam onlar:))))))

Hadi hayirlisi bakalim... Insallah ev tipi calismalar verimli olur...:)))) Guldurdun beni aksam aksam..:) allah razi olsun...:)))

Bizde oyle haber verince biri hamileyim diye bozuluyorum karsi taraf eminim anliyodur vermeyince bu sefer kiskanicakmiyim sanki niye haber etmiyolar diye uzuluyorum gercekten her iki taraf icinde cik zor...

1,5 cm aslinda pek sorun görünmüyor.bos gebelik ,kimyasal gebelik ve 1 asılama var.

evet sorun olmaz arkadaşımızın kisti 4cm civarındaydı tüp bebeğe başlarken sende de sorun olmaz Allahın izniyle..
aslında gebelik oluşmuş bi şekilde ama ya tutunamamış ya da gelişmemiş bunun için herhangi bir araştırma yaptılarmı genetik test vs..
bende bişeye bakılmadı mesela hala aklımda bazı sorular..

Canim tam 3 kilo aldim tedavi surecinde tabi surekli yeme halindeyim zaten bide benim goguslerim cok buyuktur bildim bileli simdi gobusume degicek nerdeyse dusun 9. ayda omzuma aticam onlar:))))))

hahahajahaha oldurdun beni:))))benim goguslerimde kucuk acicik buyuseler iyi olur hosuma gider:))simdi cnm sen kac kilo ile hamile kaldin(tabi soylemek zorunda degilsin yavru)

hahahajahaha oldurdun beni:))))benim goguslerimde kucuk acicik buyuseler iyi olur hosuma gider:))simdi cnm sen kac kilo ile hamile kaldin(tabi soylemek zorunda degilsin yavru)

Yok canim ama once sunu soyleyeyim hep 52 kiloydum sonra van in saray diye bi ilcesine gittik orda 8 kilo aldim gecen sene gebeliklerle beraber 67ye ciktim yani 67 le hamile kaldim canim be((((( goguslerimde liseden beri 90 beden ama sungersiz suan 100lerdeyim(((((

heee ilaçlardan diyon yanii e tabii iştah açtıklarıda söyleniyoooo
emzirme döneminde artık taşıyamazsın sen onları iki bebek arabası şart oldu biri ikizler için biri bebek için

Selm kısslarr ben geldim ne var yok canlarımm bugün güzel haberler varmı acabaaa

hoşgeldin kuzum ama sende hep uyku saatimde geliyon sizin orda saat kaç şimdiii...

Hadi hayirlisi bakalim... Insallah ev tipi calismalar verimli olur...:)))) Guldurdun beni aksam aksam..:) allah razi olsun...:)))

inşallah canım tüm çabamız yeniyıla bebekle girmek
o nedenle acele ediyoruz sıkı çalışıyoruz ki yetişsin bebek yeni yılda gece 12 ye kadar

Bizde oyle haber verince biri hamileyim diye bozuluyorum karsi taraf eminim anliyodur vermeyince bu sefer kiskanicakmiyim sanki niye haber etmiyolar diye uzuluyorum gercekten her iki taraf icinde cik zor...

iki türlüde altında bişi arıyoruz işte..haber vermeseler kıskancazmı yani niye söylemiyorlarki diyoruz söylediklerinde de nispet yapıyorlar diyoruz :26:

Ben sigarayida bıraktım,,iğneleride oluyorum çok kilo alırmıyımki,aşılamada kilo almamıştım.

sigarayı bırakman süpper olmuş tebrik ediyorum seni yumurta kalitesini çok düşürüyor benim doktorumun ilk sorusu sigara içiyormusun olmuştu içiyorsan ben tüp bebek yapmam sana demişti...neyseki içmiyorum...çok kilo almazsın canım dikkat edersen hiç bişey olmaz ben 50 kilo ile başlayıp tedaviyi 51 ile bitirdim..ilaçlar sadece yumurtalar büyürken şişkinlik yapıyor gerçek bir kilo değil ödem gibi düşün geri verirsin onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…