Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah Allah yaa neden öyle oldu acaba sanırım ilk testte bir sorun vardı..
Bencede başka test yapma...
Bişey varsa zaten çıkacak ortaya..

Günaydın canlar ben şimdik doktora gidiyom cilt doktorunda ve kulak Boğaz'da muanem var

günaydın gamzeli güzelim..
doktor randevularında neler oldu gelince yaz mutlaka..

gunaydin kizlarrrr
insallah bugun.hep guzel haber aliriz dicektim ki ercelften kotu bi haber geldi((neden acaba once hayalet cikmista sonra hic cikmamis bilemedim..aciktim midem kazinio ekmegim yok off

günaydın cicim annemdeyim yanıma ovu testi almamışım iyimi
büyük eksiklik olcak bugün yapamicam
neyse akşama eve geçince hemen işeyiveririm

kızlar ne kadar hızlısınız yaw dün okuduğumdan bu yana 10 sayfa geçmiş oku oku bitmiyo :)) herkese günaydın bu arada ..

günaydıınnnnnn

günaydın hatunlaarr..
saracımmm canım inşallah güzel haber vericeksin bu gün topiğimize..
birazdan daktırı arayıp sanırım lapororskopi için gün kesinleşecek:18::18::18:
bide bu gün adetin 2. günü bal çörekotu tarçın yaptım dün..
ona başlıyorum bide sizleri öpüoruum...

Son düzenleme:
Kızlar kafama takmıyorum da bişey yoksa adetim gelsin de gidip alayım beneğimi istiyorum artık ondan da şüphe etmeye başladım kesin kist falan oldu alamicaz bebekleri zaten rahim nasıl toparlansın ki bir ayda.

Ama ilginç olan bişey var idrar kırıyunca bu testte de hayalet çizgi çıktı. Bence testten kaynaklanıyor. Ve bizim dikkatli bakmamızdan. Birdaha yapmicam dediğiniz gibi varsa nasılsa çılar ortaya.

günaydın canım..
süpperisin şekerim çörek otuna başlıyorsun hemde laparoskopi de belli oluyor..
bi yerlerden başlamak lazımdı iyi oldu bende bi yerlerden başlayım artık..

test kuruyunca çıkan çizgi yanıltır canım bugün ki testte olsaydı çıkardı kurumasına gerek kalmadan..

günaydın canım..
süpperisin şekerim çörek otuna başlıyorsun hemde laparoskopi de belli oluyor..
bi yerlerden başlamak lazımdı iyi oldu bende bi yerlerden başlayım artık..
..

ayy evet kuzum vala yaptık işe bişiler..
daktırla da konuştuk az önce 24 aralıka randevu verdi..
laparoskopi günü 24 aralık..
Rabbim yardımcım/ız olsun Amin..

GÜNAAAAAAAAAAYDIN hayırlı cumalar kızlar.saracımdan güzel haberler bekliyorum inşallah.onun dışında güneşli sıcak bir izmir günü :)neşeli pozitif haberler alalım hepinizden inşallaaaaaaaah.haftaya günüm var şimdiden camları sildim inşallah 1 hafta içinde yağmur yağmaz :)))ki bende şans olsa...öyle yani kuzular öptüm byeee

ayy evet kuzum vala yaptık işe bişiler..
daktırla da konuştuk az önce 24 aralıka randevu verdi..
laparoskopi günü 24 aralık..
Rabbim yardımcım/ız olsun Amin..

hayırlı olsun inşallah bebeğine bir adım daha yaklaşacaksın böylece...

Kızlar ben birazcık dışarı çıkıyorum gezeyim geleyim..
Aslında aklım sarada inşallah ben gelene kadar güzel haberi paylaşır...

Kızlar hayalet çizgim bu sabah yaptığım testte de hortladı idrar kuruyunca çıkıyor hep daha da belirginleşiyor sabah 7 de yaptım 8 saat geçti üzerinden. İlk testimi de akşam 5 de yapmıştım ertesi güne git gide belirginleş. Bu seferki çizgi ilk yaptığımdan baha belirgin. Çıldıriciiiiiiim

Böyle hamile kalanlar da olmuş olmamış değil yani benimkisi gibi saatler sonra cortlamış hayalet çizgileri.

okuldan geldim, yatıom yuvarlanıorum.
herkes afiyettedir inşallah. Cumanız mübarek olsun bu arada dostlar.
var mı yeni haberler bakalım????????????????????????????

canım bende de olmuştu öyle, test silikti durdukça koyulaştı.
senin adetin mi gecikmişti canım ya

Son düzenleme:
Nezamandır gelemiyordum ,herkez için güzel gelişmeler olmuştur inşallah .
ben Biesteron 'a başladim bugun 3.deneme öncesi kullanalımdedi doktorum.bilenler biliyordur benim hersefrinde 7-8 tane toplanıyor güzel dölleniyor 5.güne birinci kalite olarak gidiyor ama tutmuyor.doktor rahimde vesairede sorun yok diyor .yumurtada sorun var diyor ama görünmez bi sorun bakalım budefa yumurtaları şenlendirebilecek miyim:)

işte oldugumdan kk ya hep giremiyorum ama özel msj atarsanız bakarım gelirimde ,

herkeze çok çok çok selamlar

canım yaaa demek yazdın ve hepsi gitti benimde bi kaç kez başıma geldi çok sinir oluyoooo...
nasılsın gamzeli güzelim..

kızlar bende hamileyim bugün kan tahlili yapdırdım 147 çıkdı

ah ah hic sorma askitom cildimde kuruluk basladi ayagimin eklem bolgesi ikinci derece kuruluktaymis kotizonlu krem yazdi on gun kullancam bide alerji test icin kan verdim ordan ciktim kulak bogaza birsuru test yaptilar ve zonadan dolayi orta kulagimda intihaplanma olmus ilac verdi onuda bitene kadar kullancam bide goz doktoruna git dedi goze bakilsin sinirler ne durumda diye :18: ne bu bemim basima gelenler iyilesemiyom ben yaaa napcam ben

kizlar nasilsiniz bizde doktordan geldik asim yapildi kollarim sisti hamilelikten beri 3 hafatda 2kilo almisim neyse hersey bebis icin.... rabbim saglikla bagislasin bana..
sara dan hbr yok mu hala....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…