kızlar laptop un şarjı bitiyooo fişe takmaya üşeniyorum şimdi en iyisimi yatayım..
hepinize iyi geceler....
anamm o ilcede niye almissin ki ama olsun verirsin cnm bn hamile kalim 20 kilo almaya raziyim.ama benim memeleri cok merak ettim sutyensiz kac:)) olcucem sunu yazdiktan sonra:))Yok canim ama once sunu soyleyeyim hep 52 kiloydum sonra van in saray diye bi ilcesine gittik orda 8 kilo aldim gecen sene gebeliklerle beraber 67ye ciktim yani 67 le hamile kaldim canim be((((( goguslerimde liseden beri 90 beden ama sungersiz suan 100lerdeyim (((((
anamm o ilcede niye almissin ki ama olsun verirsin cnm bn hamile kalim 20 kilo almaya raziyim.ama benim memeleri cok merak ettim sutyensiz kac:)) olcucem sunu yazdiktan sonra:))
egunal
kiz ne guzel 51 misin cok hayalim(
Canim ben hic olcmiyim ama en son 95 falandi.....moons baci kizzz bnm memeler 83 cikti atletin ustunden olctum sasirdim daha kucuk saniyordum.ama.85 beden buyuk gelio ici sungerli 80 lerden aliom.
ne zamandir soylicem bak sana unutuyomCanim ben hic olcmiyim ama en son 95 falandi.....
ne zamandir soylicem bak sana unutuyom
butun gun bu radyasyonu elinden dusurmuyon haaaa hem de gece cok gec yatiyosun
Cnm telden giriyorum ya alip alip koyuyorum yerine gunduz uyuyorun cnm be gec yatmaya gelince senelerin aliskanligi cnm simdi ystmaya gidiom tatlim ii geceler .....
he he cunku tel radysyon degil yaaa susss her lafa cevabin var:))))))))Cnm telden giriyorum ya alip alip koyuyorum yerine gunduz uyuyorun cnm be gec yatmaya gelince senelerin aliskanligi cnm simdi ystmaya gidiom tatlim ii geceler .....
gunaydin cnmkızlar ne kadar hızlısınız yaw dün okuduğumdan bu yana 10 sayfa geçmiş oku oku bitmiyo :)) herkese günaydın bu arada ..
gunaydin cnm
valla ben oyle durumlarda direk son sayfaya tikliyom:))tavsiye ederim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?