Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar laptop un şarjı bitiyooo fişe takmaya üşeniyorum şimdi en iyisimi yatayım..
hepinize iyi geceler....

anamm o ilcede niye almissin ki ama olsun verirsin cnm bn hamile kalim 20 kilo almaya raziyim.ama benim memeleri cok merak ettim sutyensiz kac:)) olcucem sunu yazdiktan sonra:))
egunal
kiz ne guzel 51 misin cok hayalim(

anamm o ilcede niye almissin ki ama olsun verirsin cnm bn hamile kalim 20 kilo almaya raziyim.ama benim memeleri cok merak ettim sutyensiz kac:)) olcucem sunu yazdiktan sonra:))
egunal
kiz ne guzel 51 misin cok hayalim(

Canim disari cikamiyoduk cunku surekli evde yedik yattik sonra sistik saglikli dogsunda canim dedin gibi herseye raziyim....

moons baci kizzz bnm memeler 83 cikti atletin ustunden olctum sasirdim daha kucuk saniyordum.ama.85 beden buyuk gelio ici sungerli 80 lerden aliom.

canım hayırlı ugurlu olsun,paşalarını güle güle,saglıkla büyüt inş..bak benimde kızlarımın küçüklük halleri aklıma geldi:))tadını cıkar..kokladım paşalarını..

Günaydın kızlar bu sabah ilk idrarımla yaptım testimi ama malesef hayalet bile olsa çıkmadı ikinci çizgi çok tuhaf çarşamba akşamı çıkmıştı. Belki de kimyasal gebelik yaşıyorum şuan başka test yapmicam(

gunaydin kizlarrrr
insallah bugun.hep guzel haber aliriz dicektim ki ercelften kotu bi haber geldi((neden acaba once hayalet cikmista sonra hic cikmamis bilemedim..aciktim midem kazinio ekmegim yok off

kızlar ne kadar hızlısınız yaw dün okuduğumdan bu yana 10 sayfa geçmiş oku oku bitmiyo :)) herkese günaydın bu arada ..

Güünnnnaayyddıınnnnnnn
Güzel haberleri bol birgün olsun inşallah
Çooookkkk mutlu olun çoookkk mutlu edin cici kadınlar olun
Eşlerinize çemkirmeyin

Canım arkadaşım bugün değerinin katlandığını görecez Allahın izniyle..
Haberini heyecanla bekliyorum ve seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…